Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

İyi akşamlar arkadaşlar
benim bat 15 ti cumartesi beta hcg baktırdım ama değerim 2 çıktı.. ne gariptirki adette olmadım belirtide beklemek çok zor madem hamile değilim niye bukadar gecikti bilmyorum... arada bir kasığıma sancı giriyor.hakkımızda hayırlısı
sevgiler

eşimin değerler normal canım

İnsaAllah bebegin gelmistir canim :)

Hos geldin kib Rabbim insaAllah sana da nasip eder ne zamandir bekliyorsun?

:)

hoşbuldum efulim:) 7ay yada 8 ay mı oldu öyle bişey işte, hep bi aksilik çıkıyo, klomen kullandım kist yaptı, hormonlar düzgünken bi baktım prolaktin yükseldi, nasip değilmiş diyorum ama gönlüm bebiş sevdasıyla yanıp tutuşuyor, rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallah

Listede bütün kızlar hamiiş olsun inşallah Amin. Hamiş olanlarda sağlıklı hamilelik geçirsin hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alsınlar Amin.

amiiiinnnn
iyi akşamlar kızlarrrr

iyi akşamlar canım nasılsın

hayırlısı olsun canım :/ bir arkadaşımızın daha öyleydi.. 1 hafta gecikti hamişlik belirtileri de vardı ama malesef hamile değilmiş hakkınızda hayırlısı olsun üzülme.. istersen bi doktora görün

hayırlı aksamlar canlarım nasılsınız?

ben bugun evde deildim...alısveriş koçişkomla gezme anca girdim eve

sizler naptınız bakalım...anne adaylarıve anne aday adayları

sohbet kaynamış yıne ne güzel biraz okuyayım geleyım

öyle takılıyorum sayfalarda.yemek sayfalarında güzel paylaşımlar oluyordu ama bu ara çok durgun.gecenin bu vakti karnımı acıktırmaya niyetim var sanırım

İnşallah gerek kalmaz bir daha ki aya ama kalırsa da bir daha ki ay olur inşallah iyi düşünelim iyi olsun :)))

Canım benim hayırlı olsun Darısı bana inş :) Peki sende ne gibi belirtiler oldu. Ben adet olucam zannediyorum bakıyorum yok

sağolasın canım inş darısı sana ve tüm bebek isteyen annelere ... sırt ve bel ağrısı (hala var ) bir de 3 4 gün oldu sanırım bir damla kan geldi... yerleşme kanamasıdır inşallah daha doktora gitmedim pzt gidicem. Bende adet olcakmış gibiydim her ay ne varsa aynısı bu ay da vardı.. bir tek yerleşme kanaması ve sırt ağrısı farklıydı...

Canim ben de ishalim ve goguslerim sizliyor. Digerinde de boyle olmustu. Hayirlisi. Senin kizin kac yasinda? Istiyor mu kardes?

çok ilginç :) belki de vucuttaki hormonel değişiklikler ishal ile kendini gösteriyordur yani bizim için belkide ishal hamilelik belirtisidir, ilk bebişimizde de aynı şeyleri yaşamamız tesadüf olabilir mi bilmiyorum. bata 8 gün var belli olacak bakalım

canım kızım 1,5 yaşında pek bilincinde değil gelişmelerin biz yaş farkları az olsun istedik inşallah hayırlı zamanda nasip olur. senin kızın daha büyüktü sanırım?

Hayirli sabahlar canlar

Bende tarcin arkadasimiz gibi bat i gecenlerin sonuclarini merak ediyorum

Rüyamda sag elimin yüzük ve orta parmagi yüzüklerle doluydu
Imam Cafer Sadik (a.s.) 4 seye isaret ettigini söylemis.
Memleket, Kadin, Evlat ve Mal.

Hayrolsun insaAllah.

gözün aydın canım benim çok mutlu oldum..çok ilerlemiş sayfalar okuyamadım başka hamiş var mı bilmiyorum..iyi geceler görüşmke üzere.........

Canim nasilsin?
Bir de mandolina arkadasimiz test yapip silik cizgi görmüs insaAllah onunda bebegi gelmstir diye ümitliyiz

Hayir olsun :))) insallah gercek olur

Günaydın canım....rüyan hayrolsun inş hayırlar getirir rüyan...

Hayir olsun :))) insallah gercek olur

günaydın merve ve bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…