- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
Gözün aydın canımmmmm ne yaptın bu ay bizede taktik ver
Gözün aydın canım benim hadi bakalım bide kalp atışını duyalım inşallahhhh
Bende ilk yumurta takibim dün 20 mm dî yumurtam dün ilişki bide pazar ilişki dedi bekliyorum senin eşin test yaptırdı mı canım ???
İnsaAllah bebegin gelmistir canim :)
Hos geldin kib Rabbim insaAllah sana da nasip eder ne zamandir bekliyorsun?
:)
Listede bütün kızlar hamiiş olsun inşallah Amin. Hamiş olanlarda sağlıklı hamilelik geçirsin hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alsınlar Amin.
iyi akşamlar kızlarrrr
İyi akşamlar arkadaşlar
benim bat 15 ti cumartesi beta hcg baktırdım ama değerim 2 çıktı.. ne gariptirki adette olmadım belirtide beklemek çok zor madem hamile değilim niye bukadar gecikti bilmyorum... arada bir kasığıma sancı giriyor.hakkımızda hayırlısı
sevgiler
olsun canim sende cinsiyetini ogrenince supriz yaparsinbende cok sabirsiz biriyimdir :) 1 subatta kirmizilar gelmezse sanirim ayni gun test yaparim :)))
ama bakalim bu ay cok umitlenmemeliyim cunku calismalar cok ol(a)madi dogru zamani yakaladikmi bilmiyorum.. ben insaAllah onumuzde ki ay ovulasyon testi kullanicam diyerek kendimi olumsuz sonuca alistirip hayal kirikligini minimuma indirmek istiyorum insaAllah :)
gözün aydın canım benim çok mutlu oldum..çok ilerlemiş sayfalar okuyamadım başka hamiş var mı bilmiyorum..iyi geceler görüşmke üzere.........
Canım benim hayırlı olsunDarısı bana inş :) Peki sende ne gibi belirtiler oldu. Ben adet olucam zannediyorum bakıyorum yok
Canim ben de ishalim ve goguslerim sizliyor. Digerinde de boyle olmustu. Hayirlisi. Senin kizin kac yasinda? Istiyor mu kardes?
Tarcincim elbette hafta sonu da olur :) Biz belli bir sey soylemedik. Herkes istedigi gibi dua edebilir dedik. Ama senin onerinide yazdik yasin meryem ibrahim sureleri diyr :) Onemli olan niyet dedik oyle yani canim :) Bu arada seninde bebegin gelmistir insaAllah :)
ok güzelim yapalım inşallah
inşallah hayırlısıysa gelsin canım Allahına layık iyi bir kul bize iyi bir evlat gelsin inşallah okuyan herkese ederim bu duayı
hayırdır canım ?:18:
Canım benim hayırlı olsunDarısı bana inş :) Peki sende ne gibi belirtiler oldu. Ben adet olucam zannediyorum bakıyorum yok
gözün aydın canım benim çok mutlu oldum..çok ilerlemiş sayfalar okuyamadım başka hamiş var mı bilmiyorum..iyi geceler görüşmke üzere.........
Hayirli sabahlar canlar
Bende tarcin arkadasimiz gibi bat i gecenlerin sonuclarini merak ediyorum
Rüyamda sag elimin yüzük ve orta parmagi yüzüklerle doluydu
Imam Cafer Sadik (a.s.) 4 seye isaret ettigini söylemis.
Memleket, Kadin, Evlat ve Mal.
Hayrolsun insaAllah.
Hayirli sabahlar canlar
Bende tarcin arkadasimiz gibi bat i gecenlerin sonuclarini merak ediyorum
Rüyamda sag elimin yüzük ve orta parmagi yüzüklerle doluydu
Imam Cafer Sadik (a.s.) 4 seye isaret ettigini söylemis.
Memleket, Kadin, Evlat ve Mal.
Hayrolsun insaAllah.
Hayir olsun :))) insallah gercek olur
Günaydın canım....rüyan hayrolsuninş hayırlar getirir rüyan...
günaydın merve ve bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?