Hayirli sabahlar canlar
Bende tarcin arkadasimiz gibi bat i gecenlerin sonuclarini merak ediyorum
Rüyamda sag elimin yüzük ve orta parmagi yüzüklerle doluydu
Imam Cafer Sadik (a.s.) 4 seye isaret ettigini söylemis.
Memleket, Kadin, Evlat ve Mal.
Hayrolsun insaAllah.
ne güzel halis bir rüya inşallah Allah hayırlara çıkarsın gönül muradını versin :)
mervecim cipsim hos geldini :)
hayirlisi insaAllah ben genelde de cok ruya goruyorum ya o yuzden bilinc altimin bir oyunu sanirim
kizlar bugun karar verdim iplik ve sis alip bebek battaniyesi orecegim :)) motiv filan yapmasini bilmiyorum malesef sadece duz ters Allah ne verdiyse :)) en azindan elimde bir ugrasim olur..
evlenmeden once de cok stresli donemlerdi rahatlamak icin bordo mavi 64 duz sis orgusu parcalar yapmistim insaAllah bebis gelecegi vakit (nasip olursa) battaniye olarak diktirecegim..
bu sefer diyorum acik renkler alayim.. hatta gokkusagi ipleri varmis internette gordum onlardan mi alsam diyorum
günaydın en güzeli valla geçen hafta ben bi bebek patiği bitirdim ama şişim çok kalındı hoş düşmedi yinede elim alışsın diye devam ettim.patik bitene kadar oyalanıyor çok iyi stres atılıyor.
bugün 3 numara şiş almayı düşünüyorum hatta tek şişle örülen yelekler var onlardan da yapacağım.
iyi hafta sonları
Canlar sizden de güzel haberler bekliyoruz insaAllah
Bati gecen diger arkadaslara özelden mesaj gönderdim güncel haber bekledigimize dair
Gunaydinlar ben adet oldum(
günaydın canımçok güzel güneşli bir günnn
kizlaaar bilgisi olnalar bakabilirmi lutfen :)
sis orgusu ile ucgen sal nasil yapilir?
ilmek sayisi azdan baslanip cogaltilirmi yoksa tam tersi coktan baslayip azaltilirmi?
sis ile yapinca sadece duz tersle yapabilirim ancak model cikaramam olurmu yine de?
soyle pofuduk pofuduk bir iple olsa ama hafif bisey olsa mesela hamileyken gobegi kapatmak icin kullanilabilen?
ne dersiniz kizlar yapan/bilen/goren var mi
çooooook teşekkür ederim tesellilerin için... evet doğru söyledin içini dökme paylaşma yeri burasıı bak içimi döktüm ve hiç tanıamdığım insanlar bana teselli veriyor.. bazen insan en yakınına bile bunları anlatmaya çekiniyor acaba onu bunaltmış olur muyum diye.. hakkını herkes helal etsin burası gerçekten kardeşlik yeri
ayyy benım burda bulutlu ıcım sıkıldı canım ya
canım salda cok güzel olur...hem azaltaral hemde cogaltarak yaparsın üçgen şalı
bende kafadan gecirilen her tarafı örten bişey örmeyı düşünüyorum,dediğin gibi vucud hatları bellı olmasın dıye
ayyy resim cıkmadı
ayyyy buda güzelmiş ya....efulım bak buda duz ters örülürama hamişlikte olmaz
Hos geldin canim :)Evet beni anlayan butun kisiler burda sizde olmasaniz kendimi yanliz hissetcem
Canim poncho gibi bisey diyosun sen dimi? Evet oda cok hos olur ama bana cok zor gelir galibaFotograf cikmamis galiba canim.. Denemek lazim ya.. İnternette bakiyorum ama benim anlayacagim sekilde aciklamalar yok Birde iki tane ayri buyuk sis mi almak lazim yoksa hani ortasindan plastik ip geciyor ya ondan mi almak lazim acaba ne dersin
günaydın en güzeli valla geçen hafta ben bi bebek patiği bitirdim ama şişim çok kalındı hoş düşmedi yinede elim alışsın diye devam ettim.patik bitene kadar oyalanıyor çok iyi stres atılıyor.
bugün 3 numara şiş almayı düşünüyorum hatta tek şişle örülen yelekler var onlardan da yapacağım.
iyi hafta sonları
Gunaydinlar ben adet oldum(
Evet beni anlayan butun kisiler burda sizde olmasaniz kendimi yanliz hissetcem
ben hala adet olmadım efulim 15 ocaktı batım cuma test yaptm negatifti yarın tekrar yapıcam
ayyyy inş bebişin gelmiştir canım ya
ben hala adet olmadım efulim 15 ocaktı batım cuma test yaptm negatifti yarın tekrar yapıcam
evet panco begenıyotum ben...2 tane şiş almalısın canım örücegin modele görede şiş numarası degisir
sen örücegin seyın resmını paylas bende yardımcı olabıleyım...tabı cok zor deilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?