Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ne güzel halis bir rüya inşallah Allah hayırlara çıkarsın gönül muradını versin :)

mervecim cipsim hos geldini :)
hayirlisi insaAllah ben genelde de cok ruya goruyorum ya o yuzden bilinc altimin bir oyunu sanirim

kizlar bugun karar verdim iplik ve sis alip bebek battaniyesi orecegim :)) motiv filan yapmasini bilmiyorum malesef sadece duz ters Allah ne verdiyse :)) en azindan elimde bir ugrasim olur..

evlenmeden once de cok stresli donemlerdi rahatlamak icin bordo mavi 64 duz sis orgusu parcalar yapmistim insaAllah bebis gelecegi vakit (nasip olursa) battaniye olarak diktirecegim..

bu sefer diyorum acik renkler alayim.. hatta gokkusagi ipleri varmis internette gordum onlardan mi alsam diyorum

ne güzel halis bir rüya inşallah Allah hayırlara çıkarsın gönül muradını versin :)

Amin canim amin Allahtan gelen bir ruyaysa insaAllah hayirli olur ama dedigim gibi ben cok ruya gorurum o yuzden bilemedim Sen nasilsin ishal devam mi? Cok tuhaf olmasina ragmen demek ki sende ve nerisona da gebelik belirtisi heralde :) İnsaAllah bebisleriniz gelmistir/geliyordur

günaydın en güzeli valla geçen hafta ben bi bebek patiği bitirdim ama şişim çok kalındı hoş düşmedi yinede elim alışsın diye devam ettim.patik bitene kadar oyalanıyor çok iyi stres atılıyor.
bugün 3 numara şiş almayı düşünüyorum hatta tek şişle örülen yelekler var onlardan da yapacağım.
iyi hafta sonları

MasAllah canim ama patik nasil yapilir bilmiyorum zor geliyor gozume
Ay ne guzel sen yelegi yap bana da anlat nasil yapildigini olur mu :))
Kolay gelsin canim sana da iyi hafta sonlari

Gunaydinlar ben adet oldum (

Hos geldin canim cok uzuldum senin adina insaAllah onumuzde ki ay nasip olur moralini yuksek tut Rabbim nasip edecek insaAllah Listede guncellememi istermisin yoksa simdilik kaldirayim mi?

kizlaaar bilgisi olnalar bakabilirmi lutfen :)

sis orgusu ile ucgen sal nasil yapilir?

ilmek sayisi azdan baslanip cogaltilirmi yoksa tam tersi coktan baslayip azaltilirmi?

sis ile yapinca sadece duz tersle yapabilirim ancak model cikaramam olurmu yine de?

soyle pofuduk pofuduk bir iple olsa ama hafif bisey olsa mesela hamileyken gobegi kapatmak icin kullanilabilen?

ne dersiniz kizlar yapan/bilen/goren var mi

günaydın canım çok güzel güneşli bir günnn

ayyy benım burda bulutlu ıcım sıkıldı canım ya

canım salda cok güzel olur...hem azaltaral hemde cogaltarak yaparsın üçgen şalı

bende kafadan gecirilen her tarafı örten bişey örmeyı düşünüyorum,dediğin gibi vucud hatları bellı olmasın dıye

ayyy resim cıkmadı

ayyyy buda güzelmiş ya....efulım bak buda duz ters örülür ama hamişlikte olmaz

Son düzenleme:

Evet beni anlayan butun kisiler burda sizde olmasaniz kendimi yanliz hissetcem

ayyy resim cıkmadı

ayyyy buda güzelmiş ya....efulım bak buda duz ters örülür ama hamişlikte olmaz

Canim poncho gibi bisey diyosun sen dimi? Evet oda cok hos olur ama bana cok zor gelir galiba Fotograf cikmamis galiba canim.. Denemek lazim ya.. İnternette bakiyorum ama benim anlayacagim sekilde aciklamalar yok Birde iki tane ayri buyuk sis mi almak lazim yoksa hani ortasindan plastik ip geciyor ya ondan mi almak lazim acaba ne dersin

Hos geldin canim :)
Tabii ki bizler burada yalniz degiliz.. İnternet uzerinden de olsa okudugumuz cumlelerle bir birimize destek oluyoruz :)

ben hala adet olmadım efulim 15 ocaktı batım cuma test yaptm negatifti yarın tekrar yapıcam

evet panco begenıyotum ben...2 tane şiş almalısın canım örücegin modele görede şiş numarası degisir

sen örücegin seyın resmını paylas bende yardımcı olabıleyım...tabı cok zor deilse

merhaba canım...bende örgü örünce kafam dagılıyo,aklımda düşünceler siliniyo,rahatlatıyo beni,kendime bişey

örmesemde komsumun bebişleri var onlara bıseyler örüyorum hem kendim rahatlıyorum hemde bebişler seviniyo

Gunaydinlar ben adet oldum (

hayırlısı canım,yeni döngünü hepberaber beklerız burda...insan üzülüyo ama vardır bır hayır

aynen bende yalnız olmadıgımı biliyorum birbirimizi anlıyoruz,bildiğimiz seylerı paylasıyoruz...inş

hepimizin bebişleri gelirde daha cok sey paylasırız

ben hala adet olmadım efulim 15 ocaktı batım cuma test yaptm negatifti yarın tekrar yapıcam

Yarin insaAllah cift cizgiyi gorursun canim.. Guzel haberlerini bekliyoruz insaAllah

evet panco begenıyotum ben...2 tane şiş almalısın canım örücegin modele görede şiş numarası degisir

sen örücegin seyın resmını paylas bende yardımcı olabıleyım...tabı cok zor deilse

Ah canim modelini bilsem
Gordugum modeller hep motivli.
Ben motiv yapamam ama kesinlikle.
Duz ters biseyler olur belki..
Hani ipligi guzel ve canli bisey olursa modelsiz olsada guzel durur diye hayal ediyorum ama :44:

Kızlar bu sabah temas oldu dr demişti başka topikten bir arkadaş sabah spermler daha hızlı oluyomuş eşim temasdan sonra eşim baş aşağı durdum ve bacsklarımdan sallattım sperm dışarı çok az çıktı bu sefer inşallah işe yarar kızlaaaaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…