Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

:))) hadi hayirlisi canim insaAllah bebegin tutunur sana.. evet canim sabah daha dinc olundugu icin daha cok tavsiye ediliyor benim bildigimde o yonde yani :) Rabbim mutlu haberi bizimle paylasmani nasip etsin insaAllah.. tekrar ne zaman doktora gideceksin?

Pazartesi canım yarın
Sen nasılsın

inşlh dua edelimde bugünde olmiyim bugün 35.günüm ama olsaydı cuma günü silik bile olsa çıkmazmıydı kızlar

cok ümitlendirmek istemem canım da sen iki ihtimalede hazır ol

gec döllenme ise teste gec cıkabılır dıye bılıyorum

Ah canim modelini bilsem
Gordugum modeller hep motivli.
Ben motiv yapamam ama kesinlikle.
Duz ters biseyler olur belki..
Hani ipligi guzel ve canli bisey olursa modelsiz olsada guzel durur diye hayal ediyorum ama :44:

canım renk güzel olursa desene gerekte olmaz...moellere bir bak bakalım netten ona göre baslarsın örmeye

ayyyy inş olur canım baya caba harcamıssınız....bende i....den sonra ayaklarımı kendime cekip bekliyorum da ayaga kalkınca cıkıyo dısarı hepsi hepsinin cıkmaması mı lazım kızlar yaa:26:

ben bu ay 2 defa yumurtladım sanırım,bir 16.günde birde 22. günde belki 2.yumurtlamada döllenme olduysa ki inşlh öyle olmuştur

Pazartesi canım yarın
Sen nasılsın

Hadi hayirlisi bakalim yarin ne diyecek doktor :)
Cok sukur canim..
Benim yumurtlama zamanim da gecti artik..
Bekliyorum iste bakalim sonuc ne olacak :)

Cipssscim canim esim hala kalkmasi sabah isten geldiye bugun alamasamda yarin alicam malzemeleri ve ikisinden birine basliycam insaAllah :)

Coktan aza yapsam kac ilkmekle baslamak gerek mesela?
Birde azaltirkan iki uctan birer tane mi alicam yoksa sadece bir uctan mi

nasılsınız ne var ne yok? ben arada girip baktım topiğimize ama yazamadım. karneler yaklaştığı için değerlendirmeler ile meşguldüm.
iki günüm grip ile geçti derken koca bir hafta geçti.
haftaya yoğun çalışmalara başlıyorum ben de bakalım inşallah bebiş getirir bu kez çalışmalarımız.

Canım illa bir bölümü çıkıyor 1 saat diktim canım şey ..... Çıkartırken çıkıyo dışarı dimi bende sinir oluyorum ya eşime kızıyorum

Benimde bugun son bence senin döngün kaç gün

Canim hos geldin gozumuz seni aradi :)
Cok gecmis olsun insaAllah simdi iyisindir?
İnsaAllah canim dualarimiz seninle..
Benimde bugun son bence senin döngün kaç gün
Gecen ay 27di :44: Yani dun sondu.. Ama esim 12 saat gece calisti.. Gunduz de uyudu hep.. Carsamba gunu beyazimsi akintim geldi.. Persembe calisma oldu ama moralsizdim zaten hic yatip beklemedim de Anlayacagin bu aydan pek umitli olmamaya calisiyorum..
kizlar kan tahlili verdim 3te cikacak dua edin neolurrrr:18::18::18:
Ay canim hadi hayirlisi insaAllah guzel haberle gelirsin bekliyoruz canim..

efulimcim hani durduk yere belirti üretmek gibi olsun da istemiyorum yapmayı en sevmediğim şeydir sürekli belirti üretirsen hayal kırıklıkların da çok olur çünkü. ama her iki zamanda da ilişkiden 1 hafta sonra ishal olması ilginç geldi paylaşınca aynı şeyi nerisonanın da ilk bebişinde de şimdi de yaşaması hakikaten ilginç. bakalım anlicaz yakında canım Allahım hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. bu arada ishalim geçti 1 gün bile sürmedi cuma akşamı başladı cumartesi öğlen geçti gitti

inşallah hamilesindir güzel haberler alırsın canım herşeyden öte hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
ben bu ay 2 defa yumurtladım sanırım,bir 16.günde birde 22. günde belki 2.yumurtlamada döllenme olduysa ki inşlh öyle olmuştur

ayyyyy gercekten mi canım ya....kür falan uyguladın mı inş ikiside tutar veeee ikiz bebiş gelir

ayyy ben ikiz istiyorum da tabı allah verırse

efulım anladın mı yumyum zamanını yoksa hesaplamalara göre mi günü biliyorsun:26:

canım 100 ilmekle 140 ilmek arası baslaman gerek,azaltırkende iki taraftan da birer tane azaltarak gidiceksın

karneler için kolay gelsın canım...gecmiş olsun...iyisindir inş....

hadı inş bebişin gelir bu ay

Canım illa bir bölümü çıkıyor 1 saat diktim canım şey ..... Çıkartırken çıkıyo dışarı dimi bende sinir oluyorum ya eşime kızıyorum

ayaga kalkınca gidiyolar nasıl olcak bılmem:26:

merakla beklıcem canım inş güzel haberlerle gelirsin

O beyaz akıntı nedendir dün benden de geldi acaba yumurta çatlamasından mı kaynaklanıyor

Hemen kalkma bir saat yat

zaman su gibi akıp geçsin ve sana bebiş getirsin canım

yok benimde ilk defa başıma geldi kürü eşim uyguluyo keçiboynuzu,çakşır otu havuç suyu v.s ama ben kullanmadım

Tabi ki canim belirti uzerine yogunlasinca hayal kirikligi cok daha derin oluyor..
Ama bende umitleniyorum ikinizden de..
Dedigin gibi ikinizde ayni seyi yasamisiniz tesaduf olamaz diye dusunuyorum..
İnsaAllah canim baylariniza az kaldi guzel haberlere gelin insaAllah :)

efulım anladın mı yumyum zamanını yoksa hesaplamalara göre mi günü biliyorsun:26:

canım 100 ilmekle 140 ilmek arası baslaman gerek,azaltırkende iki taraftan da birer tane azaltarak gidiceksın
Yok canim anlamadim yine İnternette hesaplattim. Salidan Cumartesiye kadar yaziyordu. Cuma gunu de yumurta catlayacak yaziyordu. :44: Sen yat yine de canim bak ben yatmadim hemen kalktim banyo yapip esimi ise gonderdim.
O beyaz akıntı nedendir dün benden de geldi acaba yumurta çatlamasından mı kaynaklanıyor
Canim benim bildigim yumurta catlayinca gelen bir akintiymis :44: İnternette cuma gunu olacak yaziyordu bende ama dedigim gibi carsamba geldi o akinti. Fazla degil findik buyuklugu diyebilirim.

sağol canım benim. şimdi iyiyim Allaha şükür. bugün hiçbir şey yapmayıp dinlenmeyi düşünüyorum hatta yemek bile yapmayacağım bugün hihihi

Ohh sefan olsun canim bir gunde disardan yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…