inşlh dua edelimde bugünde olmiyim bugün 35.günüm ama olsaydı cuma günü silik bile olsa çıkmazmıydı kızlar
Kızlar bu sabah temas oldu dr demişti başka topikten bir arkadaş sabah spermler daha hızlı oluyomuş eşim temasdan sonra eşim baş aşağı durdum ve bacsklarımdan sallattım sperm dışarı çok az çıktı bu sefer inşallah işe yarar kızlaaaaaaaar
:))) hadi hayirlisi canim insaAllah bebegin tutunur sana.. evet canim sabah daha dinc olundugu icin daha cok tavsiye ediliyor benim bildigimde o yonde yani :) Rabbim mutlu haberi bizimle paylasmani nasip etsin insaAllah.. tekrar ne zaman doktora gideceksin?
inşlh dua edelimde bugünde olmiyim bugün 35.günüm ama olsaydı cuma günü silik bile olsa çıkmazmıydı kızlar
Ah canim modelini bilsem
Gordugum modeller hep motivli.
Ben motiv yapamam ama kesinlikle.
Duz ters biseyler olur belki..
Hani ipligi guzel ve canli bisey olursa modelsiz olsada guzel durur diye hayal ediyorum ama :44:
Kızlar bu sabah temas oldu dr demişti başka topikten bir arkadaş sabah spermler daha hızlı oluyomuş eşim temasdan sonra eşim baş aşağı durdum ve bacsklarımdan sallattım sperm dışarı çok az çıktı bu sefer inşallah işe yarar kızlaaaaaaaar
cok ümitlendirmek istemem canım da sen iki ihtimalede hazır ol
gec döllenme ise teste gec cıkabılır dıye bılıyorum
canım renk güzel olursa desene gerekte olmaz...moellere bir bak bakalım netten ona göre baslarsın örmeye
ayyyy inş olur canım baya caba harcamıssınız....bende i....den sonra ayaklarımı kendime cekip bekliyorum da ayaga kalkınca cıkıyo dısarı hepsihepsinin cıkmaması mı lazım kızlar yaa:26:
Pazartesi canım yarın
Sen nasılsın
cok ümitlendirmek istemem canım da sen iki ihtimalede hazır ol
gec döllenme ise teste gec cıkabılır dıye bılıyorum
canım renk güzel olursa desene gerekte olmaz...moellere bir bak bakalım netten ona göre baslarsın örmeye
ayyyy inş olur canım baya caba harcamıssınız....bende i....den sonra ayaklarımı kendime cekip bekliyorum da ayaga kalkınca cıkıyo dısarı hepsihepsinin cıkmaması mı lazım kızlar yaa:26:
Hadi hayirlisi bakalim yarin ne diyecek doktor :)
Cok sukur canim..
Benim yumurtlama zamanim da gecti artik..
Bekliyorum iste bakalim sonuc ne olacak :)
Cipssscim canim esim hala kalkmasi sabah isten geldiye bugun alamasamda yarin alicam malzemeleri ve ikisinden birine basliycam insaAllah :)
Coktan aza yapsam kac ilkmekle baslamak gerek mesela?
Birde azaltirkan iki uctan birer tane mi alicam yoksa sadece bir uctan mi
nasılsınız ne var ne yok? ben arada girip baktım topiğimize ama yazamadım. karneler yaklaştığı için değerlendirmeler ile meşguldüm.
iki günüm grip ile geçtiderken koca bir hafta geçti.
haftaya yoğun çalışmalara başlıyorum ben de bakalım inşallah bebiş getirir bu kez çalışmalarımız.
Gecen ay 27di :44: Yani dun sondu.. Ama esim 12 saat gece calisti.. Gunduz de uyudu hep.. Carsamba gunu beyazimsi akintim geldi.. Persembe calisma oldu ama moralsizdim zaten hic yatip beklemedim deBenimde bugun son bence senin döngün kaç gün
Ay canim hadi hayirlisi insaAllah guzel haberle gelirsin bekliyoruz canim..kizlar kan tahlili verdim 3te cikacak dua edin neolurrrr:18::18::18:
Amin canim amin Allahtan gelen bir ruyaysa insaAllah hayirli olur ama dedigim gibi ben cok ruya gorurum o yuzden bilemedimSen nasilsin ishal devam mi? Cok tuhaf olmasina ragmen demek ki sende ve nerisona da gebelik belirtisi heralde :) İnsaAllah bebisleriniz gelmistir/geliyordur
kizlar kan tahlili verdim 3te cikacak dua edin neolurrrr:18::18::18:
ben bu ay 2 defa yumurtladım sanırım,bir 16.günde birde 22. günde belki 2.yumurtlamada döllenme olduysa ki inşlh öyle olmuştur
Hadi hayirlisi bakalim yarin ne diyecek doktor :)
Cok sukur canim..
Benim yumurtlama zamanim da gecti artik..
Bekliyorum iste bakalim sonuc ne olacak :)
Cipssscim canim esim hala kalkmasi sabah isten geldiye bugun alamasamda yarin alicam malzemeleri ve ikisinden birine basliycam insaAllah :)
Coktan aza yapsam kac ilkmekle baslamak gerek mesela?
Birde azaltirkan iki uctan birer tane mi alicam yoksa sadece bir uctan mi
nasılsınız ne var ne yok? ben arada girip baktım topiğimize ama yazamadım. karneler yaklaştığı için değerlendirmeler ile meşguldüm.
iki günüm grip ile geçtiderken koca bir hafta geçti.
haftaya yoğun çalışmalara başlıyorum ben de bakalım inşallah bebiş getirir bu kez çalışmalarımız.
Canım illa bir bölümü çıkıyor 1 saat diktim canım şey ..... Çıkartırken çıkıyo dışarı dimi bende sinir oluyorum ya eşime kızıyorum
kizlar kan tahlili verdim 3te cikacak dua edin neolurrrr:18::18::18:
Canim hos geldin gozumuz seni aradi :)
Cok gecmis olsun insaAllah simdi iyisindir?
İnsaAllah canim dualarimiz seninle..
Gecen ay 27di :44: Yani dun sondu.. Ama esim 12 saat gece calisti.. Gunduz de uyudu hep.. Carsamba gunu beyazimsi akintim geldi.. Persembe calisma oldu ama moralsizdim zaten hic yatip beklemedim deAnlayacagin bu aydan pek umitli olmamaya calisiyorum..
Ay canim hadi hayirlisi insaAllah guzel haberle gelirsin bekliyoruz canim..
ayyyyy gercekten mi canım ya....kür falan uyguladın mıinş ikiside tutar veeee ikiz bebiş gelir
ayyy ben ikiz istiyorum da tabı allah verırse
efulım anladın mı yumyum zamanını yoksa hesaplamalara göre mi günü biliyorsun:26:
canım 100 ilmekle 140 ilmek arası baslaman gerek,azaltırkende iki taraftan da birer tane azaltarak gidiceksın
karneler için kolay gelsın canım...gecmiş olsun...iyisindir inş....
hadı inş bebişin gelir bu ay
ayaga kalkınca gidiyolar nasıl olcak bılmem:26:
merakla beklıcem canım inş güzel haberlerle gelirsin
zaman su gibi akıp geçsin ve sana bebiş getirsin canımkizlar kan tahlili verdim 3te cikacak dua edin neolurrrr:18::18::18:
Canim hos geldin gozumuz seni aradi :)
Cok gecmis olsun insaAllah simdi iyisindir?
İnsaAllah canim dualarimiz seninle..
sağol canım benim. şimdi iyiyim Allaha şükür. bugün hiçbir şey yapmayıp dinlenmeyi düşünüyorum hatta yemek bile yapmayacağım bugün hihihi
O beyaz akıntı nedendir dün benden de geldi acaba yumurta çatlamasından mı kaynaklanıyor
Hemen kalkma bir saat yat
ayyyyy gercekten mi canım ya....kür falan uyguladın mıinş ikiside tutar veeee ikiz bebiş gelir
ayyy ben ikiz istiyorum da tabı allah verırse
efulım anladın mı yumyum zamanını yoksa hesaplamalara göre mi günü biliyorsun:26:
canım 100 ilmekle 140 ilmek arası baslaman gerek,azaltırkende iki taraftan da birer tane azaltarak gidiceksın
karneler için kolay gelsın canım...gecmiş olsun...iyisindir inş....
hadı inş bebişin gelir bu ay
ayaga kalkınca gidiyolar nasıl olcak bılmem:26:
merakla beklıcem canım inş güzel haberlerle gelirsin
Tabi ki canim belirti uzerine yogunlasinca hayal kirikligi cok daha derin oluyor..efulimcim hani durduk yere belirti üretmek gibi olsun da istemiyorum yapmayı en sevmediğim şeydir sürekli belirti üretirsen hayal kırıklıkların da çok olur çünkü. ama her iki zamanda da ilişkiden 1 hafta sonra ishal olması ilginç geldi paylaşınca aynı şeyi nerisonanın da ilk bebişinde de şimdi de yaşaması hakikaten ilginç. bakalım anlicaz yakında canım Allahım hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. bu arada ishalim geçti 1 gün bile sürmedi cuma akşamı başladı cumartesi öğlen geçti gitti
Yok canim anlamadim yineefulım anladın mı yumyum zamanını yoksa hesaplamalara göre mi günü biliyorsun:26:
Canim benim bildigim yumurta catlayinca gelen bir akintiymis :44: İnternette cuma gunu olacak yaziyordu bende ama dedigim gibi carsamba geldi o akinti. Fazla degil findik buyuklugu diyebilirim.O beyaz akıntı nedendir dün benden de geldi acaba yumurta çatlamasından mı kaynaklanıyor
sağol canım benim. şimdi iyiyim Allaha şükür. bugün hiçbir şey yapmayıp dinlenmeyi düşünüyorum hatta yemek bile yapmayacağım bugün hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?