canım bıkac gün sonra yumyum catlıcak demek o
ayyy bır saat mi:26: heryerım agrır ozaman ya neyse bebiş için
Tabi ki canim belirti uzerine yogunlasinca hayal kirikligi cok daha derin oluyor..
Ama bende umitleniyorum ikinizden de..
Dedigin gibi ikinizde ayni seyi yasamisiniz tesaduf olamaz diye dusunuyorum..
İnsaAllah canim baylariniza az kaldi guzel haberlere gelin insaAllah :)
Yok canim anlamadim yineİnternette hesaplattim. Salidan Cumartesiye kadar yaziyordu. Cuma gunu de yumurta catlayacak yaziyordu. :44: Sen yat yine de canim bak ben yatmadim hemen kalktim banyo yapip esimi ise gonderdim.
Canim benim bildigim yumurta catlayinca gelen bir akintiymis :44: İnternette cuma gunu olacak yaziyordu bende ama dedigim gibi carsamba geldi o akinti. Fazla degil findik buyuklugu diyebilirim.
yok benimde ilk defa başıma geldi kürü eşim uyguluyo keçiboynuzu,çakşır otu havuç suyu v.s ama ben kullanmadım
Yok canim anlamadim yineİnternette hesaplattim. Salidan Cumartesiye kadar yaziyordu. Cuma gunu de yumurta catlayacak yaziyordu. :44: Sen yat yine de canim bak ben yatmadim hemen kalktim banyo yapip esimi ise gonderdim.
Canım benim cuma günü yumurtam 20 mm di yani dün mü çatladı benim yumurtam
Canım bebiş için amuda kalk deseler kalkacağım :)))
üçüncü gün bugün yemek yapmıyorum aslında. çünkü cuma kayınvalidemlerde yiyiyoruz, cumartesi annemlerde bu hafta pazar da dışarıda yiyeceğiz ohhhhhh hakikaten sefam olsun.Ohh sefan olsun canim bir gunde disardan yiyin
canım bende beyaz krem gibi akıntı gelir bir iki gün sonra uzayan akıntı gelır o gun önemli gün işte
üçüncü gün bugün yemek yapmıyorum aslında. çünkü cuma kayınvalidemlerde yiyiyoruz, cumartesi annemlerde bu hafta pazar da dışarıda yiyeceğiz ohhhhhh hakikaten sefam olsun.
ben geçen ay çok stres yaptım bebiş için ama bu ay saldım çayıraaa...stres yaptıkça olmaz bu iş. bu ay hiçbir şey için canımı sıkmak istemiyorum.
Kutsalcim bi dahakine bende amuda kalkacagim sanirim :)))
Cipscim cok haklisin aslinda Rabbim ol desin yeter ki..
Su akinti meselesine tekrar donucem ben.. Akinti gelince yumurta catlayacak mi demel yoksa catladi mi demek?
Catlayacak demekse o zaman carsamba geldi ama persembe yada cuma da catlamis olabilir bende oylemi kizlar :44: Ay umitlendim bi an goruyonuz mu
Canım ben yarın dr gidecem ya sanada bilgi veririm kuzun bakalım çatlamış dediyse beyaz akıntı çatladığı için geldi çatlamamış derse o zaman önce geliyo akıntı sonra çatlıyo
Su akinti meselesine tekrar donucem ben.. Akinti gelince yumurta catlayacak mi demel yoksa catladi mi demek?
Catlayacak demekse o zaman carsamba geldi ama persembe yada cuma da catlamis olabilir bende oylemi kizlar :44: Ay umitlendim bi an goruyonuz mu
Hadiya şimdi benim yumurtam çatlama dı mı henüz ben boşuna mı bel krampları çektim:))))
Kizlaaar
Benden sadece carsamba gunu akinti geldi. Once de sonra da bir sey yoktu. Sonrasinda sadece islaklik vardi. :44:
kızlar aynı akıntıdan bahsedıyoruz demi...hanı su beyaz renkte olan krem gibi........işte o akıntı catlayacagının habercısı.....
istersenız nette bir bakın krem beyaz akıntı dıye...yumyum catlamasında şeffaf sünen bir akıntı olacak...renksiz akıntı yanı
Beyaz mıydı akıntın ya bat 1 şubat sa benim 2 şubat cuma anca gelişti yumurtam senin de öyle olabilir
kızlar aynı akıntıdan bahsedıyoruz demi...hanı su beyaz renkte olan krem gibi........işte o akıntı catlayacagının habercısı.....
istersenız nette bir bakın krem beyaz akıntı dıye...yumyum catlamasında şeffaf sünen bir akıntı olacak...renksiz akıntı yanı
canım bende beyaz krem gibi akıntı gelir bir iki gün sonra uzayan akıntı gelır o gun önemli gün işte
Kizlaaar
Benden sadece carsamba gunu akinti geldi. Once de sonra da bir sey yoktu. Sonrasinda sadece islaklik vardi. :44:
Canım ben yarın dr gidecem ya sanada bilgi veririm kuzun bakalım çatlamış dediyse beyaz akıntı çatladığı için geldi çatlamamış derse o zaman önce geliyo akıntı sonra çatlıyo
Evet evet beyazdi benim ki.. Peceteyle sildim hatta.. Sonra ic camasirimi degistim tekrar gelirmi diye bekledim.. Ama dedigim gibi gelmedi tekrar.. Evet canim bat 1 subat
Pko mu var sende neden klomen kullanıyorsun canımdıger gunler dıkkat etmedım fakat uzayan akıntı geldı bugun önemlı gun mu bugun yanı poff bel agrısı sıkıntı sıklat kasık agrısı bu ısın sonu ıyı bır yere gıtse ne guzel olur.umıt etmekten ıyı ve guzel dusunmekten yoruldum ve bunların sonucunda bu ayda olmadı demek ıstemıyorum strese gırmektende kendımı alamıyorum ne etcem bılmem sanırım tek guvencem dua dua dua:)rabbım ısteyen herkesın kucagını doldursun:)(klomen kullanıyorum ılk ayım duphastonla beraber)
canım fark etmemiş olabılırsın....ıslaklık olması iyi bişey s...mler daha kolay ulasıyomus gidicekleri yere
İnşallahhhh hepimiz kavuşalım canım inşallaaaaaah
evet kutsalcım bizede yazda bakalım nasıl oluyormus....inş melegin gelir canım bu ay
Evet beyaz krem akıntı geldi benden ben uzayan akıntı hiç görmedim bende pko varya acaba çatlamıyo mu acaba
Evet evet beyazdi benim ki.. Peceteyle sildim hatta.. Sonra ic camasirimi degistim tekrar gelirmi diye bekledim.. Ama dedigim gibi gelmedi tekrar.. Evet canim bat 1 subat
dıger gunler dıkkat etmedım fakat uzayan akıntı geldı bugun önemlı gun mu bugun yanı poff bel agrısı sıkıntı sıklat kasık agrısı bu ısın sonu ıyı bır yere gıtse ne guzel olur.umıt etmekten ıyı ve guzel dusunmekten yoruldum ve bunların sonucunda bu ayda olmadı demek ıstemıyorum strese gırmektende kendımı alamıyorum ne etcem bılmem sanırım tek guvencem dua dua dua:)rabbım ısteyen herkesın kucagını doldursun:)(klomen kullanıyorum ılk ayım duphastonla beraber)
Kizlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?