Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Hımmm o zaman çatladı yumurta bakalım yarın ne diyecek

yok benimde ilk defa başıma geldi kürü eşim uyguluyo keçiboynuzu,çakşır otu havuç suyu v.s ama ben kullanmadım

hadı hayırlısı canım,inş bebiş gelir

Yok canim anlamadim yine İnternette hesaplattim. Salidan Cumartesiye kadar yaziyordu. Cuma gunu de yumurta catlayacak yaziyordu. :44: Sen yat yine de canim bak ben yatmadim hemen kalktim banyo yapip esimi ise gonderdim.

bende cok yatmıyorum canım yarım saat sadece...zaten allahtan hersey olcak olsa yatmasanda olur yanı hayırlısı canım ya

Canım benim cuma günü yumurtam 20 mm di yani dün mü çatladı benim yumurtam

Canım bebiş için amuda kalk deseler kalkacağım :)))

canım bende beyaz krem gibi akıntı gelir bir iki gün sonra uzayan akıntı gelır o gun önemli gün işte

Ohh sefan olsun canim bir gunde disardan yiyin
üçüncü gün bugün yemek yapmıyorum aslında. çünkü cuma kayınvalidemlerde yiyiyoruz, cumartesi annemlerde bu hafta pazar da dışarıda yiyeceğiz ohhhhhh hakikaten sefam olsun.
ben geçen ay çok stres yaptım bebiş için ama bu ay saldım çayıraaa...stres yaptıkça olmaz bu iş. bu ay hiçbir şey için canımı sıkmak istemiyorum.

Kutsalcim bi dahakine bende amuda kalkacagim sanirim :)))
Cipscim cok haklisin aslinda Rabbim ol desin yeter ki..

Su akinti meselesine tekrar donucem ben.. Akinti gelince yumurta catlayacak mi demel yoksa catladi mi demek?

Catlayacak demekse o zaman carsamba geldi ama persembe yada cuma da catlamis olabilir bende oylemi kizlar :44: Ay umitlendim bi an goruyonuz mu

Her hafta mi oyle yapiyosunuz canim :) Ne guzel aslinda sana kolaylik olur degil mi:)
Aynen canim cok haklisin..
Ablam da hep oyle der bana 'efulim sen stres yaptikca olmasini engelliyorsun' der..

Canım ben yarın dr gidecem ya sanada bilgi veririm kuzun bakalım çatlamış dediyse beyaz akıntı çatladığı için geldi çatlamamış derse o zaman önce geliyo akıntı sonra çatlıyo

Kizlaaar
Benden sadece carsamba gunu akinti geldi. Once de sonra da bir sey yoktu. Sonrasinda sadece islaklik vardi. :44:

Canım ben yarın dr gidecem ya sanada bilgi veririm kuzun bakalım çatlamış dediyse beyaz akıntı çatladığı için geldi çatlamamış derse o zaman önce geliyo akıntı sonra çatlıyo

Evet canim ya bakalim ne diyecek ona gore bizde bilgilenmis oluruz

Hadiya şimdi benim yumurtam çatlama dı mı henüz ben boşuna mı bel krampları çektim:))))

kızlar aynı akıntıdan bahsedıyoruz demi...hanı su beyaz renkte olan krem gibi........işte o akıntı catlayacagının habercısı.....

istersenız nette bir bakın krem beyaz akıntı dıye...yumyum catlamasında şeffaf sünen bir akıntı olacak...renksiz akıntı yanı

Evet beyaz krem akıntı geldi benden ben uzayan akıntı hiç görmedim bende pko varya acaba çatlamıyo mu acaba

Beyaz mıydı akıntın ya bat 1 şubat sa benim 2 şubat cuma anca gelişti yumurtam senin de öyle olabilir

Evet evet beyazdi benim ki.. Peceteyle sildim hatta.. Sonra ic camasirimi degistim tekrar gelirmi diye bekledim.. Ama dedigim gibi gelmedi tekrar.. Evet canim bat 1 subat

Son düzenleme:
canım bende beyaz krem gibi akıntı gelir bir iki gün sonra uzayan akıntı gelır o gun önemli gün işte

dıger gunler dıkkat etmedım fakat uzayan akıntı geldı bugun önemlı gun mu bugun yanı poff bel agrısı sıkıntı sıklat kasık agrısı bu ısın sonu ıyı bır yere gıtse ne guzel olur.umıt etmekten ıyı ve guzel dusunmekten yoruldum ve bunların sonucunda bu ayda olmadı demek ıstemıyorum strese gırmektende kendımı alamıyorum ne etcem bılmem sanırım tek guvencem dua dua dua:)rabbım ısteyen herkesın kucagını doldursun:)(klomen kullanıyorum ılk ayım duphastonla beraber)

Kizlaaar
Benden sadece carsamba gunu akinti geldi. Once de sonra da bir sey yoktu. Sonrasinda sadece islaklik vardi. :44:

canım fark etmemiş olabılırsın....ıslaklık olması iyi bişey s...mler daha kolay ulasıyomus gidicekleri yere

evet kutsalcım bizede yazda bakalım nasıl oluyormus....inş melegin gelir canım bu ay

Evet evet beyazdi benim ki.. Peceteyle sildim hatta.. Sonra ic camasirimi degistim tekrar gelirmi diye bekledim.. Ama dedigim gibi gelmedi tekrar.. Evet canim bat 1 subat

Yarın aydınlanıcaz inşallah canımm
Pko mu var sende neden klomen kullanıyorsun canım

kızlar böyle bir akıntı gelirse 24 saat içinde ilişki olamalı yumyum günü demek....

Evet beyaz krem akıntı geldi benden ben uzayan akıntı hiç görmedim bende pko varya acaba çatlamıyo mu acaba

canım bazen bende anlamıyorum o akıntıyı nıye öyle oluyo bılmıyorumda stresten mı acaba...

eger ozaman i......i olduysa zaten içerdekiler döllenme için yeter canım bıde allah ızın verırse tamam

evet canım önemli gün

Kizlaaar

canım adet bittikten sonra 3-5 gün kuru günler olur.. sonrasnda ilk kez akıntının geldiğini görürsün o gün yumurtanın çatlamasına 3-4 gün var demektir. sonraki günlerde hissettiğin o ıslaklıklar ise yumurtlamanın gerçekleşmek üzere oldugunu gösteriyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…