biraz daha tripten sonra affet canım boşver o sana daha lazım
Hormon testlerinde ona bakıyolarmıydı canım ben yaptırmadım sanırım o testden
Evet ama o kitap çok eski hayal meyal hatırlıyorum :)))
Kızlar az önce hastneden geldim kan ddegerim 1190.8 vajinal ultrasnla baktı doktor görünmedi çarşmba gnü tekrar gelmemi söyledi çok korkuyorum dış gebelik mi dye perşmbe yaptırdıgım kan soncum 458.3 çıkmışı artışları normal dedi ama kese göxzkümedi
sen gönlünü sağlam tut tatlım cok fazla ağrın yoksa dıs gebe olma ihtimalin cok azdır tatlım
Kızlar az önce hastneden geldim kan ddegerim 1190.8 vajinal ultrasnla baktı doktor görünmedi çarşmba gnü tekrar gelmemi söyledi çok korkuyorum dış gebelik mi dye perşmbe yaptırdıgım kan soncum 458.3 çıkmışı artışları normal dedi ama kese göxzkümedi
sancım hiç yok ama kese görnmedi gerçi doktor telaşlanma bu degrde görünmez dedi ultrasonla tuplere falnda baktı dış gebelik bulgusu yok şuan dedi ama yndde korkuyorm geldim geleli aglıyorum ya
kac haftalık tatlım normalde kese 4 le 6 hafta arasında zor bile gözüküyor eşimin kuzeninin düşün 7 ayda gözüktü ama tabi o istisna benimkide 4 hafta sonra gözükmüştü efendim sakin ol stres yapma boşuna tatlım
degere göre 5 haftası içinde çarşmba gnünü beklicem şimdi degerim az mı artmış ki 458.3 den 1190.8 olmuş perşmbedeb pazrtesiye normlmi bu artış
düşük birşey değil canım inş.olur tekrar önce çözümü neyse yapda
ilaç mı artık neyse sonra inş.olur seninde benimde en yakın zamnda
belli zamandan sonra insdan gerçekten olsun istiyor çok güzel birşey çünkü
rabbim en yakın zamanda versin inş.
5 hafaya göre aslına bakılırsa nrmal tatlım bazılarındaki bundan biraz daha fazla yada düşük olabilir ama değerler normal tatlım bende senin kadar hep endişeliydim senin hamilelik zamanında stresten kaçınman lazım bunu unutma tatlım
çok sagol cnm ya içimi rahtlattın aslnda içmden br ses rahat ol herşey yolunda diyo ama kuşku işte Allah razı olsn cnm ya çk sgl
kızlar bugün kan verdim adetim geçeli 5 gün oldu değerim 29,22 cuma tekrar gidicem dr iyi sonuçların dedi,acaba geç döllenmemi olduki????
oooooohhhhhhhhh bir hamiş daha
hayırlı uğurlu olsun
bekle tatlım bat dan 1 gün sonra yapman daha yararlı senin içinKızlar test yaptım ama negatif cikti .bata daha 3 gun var ..
kızlar bugün kan verdim adetim geçeli 5 gün oldu değerim 29,22 cuma tekrar gidicem dr iyi sonuçların dedi,acaba geç döllenmemi olduki????
selam kızlar bende bugün kan verdim 2 haftalık dedi doktor :))))
ooooooooooooooooooooo maşallah maşallah nazar değmesin sevindirici haberlerini duydukça bzde seviniyoruz tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?