Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

biraz daha tripten sonra affet canım boşver o sana daha lazım

Hormon testlerinde ona bakıyolarmıydı canım ben yaptırmadım sanırım o testden

Evet ama o kitap çok eski hayal meyal hatırlıyorum :)))

eski bir kitap oldunu bende biliyorum ama daha önce hiç okumamıştım bayıldım süper miş daha önce ayşe kulin i hiç okumamıştım cok hoşuma gitti kadının yazış tarzı progestanı tatlım normalde hamilelere düşük önleyici olarak veriyolar tatlım ama banadoktor adetimi düzenlesin ayrıca hamile kalmamı kolaytırsın diye vermişti ama ben hamileliği kolaylastırdını yumutlamanı sağlık bir şekilde rahimin üretmeesini sagladını daha sonra öğrendim gene belki doktora hamile kalmak istediğimi o ilacı kullanmak istediğimi söyleyebilirim belkide gene o ilaç sayesinde kalırım bir doktora gidimde bakıcam

sen gönlünü sağlam tut tatlım cok fazla ağrın yoksa dıs gebe olma ihtimalin cok azdır tatlım

sen gönlünü sağlam tut tatlım cok fazla ağrın yoksa dıs gebe olma ihtimalin cok azdır tatlım

sancım hiç yok ama kese görnmedi gerçi doktor telaşlanma bu degrde görünmez dedi ultrasonla tuplere falnda baktı dış gebelik bulgusu yok şuan dedi ama yndde korkuyorm geldim geleli aglıyorum ya

değerden dolayı görünmemiştir canım üzülme.. 5000lerde görünüyormuş ya kese

sancım hiç yok ama kese görnmedi gerçi doktor telaşlanma bu degrde görünmez dedi ultrasonla tuplere falnda baktı dış gebelik bulgusu yok şuan dedi ama yndde korkuyorm geldim geleli aglıyorum ya

kac haftalık tatlım normalde kese 4 le 6 hafta arasında zor bile gözüküyor eşimin kuzeninin düşün 7 ayda gözüktü ama tabi o istisna benimkide 4 hafta sonra gözükmüştü efendim sakin ol stres yapma boşuna tatlım

degere göre 5 haftası içinde çarşmba gnünü beklicem şimdi degerim az mı artmış ki 458.3 den 1190.8 olmuş perşmbedeb pazrtesiye normlmi bu artış

degere göre 5 haftası içinde çarşmba gnünü beklicem şimdi degerim az mı artmış ki 458.3 den 1190.8 olmuş perşmbedeb pazrtesiye normlmi bu artış

5 hafaya göre aslına bakılırsa nrmal tatlım bazılarındaki bundan biraz daha fazla yada düşük olabilir ama değerler normal tatlım bende senin kadar hep endişeliydim senin hamilelik zamanında stresten kaçınman lazım bunu unutma tatlım

inşallah canım dedıgın gıbı bellı bı zman ugrasınca bıde cevrenınde konusmalarıyla ınsan artık olsun dıoo ınsallah gelırler kısmet bakalım

çok sagol cnm ya içimi rahtlattın aslnda içmden br ses rahat ol herşey yolunda diyo ama kuşku işte Allah razı olsn cnm ya çk sgl

çok sagol cnm ya içimi rahtlattın aslnda içmden br ses rahat ol herşey yolunda diyo ama kuşku işte Allah razı olsn cnm ya çk sgl

annelik iç güdüsü denir tatlım buna sürekli endilenirsin o şimdi karnında mercimek kadar olmasa bile onun için her seyi yaparsın su anda

kızlar bugün kan verdim adetim geçeli 5 gün oldu değerim 29,22 cuma tekrar gidicem dr iyi sonuçların dedi,acaba geç döllenmemi olduki????

ooooooooooooooooooooo maşallah maşallah nazar değmesin sevindirici haberlerini duydukça bzde seviniyoruz tatlım

Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyen anne adaylarına :) stres bitmedi arttı yalnız.. rahme düşmesi yetmiyor doğana kadar stresli bir iş Allah isteyen herkese versin olanlarında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…