nil bugün ateşini ölçtün mü sabah? kaç çıktı?[/Q
sabah ölçemedim canım ateş ölçerle alından ölçüyorum ben 36,5 şuan
7 aydır ha bu ay ha olmadı öteki ay derken umudum kalmadı..bu aya tutmadı gibi gelio bana..nese rahim filmi çektireyim sonrasına bakıcaz artık..çok sıkıldım beklemektenn
evet canım korunuyorduk hapla 6 aydır bıraktım ertesi ay hamile kaldım.. 8 haftalıktı ama 6 haftalık gibiydi büyümedi bebegi göremedik boş gebelik oldusonra da bi geçen ay oldu işte kimyasalmış adetle gitti.. hiçbir sorun yok eşimde bende her testi yaptırdık doktorlar normal diyo her gebelik devam etse nüfus patlaması olurmuş doganın dengesiymiş..
bilmiyorum canım 7 aydır hiç hamile kalamadım...artık umudumda ümidimde kalmadı diyebilirim..doktor rahim filmi istedi..bu ay adet olduğumda yaptırayım diyorum ama eşim işten izin alamam bu ay öteki ay yaptıralım diyor..anestezili yapılcağı için eşiminde yanımda olmasında fayda var diye düşünüyoruz..rahim filmi çekileceğe kadarda kafam rahat gibi aslında çünkü onun sonucu herşeyi göstercek kısmet bakalımm...canım biliyosundur sperm normalde 3 gün yaşar rahimde ama aslında 5gün birr haftada kalabiliyor ortalama 3 derler.. yani hiç belli olmaz tamda kendini salmışken bi naklarsın psikolojinde rahatlamış ve bebiş gelmişinşallah öyledir..
ayyy bende de o umut gittikçe azalıyo korkuyorum ya olmazsa:18: olsun canım belkide bu ay gelidi...diyolar ya beklemedıgınde gelıyo dıye.....
zaten nasıl oluyo o beklenmeyen an ben anlamıyorum ama
evet beklemek cok zor
denizcim en azından sende yada eşinde sıkıntı yok...demek ki zamanını bekliyo...bu acıdan düşün morelını bozma kuzucum
ayyy bende de o umut gittikçe azalıyo korkuyorum ya olmazsa:18: olsun canım belkide bu ay gelidi...diyolar ya beklemedıgınde gelıyo dıye.....
zaten nasıl oluyo o beklenmeyen an ben anlamıyorum ama
evet beklemek cok zor
denizcim en azından sende yada eşinde sıkıntı yok...demek ki zamanını bekliyo...bu acıdan düşün morelını bozma kuzucum
Bende demir eksikliğide vardı dr ilaç vermişti ama çok bulantı yaptı zar zor içtim çokda içemedim(
Eki Görüntüle 943367 Eki Görüntüle 943379 Eki Görüntüle 943389
örgü paylaşılmış bende vakit varken koyayım..bunlar da benim ördüklerimm..sarı hırkayı çift tarfalı hırka olarak başlamıştım ama küçüük olunca çevirdim.. şimdi tekrar örüyorum ir tane çift taraflı olacak bakalım ne zmana biterse...
tamam işte canım kabak çitle hem zaman gecer hemde bebişe fayda olur
hosgeldin okulumcok güzel bunlar yaaa....
sende mi ilk bebek için ugrasıyosun ?
Umudunu kaybetme canım ben 8 ay olsun diye bekledim olmadı dojtra gttim klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım amaaa kalp atılı durduğu için kürtaj sonu..dua et rabbime bol bol.rabbi yokluğunu aratmasınbilmiyorum canım 7 aydır hiç hamile kalamadım...artık umudumda ümidimde kalmadı diyebilirim..doktor rahim filmi istedi..bu ay adet olduğumda yaptırayım diyorum ama eşim işten izin alamam bu ay öteki ay yaptıralım diyor..anestezili yapılcağı için eşiminde yanımda olmasında fayda var diye düşünüyoruz..rahim filmi çekileceğe kadarda kafam rahat gibi aslında çünkü onun sonucu herşeyi göstercek kısmet bakalımm...
yok canım iyiyim artık ya.. alıştım aslında.. ilk bebegini klaybetmek çok agır Rabbim kimseye yaşatmasın.. o bizi çok etkiledi ama şükür sabrınıda veriyor Rabbim.. Ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin inşallah hepimize..
valla banada rahat ol diolar..ama ben töbe yanii eşimle o iş üzerindeyken bile aklım gidiyor çocuğua..napabilirim elimde değil..rüyalarıma dahil giriyor..buna nasıl engel olunur bilmiyorummm
bilmiyorum canım 7 aydır hiç hamile kalamadım...artık umudumda ümidimde kalmadı diyebilirim..doktor rahim filmi istedi..bu ay adet olduğumda yaptırayım diyorum ama eşim işten izin alamam bu ay öteki ay yaptıralım diyor..anestezili yapılcağı için eşiminde yanımda olmasında fayda var diye düşünüyoruz..rahim filmi çekileceğe kadarda kafam rahat gibi aslında çünkü onun sonucu herşeyi göstercek kısmet bakalımm...
hoşbuldukk canım teşekkür ederimmbende habire bakıyorum ördükçe mutlu oluyoruuum:)..evet ilk bebek için bu ay 2. deneme hayırlısı bakalıııımm...
tamam işte canım kabak çitle hem zaman gecer hemde bebişe fayda olur
hosgeldin okulumcok güzel bunlar yaaa....
sende mi ilk bebek için ugrasıyosun ?
rahim filminin hemen ardına hamile kalan çok arkadaşım oldu :) hadi hayırlısı o zaman.. ama 7 ay ı gözünde büyütme ben 5 ayrı doktor gezdim ve hepsinin ortak söyledigi şu.. kadın her ay yumurtlamaz yumurtlasa bile fos yumurta olur.. yani bebek oluşacak yumurta olmaz.. eger her ay yumurtlasak 35 inde menapoza girmemiz gerekirmiş.. öyleyse düşün bakalım.. 7 ayda sence kaç defa saglıklı yumoş ürettin ve ürettigin ay belkide yumurtlama zamanını kaçırdın.. dimi ama.. inan ben çok gezdim doktor doktor o yüzden artık rahatım sende rahat ol..
canım inş kısa zamanda bebegin gelir de o üzgün günlerini unutursun canım
al bende o kadar nasıl olcaksa bende anlamadım gitti
Umudunu kaybetme canım ben 8 ay olsun diye bekledim olmadı dojtra gttim klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım amaaa kalp atılı durduğu için kürtaj sonu..dua et rabbime bol bol.rabbi yokluğunu aratmasın
nil bugün ateşini ölçtün mü sabah? kaç çıktı?[/Q
sabah ölçemedim canım ateş ölçerle alından ölçüyorum ben 36,5 şuan
sabah yataktan kalktıgındaki ilk ateş önemli
yarın da bir bakalım ne durumdayız ölç mutlaka
sabah yataktan kalktıgındaki ilk ateş önemli
yarın da bir bakalım ne durumdayız ölç mutlaka
Bende yarın ateşimi ölçeyim bakim
Tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Görüyorum ki listede gün geçtikçe çoğalıyoruz. Çok şükür yeni hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Beklemek çok zor canım rabbim inşallah daha fazla bizi bekletmez
Bu arada elimde ovulasyon testi vardı yaptım çoook silik 2. Çizgi demekki ovulasyon bitti benim
valla bende anlamadım gitti..hiç akıldan çıkmıyorkiii
Tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Görüyorum ki listede gün geçtikçe çoğalıyoruz. Çok şükür yeni hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Bende yarın ateşimi ölçeyim bakim
evet kutsalcım ölç bakalım atesi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?