Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

7 aydır ha bu ay ha olmadı öteki ay derken umudum kalmadı..bu aya tutmadı gibi gelio bana..nese rahim filmi çektireyim sonrasına bakıcaz artık..çok sıkıldım beklemektenn

ayyy bende de o umut gittikçe azalıyo korkuyorum ya olmazsa:18: olsun canım belkide bu ay gelidi...diyolar ya beklemedıgınde gelıyo dıye.....

zaten nasıl oluyo o beklenmeyen an ben anlamıyorum ama

evet beklemek cok zor

denizcim en azından sende yada eşinde sıkıntı yok...demek ki zamanını bekliyo...bu acıdan düşün morelını bozma kuzucum

örgü paylaşılmış bende vakit varken koyayım..bunlar da benim ördüklerimm..sarı hırkayı çift tarfalı hırka olarak başlamıştım ama küçüük olunca çevirdim.. şimdi tekrar örüyorum ir tane çift taraflı olacak bakalım ne zmana biterse...

bilmiyorum canım 7 aydır hiç hamile kalamadım...artık umudumda ümidimde kalmadı diyebilirim..doktor rahim filmi istedi..bu ay adet olduğumda yaptırayım diyorum ama eşim işten izin alamam bu ay öteki ay yaptıralım diyor..anestezili yapılcağı için eşiminde yanımda olmasında fayda var diye düşünüyoruz..rahim filmi çekileceğe kadarda kafam rahat gibi aslında çünkü onun sonucu herşeyi göstercek kısmet bakalımm...

yok canım iyiyim artık ya.. alıştım aslında.. ilk bebegini klaybetmek çok agır Rabbim kimseye yaşatmasın.. o bizi çok etkiledi ama şükür sabrınıda veriyor Rabbim.. Ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin inşallah hepimize..

valla banada rahat ol diolar..ama ben töbe yanii eşimle o iş üzerindeyken bile aklım gidiyor çocuğua..napabilirim elimde değil..rüyalarıma dahil giriyor..buna nasıl engel olunur bilmiyorummm

Bende demir eksikliğide vardı dr ilaç vermişti ama çok bulantı yaptı zar zor içtim çokda içemedim (

tamam işte canım kabak çitle hem zaman gecer hemde bebişe fayda olur

hosgeldin okulum cok güzel bunlar yaaa....

sende mi ilk bebek için ugrasıyosun ?

hoşbuldukk canım teşekkür ederimmbende habire bakıyorum ördükçe mutlu oluyoruuum:)..evet ilk bebek için bu ay 2. deneme hayırlısı bakalıııımm...

Son düzenleme:
Umudunu kaybetme canım ben 8 ay olsun diye bekledim olmadı dojtra gttim klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım amaaa kalp atılı durduğu için kürtaj sonu..dua et rabbime bol bol.rabbi yokluğunu aratmasın

canım inş kısa zamanda bebegin gelir de o üzgün günlerini unutursun canım

valla banada rahat ol diolar..ama ben töbe yanii eşimle o iş üzerindeyken bile aklım gidiyor çocuğua..napabilirim elimde değil..rüyalarıma dahil giriyor..buna nasıl engel olunur bilmiyorummm

al bende o kadar nasıl olcaksa bende anlamadım gitti

rahim filminin hemen ardına hamile kalan çok arkadaşım oldu :) hadi hayırlısı o zaman.. ama 7 ay ı gözünde büyütme ben 5 ayrı doktor gezdim ve hepsinin ortak söyledigi şu.. kadın her ay yumurtlamaz yumurtlasa bile fos yumurta olur.. yani bebek oluşacak yumurta olmaz.. eger her ay yumurtlasak 35 inde menapoza girmemiz gerekirmiş.. öyleyse düşün bakalım.. 7 ayda sence kaç defa saglıklı yumoş ürettin ve ürettigin ay belkide yumurtlama zamanını kaçırdın.. dimi ama.. inan ben çok gezdim doktor doktor o yüzden artık rahatım sende rahat ol..

hoşbuldukk canım teşekkür ederimmbende habire bakıyorum ördükçe mutlu oluyoruuum:)..evet ilk bebek için bu ay 2. deneme hayırlısı bakalıııımm...

hayırlısıyla kısa zamanda gelır bebişin inş canım...evet insan ördükce mutlu oluyo haklısın....ama sen baya becerıklısın masaallah

Beklemek çok zor canım rabbim inşallah daha fazla bizi bekletmez

Bu arada elimde ovulasyon testi vardı yaptım çoook silik 2. Çizgi demekki ovulasyon bitti benim

doktorum banada söledi canım..hatta rahim filmi için erken dedi..ama baktı benim psikoloji berbat yapalım ne varsa ortaya dökülsün sende rahatla dedi..
şimdi çektircez ama bu ayda kaldı gibi eşim izin alamıyor..öteki ay gideceğiz inşşş
canım inş kısa zamanda bebegin gelir de o üzgün günlerini unutursun canım

al bende o kadar nasıl olcaksa bende anlamadım gitti

valla bende anlamadım gitti..hiç akıldan çıkmıyorkiii

Umudunu kaybetme canım ben 8 ay olsun diye bekledim olmadı dojtra gttim klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım amaaa kalp atılı durduğu için kürtaj sonu..dua et rabbime bol bol.rabbi yokluğunu aratmasın

rabbim bir daha yaşatmasın kuzum üzüldüm...
doktorumda bana rahim filminden sonra başlarız teedaviye..şu anda görünürde sorun yok dedi..off ama neden olmuyor acabaa

Tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Görüyorum ki listede gün geçtikçe çoğalıyoruz. Çok şükür yeni hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Biz bekleyenleride unutma canım duanı eksik etmee

[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD]Asimelik[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22/01/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]okulum
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]22/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatneva[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]23/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Magnoliaa1[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]24/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dolunay78
[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]24/01/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilxxx[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]24/01/2014[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

şuan bu arkadaşlarımız için heyecanlı günler ve hayırlısıyla gebelik testi ya da kan testi onlara mutlu haberleri verebilir

Beklemek çok zor canım rabbim inşallah daha fazla bizi bekletmez

Bu arada elimde ovulasyon testi vardı yaptım çoook silik 2. Çizgi demekki ovulasyon bitti benim

hadı bakalım canım hayırlısı....

valla bende anlamadım gitti..hiç akıldan çıkmıyorkiii

bide benim apartmanda 1-2 yaslarında bebişler var...gelde cıkar aklından bebiş fikrini

bızede dua et oldumu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…