Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

hayırlısıyla kısa zamanda gelır bebişin inş canım...evet insan ördükce mutlu oluyo haklısın....ama sen baya becerıklısın masaallah

amin cümlemize hayırlısı ile gelir bebişlerimiz..teşekkür ediyorum bu sene kendimi geliştiriyorum..ilk bebek örgülerim bunlar netten buldum anlatımlı onlardn çıkarıyorum..

Biz bekleyenleride unutma canım duanı eksik etmee

ChocolateChips,Efulim,Listeria ve Kutsal aşk her siteye girdiğimde dua ediyorum sizlere Sizide listede göreceğiz inşallahh.

Tabiki bekleyen herkese rabbim en kısa zamanda naip etsin inşallah.

amin cümlemize hayırlısı ile gelir bebişlerimiz..teşekkür ediyorum bu sene kendimi geliştiriyorum..ilk bebek örgülerim bunlar netten buldum anlatımlı onlardn çıkarıyorum..

Benimde dolanımda bi çekmece bebek hırka ve yelekleriyle dolu ama bebiş gelmiyorrr

aynen heyacanlı günler ben 28 aralıkta olmuştum buraya en erken olmam gereken adet tarihimi vermişim..o yüzden 28 ine kadar bekliyorum gelmezler inşALALH .HAFTA SONUna kadar bekleyip test yapacam kısmet olursa.....

benden demesi sen o psikolijiden kurtulmazsan tüp bile tutmaz evet unutamazsın aklındadır ama ona odaklanmamak gerek yogunlaş başka işlere düşünecek halin kalmasın.. ben geçen ay ilk defa tekrardan hamile kaldım o da çok yogun kpss çalışıyordum ondan düşün artık umarım anlatabilmişimdir..

ChocolateChips,Efulim,Listeria ve Kutsal aşk her siteye girdiğimde dua ediyorum sizlere Sizide listede göreceğiz inşallahh.

Tabiki bekleyen herkese rabbim en kısa zamanda naip etsin inşallah.

Canim benim allah razi olsun senden...
Insallah bebegini sağlıkla kucagina alirsin.

inşALLAH GLİR BEBİŞİN DE güzel güzel giydirirsin canım benimm ALALH IM DUY SESİMİZİİ...

Okulum cok guzel örmüşsün hayran kaldim. Rica etsem anlatimli olarak nerden buldun örnekleri banada linkini gonderebilirmisin???
Bide ben ünv.deyken can skntisindan yun alip bebek hirkasi baslamistim annem ugursuzluk getirir yapma demisti oylece birakmistim. Boyle bisey duyaniniz oldumu hic?? Simdi dusunuyorumda cok saçma

iyi işte canım....hazırlık olsun belli mı olur süpriz yapar bebişin ...

ayy evet...hatta bende anneme örme dedim sırf bu düşünceden ama dediğin gibi sacma insan yınede etkılenıyo

Aaa Canım sen nerdesin ben görmedim seni bayadır ne yaptın merak ettim seni
Kutsalcim evet yoktum bayadir ama arada girip mutlu haberlere bakip cikiyodum :)
Canim adetimn 2. Gunu doktora gittim hormon tahlili icin cok sukur iyi cikti degerlerim ama insülin direncim sınırdaymis glifor verdi sadece bunu kullan stres yapma kendiliginden bana gerek kalmadan hamile kalirsin dedi doktorum.
Senin bat bugunlerdeydi dimi :) sende durumlar nasil???

EN ÖLE BİŞEY DUYMDIM hiiçç inanmam kolay kolay böyle söylemlere. sağolasıınncanım benim..vereyim hemen ..ben word dosyasına eklemitim de imdi buur yollarım.. ben kendimden eklemeler de yaptım değitirdim :)

Allah biliyor ya bu ay en rahat ayım..zaten kaçırdık günleri diyorum salıyorum kendimiii

A.e.olun...görüşmek üzere....
Çift Taraflı Bebek Ceketi-Açıklaması
yaklaşık 10 ay önce güncellendi
AÇIKLAMASI: -80 ilmek başlıyoruz bir sıra ters örüyoruz(Haroşa)1 sıra düz tekrar 1 sıra ters örüyoruz. Düz tarafa gelinde bağcık deliklerini oluşturmak için 2 ilmek örüyoruz 2 ilmeği birlikte örüyoruz bir arttırıyoruz.Sıra sonuna kadar aynı işlemi tekrarlıyoruz.Tersi ters örüyoruz. Düz tarafa gelince 14 düz örüyoruz 1 dola 1 düz 1 dola 13 düz ör 1dola 1 düz 1 dola 26 düz 1 dola 1 düz 1dola 13 düz 1 dola 1 düz 1dola 14 düz. Tersi ters örüyoruz.Bu şekilde kolları önü ve arkayı ayırmış oluyoruz. Aynı işlemi devam ettiriyoruz.Artırmaları 17 tane ajur olana kadar devam ediyoruz. Önler ve arka bölümü beklemeye alıp kolları örüyoruz.Koların uç kısmına ben basit bir örnek koydum isterseniz siz düz yapabilirsiniz. Kolardaki örnek düz taraftan bir ör bir boş al bir ör bir boş al sıra sonuda kadar devam et terleri ters ör. Tekrar düze gelinde bu sefer ördüğünüzü boş alıp boş aldıklarınız örün yani yer değiştirin bu şekilde örneği devam ettirip kesin. Kolar bitince ön ve arka ilmekleri şişe geçirip hepsini tersleri ters düzleri düz olarak örün etek uçlarına aynı kollardaki örneği uyğulayıp kesin. KAPİŞONUN YAPILIŞI: - 80 ilmek başlıyoruz.10 cm düz örgü örüyoruz.Kapişonu oluşturmak için 50 ilmek örülür geri dönülüp 20 ilmek örülür burdada sedece 20 ilmeği çalışacağız her gidiş gelişte yanlardaki ilmeklerden alarak birer tane kesiyoruz bütün ilmekleri bitireceğiz ve şapkamızı oluşturacağız. Aynı ceketten iki tane örüyoruz.Kapişonunu ceketlere dikiyoruz.İç içe geçirip kenarlarını tığ ile oyalayarak birleştiriyoruz.Bu şekilde içli dışlı iki taraflı kullanılan bir ceketiniz oluyor.

sarı hırkanın modeli buydu bundan örecektim güya ama küüçük oldu bende değitirdiimm:)..bu ilmek sayılarına göre nako baby lüks minnoş iple küçük oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…