hayırlısıyla kısa zamanda gelır bebişin inş canım...evet insan ördükce mutlu oluyo haklısın....ama sen baya becerıklısın masaallah
Biz bekleyenleride unutma canım duanı eksik etmee
hadı bakalım canım hayırlısı....
bide benim apartmanda 1-2 yaslarında bebişler var...gelde cıkar aklından bebiş fikrini
bızede dua et oldumu canım
evet kutsalcım ölç bakalım atesi merak ettim
bende hasatanede calışıorum her yer çocukkk
amin cümlemize hayırlısı ile gelir bebişlerimiz..teşekkür ediyorum bu sene kendimi geliştiriyorum..ilk bebek örgülerim bunlar netten buldum anlatımlı onlardn çıkarıyorum..
[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD]Asimelik[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22/01/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]okulum
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]22/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatneva[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]23/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Magnoliaa1[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]24/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dolunay78
[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]24/01/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilxxx[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]24/01/2014[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
şuan bu arkadaşlarımız için heyecanlı günler ve hayırlısıyla gebelik testi ya da kan testi onlara mutlu haberleri verebilir
Benimde dolanımda bi çekmece bebek hırka ve yelekleriyle dolu ama bebiş gelmiyorrr
Bende dün arkadaşıma gittim 4 aylık bebişi var kokladım kokladım onu oyyyy içim gitti
doktorum banada söledi canım..hatta rahim filmi için erken dedi..ama baktı benim psikoloji berbat yapalım ne varsa ortaya dökülsün sende rahatla dedi..
şimdi çektircez ama bu ayda kaldı gibi eşim izin alamıyor..öteki ay gideceğiz inşşş
valla bende anlamadım gitti..hiç akıldan çıkmıyorkiii
rabbim bir daha yaşatmasın kuzum üzüldüm...
doktorumda bana rahim filminden sonra başlarız teedaviye..şu anda görünürde sorun yok dedi..off ama neden olmuyor acabaa
ChocolateChips,Efulim,Listeria ve Kutsal aşk her siteye girdiğimde dua ediyorum sizlereSizide listede göreceğiz inşallahh.
Tabiki bekleyen herkese rabbim en kısa zamanda naip etsin inşallah.
Canim benim allah razi olsun senden...
Insallah bebegini sağlıkla kucagina alirsin.
sabah yataktan kalktıgındaki ilk ateş önemli
yarın da bir bakalım ne durumdayız ölç mutlaka
tamam canım yarın kalkar kalkmaz ölçeceğim söz :)
inşALLAH GLİR BEBİŞİN DE güzel güzel giydirirsin canım benimm ALALH IM DUY SESİMİZİİ...
amin cümlemize hayırlısı ile gelir bebişlerimiz..teşekkür ediyorum bu sene kendimi geliştiriyorum..ilk bebek örgülerim bunlar netten buldum anlatımlı onlardn çıkarıyorum..
bende hasatanede calışıorum her yer çocukkk
elımızden geldıgı kadar düşünemyelım DENİZ inde dediği gibi baska seye yogunlasalım barı
inşALLAH GLİR BEBİŞİN DE güzel güzel giydirirsin canım benimm ALALH IM DUY SESİMİZİİ...
ammiiiiinnnnnn kızlar
Okulum cok guzel örmüşsün hayran kaldim. Rica etsem anlatimli olarak nerden buldun örnekleri banada linkini gonderebilirmisin???
Bide ben ünv.deyken can skntisindan yun alip bebek hirkasi baslamistim annem ugursuzluk getirir yapma demisti oylece birakmistim. Boyle bisey duyaniniz oldumu hic?? Simdi dusunuyorumda cok saçma
Kutsalcim evet yoktum bayadir ama arada girip mutlu haberlere bakip cikiyodum :)Aaa Canım sen nerdesin ben görmedim seni bayadır ne yaptın merak ettim seni
Okulum cok guzel örmüşsün hayran kaldim. Rica etsem anlatimli olarak nerden buldun örnekleri banada linkini gonderebilirmisin???
Bide ben ünv.deyken can skntisindan yun alip bebek hirkasi baslamistim annem ugursuzluk getirir yapma demisti oylece birakmistim. Boyle bisey duyaniniz oldumu hic?? Simdi dusunuyorumda cok saçma
benden demesi sen o psikolijiden kurtulmazsan tüp bile tutmazevet unutamazsın aklındadır ama ona odaklanmamak gerek yogunlaş başka işlere düşünecek halin kalmasın.. ben geçen ay ilk defa tekrardan hamile kaldım o da çok yogun kpss çalışıyordum ondan düşün artık umarım anlatabilmişimdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?