Kutsalcim evet yoktum bayadir ama arada girip mutlu haberlere bakip cikiyodum :)
Canim adetimn 2. Gunu doktora gittim hormon tahlili icin cok sukur iyi cikti degerlerim ama insülin direncim sınırdaymis glifor verdi sadece bunu kullan stres yapma kendiliginden bana gerek kalmadan hamile kalirsin dedi doktorum.
Senin bat bugunlerdeydi dimi :) sende durumlar nasil???
kızlar bi video izledim.bunu diğer arkadaşlarımlada paylaştım.sizede izemenizi öneririm.anne olamayan bi kadının kendine mektubu.adet olmadan önce yazmış.olursa okumak ve kendini rahatlatmak için. http://www.youtube.com/watch?v=fAEK6lg9Xh4
Allah biliyor ya bu ay en rahat ayım..zaten kaçırdık günleri diyorum salıyorum kendimiii
A.e.olun...görüşmek üzere....
Çift Taraflı Bebek Ceketi-Açıklaması
yaklaşık 10 ay önce güncellendi
AÇIKLAMASI: -80 ilmek başlıyoruz bir sıra ters örüyoruz(Haroşa)1 sıra düz tekrar 1 sıra ters örüyoruz. Düz tarafa gelinde bağcık deliklerini oluşturmak için 2 ilmek örüyoruz 2 ilmeği birlikte örüyoruz bir arttırıyoruz.Sıra sonuna kadar aynı işlemi tekrarlıyoruz.Tersi ters örüyoruz. Düz tarafa gelince 14 düz örüyoruz 1 dola 1 düz 1 dola 13 düz ör 1dola 1 düz 1 dola 26 düz 1 dola 1 düz 1dola 13 düz 1 dola 1 düz 1dola 14 düz. Tersi ters örüyoruz.Bu şekilde kolları önü ve arkayı ayırmış oluyoruz. Aynı işlemi devam ettiriyoruz.Artırmaları 17 tane ajur olana kadar devam ediyoruz. Önler ve arka bölümü beklemeye alıp kolları örüyoruz.Koların uç kısmına ben basit bir örnek koydum isterseniz siz düz yapabilirsiniz. Kolardaki örnek düz taraftan bir ör bir boş al bir ör bir boş al sıra sonuda kadar devam et terleri ters ör. Tekrar düze gelinde bu sefer ördüğünüzü boş alıp boş aldıklarınız örün yani yer değiştirin bu şekilde örneği devam ettirip kesin. Kolar bitince ön ve arka ilmekleri şişe geçirip hepsini tersleri ters düzleri düz olarak örün etek uçlarına aynı kollardaki örneği uyğulayıp kesin. KAPİŞONUN YAPILIŞI: - 80 ilmek başlıyoruz.10 cm düz örgü örüyoruz.Kapişonu oluşturmak için 50 ilmek örülür geri dönülüp 20 ilmek örülür burdada sedece 20 ilmeği çalışacağız her gidiş gelişte yanlardaki ilmeklerden alarak birer tane kesiyoruz bütün ilmekleri bitireceğiz ve şapkamızı oluşturacağız. Aynı ceketten iki tane örüyoruz.Kapişonunu ceketlere dikiyoruz.İç içe geçirip kenarlarını tığ ile oyalayarak birleştiriyoruz.Bu şekilde içli dışlı iki taraflı kullanılan bir ceketiniz oluyor.
sarı hırkanın modeli buydu bundan örecektim güya ama küüçük oldu bende değitirdiimm:)..bu ilmek sayılarına göre nako baby lüks minnoş iple küçük oluyor..
ayy evet...hatta bende anneme örme dedim sırf bu düşünceden ama dediğin gibi sacma insan yınede etkılenıyo
ohh ohh ne güzel hadi sen pozitiiiiiiffff diye bagır bu topiktede herkeslere örnek olsun umut olsunben çayım mesai bitiyor iyi akşamlar size allaha emanet olun
Amin:)Tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Görüyorum ki listede gün geçtikçe çoğalıyoruz. Çok şükür yeni hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Pembe yelek örndeğinin yapılışı
3.5 no şiş.100 gr yün
Yelek bütün olarak örülüyor.
52 ilmek at ve 52 sıra haraşo ör(gidiş dönüş sıraları ters)ve bütün ilmekleri kes.
Eninden 52 ilmek çıkar ve 15 sıra haraşo ör(gidiş dönüş ters örülecek)
18 ilmek haraşo ör ortadaki 16 ilmeği kes(burası yakası)diğer 18 ilmeği beklet.
18 ilmeği şu şekilde ör;
(Yaka kısmı)hepsi haroşe(kol kısmı)21 sıra ör.arka sıralar ters örülecek.
21 sıra sonra 7 haraşo ördükten sonra 1 ilmek arttır(sadece örgünün yüzünden arttırma yapılacak).bu arttırmalar 23 defa olacak.ilmek sayıları 41 olunca,6 sıra haraşo ör ve ilmeklerin hepsini birden kes.diğer 18 ilmeği de simetri şekilde ör.kol açıklığı bırakarak yan kenarları dik.ve çevresini tığla oya yapın. Yelek örneği bitirildikten sonra buradakinde kurdale ile süslenmiş ama siz değişik alternatifler üreterek ister nakışlayabilir isterseniz minik motifler ile dekore edebilirsiniz.
Evet buyukler söyleyince baya etkileniyo insan. Ama çeyizine bile bebek örgüleri koyan kızlar görmüştüm..
Fala inanma falsizda kalma derler ya buda o hesap
tesekkür ederim canım
rica ederim canım..verdiğim netten aldğım tarif..ben 4 nolu şişle ve 52 değilde 60 la başlamıştım küçük olur diye ...
ayyy inşş o pozitifi göreyimm sallarımm kk yıı ulennnnnne iş yapıosun kuzu saat 4 daha...
umudu kesmek yok o çift çizgiyi hepimiz görücez innşşş
Çok şükürr iyi olmana sevindim geçtiğimiz cuma yumurtam 20 mm olmuş cuma pazar pazartesi ilişki dedi yaptık bat 2 şubat bekliyorum dr yumurtan çok sağlıklı dedi inşallah tutar canım bu insülün direncine ne tahliliyle bakıyorlar canım ben 2 kere hormon testi yaptırdım hepsi iyi çıktı ama bende biliyorsun pko da çıktı kafam çok karışık bunalıyorum sonra toparlanmaya çalışıyorum ya bu ayda olmazsa diye kendimi yiyiyorum
http://10marifet.org/etiket/bebek-hirkasi/#
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=542033
http://www.akillihayat.com/category/bebek-yelekleri-anlatimli
bu sitelere de bakablirsin canım..nako nun sitesinde de modelelr var anlatımlı....
Evet canım yumurtalıklara rahime bakılıyor hormon testi istiyor ama regl 3. Günü git mutlaka
İnşallahh canım benim bizimde yüzümüz güler ben de kilo yok 170 boy. 63 kilo ama bende baktıracağım sanırımcanım hormon testinde HBA1C yazar. sınırı 5.9 benimki 5.92 çıkmış doktor glifor verdi bu arada bende pkoluyum . pko insülin direnci yaparmış kilo verememe ve kilo almayla ilgili. ben 2 senedir dkh kullandım ve bu haplar ve pko yüzünden bianda 15 kilo aldım doktor spor yap kafana takma değerlerin güzel kendiliğinden olur dedi. benim adetlerim genelde düzenlidir 1-2 gün ne gele yada gecikme olur okadar. Yumurtlayıp yumurtlayamadığımı merak ediyorum dedim daha çok erken sen stres yapma o çok sonraki aşama dedi
Tatlım sende hiç kafana takmamaya çalış daha çok erken teleşlanmamız için ve artık çok şükür ki herşeyin bir çözümü var Allahın izniyle
Hm.. Bilmiyorum ki.. Çekiniyorum aslında
İnşallahh canım benim bizimde yüzümüz güler ben de kilo yok 170 boy. 63 kilo ama bende baktıracağım sanırım
Çekinmeye gerek yok bebek için sabırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?