Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Çok şükürr iyi olmana sevindim geçtiğimiz cuma yumurtam 20 mm olmuş cuma pazar pazartesi ilişki dedi yaptık bat 2 şubat bekliyorum dr yumurtan çok sağlıklı dedi inşallah tutar canım bu insülün direncine ne tahliliyle bakıyorlar canım ben 2 kere hormon testi yaptırdım hepsi iyi çıktı ama bende biliyorsun pko da çıktı kafam çok karışık bunalıyorum sonra toparlanmaya çalışıyorum ya bu ayda olmazsa diye kendimi yiyiyorum

Pembe yelek örndeğinin yapılışı
3.5 no şiş.100 gr yün
Yelek bütün olarak örülüyor.
52 ilmek at ve 52 sıra haraşo ör(gidiş dönüş sıraları ters)ve bütün ilmekleri kes.
Eninden 52 ilmek çıkar ve 15 sıra haraşo ör(gidiş dönüş ters örülecek)
18 ilmek haraşo ör ortadaki 16 ilmeği kes(burası yakası)diğer 18 ilmeği beklet.
18 ilmeği şu şekilde ör;
(Yaka kısmı)hepsi haroşe(kol kısmı)21 sıra ör.arka sıralar ters örülecek.
21 sıra sonra 7 haraşo ördükten sonra 1 ilmek arttır(sadece örgünün yüzünden arttırma yapılacak).bu arttırmalar 23 defa olacak.ilmek sayıları 41 olunca,6 sıra haraşo ör ve ilmeklerin hepsini birden kes.diğer 18 ilmeği de simetri şekilde ör.kol açıklığı bırakarak yan kenarları dik.ve çevresini tığla oya yapın. Yelek örneği bitirildikten sonra buradakinde kurdale ile süslenmiş ama siz değişik alternatifler üreterek ister nakışlayabilir isterseniz minik motifler ile dekore edebilirsiniz.

okulum pembe yelegı nasıl ördun...acıklaması varsa yazar mısın

ayy evet...hatta bende anneme örme dedim sırf bu düşünceden ama dediğin gibi sacma insan yınede etkılenıyo

Evet buyukler söyleyince baya etkileniyo insan. Ama çeyizine bile bebek örgüleri koyan kızlar görmüştüm..
Fala inanma falsizda kalma derler ya buda o hesap

ohh ohh ne güzel hadi sen pozitiiiiiiffff diye bagır bu topiktede herkeslere örnek olsun umut olsun ben çayım mesai bitiyor iyi akşamlar size allaha emanet olun

ayyy inşş o pozitifi göreyimm sallarımm kk yıı ulennnnn ne iş yapıosun kuzu saat 4 daha...

Amin:)
Ben de seni tebrik ediyorum canım:)

tesekkür ederim canım

Evet buyukler söyleyince baya etkileniyo insan. Ama çeyizine bile bebek örgüleri koyan kızlar görmüştüm..
Fala inanma falsizda kalma derler ya buda o hesap

aynen öyle

kızlaarr ben yemek yapmaya gidiyorumm akşama gelirimm görüşmek üzereee...ALLAH A EMANET OLUN

canım hormon testinde HBA1C yazar. sınırı 5.9 benimki 5.92 çıkmış doktor glifor verdi bu arada bende pkoluyum . pko insülin direnci yaparmış kilo verememe ve kilo almayla ilgili. ben 2 senedir dkh kullandım ve bu haplar ve pko yüzünden bianda 15 kilo aldım doktor spor yap kafana takma değerlerin güzel kendiliğinden olur dedi. benim adetlerim genelde düzenlidir 1-2 gün ne gele yada gecikme olur okadar. Yumurtlayıp yumurtlayamadığımı merak ediyorum dedim daha çok erken sen stres yapma o çok sonraki aşama dedi
Tatlım sende hiç kafana takmamaya çalış daha çok erken teleşlanmamız için ve artık çok şükür ki herşeyin bir çözümü var Allahın izniyle

İnşallahh canım benim bizimde yüzümüz güler ben de kilo yok 170 boy. 63 kilo ama bende baktıracağım sanırım
Hm.. Bilmiyorum ki.. Çekiniyorum aslında

Çekinmeye gerek yok bebek için sabırr

İnşallahh canım benim bizimde yüzümüz güler ben de kilo yok 170 boy. 63 kilo ama bende baktıracağım sanırım

Çekinmeye gerek yok bebek için sabırr

Baktır bencede canım çünkü yumurtlamaya insülin direncide etkili oluyomuş dünden beri araştırıyorum bu nsülin için ilaç kullanıp hamile kalanlar olmuş. inşallah sende öyle bi sıkıntın yoktur. Hem zaten bu ay ne güzel yumoşunda olmuş inşallah tutunur sana bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…