kızlar bu orcin nerede kaldı yaa
Bence mutlu haberi aldı ve uçtu suanda o uüzden bize yazamıyo:-D:-D
Arkadaşlar selamlar..
Hamile haberleri beni çok mutlu etti. Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben de yumurtlama günlerimi değerlendirdim , 2 şubatı bekleyeceğiz..
Liste iyice dolmaya başladı Allah hepimizin yüzünü güldürsün..Amin...
İnşallah sanada bir bebiş versin rabbimBaktır bencede canım çünkü yumurtlamaya insülin direncide etkili oluyomuş dünden beri araştırıyorum bu nsülin için ilaç kullanıp hamile kalanlar olmuş. inşallah sende öyle bi sıkıntın yoktur. Hem zaten bu ay ne güzel yumoşunda olmuş inşallah tutunur sana bebişin
Batdaşız canım bende çalışmamı yaptım bekliyorumArkadaşlar selamlar..
Hamile haberleri beni çok mutlu etti. Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben de yumurtlama günlerimi değerlendirdim , 2 şubatı bekleyeceğiz..
Liste iyice dolmaya başladı Allah hepimizin yüzünü güldürsün..Amin...
Rabbim sağlıkla kucağna alnayı nasip etsin.ne güzel bi duygu ı bende yaşamıştım sonu üzücü olsadaaz önce kan sonucunu aldım. Hamileyiim4 haftalık. Rabbim bu listede olan olmayan isteyen herkese versin. Burası uğurlu geldi bana. Sizi seviyorum
az önce kan sonucunu aldım. Hamileyiim4 haftalık. Rabbim bu listede olan olmayan isteyen herkese versin. Burası uğurlu geldi bana. Sizi seviyorum
az önce kan sonucunu aldım. Hamileyiim4 haftalık. Rabbim bu listede olan olmayan isteyen herkese versin. Burası uğurlu geldi bana. Sizi seviyorum
kizlar selamm
kan testim negatif cikti maalesef.ilk asilamam tutmadi:-- -(
tebrik ederim canım çook mutlu oldum darısı başımızaaaa
canım tebrik ederim bende az önce aldım sonucumu değerin kaç çıktı
Bence mutlu haberi aldı ve uçtu suanda o uüzden bize yazamıyo:-D:-D
geldimmmm aldım hemşire hamilesiniz dedi ama ben değerlerden anlamamki :26:
geldimmmm aldım hemşire hamilesiniz dedi ama ben değerlerden anlamamki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?