Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

az önce kan sonucunu aldım. Hamileyiim 4 haftalık. Rabbim bu listede olan olmayan isteyen herkese versin. Burası uğurlu geldi bana. Sizi seviyorum

geldimmmm aldım hemşire hamilesiniz dedi ama ben değerlerden anlamamki :26:

Kızlsr gözünüz aydınnnn sağlıcakla alın bebeklerinizi kucaklarınıza darısı başımıza neler yaptınız bize tavsiyeniz varmı kızlar

Allah razı olsun canım , 55.79 yazıyo

ayyy masaallah daha yenı ne güzel bak burda degerler yazıyo

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

az önce kan sonucunu aldım. Hamileyiim 4 haftalık. Rabbim bu listede olan olmayan isteyen herkese versin. Burası uğurlu geldi bana. Sizi seviyorum

tebrik ederim canım çok sevindim tüylerim diken diken oldu rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin süper maşalllah maşallah

hım anladığım kadarıyla 3 hafta 2 günlük hamileyim yani bilgisayar hesaplamasıyla sonuçları birleştirince

hım anladığım kadarıyla 3 hafta 2 günlük hamileyim yani bilgisayar hesaplamasıyla sonuçları birleştirince

maşallah maşallah hemen herkese söyleme derim canım biraz geçsin aile yakınlardan başka kimseye söyleme allah korusun

tebrik ederim canım çok sevindim tüylerim diken diken oldu rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin süper maşalllah maşallah

Allah razı olsun canım benim. Çok sağol. Allah hepimize nasip etsin. Daha önce de hamile kalmıştım ama kaybettim. Rabbim kavuşturur inşallah bu defa

Allah razı olsun canım benim. Çok sağol. Allah hepimize nasip etsin. Daha önce de hamile kalmıştım ama kaybettim. Rabbim kavuşturur inşallah bu defa

amin amin sende herkese söyleme dua et bol bol rabbim bak nasip etti tekrar bizlerede eksik etme duandan canım benim

geldimmmm aldım hemşire hamilesiniz dedi ama ben değerlerden anlamamki :26:

Canlarımmm hayırlı uğurlu olsun....Çok sevindim sizlerin adına...
Sağlıkla kucağınıza alın inş bebişlerinizi....
Bizlerede nasip eder inş rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…