hayırlı olsun canım
hayırlı olsun canımdegerın kac?
az önce kan sonucunu aldım. Hamileyiim4 haftalık. Rabbim bu listede olan olmayan isteyen herkese versin. Burası uğurlu geldi bana. Sizi seviyorum
geldimmmm aldım hemşire hamilesiniz dedi ama ben değerlerden anlamamki :26:
Allah razı olsun canım , 55.79 yazıyo
az önce kan sonucunu aldım. Hamileyiim4 haftalık. Rabbim bu listede olan olmayan isteyen herkese versin. Burası uğurlu geldi bana. Sizi seviyorum
canım tebrik ederim bende az önce aldım sonucumu değerin kaç çıktı
kızlar ekim anneleri sayfası acılmışbakalım ben o sayfada olabılecek miyim...bede anne olucam demek için
Allah razı olsun canım , 55.79 yazıyo
canım sende hamilemisinnn
canım benim ya inşallah inşallah sende olursun
Rabbim hepimize diler ve edilen dualarını kabul eder , ama moralini yüksek tut ve dua et
evet sabah idrarda gördüm hemen kan yaptırdım ondada çıktı
ayyy masaallah daha yenı ne güzelbak burda degerler yazıyo
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000
hım anladığım kadarıyla 3 hafta 2 günlük hamileyimyani bilgisayar hesaplamasıyla sonuçları birleştirince
sen baya erken ögrendin canım demi bat kac gün vardı?
tebrik ederim canım çok sevindim tüylerim diken diken oldu rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin süper maşalllah maşallah
maşallah maşallah hemen herkese söyleme derim canım biraz geçsin aile yakınlardan başka kimseye söyleme allah korusun
Allah razı olsun canım benim. Çok sağol. Allah hepimize nasip etsin. Daha önce de hamile kalmıştım ama kaybettim. Rabbim kavuşturur inşallah bu defa
aynen canım ya bizde eşimle öyle düşünüyoruz
ama içimde ki heycan aç camı bağır diyo
sana da tebrikler canım. 642.0 çıktı. Doktor daha çok yeni dedi. Haftaya diğer testler için tekrar çağırdı . Senin değerin kaç çıktı
geldimmmm aldım hemşire hamilesiniz dedi ama ben değerlerden anlamamki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?