Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

4 gün vardı sabah kendimi tutamadım kasıklarımdan bi haftadır ilişkiye giremiyorduk
dedim bakım olmazsa doktora gideyim , kötü bişe olmasın diye
meğere bebiş gelmiş sıkıntısı oymuş

vay be hayret ediyorum nasıl oluyoda erken cıkıyo....kımısının adet gecer yıne belli olmaz ya oyuzden cok sasırıyorum

Allah razı olsun canım benim. Çok sağol. Allah hepimize nasip etsin. Daha önce de hamile kalmıştım ama kaybettim. Rabbim kavuşturur inşallah bu defa

kızlar kabak cekırdegı yıyın bolca bebeğin tutunmasını saglıyomus....malum sızınkıler daha mınık ne olur ne olmaz

ayy dur aglatıın beni yaaa neresin şimdi çiğliye doğru bağır da BENİM YUMURTALAR DUYSUN UTANSIN
kıyamam canım benim ağlama yafff
ben bundan sonra yanınızda olcam 7 ay neler çektim olmadı bilmem ne çok iyi anlıyorum
alsancaktayım şuan :) gönderdim senin yumurtalara dileğimi

ayy dur aglatıın beni yaaa neresin şimdi çiğliye doğru bağır da BENİM YUMURTALAR DUYSUN UTANSIN

aaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy öldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gülmekten canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aksam aksam naptın sen...evde kendı kendıme güluyom.....allahta senı güldürsün

evet benım yumurtada duysunda unatsın yakalasın sposlarıııııııııııııııııııııııııı

Canlarımmm hayırlı uğurlu olsun....Çok sevindim sizlerin adına...
Sağlıkla kucağınıza alın inş bebişlerinizi....
Bizlerede nasip eder inş rabbim

sağolasın canım Rabbim isteyen dileyen nerde kim varsa herkeze nasip etsin inşallah

Rabbim sağlıkla kucağna alnayı nasip etsin.ne güzel bi duygu ı bende yaşamıştım sonu üzücü olsada

çok sağol canım. Seni çok iyi anlıyorum. Çünkü ben de ilk bebeğimi kaybettim. Iki buçuk aylık olmuştu. Karnımda kalbi durmuş. Daha geçen ekimde. Mayıs annesi olacaktm. Allah yaşatmasın kimseye.

HAHAHAHAHHA rabbim cümlemizi güldürsün inşallah utansın yumurtalar çatır çatır çatlasınnnnn

sorma bende beklemiyordum ,birden beni dürttüler sanki sabah sabah bu sitede kaç gün önceden öğrenirim diye bi topik vardı ona girdim okumaya başladım ,8 gün diyenmi ararsın 7 günmü gaza geldim benim neden olmasın yap dedim
çıktı hala kendime inanamıyorum , şaka gibi

HAHAHAHAHHA rabbim cümlemizi güldürsün inşallah utansın yumurtalar çatır çatır çatlasınnnnn

amin canım inş

hayırlı olsun canım....süpriz böyle oluyo demek ki

orcin özel bişey yaptın mı????

çok sağol canım. Seni çok iyi anlıyorum. Çünkü ben de ilk bebeğimi kaybettim. Iki buçuk aylık olmuştu. Karnımda kalbi durmuş. Daha geçen ekimde. Mayıs annesi olacaktm. Allah yaşatmasın kimseye.

Bu gebeliğin normal yolla oldu dimi.ben klomen kullandğım ay hamile kalmıştım.rabbim aynı seyleri bidaha yasatmafın

az önce kan sonucunu aldım. Hamileyiim 4 haftalık. Rabbim bu listede olan olmayan isteyen herkese versin. Burası uğurlu geldi bana. Sizi seviyorum

Süper , tebrik ederim.. Vallahi sizin aldığınız bu güzel haberler bize moral oluyor.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..

hayırlı sağlıklı olur bebegn ınsallah canım.

Tebrik ederim canım.
Bu hafta maşallah çok bereketli bir hafta.Hep bereketli devam etsin tüm haftalar.
İnşallah diğer arkadaşlarımla ben de bu mutlu haberi veririz..
Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun canım..
İsteyen herkese de gönülden diliyorum...

Tabii ki canim pcyi acinca yazarim hemen

Esinin sana sinirli aninda bile oyle seyler soylememesi gerekir..
Allahin taktiri bu nihayetinde..
Kulun elinden ne gelir?
Sen bozma moralini.

Hadi hayirlisi insaAllah

sonra pişman oldu ama iş işten gecti tatlım özür diliyo sırnasıyo ama işte ben hala sogugum ona karsı

iyi akşamlar kızlar bu aralar halı yıkama işi yaptımızdan işlerimiz cok yogunlukta o yüzden gündüzleri fazla sizle sohbet edemicem ama aklım sizde kızlar unutmayın he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…