- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
4 gün vardı sabah kendimi tutamadım kasıklarımdan bi haftadır ilişkiye giremiyorduk
dedim bakım olmazsa doktora gideyim , kötü bişe olmasın diye
meğere bebiş gelmiş sıkıntısı oymuş
Allah razı olsun canım benim. Çok sağol. Allah hepimize nasip etsin. Daha önce de hamile kalmıştım ama kaybettim. Rabbim kavuşturur inşallah bu defa
Adet tarihin nzaman.benim adet tarihinden 1 gün sonra 96 çıkmıştı
kıyamam canım benim ağlama yafffayy dur aglatıın beni yaaa neresin şimdi çiğliye doğru bağır da BENİM YUMURTALAR DUYSUN UTANSIN
ayy dur aglatıın beni yaaa neresin şimdi çiğliye doğru bağır da BENİM YUMURTALAR DUYSUN UTANSIN
Canlarımmm hayırlı uğurlu olsun....Çok sevindim sizlerin adına...
Sağlıkla kucağınıza alın inş bebişlerinizi....
Bizlerede nasip eder inş rabbim
Rabbim sağlıkla kucağna alnayı nasip etsin.ne güzel bi duygu ı bende yaşamıştım sonu üzücü olsada
aaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy öldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gülmekten canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aksam aksam naptın sen...evde kendı kendıme güluyom.....allahta senı güldürsün
evet benım yumurtada duysunda unatsın yakalasın sposlarıııııııııııııııııııııııııı
vay be hayret ediyorum nasıl oluyoda erken cıkıyo....kımısının adet gecer yıne belli olmaz ya oyuzden cok sasırıyorum
kızlar kabak cekırdegı yıyın bolca bebeğin tutunmasını saglıyomus....malum sızınkıler daha mınık ne olur ne olmaz
HAHAHAHAHHA rabbim cümlemizi güldürsün inşallah utansın yumurtalar çatır çatır çatlasınnnnn
sorma bende beklemiyordum ,birden beni dürttüler sanki sabah sabah bu sitede kaç gün önceden öğrenirim diye bi topik vardı ona girdim okumaya başladım ,8 gün diyenmi ararsın 7 günmü gaza geldim benim neden olmasın yap dedim
çıktı hala kendime inanamıyorum , şaka gibi
çok sağol canım. Seni çok iyi anlıyorum. Çünkü ben de ilk bebeğimi kaybettim. Iki buçuk aylık olmuştu. Karnımda kalbi durmuş. Daha geçen ekimde. Mayıs annesi olacaktm. Allah yaşatmasın kimseye.
az önce kan sonucunu aldım. Hamileyiim4 haftalık. Rabbim bu listede olan olmayan isteyen herkese versin. Burası uğurlu geldi bana. Sizi seviyorum
sorma bende beklemiyordum ,birden beni dürttüler sanki sabah sabah bu sitede kaç gün önceden öğrenirim diye bi topik vardı ona girdim okumaya başladım ,8 gün diyenmi ararsın 7 günmü gaza geldim benim neden olmasın yap dedim
İnşallah sanada bir bebiş versin rabbim
Batdaşız canım bende çalışmamı yaptım bekliyorum
amin amin sende herkese söyleme dua et bol bol rabbim bak nasip etti tekrar bizlerede eksik etme duandan canım benim
Bu gebeliğin normal yolla oldu dimi.ben klomen kullandğım ay hamile kalmıştım.rabbim aynı seyleri bidaha yasatmafın
sizin de olcak canım bak görürsün. Yeter ki kafaya takmaSüper , tebrik ederim.. Vallahi sizin aldığınız bu güzel haberler bize moral oluyor.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..
Tabii ki canim pcyi acinca yazarim hemen
Esinin sana sinirli aninda bile oyle seyler soylememesi gerekir..
Allahin taktiri bu nihayetinde..
Kulun elinden ne gelir?
Sen bozma moralini.
Hadi hayirlisi insaAllah
sizin de olcak canım bak görürsün. Yeter ki kafaya takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?