Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

orçin ve mandolina tebrik ediyorum sizi Allah sağlıkla sıhhatle hamileliğinizi geçirmenizi ve yavrularınıza kavuşmanızı nasip etsin

amin canım inş

hayırlı olsun canım....süpriz böyle oluyo demek ki

orcin özel bişey yaptın mı????

Iki kere sogan kuru yaptim, birde bu ay amuda kalktim 😊 napim elimden geleni yaptim yani, bide burda okumustum iliski sonrasi saga donup cenin pozisyonunda yattim hic kipirdamadan tek farkli yaptigim sey buydu canim

Evet canim bereketli gun oldu :) Rabbim isteyen herkeze nasip eder insallah hamileligide beraber sirtlariz

kızlar yenıyım bu topıkte bende anne olmak ıstıyorum 2014 de rabbın inş nasıp eder ssk hastnsıne gıttım muayyne oldum bır sorun yok dedı folıc plus verdı ıcıyorum ve bu aykı yumurtlama gunlerımı ıyıce takıp ettm ama adetıme 11 gun var sankı adet olucakmısım gıbı kasıklarım agrıyo ve batıyo netten arastırdım hamılelık belırtısı olabılırmıs hamıle arkadaslardan rıcam benım gıbı olan varmı acaba

canım Allah gönlüne göre versin. Aynen öyle adet olacaksın gibi ağrın oluyor ama hasta olmuyorsun. Normaldir. Inşallah bebek vardır. Müjdeni bekliyoruz :)

canım Allah gönlüne göre versin. Aynen öyle adet olacaksın gibi ağrın oluyor ama hasta olmuyorsun. Normaldir. Inşallah bebek vardır. Müjdeni bekliyoruz :)

inş rabbimn nasip ederse olucak cok zor gunler gecırdım 7 senelık bır vajınısmus hastasıydım daha yenı evli sayılırım eylulde bu ılletten kurtuldum ve bebgım olsun cok ıstıyorum cok bekledım zor gunler gecırdım allah isteyen herkese nasıp etsın

daha 10 gun var ama midem bulanıyor. hcg salgılandıktan sonra mı mide bulanıyor? henüz hcg salgılanmaz bende. yani psikolojik mi bu bulantı? sizin de 10 gun kala bulantınız var mıydı? kimisinde hamileliği boyunca olmuyor o ayrı. ha bi de memişler. onlar da fena hormon mormon yokken

bende bir yıllık evliyim. Ilk 2 buçuk ay vajinismus hastasıydım. Seni çok iyi anlıyorum. Atlatmışsın ya çok şükür. Olacak inşallah :)

Canim pcyi acinca beklemede olarak yazarim batini ogrenince soylersin degisiriz..

Rabbim saglikli bir gebelik ve saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah..

dün adet oldum tahmin edemiyorum artık. bir süre düzenli gidiyorum daha sonra bi gecikme yaşıyorum.
sen 20 şubat diye güncellersin artık. ne zaman olur Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…