sizin de olcak canım bak görürsün. Yeter ki kafaya takma
az önce kan sonucunu aldım. Hamileyiim4 haftalık. Rabbim bu listede olan olmayan isteyen herkese versin. Burası uğurlu geldi bana. Sizi seviyorum
kızlar ovulasyon testini siz nerden alıyosunuz
kızlar bugün kan verdim adetim geçeli 5 gün oldu değerim 29,22 cuma tekrar gidicem dr iyi sonuçların dedi,acaba geç döllenmemi olduki????
Allah razı olsun canım , 55.79 yazıyo
amin canım inş
hayırlı olsun canım....süpriz böyle oluyo demek ki
orcin özel bişey yaptın mı????
hayırlı sağlıklı olur bebegn ınsallah canım.
Tebrik ederim canım.
Bu hafta maşallah çok bereketli bir hafta.Hep bereketli devam etsin tüm haftalar.
İnşallah diğer arkadaşlarımla ben de bu mutlu haberi veririz..
Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun canım..
İsteyen herkese de gönülden diliyorum...
Cok tesekkur ederim , Allah isteyen herkeze nasip eder insallahgözün aydın tebrik ederim.saglıklı bi sekilde kucagınada alırsın inş darısı herkesin başına
canım çok sevindim senin adına totem tutmuş :)
Sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah
tebrik ederim.saglıklı bi şekilde kucagınada alırsın inş darısı isteyen herkesin başına..
kızlar yenıyım bu topıkte bende anne olmak ıstıyorum 2014 de rabbın inş nasıp eder ssk hastnsıne gıttım muayyne oldum bır sorun yok dedı folıc plus verdı ıcıyorum ve bu aykı yumurtlama gunlerımı ıyıce takıp ettm ama adetıme 11 gun var sankı adet olucakmısım gıbı kasıklarım agrıyo ve batıyo netten arastırdım hamılelık belırtısı olabılırmıs hamıle arkadaslardan rıcam benım gıbı olan varmı acaba
canım Allah gönlüne göre versin. Aynen öyle adet olacaksın gibi ağrın oluyor ama hasta olmuyorsun. Normaldir. Inşallah bebek vardır. Müjdeni bekliyoruz :)
orçin ve mandolina tebrik ediyorum sizi Allah sağlıkla sıhhatle hamileliğinizi geçirmenizi ve yavrularınıza kavuşmanızı nasip etsin
bende bir yıllık evliyim. Ilk 2 buçuk ay vajinismus hastasıydım. Seni çok iyi anlıyorum. Atlatmışsın ya çok şükür. Olacak inşallah :)inş rabbimn nasip ederse olucak cok zor gunler gecırdım 7 senelık bır vajınısmus hastasıydım daha yenı evli sayılırım eylulde bu ılletten kurtuldum ve bebgım olsun cok ıstıyorum cok bekledım zor gunler gecırdım allah isteyen herkese nasıp etsın
Canim pcyi acinca beklemede olarak yazarim batini ogrenince soylersin degisiriz..
Rabbim saglikli bir gebelik ve saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?