Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

benimde 10gün var kasık agrım oluo ara ara sanki gelcekmiş gibi bide beyaz akıntım var,gögsüm acıo ama öle cok şiş degil seninki şiştimi çok?mide bulantım yok ama

benimde 10gün var kasık agrım oluo ara ara sanki gelcekmiş gibi bide beyaz akıntım var,gögsüm acıo ama öle cok şiş degil seninki şiştimi çok?mide bulantım yok ama

şiş canım. midem ara ara bulanıyor. sağ kasığım agrıyor:44:

Canımmmmm teşekkür ederimmmmmmm allah bebişlerimize giydirmeyi naip etsin inşallah hepimize...

rica ederim canım benimm..amin amin İNŞALLAH.

az önce kan sonucunu aldım. Hamileyiim 4 haftalık. Rabbim bu listede olan olmayan isteyen herkese versin. Burası uğurlu geldi bana. Sizi seviyorum

TEBRİK EDİYORUM ÇOOKK GÜZEL bir haber...darısı bizlere inşALLAHH..

geldimmmm aldım hemşire hamilesiniz dedi ama ben değerlerden anlamamki :26:

TEBRİKLER CANIIMM..çooookk güzell..darısı bizleree..

kızlar ovulasyon testini siz nerden alıyosunuz

laboquic gitti... dan aldım bende kullandım çift çizgiyi görmüştüm bakaım işe yaradı diyecem mii...

Cok tesekkurler darisi tum iteyenlerin basina

benim bulantılarım hala bile tam anlamıyla başlamış sayılmaz.. koku hassasiyeti var sadece, eğer sabah erken saatlerde birşey pişiriyorsam.. göğüslerimde de 5 gün öncesinde falan dolgunlaşma gibi şişme gibi tuhaf bir his olmuştu, yumuşacık yastık gibi olduklarını hissetmiştim..

Evetttttttttttttttttt hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

az önce kan sonucunu aldım. Hamileyiim 4 haftalık. Rabbim bu listede olan olmayan isteyen herkese versin. Burası uğurlu geldi bana. Sizi seviyorum

enemmmmm hamişlerimizzz gözünüz aydın ne mutlu bir haber. Allah tamamına erdirsin canlarım. Allah tüm isteyenlere kısmet etsin en kısa zamanda inşallahhh..

İyi akşamlar :))) kimler var burada:)))

Arada bi adet olacakmışım gibi ağrı giriyor bana kızlar.
:/
Yarın regl günüm :/

Canım sana birşey sorucam sen BAT ta Hcg değerinin 130 civarında olduğunu sölemiştin ya daha sonra kaç hafta sonra doktora gıttın ve değerin kaç çıktı...

Ben bugün idrar testi yaptım negatif çıktı :)) BAT geçeli 4 gün oldu endişelendimde biraz.Cumartesi tekrar Hcg baktırayım diyorum..Birde kasık ağrılarım azaldı.Şişkinlik kalmadı nedenki sende durumlar nasıl :))

İyi akşamlar :))) kimler var burada:)))

Arada bi adet olacakmışım gibi ağrı giriyor bana kızlar.
:/
Yarın regl günüm :/

canım öyle oluyor korkma :) benim bat 11 gün geçti hala arada regl olcakmışım gibi kasık ağrım oluyor :)

bata 3 gün kala 17 bat günü 131 i görünce tekrar gidip ölçtürmedim canım :) yarına randevu verdi doktorum 8000lerde olması gerekiyor değerimin.. bata 3 gün kala regl ağrısından çok farklı kasık ağrım oldu arada şiddetli ama hiç dinmeyen.. bat gününden bu yana 11 gün boyunca da ara ara gelen kasık ağrım var.. göğüslerim azıcık acıyor bastırınca ya da sıkınca.. bir de regl zamanı göbeğim sertleşmişti şimdi o da geçti..

Canım benim yarın güzel haberlerini bekliyoruz.İnşallah bebişini görürsün. İnşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

Canım benim bat günü yarın ya, hcg değerimin 50nin üstünde mi olması gerek yoksa bu kişiye göre değişiyor mu?

Canım benim bat günü yarın ya, hcg değerimin 50nin üstünde mi olması gerek yoksa bu kişiye göre değişiyor mu?

kişiden kişiye değişiyor canım 50 nin üzeri falan önemli değil ama 2 günde bir artış değeri önemli.. en az %70 ya da 2 kat katlanarak gtmesi gerekiyor normal gebelikte

kişiden kişiye değişiyor canım 50 nin üzeri falan önemli değil ama 2 günde bir artış değeri önemli.. en az %70 ya da 2 kat katlanarak gtmesi gerekiyor normal gebelikte

O zaman ben cuma günü yine mi kan vermeliyim?
Bide hcg değeri için aç ya da tok karnına gitmem önemli mi?
En erken 11e randevu alabildim. 11e kadar aç mı bekliyim:)) Gerçi beklerim hiç problem değil de bebişim acıkır ama:)))))

Arkadaslar araniza yeni katildim ve birsey sormak istiyorum 1 yildir bebek istiyoruz olmuyor bu ay ilginc birsey oldu 2 gundur vajina girisim cok acik pembe bir renge donustu ve kalinlasti bu hamilelik belirtisi olabilirmi vajinal mukoza degisikligi bu mu acaba lutfen yardimci olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…