O zaman ben cuma günü yine mi kan vermeliyim?
Bide hcg değeri için aç ya da tok karnına gitmem önemli mi?
En erken 11e randevu alabildim. 11e kadar aç mı bekliyim:)) Gerçi beklerim hiç problem değil de bebişim acıkır ama:)))))
Arkadaslar araniza yeni katildim ve birsey sormak istiyorum 1 yildir bebek istiyoruz olmuyor bu ay ilginc birsey oldu 2 gundur vajina girisim cok acik pembe bir renge donustu ve kalinlasti bu hamilelik belirtisi olabilirmi vajinal mukoza degisikligi bu mu acaba lutfen yardimci olun
Sen ilk kana gittiğinde tiroidlerine de baktılar mı canım?:)))) yok canım hcg için açlık tokluk önemli değil. evet yaptır bence için rahat etsin artışların iyiyse 6. hafta içinde falan gidersin, karından ancak o zamanlar görünüyormuş bebikler
:/ ben renk ve kalınlık olarak birşey duymadım canım.. ayrıca nasıl görebildin ki :/ rahim ağzı yumuşuyormuş yalnız gebelikte bunu okumuştum bir yerde ve kendimde de öyle şuanda..
Sen ilk kana gittiğinde tiroidlerine de baktılar mı canım?
Sana çok soru soruyorum ama sen benden tecrübelisin:)) Ne öğrenirsem kârdır:))
iyi akşamlar hanımlarr
hamişlerimiz varmış.hayırlı olsun.darısı bizlere
Canim biraz acik olacak ama aynayla bakinca farkettim vajinal mukoza renk degisikligi die birsey okudum hamilelik belirtisi olarak bir bakim dedim ve cok sasirdim
sor tabiki canım bildiğim kadarıyla faydalı olmaya çalışırım
bana şuan gebelik için herhangi bir tetkik yapılmadı.. zaten doktorlara göre kesenin görülmesi ve kalp atışlarının duyulması hamilesin oluyor :) bat günü gittiğimde bana 12 gün sonrasına randevu verdi eğer keseyi görürsek o zaman senden bazı tetkikler isteyeceğim dedi.. fakat ben o tetkiklerden bazılarını evlendiğim ay sonunda genel kontrol için kadın doğuma gittiğimde yaptırmıştım.. bebek düşünüyoruz dedim o da bir sürü şey istedi.. yani gebelik için sağlıklı mıyım, şeker troid, kansızlık, rahim ağzı yarası, smear testi (rahim kanseri teşhisi için), kansızlık, birkaç birşey daha vardı.. bunları zaten senin doktorun da isteyecek senden
iyi akşamlar
anladım canım.. olabilir belki de.. dediğim gibi bu zamana kadar okuduğum şeylerde renkle ilgili bir değişiklik yazmıyordu ama yumuşamasıyla ilgili bilgi vardı :))
Hoşgeldin:)iyi akşamlar hanımlarr
hamişlerimiz varmış.hayırlı olsun.darısı bizlere
Benim tiroidim az çalışıyor da ilaç kullanıyorum. 3 ayda bi kontrole gidiyorum. Tam da kontrol zamanım da geldi. Ben yarın tiroid testini de istemesini isticem:)
Bir de bazıları alttan muayene ile erken görebilyormuş herhalde keseyi ama ben onu istemem. Karnımdan bakılmasını isterim zamanı gelince:)
Peki yumusamasini nasil anlicaz:)) adetime 4 gun var ve idrar testinde ikinci cizgi cok silik cikti umarim hamilelik belirtisidir
evet canım zaten minicik olduğu için bebek görünmüyormuş alttan bakılınca bile daha çok erken.. rahmin gözükür sadece, evlendiğim zaman gittim dediğimde beni kontrol ederken doktor rahmimi göstermişti hatta bak diye :)) şimdi orda bebişimi göreceğim inşallah..Allah herkese nasip etsin, umarım yarın bir sorunla karşılaşmam :)
canım yıkarken belli oluyor zatensilik çizgi çıktıysa hamiş olabilirsin 2 gün sonra tekrarla bence testi.. ya da direk kan tahliline gitsene :)
Yok canım hep olumlu düşün:)
Hayırlısıyla sorunsuz kucağına alacaksın bebeğini:)
Yarın güzel haberlerini okumak istiyorum
Hoşgeldin:)
Allahım sana da nasip etsin inşallah.
Ve devamını getirsin, kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah..
Bağlan hemen hayırlı haberlerini bildir:)))inşallah canım1 bucukta randevum, hastaneden canlı bağlanırım buraya sonuçları öğrendiğimde
isteyen herkese nasip etsin inş.
Bağlan hemen hayırlı haberlerini bildir:)))
Kısmetse sen benden bir ay önce doğum yapacaksın:)))
Düşününce bi garip oluyor insan..
İnşallahhh aminnnn. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah...
Bu ay olmadi nasip degilmis adet biter bitmez calismalara basladik onumuzdeki aya insallah :)sağol canım benim sende durumlar nasıl bakalım
Evet ama ne çabuk gelişiyorlar dimi. Allahımın mucizesi.o kadar olmayabilir canım ben 6. haftadayım sen 4. haftada sadece 2 haftacık farkımız var
Ben de öyle düşünüyordum:)Kizlar iyi geceler. Hamisler adina cok sevincliyim. Kendim icin cok heyecanliyim. Ama bazen yok olmadi sanki bu ay diye geciyor içimden. Size de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?