Evet ama ne çabuk gelişiyorlar dimi. Allahımın mucizesi.
Çok düşünüp incelemesem daha çabuk geçecek gibi:)
Ben de öyle düşünüyordum:)
Bat ne zamandı canım?
Bu belirsizlikleri atlattık mı tamamdır akar gider artık:)evet onlar çok çabuk gelişiyorlar ama bana bir türlü vakit geçmiyorbelki de daha göremediğim için belirsizlik olduğu için
bence de düşünmesek çabuk geçebilir
10 gun var canim.
Bu belirsizlikleri atlattık mı tamamdır akar gider artık:)
Haklısın canım. Neden bu kadar heyecan yaptim anlamadim. Ilkinde de heyecanlıydim ama bunda endise de var. Kizim mutsuz mu olur, tek olmayı mi tercih ederdi, dogru zaman mi vs diye. Aslinda derdim bu benim :/Bu belirsizlikleri atlattık mı tamamdır akar gider artık:)
Daha varmış. Günler zor geçiyor biliyorum ama ben bu ay hep uzak kaldım hamilelik düşüncesinden. Uzaklaştığımda oldu.. Hayatın akışına bırak kendini. Yoksa geçmiyor zaman..
Haklısın canım. Neden bu kadar heyecan yaptim anlamadim. Ilkinde de heyecanlıydim ama bunda endise de var. Kizim mutsuz mu olur, tek olmayı mi tercih ederdi, dogru zaman mi vs diye. Aslinda derdim bu benim :/
Bence hiçbir çocuk kardeşsiz olmayı istemez.. Kardeş can parçasıdır :) Ben şükrediyorum kardeşime sahip olduğum için.. Bunları düşünme bence. Çocuklarına sonsuz sevgini ver yeter :)
Benim soruma cevap verecek bi allahın kulu yok mu yaas
Inşallah canim. Bu ay bir arkadasim ikinci bebegini dogurdu. Kizi cildiriyormus , kardeşinin sacini keserken yakalamislar :/
Küçükken öyle aksilikler olabiliyor ama aileye çok iş düştüğünü düşünüyorum açıkcası.. büyük olan da daha küçükse anlayamaz tabi kıskanır.. anne baba köprü olmalı kardeşler arasında.. inşallah güzel atlatırlar bu dönemleri
Kizlar iyi geceler. Hamisler adina cok sevincliyim. Kendim icin cok heyecanliyim. Ama bazen yok olmadi sanki bu ay diye geciyor içimden. Size de oluyor mu?
iyi geceler hanımlar
bu hafta için kararlaştırdıgımız dualarımı okudum arkasından sizler için duamı ettim şimdiden, cumada aklımdan geçireceğim inşallah sizleri
sizlerde dualarınızda beni eksik etmeyin
Kizlar iyi geceler. Hamisler adina cok sevincliyim. Kendim icin cok heyecanliyim. Ama bazen yok olmadi sanki bu ay diye geciyor içimden. Size de oluyor mu?
iyi geceler hanımlar
bu hafta için kararlaştırdıgımız dualarımı okudum arkasından sizler için duamı ettim şimdiden, cumada aklımdan geçireceğim inşallah sizleri
• bende ilk başlar galia bu ay diyordum gün yaklaştıkça galiba yook demeye başladıım.Kizlar iyi geceler. Hamisler adina cok sevincliyim. Kendim icin cok heyecanliyim. Ama bazen yok olmadi sanki bu ay diye geciyor içimden. Size de oluyor mu?
iyi geceler hanımlar
Bi de öyle bi dert oluyor ikincide dimi..Haklısın canım. Neden bu kadar heyecan yaptim anlamadim. Ilkinde de heyecanlıydim ama bunda endise de var. Kizim mutsuz mu olur, tek olmayı mi tercih ederdi, dogru zaman mi vs diye. Aslinda derdim bu benim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?