Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

orçin canım tebrikler ohh ohh sabah sabah iyi geldi hadi saglıkla kucagına al inşallah

Günaydınnn çok teşekür ederim
amin inşallah sağlıklı bişekilde kucağıma alırım
sizlerde dualarımdasınız , Rabbim tez vakit sizde yaşatsın bu duyguyu

Aynen oyle canim. Hayirlisi su ay sonu bi gelsin. Olmazsa tekrar gozden gecirecegim😜

canım vajinal mukoza akıntıdır.. akıntının rengi ile ilgili.. neyse bunlara takılma sen testte hemen bir iki dk içinde gördünysen ikinci çizgiyi tamamdır.. şimdiden tebrik ediyorum seni.. hamilesin git kanda beta hcg baktır..

orçin mandolinaa kızlar tebrikk ederim...Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinn inş...
darısı bizlerinn başına olsunnn inşşşşşş

Günaydınnn çok teşekür ederim
amin inşallah sağlıklı bişekilde kucağıma alırım
sizlerde dualarımdasınız , Rabbim tez vakit sizde yaşatsın bu duyguyu

orçin kan testinin sonuçu çıkmış hadi bakalım artık tadını çıkar .. olmayacak korkusu fena bundan sonraki tatlı heyecan ... canım çok tebrik ederim tekrar .. dikkat et kendine artık

orçin kan testinin sonuçu çıkmış hadi bakalım artık tadını çıkar .. olmayacak korkusu fena bundan sonraki tatlı heyecan ... canım çok tebrik ederim tekrar .. dikkat et kendine artık

evet canım ya aldım sonucu bi telaş bi telaş artıkın çok canı tezimde ayıptır söylemesi
valla dikkat etmeye çalışıyorum şimdi tutunma evresiymiş ya bi atlatırsam yazın en tombiş bayanı olcam
sen nasılsın keyfin nasıl , sana bi tavsiyem buay onu denedim ilişki sonrası sağ tarafa dön cenin pozinyonunda kal geceyse uyu gündüz se bi iki saat kıpırdama , gerçi ben bu ay amuda bile kalktım

aslında ilişki sonrası relax olup uyucan ama.. sabah namazı var.. gecenin 4ünde nasıl kalkayım duş alayım gözümü zor açıyorum.. ondan malesef sadece 15-20 dk yatıyorum ayaklarım yatagın başlıgında şekilde..oda sadece ayaklarım bacaklarım kalkık oluyo kalça tarafı rahme dogru falan hiç kalkık degil dümdüz yatıyorum.. amannn neyse ya olucaksa ayakta bile olan var.. ben derse giriyorum şekerler görüşürüz..

hamilemisim... hayirli olsun... ikinci cocuk heralde.. kac yasinda birincisi ki.. korkma gonlunu ferah tut.. ben uc aylikken annem kardesime hamile kaia.. 13 ay var aramizda ama o.benim.icon.kardesten.otedir.. iyikide oyle yapmia.. bii kucik lardesim daha var onunla aramiz yedi.yas.. o bizim ufak kardesimiz gibi digeryle cocuklugumun en guzel.yollarini gecirdik hic bi arkadasa disariya ohtiyac duymadik..

haklısın tatlımda bi umut işte napcan

canım benim ya :) çok iyi yapmışsın .. pozitif düşün ekimde anne olacaksın ..bebeğin tutunacak herşey güzel olacak.. bu ay olmazsa çok üzülmem merak etme .. dişimde sorun oldu o kadar dikkat edip bir parol bile almamışken 2 kutu yoğun antibiyotik kullandım .. bugünde kanal tedavisi olacak inşallah ... gebeliğe engel değil dediler ama bu ay başından beri pek huzurlu değildim .. bakalım yine de .. ama olmaz da bir sonraki aya kalırsam dediklerini harfiyen uygulayacağım ..

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım bende iki ay önce diş bakımlarımı yaptırmıştım , gebelikte ilk onlar etkileniyormuş
Rabbim sanada dilemiştir ve biyerde bekliyordur zamanını Hayırlı bi zamanda olur inşallah

Insallah canim insallah yaa. Bu hafta sonu benim bile umudum varrrrrr

bende bitirmiştim diş işini ama çürük olmayan bir diş sorun çıkarttı .. dentin hassasiyeti mi ne varmış .. hiç sorun yokken oldu işte insan planlayamıyor.. beslenmene dikkat et .. gebe beslenmesi forumları var okursun onları .. ilk üç ay normal beslenmene 100 kcal ekliyorsun .. son aylarda çok kilo alınıyormuş dikkat et... bol bol süt iç :))

bende diyetteydim yaf 53 kilodaydım 50 ye inmeye çalışıyordum şimdi nerden başlasam nasıl yapsam plnaları yapıyorum
dediğin gibi gebe beslanmasi formu işime yarayabilir ordan başlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…