enemmmmm hamişlerimizzz gözünüz aydınne mutlu bir haber. Allah tamamına erdirsin canlarım. Allah tüm isteyenlere kısmet etsin en kısa zamanda inşallahhh..
aynençok tuhaf bi duyguymuş yafff
Allah hepinize yaşatsın inşallah hep dua etcem sizede
orçin canım tebriklerohh ohh sabah sabah iyi geldi hadi saglıkla kucagına al inşallah
Bi de öyle bi dert oluyor ikincide dimi..
Canım doğru zamanı en iyi sen bilirsin..
Düşünüp iyi karar vermek lazım.
İlkinde sadece zamanı düşünüyorsun. İkincisinde kardeşliği,kıskançlığı da düşünüyorsun:)
az önce kan sonucunu aldım. Hamileyiim4 haftalık. Rabbim bu listede olan olmayan isteyen herkese versin. Burası uğurlu geldi bana. Sizi seviyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun canım..Aynen oyle canim. Hayirlisi su ay sonu bi gelsin. Olmazsa tekrar gozden gecirecegim😜
Arkadaslar araniza yeni katildim ve birsey sormak istiyorum 1 yildir bebek istiyoruz olmuyor bu ay ilginc birsey oldu 2 gundur vajina girisim cok acik pembe bir renge donustu ve kalinlasti bu hamilelik belirtisi olabilirmi vajinal mukoza degisikligi bu mu acaba lutfen yardimci olun
Günaydınnnçok teşekür ederim
amin inşallah sağlıklı bişekilde kucağıma alırım
sizlerde dualarımdasınız , Rabbim tez vakit sizde yaşatsın bu duyguyu
orçin kan testinin sonuçu çıkmışhadi bakalım artık tadını çıkar .. olmayacak korkusu fena bundan sonraki tatlı heyecan ... canım çok tebrik ederim tekrar .. dikkat et kendine artık
evet canım ya aldım sonucubi telaş bi telaş artıkın çok canı tezimde ayıptır söylemesi
valla dikkat etmeye çalışıyorum şimdi tutunma evresiymiş ya bi atlatırsam yazın en tombiş bayanı olcam
sen nasılsın keyfin nasıl , sana bi tavsiyem buay onu denedim ilişki sonrası sağ tarafa dön cenin pozinyonunda kal geceyse uyu gündüz se bi iki saat kıpırdama , gerçi ben bu ay amuda bile kalktım
nerisona çok gariptir ki hiçbirşey hissetmiyorum hiçbir belirtiye de sahip değilim şaşkın şaşkın günlerin geçmesini bekliyorum çok da düşünmemeye vucudumu dinlememeye çalışıyorum belirtiden sayar mısın bilmem ama biraz gazman oluverdim bir de çok çabuk acıkıyorum bir de eve geldiğimde direkt uyumak istedim çok yorgun ve uykusuz hissettim kendimi ama malum sorumluluklar uyuyamadım
bu cumartesi ve pazar çok heyecanlı bir bekleyiş olacak benim için herbirimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
ben sadece biraz kendim için tedirginim korkuyorum Allah korkularımdan emin olmak nasip etsin herşeyi kolay kılsın
yoksa kızım için eminim ki en doğru karar bir an evvel kardeşinin olması
ben bu şekilde düşünüyorum
orçin mandolinaa kızlar tebrikk ederim...Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinn inş...
darısı bizlerinn başına olsunnn inşşşşşş
aslında ilişki sonrası relax olup uyucan ama.. sabah namazı var..gecenin 4ünde nasıl kalkayım duş alayım gözümü zor açıyorum.. ondan malesef sadece 15-20 dk yatıyorum ayaklarım yatagın başlıgında şekilde..oda sadece ayaklarım bacaklarım kalkık oluyo kalça tarafı rahme dogru falan hiç kalkık degil dümdüz yatıyorum.. amannn neyse ya olucaksa ayakta bile olan var.. ben derse giriyorum şekerler görüşürüz..
evet canım ya aldım sonucubi telaş bi telaş artıkın çok canı tezimde ayıptır söylemesi
valla dikkat etmeye çalışıyorum şimdi tutunma evresiymiş ya bi atlatırsam yazın en tombiş bayanı olcam
sen nasılsın keyfin nasıl , sana bi tavsiyem buay onu denedim ilişki sonrası sağ tarafa dön cenin pozinyonunda kal geceyse uyu gündüz se bi iki saat kıpırdama , gerçi ben bu ay amuda bile kalktım
canım benim ya :) çok iyi yapmışsın .. pozitif düşün ekimde anne olacaksın ..bebeğin tutunacak herşey güzel olacak.. bu ay olmazsa çok üzülmem merak etme .. dişimde sorun oldu o kadar dikkat edip bir parol bile almamışken 2 kutu yoğun antibiyotik kullandım .. bugünde kanal tedavisi olacak inşallah ... gebeliğe engel değil dediler ama bu ay başından beri pek huzurlu değildim .. bakalım yine de .. ama olmaz da bir sonraki aya kalırsam dediklerini harfiyen uygulayacağım ..
nerisona çok gariptir ki hiçbirşey hissetmiyorum hiçbir belirtiye de sahip değilim şaşkın şaşkın günlerin geçmesini bekliyorum çok da düşünmemeye vucudumu dinlememeye çalışıyorum belirtiden sayar mısın bilmem ama biraz gazman oluverdim bir de çok çabuk acıkıyorum bir de eve geldiğimde direkt uyumak istedim çok yorgun ve uykusuz hissettim kendimi ama malum sorumluluklar uyuyamadım
bu cumartesi ve pazar çok heyecanlı bir bekleyiş olacak benim için herbirimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
ben sadece biraz kendim için tedirginim korkuyorum Allah korkularımdan emin olmak nasip etsin herşeyi kolay kılsın
yoksa kızım için eminim ki en doğru karar bir an evvel kardeşinin olması
ben bu şekilde düşünüyorum
çok geçmiş olsun canım bende iki ay önce diş bakımlarımı yaptırmıştım , gebelikte ilk onlar etkileniyormuş
Rabbim sanada dilemiştir ve biyerde bekliyordur zamanını Hayırlı bi zamanda olur inşallah
bende bitirmiştim diş işini ama çürük olmayan bir diş sorun çıkarttı .. dentin hassasiyeti mi ne varmış .. hiç sorun yokken oldu işte insan planlayamıyor.. beslenmene dikkat et .. gebe beslenmesi forumları var okursun onları .. ilk üç ay normal beslenmene 100 kcal ekliyorsun .. son aylarda çok kilo alınıyormuş dikkat et... bol bol süt iç :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?