Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

internetten gitti.....daN sipariş verdim ertesi gün geldi .
bende eczaneden alacaktım cok tuzluya gelince netten almaya karar verdim gitti gidiyordan baktım 30 tanesi ve 4 adet gebelik testi 30 tl uygunmu szce
yalnız bu ovulasyon testinde yumurtlayacanız zamanı nasıl anlıyoruz kızlar ben onu cözemedim yani sayısı ne oluyo
bunlar hem adetin biraz belirtileri hemde hamileliğin hamilileliğin ilk aylarında uykuya cok düşersin ve yorgunlugunda olur bakalım hayırlısı olsun tatlım senin için
günaydınn güzellerrrr

günaydın yavrum

merhaba dolunaycım. evet canım 2. bebiş için bu ay çalışmalara başladık inşallah. henüz durum belli değil batımı bekliyorum. kızım neredeyse 1,5 yaşında hamilelik vs. derken aralarında 2 2,5 yaş kadar olacak. kızım için en çok da istedim 2. yi bir an evvel Allah izin verirse. seninle aynı şeyleri düşünüyorum bir insanın kardeşi varsa kimseye ihtiyacı olmaz en büyük arkadaşı kardeşidir insanın. dedim ya sırf kızım için.
kendim için baktığımda biraz tedirgin ve korku doluyum, hem mesuliyetlerin artması kendine hiç vakit ayıramicak olma korkusu, hem koca bir 10 ay, ilk doğumum da zor olmuştu doğum olayını daha önceden tecrübe etmemiş olmak gözü kara yapıyor insanı daha önce yaşamış olmak ise korkutuyor. inşallah 2. doğumum kolayca olur ne diyebilirim ki Allahım korkularımı yok etsin hamilelik sürecinde ve doğumda kolaylıklar versin diye dua etmekten başka çarem yok

hepinize bu yönde duacıyım.

Insallah canim insallah yaa. Bu hafta sonu benim bile umudum varrrrrr

canım birlikte bekliyoruz o zaman seninle haydi hayırlısı. birlikte aynı gün test yapalım en iyisi seninle :) eğer haftasonu olmazsam senin test yapacağın gün bende yapayım.

bende diyetteydim yaf 53 kilodaydım 50 ye inmeye çalışıyordum şimdi nerden başlasam nasıl yapsam plnaları yapıyorum
dediğin gibi gebe beslanmasi formu işime yarayabilir ordan başlayayım

bence kilo vermeye çalışma ama kilo da alma .. kilonu koruyarak sağlıklı beslen :)

Çık grçmiş olsun canm.Yine hamile kaldınmı

merhaba bayanlar.

benim sağ tüpüm yok soldan yumurtlamam lazım bunun için napmam lazım bir öneriniz varmı.

bence kilo vermeye çalışma ama kilo da alma .. kilonu koruyarak sağlıklı beslen :)

saglıkla beslende millet televisyonda cıkıp yok onu yemeyin yok bunu yemeyin bri cıkıyo hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr onu yyin bunu yemeyin der mllet dengesini şaşırdı anacım

tarcıncım sanırım ilk bebek isteyenler bunları çok düşünmüyo, çünkü tecrübe yok. ama okuduğum kadarıyla ikinci bebek düşünenler kendi isteğinden ziyade başka etkenlerle birlikte karar veriyo bebek olayına çoğunlukla. bi arkadaşımla konuştum onlar da bebek düşünmeye başlamış. bi kızı var 3 e giden. eşi daha çok istiyomuş. hem kızı hem eşi için böyle bişeye karar vermiş. ama ne yalan söyleyim her ay regl olduğumda derin bir oh çekiyorum diyo. olursa da olur ama illa olsun demiyorum diyor. çocuk zor çok sorumluluk istiyor diyor ki onun ilk çocuğu oldukça büyük ona yardım bile eder. acaba ikinciyi düşünürken biz de mi böyle olucas:) ama bence onun bebek kokusunu insan içine bi kere çekti mi gerisi boş gelir. daha doğrusu gerisi vız gelir:)

sol tüpünde yuyumurtlama yok mu tatlım hiç

bilmiyorum ki 6 aya yakındır deniyoruz daha hamilelik olmadı dış gebelik geçirdim ondan dolayı alınmıştı sağ tüpüm tam 1 yıl oldu ameliyat olalı onun için soldan yumurtlamam gerekiyor.

Son düzenleme:

Tamam tatlim ben pzt kan vermeyi dusunuyorum en gec. Ondan once 3-5 test mutlaka yaparim ama 😂

evet canım bir yandan çocuk olayını seviyorsun bir yandan mesuliyetlerinden korkuyorsun ama galip gelen taraf cesaret oluyor tabi

bir de doğum esnası zor canım canın öyle bir yanıyor ki

inşallah Allah kolaylıklar verir korktuklarımızdan emin oluruz

Son düzenleme:
ben adet oldum... kalan arkadaşlara sabır ve hayırlı evlat diliyorum .. hakkımızda hayırlısı olsun ..

hayırlısı canım. şans oyunu gibi bir şey bu %25 şansımız var. kazanana kadar sabırla devam edeceğiz. Sağlıklı olsun da geç olsun boş ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…