bende eczaneden alacaktım cok tuzluya gelince netten almaya karar verdim gitti gidiyordan baktım 30 tanesi ve 4 adet gebelik testi 30 tl uygunmu szce
internetten gitti.....daN sipariş verdim ertesi gün geldi .
yalnız bu ovulasyon testinde yumurtlayacanız zamanı nasıl anlıyoruz kızlar ben onu cözemedim yani sayısı ne oluyorica ederim canım benimm..amin amin İNŞALLAH.
TEBRİK EDİYORUM ÇOOKK GÜZEL bir haber...darısı bizlere inşALLAHH..
TEBRİKLER CANIIMM..çooookk güzell..darısı bizleree..
laboquic gitti... dan aldım bende kullandım çift çizgiyi görmüştüm bakaım işe yaradı diyecem mii...
bunlar hem adetin biraz belirtileri hemde hamileliğin hamilileliğin ilk aylarında uykuya cok düşersin ve yorgunlugunda olur bakalım hayırlısı olsun tatlım senin içinnerisona çok gariptir ki hiçbirşey hissetmiyorum hiçbir belirtiye de sahip değilim şaşkın şaşkın günlerin geçmesini bekliyorum çok da düşünmemeye vucudumu dinlememeye çalışıyorum belirtiden sayar mısın bilmem ama biraz gazman oluverdim bir de çok çabuk acıkıyorum bir de eve geldiğimde direkt uyumak istedim çok yorgun ve uykusuz hissettim kendimi ama malum sorumluluklar uyuyamadım
bu cumartesi ve pazar çok heyecanlı bir bekleyiş olacak benim için herbirimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
ben sadece biraz kendim için tedirginim korkuyorum Allah korkularımdan emin olmak nasip etsin herşeyi kolay kılsın
yoksa kızım için eminim ki en doğru karar bir an evvel kardeşinin olması
ben bu şekilde düşünüyorum
günaydınn güzellerrrr
hamilemisim... hayirli olsun... ikinci cocuk heralde.. kac yasinda birincisi ki.. korkma gonlunu ferah tut.. ben uc aylikken annem kardesime hamile kaia.. 13 ay var aramizda ama o.benim.icon.kardesten.otedir.. iyikide oyle yapmia.. bii kucik lardesim daha var onunla aramiz yedi.yas.. o bizim ufak kardesimiz gibi digeryle cocuklugumun en guzel.yollarini gecirdik hic bi arkadasa disariya ohtiyac duymadik..
Insallah canim insallah yaa. Bu hafta sonu benim bile umudum varrrrrr
bende diyetteydim yaf 53 kilodaydım 50 ye inmeye çalışıyordumşimdi nerden başlasam nasıl yapsam plnaları yapıyorum
dediğin gibi gebe beslanmasi formu işime yarayabilir ordan başlayayım
Cnm bn 7 ayda bebgim 10 haftalikken kkalbi durunca kurtaj olmak zorunda kaldim ama bnmki 15 gun surdu ama ondan sonraki aylar hem cok adet olmaya basladim hem ara kanamasi ve bazen durup dururken silik silik kan geliodu ama ben bir cok yerde kurtaj dan sonra vicusun dengesinin bozulacagini deisik tepkiler verebilecigini okumustum ondan pek onemsemedim ama en son dr ye gittim oda normal olabilir demisti
bence kilo vermeye çalışma ama kilo da alma .. kilonu koruyarak sağlıklı beslen :)
sol tüpünde yuyumurtlama yok mu tatlım hiçmerhaba bayanlar.
benim sağ tüpüm yok soldan yumurtlamam lazım bunun için napmam lazım bir öneriniz varmı.
merhaba dolunaycım. evet canım 2. bebiş için bu ay çalışmalara başladık inşallah. henüz durum belli değil batımı bekliyorum. kızım neredeyse 1,5 yaşında hamilelik vs. derken aralarında 2 2,5 yaş kadar olacak. kızım için en çok da istedim 2. yi bir an evvel Allah izin verirse. seninle aynı şeyleri düşünüyorum bir insanın kardeşi varsa kimseye ihtiyacı olmaz en büyük arkadaşı kardeşidir insanın. dedim ya sırf kızım için.
kendim için baktığımda biraz tedirgin ve korku doluyum, hem mesuliyetlerin artması kendine hiç vakit ayıramicak olma korkusu, hem koca bir 10 ay, ilk doğumum da zor olmuştudoğum olayını daha önceden tecrübe etmemiş olmak gözü kara yapıyor insanı daha önce yaşamış olmak ise korkutuyor. inşallah 2. doğumum kolayca olur ne diyebilirim ki Allahım korkularımı yok etsin hamilelik sürecinde ve doğumda kolaylıklar versin diye dua etmekten başka çarem yok
hepinize bu yönde duacıyım.
canım birlikte bekliyoruz o zaman seninle haydi hayırlısı. birlikte aynı gün test yapalım en iyisi seninle :) eğer haftasonu olmazsam senin test yapacağın gün bende yapayım.
saglıkla beslende millet televisyonda cıkıp yok onu yemeyin yok bunu yemeyin bri cıkıyo hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr onu yyin bunu yemeyin der mllet dengesini şaşırdı anacım
sol tüpünde yuyumurtlama yok mu tatlım hiç
ortalık manyak dolufazla takmadan dikkat etmek lazım işte ...
merhaba dolunaycım. evet canım 2. bebiş için bu ay çalışmalara başladık inşallah. henüz durum belli değil batımı bekliyorum. kızım neredeyse 1,5 yaşında hamilelik vs. derken aralarında 2 2,5 yaş kadar olacak. kızım için en çok da istedim 2. yi bir an evvel Allah izin verirse. seninle aynı şeyleri düşünüyorum bir insanın kardeşi varsa kimseye ihtiyacı olmaz en büyük arkadaşı kardeşidir insanın. dedim ya sırf kızım için.
kendim için baktığımda biraz tedirgin ve korku doluyum, hem mesuliyetlerin artması kendine hiç vakit ayıramicak olma korkusu, hem koca bir 10 ay, ilk doğumum da zor olmuştudoğum olayını daha önceden tecrübe etmemiş olmak gözü kara yapıyor insanı daha önce yaşamış olmak ise korkutuyor. inşallah 2. doğumum kolayca olur ne diyebilirim ki Allahım korkularımı yok etsin hamilelik sürecinde ve doğumda kolaylıklar versin diye dua etmekten başka çarem yok
hepinize bu yönde duacıyım.
canım birlikte bekliyoruz o zaman seninle haydi hayırlısı. birlikte aynı gün test yapalım en iyisi seninle :) eğer haftasonu olmazsam senin test yapacağın gün bende yapayım.
Tamam tatlim ben pzt kan vermeyi dusunuyorum en gec. Ondan once 3-5 test mutlaka yaparim ama 😂
Iki kere sogan kuru yaptim, birde bu ay amuda kalktim 😊 napim elimden geleni yaptim yani, bide burda okumustum iliski sonrasi saga donup cenin pozisyonunda yattim hic kipirdamadan tek farkli yaptigim sey buydu canim[/QUOTE
günaydın canım dün bende senin gibi yaptım ilişki sonrası hemen ayaklar havaya duvara valla yarım saate yakın kırpırdamaan durdum
üşüdüm hatta sonrada sağıma yatıp bacaklarımı kendime doğru çektim dua edin banaaaa
tarcıncım sanırım ilk bebek isteyenler bunları çok düşünmüyo, çünkü tecrübe yok. ama okuduğum kadarıyla ikinci bebek düşünenler kendi isteğinden ziyade başka etkenlerle birlikte karar veriyo bebek olayına çoğunlukla. bi arkadaşımla konuştum onlar da bebek düşünmeye başlamış. bi kızı var 3 e giden. eşi daha çok istiyomuş. hem kızı hem eşi için böyle bişeye karar vermiş. ama ne yalan söyleyim her ay regl olduğumda derin bir oh çekiyorum diyo. olursa da olur ama illa olsun demiyorum diyor. çocuk zor çok sorumluluk istiyor diyor ki onun ilk çocuğu oldukça büyük ona yardım bile eder. acaba ikinciyi düşünürken biz de mi böyle olucas:) ama bence onun bebek kokusunu insan içine bi kere çekti mi gerisi boş gelir. daha doğrusu gerisi vız gelir:)
ben adet oldum... kalan arkadaşlara sabır ve hayırlı evlat diliyorum .. hakkımızda hayırlısı olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?