hayırlısı canım. şans oyunu gibi bir şey bu %25 şansımız var. kazanana kadar sabırla devam edeceğiz. Sağlıklı olsun da geç olsun boş ver.
günaydın güzel anne
ayyy canımmmama ben çok tuhaf şeyler hissediyorum :26: 2 saat kaldı randevuya çok garibim karışığım :26:
bebeginin kesesinin fotosunu eline alınca o küçük siyah nokta sana dünyanın engüzel şeyi gibi gelecek o kagıt parçasını öpmek isticeksindarısı bizlere inşallah
ayyy canımmmama ben çok tuhaf şeyler hissediyorum :26: 2 saat kaldı randevuya çok garibim karışığım :26:
Bizimde yarın ilk bebek deneme günümüz şans dileyin kızlar
tatlı heyecanlar canım ya . bir kaç hafta sonra da kalp atışını dinlersin . o kadar hızlı ki sanki çok hızlı at koşuyor gibi
sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah :)
Hadi hayırlusı....tedavimi görüyorsunBizimde yarın ilk bebek deneme günümüz şans dileyin kızlar
Bizimde yarın ilk bebek deneme günümüz şans dileyin kızlar
canım senin bat 31 değil miydi? beklemicek misin batını? 31 i cumaya geliyor yine de erken mi sonucu öğrenmek istiyosun?
Allah hayırlısıyla ilk kerede nasip etsin:)Bizimde yarın ilk bebek deneme günümüz şans dileyin kızlar
çok teşekürler :)
aminnn inşallah herkeze nasip etsin Rabbim
Tarcincim gecen sefer 6 gun kala ogrenmistim ya ondan. Neden bekleyeyim ki catlarim ben. Cikmazsa gunu var diye dusunurum moralimi bozmam canim��
orcin hayırlı olsun rabbim kucagına almayı nasıp etsin bizede inşlh versin rabbim
sogan kürüne ne zamn başladın yanı adet bitişindemi bende sadece akıntı varmış doktor ilaç yazmıştı içcemiyorum
çünkü bebek çalışması yapıyoruz ilaçların zararı olur diye kür yapcam
çok teşekür ederim Allah razı olsun
soğan kürünü ilk ay adetime 15 gün kala yaptım
ikinci ay 10 gün kala yaptım
seda sayan barım barım bağırıyodu hamile kalcaksınız teşekür etceksiniz diyedeneyim ne kaybederim dedim , hatta tadına bayıldım sıcak olduğu zaman tabiki
inşallah sanada nasip eder Rabbim
Çık grçmiş olsun canm.Yine hamile kaldınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?