Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ayyy canımmm ama ben çok tuhaf şeyler hissediyorum :26: 2 saat kaldı randevuya çok garibim karışığım :26:

bebeginin kesesinin fotosunu eline alınca o küçük siyah nokta sana dünyanın engüzel şeyi gibi gelecek o kagıt parçasını öpmek isticeksin darısı bizlere inşallah

bebeginin kesesinin fotosunu eline alınca o küçük siyah nokta sana dünyanın engüzel şeyi gibi gelecek o kagıt parçasını öpmek isticeksin darısı bizlere inşallah

am,n canımm inşallah.. dualarım hamişlerin sağlıkla bebeklerini kucağına almasında, olmayan arkadaşlarımın da bu duyguyu tatması yönünde Allahım kabul etsin inşallahh

ayyy canımmm ama ben çok tuhaf şeyler hissediyorum :26: 2 saat kaldı randevuya çok garibim karışığım :26:

tatlı heyecanlar canım ya . bir kaç hafta sonra da kalp atışını dinlersin . o kadar hızlı ki sanki çok hızlı at koşuyor gibi
sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah :)

Bizimde yarın ilk bebek deneme günümüz şans dileyin kızlar

bol şans

tatlı heyecanlar canım ya . bir kaç hafta sonra da kalp atışını dinlersin . o kadar hızlı ki sanki çok hızlı at koşuyor gibi
sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah :)

amin canım inşallah, darısı sizlerin başına

canım senin bat 31 değil miydi? beklemicek misin batını? 31 i cumaya geliyor yine de erken mi sonucu öğrenmek istiyosun?

Tarcincim gecen sefer 6 gun kala ogrenmistim ya ondan. Neden bekleyeyim ki catlarim ben. Cikmazsa gunu var diye dusunurum moralimi bozmam canim😂

Kızlar kanımı verdim geldim.
Ben tiroid testi de istedim. Onu da yaptı doktor:)
Sonuçlar yarın çıkacakmış. Niye böyle geç anlamadım. Ben yine de ara ara internetten bakıcam.
İnşallah bugün çıkar.

çok teşekürler :)
aminnn inşallah herkeze nasip etsin Rabbim

orcin hayırlı olsun rabbim kucagına almayı nasıp etsin bizede inşlh versin rabbim
sogan kürüne ne zamn başladın yanı adet bitişindemi bende sadece akıntı varmış doktor ilaç yazmıştı içcemiyorum
çünkü bebek çalışması yapıyoruz ilaçların zararı olur diye kür yapcam

Tarcincim gecen sefer 6 gun kala ogrenmistim ya ondan. Neden bekleyeyim ki catlarim ben. Cikmazsa gunu var diye dusunurum moralimi bozmam canim��

tamam canım eğer bozmicaksan yap tabi hamileysen bile çıkmayabilir ben önceden yaparsam iyice meraklanırım o sebeple günü geçsin bi bakalım

Son düzenleme:

çok teşekür ederim Allah razı olsun
soğan kürünü ilk ay adetime 15 gün kala yaptım
ikinci ay 10 gün kala yaptım
seda sayan barım barım bağırıyodu hamile kalcaksınız teşekür etceksiniz diye deneyim ne kaybederim dedim , hatta tadına bayıldım sıcak olduğu zaman tabiki
inşallah sanada nasip eder Rabbim

amin inşalah teşekkürler bilgi için

Çık grçmiş olsun canm.Yine hamile kaldınmı

evet canim hamileyim 3 aydir istiodum olmuodu ben birde bir bucuk sene once tumor yuzunden yumurtaligimin teki aldilar yani tek yumurtalikla tekrardan hamile kalmam zor olur die hemen istedim ama olmadi ama allahima sukur bu ay verdi rabbim ama bakalim tutunabilecekmi bu ayin 30 dr randevum var zaman gecmio rabbim isteyen herkeze anneligi tattirsin insllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…