Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

bende bu ayy hamile kamlakkkkk istiyorummmmmm test yapicam ovulasyon test bakalim 31 günde bir adet olurum insallah olur ayin 29 ve 30 yumurluyormusum ben test yapim sonra bakalim insallah
bu ay en son 13 de kirmizilar geldi benide tabloya yazarmisiniz

tamam canım eğer bozmicaksan yap tabi hamileysen bile çıkmayabilir ben önceden yaparsam iyice meraklanırım o sebeple günü geçsin bi bakalım

Tamam canim. Gunu gecip de negatif cikarsa daha cok uzulmez misin? Erkenden negatif cikinca alustirabilir belki insan kendini. Tabi ki sen bilirsin

bugün akşam 7 de randevum var yumyum kontrolüne gidicem.. bakalım kaç mm olmuş yumyumum yarın yada öbürgün çatlar genelde ama bakalım.. geçen ay 5 gün geç çatlamıştı..

şey ben o saraç oğlunu sitesindekine uygun olarak yaptım
ama her yerde farklı yazıyo tabi

hiiimmm tmm taze annemizaklina baska tavsiyeler geliyosa soole bak biz hepimiz burdayiz ise yarar da biz de kavusuruz belki bebislerimize

Maaşallh canm benm hamile kalmışsın.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benm gebeliğim klomenle olmuştu.bundan sonra ki nasıl olacak bakalım.inş tedavsiz olur hemen

hadi hayirlisi :)

bu ay olabilir benimki biliyomusun kardeşimin iş olayları bana gelişleri yegenimle ilgileniyorum gece gündüz namaza başladıkeşimle çok şükür çok geç yattııgm halde ona kalkıyorum.. bugün yegenle annesi gidecek bu defa annem kardeşlerim teyzoş yegenler gelecek hafta sonuna.. yani eşimle sakin durgun hayatımız o kadar karışık hale geldi ki anlatamam.. bırak çocuk düşünmeyi saçımı tarayacak vaktim yok belki bu kargaşadan faydalanırda gelir bebişim

Merhaba bende 6 buçuk aylık evliyim ve bu aylarda hamile kalmak istiyorum yalnız aklım çok karışık çünkü adetim bi 30 gün kadar gecikti test falan yaptım ama sonuç hep negatifti. Aklımı karıştıran nokta şu ki bekarken de adetim son 1 yıldır çok düzensizdi 2 ay ara verdiği oluyordu. her türlü test yapıldı defalarca doktora gittim. evlendikten sonrada smear testi ultrason v.s. bakıldı fakat herhangi bir sorun görünmedi. Şimdi bebek düşündüğümüzden dolayı bu ovülasyon günlerini neye göre hesaplayacağım nasıl olacak bilemedim bir türlü

Tamam canim. Gunu gecip de negatif cikarsa daha cok uzulmez misin? Erkenden negatif cikinca alustirabilir belki insan kendini. Tabi ki sen bilirsin

canım benim de bir yanım önceden yap diyor sonra da diğer tarafım bekle adet gününü kaderine razı ol Allah ne verdiyse diyor bi batım gelsin de sonra Allah kerim be nerisonacım

o güne kadar güzel hamiş haberlerine yenileri eklenmiş olur inşallah ve sende tabi ki :)

Son düzenleme:

canım doktora gidip yumurta akibi yaptırabilirsin yada ovulasyon testi kullnabilirsin

:) dogru soyluyosun yogunlukta araya kaynayabilir minisin.
namaza baslamaniza cok sevindim cnm Allah kabul etsin. biz de esimle evlendikten sonra basladik. cok guzel bi duygu gercekten, insan huzur doluyo. bi de evimizi senlendiren bebislerimiz geldi mi ooohhh mis
benim de bu ay yogun gecicek ev aldik onun kosturmacalari basladi. bi de ev islerini halledebilirsek yari yil tatilinde sehir disina akrabalara gitces bi 10 gunlugune. bakalim bu ay neler olacak:) calismalara vakit bulabilces mi

sabırlı anneleri kutluyorum. sen de onlardan birisin canım. hayırlısı olsun herkes için

eviniz hayırlı ugurlu olsun canım çalışmalarıda sakın aksatma her koşulda gece başbaşa kalacaksınız sonuçta ayıp mayıp dinleme duş konusunda.. bebeiş söz konusu sonuçta

eviniz hayırlı ugurlu olsun canım çalışmalarıda sakın aksatma her koşulda gece başbaşa kalacaksınız sonuçta ayıp mayıp dinleme duş konusunda.. bebeiş söz konusu sonuçta

bu arada ev icin de tesekkur ederim biraz zor bi surec oldu ama aldik:)
almak icin bikac ay beklememiz gerekti sifir oldugu icin falan.neyseki sonu guzel oldu.ev artik bizim:)

Merhaba hanımlar,nasılsınız bakalım?

Bu ay kontrol altındaydım (hoş bi sorun yok ama neden gebe kalamıyorum anlayamıyoruz ) neyse yumurta takibi yapıldı,sağda 3,solda 1 afacan oluştu . Doktorum bu defada çatlatma iğnesi deneyelim dedi,12 Ocak pazar sabahı çatlatma iğnemi vurdum. Bir hafta sonra kontrole gittim ; hepsi çatlamışşşşş Rahim kalınlığı da 11.06 . BAT ım 26 Ocak Pazar. Doktorum ; ''27 sinde kanda testini yap gel '' dedi. Sonra farketti 100 de 100 umut verdiğini hemen düzeltti ''tabii regl olmazsan'' ... Bu şekilde hamiş kalan var mı aramızda çok umutlandım ben... Bat ıma 4 gün var,yarın sabah kanda baktırsam mı diyorum,çıkar mı acaba?

Son düzenleme:

cikmaz mi cikar tabi:) bugun bile yaptirabilirsin sabah olmasi gerekmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…