Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Çıkar diye düşünüyorum canm.çünkü 5 gün 1 hafta öncesinden yaptırıp çıkan bile var

Teşekkür ederim. Bakalım inşallah başka başka sorunlar çıkmaz bunun altından. çocuk düşünmeye başladığımızdan beri daha çok endişelenmeye başladım ((

korkma canım ya tıpta artık binbir çeşit tedavi var.. hem zaten bi sorunun yokmuş.. benim annem mesela hiç adeti düzenli degildir dedigin gibi bir iki ay gecikme yaşar tınlamaz bile.. ama 4 çocugu var Allahım esirgesin rahat ol yani

hüngür hüngür ağlamak isityorummmm yeter diye bağıra bağıra hemde bugün o meşhur zeynp kamil hastnesne gttm peki sonuç noldu yine hüsran yine hüsran bu gittğim 4.hastanem hepmi şanssız olur bi insan hepmi bişi çıkar doktorn kndi bile yoktu ya asistanı baktı sonçlrma bşka testleri yptrmamı söyleyp gödnerdi gtti ya bn onca yol kattettm allhm sabır diyorm bşkada bişi demiyorm hep derler ya şanslı insanlar için anan seni kadir gecesindemi doğurdu dye evt bni kadir gecesinde doğurdu ama ben şansın Ş sini bile görmedim :'(

Bizde korunmayı bu ay bıraktık bakalım heşeyin hayırlısı inş. Benim 2 kez kaybım oldu düşük yaşadım ve kanımda pıhtılaşma varmış korunmayı bıraktık hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez iğneye başlayacağım doktor öyle söyledi kanımın sulanması için 9 ay kullanacakmışım hergün,mevlam isteyen herkese nasip etsin inş.

Allah razı olsun mesajı okuyunca bile yüzümde ani gülümseme oldu :)))
Haftaya salı günü doktordayız inşallah bi ucundan tutcaz bu işin :)
Rabbim kimseyi evladıyla ve evlatsızlıkla sınamasın

hosgeldin cnm:) Allah gonlune gore versin

Selam Kızlar,

Hamile arkadaşlara birşey sormak istiyorum. Belki konuşma aralarında geçmiştir ama deneme süreleri nedir? Yani kaçıncı ayda hamile kalmış oldunuz?

haklisin bazen insan tahammul edemiyo. sen ne icin gittin cnm oraya hormon testi icin mi?

Canm benm seni anlyorum ama öyle yeter filan deme rabnim bizden daha iisini bilir.allahtan ne istersen onu verir sana sabır istersen sabredecek dert ve sabır verir.diye düşünüyorum.unutma önemli olan dert geldiği andaki sabır.isyan etmemek

haklisin bazen insan tahammul edemiyo. sen ne icin gittin cnm oraya hormon testi icin mi?

cnm bn hormon testlerimi yaptm ultrason falan herşy vardı yok efendm kültür testiymiş yok eşimin testi yok adetlyken ultrason testi ya buraya kadr gldm bi ilaç yazın dedim bu testleri görmeden yazamam dedi bnm süt hormonum yuksek çkmştı onun için bi ilaç vereblrdi bn hep zmn kaybediyorm çalşıyorm sürekli sürekli izin alıp gidemiyorm bi yıl oldu çocğm olmuo yetti cnma artk

ya isyan etmiyim diyorum bnm inancım var Rabbim ol derse olur ama bazen gerçktn beni aşıo yaşananlar dayanmıorm artk Allahtan artk tek dileğim sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…