Merhaba hanımlar,nasılsınız bakalım?
Bu ay kontrol altındaydım (hoş bi sorun yok ama neden gebe kalamıyorum anlayamıyoruz ) neyse yumurta takibi yapıldı,sağda 3,solda 1 afacan oluştu . Doktorum bu defada çatlatma iğnesi deneyelim dedi,12 Ocak pazar sabahı çatlatma iğnemi vurdum. Bir hafta sonra kontrole gittim ; hepsi çatlamışşşşş Rahim kalınlığı da 11.06 . BAT ım 26 Ocak Pazar. Doktorum ; ''27 sinde kanda testini yap gel '' dedi. Sonra farketti 100 de 100 umut verdiğini hemen düzeltti ''tabii regl olmazsan'' ... Bu şekilde hamiş kalan var mı aramızda çok umutlandım ben... Bat ıma 4 gün var,yarın sabah kanda baktırsam mı diyorum,çıkar mı acaba?
Çıkar diye düşünüyorum canm.çünkü 5 gün 1 hafta öncesinden yaptırıp çıkan bile var
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim,sende durum ne?
bu arada ev icin de tesekkur ederim biraz zor bi surec oldu ama aldik:)
almak icin bikac ay beklememiz gerekti sifir oldugu icin falan.neyseki sonu guzel oldu.ev artik bizim:)
Teşekkür ederim. Bakalım inşallah başka başka sorunlar çıkmaz bunun altından. çocuk düşünmeye başladığımızdan beri daha çok endişelenmeye başladım((
ne güzel canım sıfır ev iyidir için rahat olur.. Allah huzurla oturmak nasip etsin..
Eşinde doktra göründümü bi sıkıntı uoksa olur allhın izniyle
korkma canım ya tıpta artık binbir çeşit tedavi var.. hem zaten bi sorunun yokmuş.. benim annem mesela hiç adeti düzenli degildir dedigin gibi bir iki ay gecikme yaşar tınlamaz bile.. ama 4 çocugu varAllahım esirgesin rahat ol yani
kan testi nezaman yapcan karar verdin miEşimin sperm testleride iyi çıktı,sorun yok yani...
Bizde korunmayı bu ay bıraktık bakalım heşeyin hayırlısı inş. Benim 2 kez kaybım oldu düşük yaşadım ve kanımda pıhtılaşma varmış korunmayı bıraktık hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez iğneye başlayacağım doktor öyle söyledi kanımın sulanması için 9 ay kullanacakmışım hergün,mevlam isteyen herkese nasip etsin inş.
kan testi nezaman yapcan karar verdin mi
hüngür hüngür ağlamak isityorummmm yeter diye bağıra bağıra hemdebugün o meşhur zeynp kamil hastnesne gttm peki sonuç noldu yine hüsran yine hüsran bu gittğim 4.hastanem hepmi şanssız olur bi insan hepmi bişi çıkar doktorn kndi bile yoktu ya asistanı baktı sonçlrma bşka testleri yptrmamı söyleyp gödnerdi gtti ya bn onca yol kattettm allhm sabır diyorm bşkada bişi demiyorm hep derler ya şanslı insanlar için anan seni kadir gecesindemi doğurdu dye evt bni kadir gecesinde doğurdu ama ben şansın Ş sini bile görmedim :'(
hosgeldin cnm:) allah gonlune gore versin
hüngür hüngür ağlamak isityorummmm yeter diye bağıra bağıra hemdebugün o meşhur zeynp kamil hastnesne gttm peki sonuç noldu yine hüsran yine hüsran bu gittğim 4.hastanem hepmi şanssız olur bi insan hepmi bişi çıkar doktorn kndi bile yoktu ya asistanı baktı sonçlrma bşka testleri yptrmamı söyleyp gödnerdi gtti ya bn onca yol kattettm allhm sabır diyorm bşkada bişi demiyorm hep derler ya şanslı insanlar için anan seni kadir gecesindemi doğurdu dye evt bni kadir gecesinde doğurdu ama ben şansın Ş sini bile görmedim :'(
haklisin bazen insan tahammul edemiyo. sen ne icin gittin cnm oraya hormon testi icin mi?
Canm benm seni anlyorum ama öyle yeter filan deme rabnim bizden daha iisini bilir.allahtan ne istersen onu verir sana sabır istersen sabredecek dert ve sabır verir.diye düşünüyorum.unutma önemli olan dert geldiği andaki sabır.isyan etmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?