Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Kizlar simdi ciktim doktordan kesemi gordum :) 14mm kesem var :) 2 hafta sonra kalp atislarini dinlemek icin cagirdi :)))

ya isyan etmiyim diyorum bnm inancım var Rabbim ol derse olur ama bazen gerçktn beni aşıo yaşananlar dayanmıorm artk Allahtan artk tek dileğim sabır
Ben 8 ay denedim ama olmadı klomen kullandım ve beklenen adet tarihim geldi aynı gün ewde test yaptım tek çizgi çıktı ben esime sarılıp ağlanaya başladım ve dedimki içimden rabbim sen daha iyisini bilirsin dedim veee ikinci çizgi silik sekilde çıktı.ama 7 hftken kalp atışı durdu ve kürtaj oldum.başa döndüm yani..ama üzülmemeye çalışıyorm.dua ediyrum bol bol

geçmiş olsun cnm allh sabr versin hepmze işte bnde o klomen dedğinden kullnmk isityorm ama vrmedi işte bnde pko var bişi sorcm senın eşin test falan yptrdmı

geçmiş olsun cnm allh sabr versin hepmze işte bnde o klomen dedğinden kullnmk isityorm ama vrmedi işte bnde pko var bişi sorcm senın eşin test falan yptrdmı

Test yapılcaktı canm son an da kurtuldu hamile kaldım çünkü gerek kalmadı yani eşimde bi sorun yok canm

Test yapılcaktı canm son an da kurtuldu hamile kaldım çünkü gerek kalmadı yani eşimde bi sorun yok canm

işte bak senin eşine tet ypılmadan vermiş hemen ilacı bna vermedi bnmde eşim yaptrmıyo testi sinir oluyorm ya herşyi bn çkiyorm gzmedğim doktor klmadı halada test test test ama beyfendi bi test yaptıramıo
sen hangi testleri yaptrdn?

Belki pco yoktur banada demişti bi doktr.sonra ank. En ii prof. Gittim o da hayır pco yok yaşın çok genç olduğndan yumurtalıkların pco varmış gibi görünebilir dedi.ve zaten doktra gittiğim ay hamile kaldım.allhın izni doktrun vesilesiyle

Bana sadece hormon tahlillrei yapıldı.benm eşimde biraz gönülszdü ama yaptırcaktı yinede.ve ben çok ikna edici güzel ni şekilde konuştum ve tamam demişti ama dedğim gibi gerek kalmadı

ya banda biri var biri yok dedi bilmiyorm cnm en son artk özelde ilk gttğim doktruma gtcem ama oda eşinin testyle gel dedi şmdi bn o testsiz gidiymmi yazarmı bna ilaç?

hiiimmm tmm taze annemizaklina baska tavsiyeler geliyosa soole bak biz hepimiz burdayiz ise yarar da biz de kavusuruz belki bebislerimize

utandım sankim
valla soğan kürü yaptım
eşime keçi boynuzu kürü
41 meryem suresi okuduk
sağ tarafa cenin pozisyonunda yattım
amuda kalktım
takmayınca oluyo diyolar ama ben çokkkkkk taktım

Kizlar simdi ciktim doktordan kesemi gordum :) 14mm kesem var :) 2 hafta sonra kalp atislarini dinlemek icin cagirdi :)))
Canım gözün aydın:)İnşallah günler sana çabucak geçer de kalp atışlarını bir an önce duyarsın:))))

anladim arkadasim. is insani strese sokuyo boyle ugrasmali islerde
surekli izin istemek zor oluyo.
ama devlet hastanelri boyle. karsi tarafi pek dusunmuyo. bence suan yapman gereken tek sey derin nefes alip sakinlesmek. suan yapabilecegin en iyi sey bu canim. dusunmeyi ertele. kendini sinirlendirmekten baskaa biseye yaramaz cunku . bebisin oldugu hayalini kur bugunlerin geride kaldigini hayal et. kendini iyi hissetceksin emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…