Ben 8 ay denedim ama olmadı klomen kullandım ve beklenen adet tarihim geldi aynı gün ewde test yaptım tek çizgi çıktı ben esime sarılıp ağlanaya başladım ve dedimki içimden rabbim sen daha iyisini bilirsin dedim veee ikinci çizgi silik sekilde çıktı.ama 7 hftken kalp atışı durdu ve kürtaj oldum.başa döndüm yani..ama üzülmemeye çalışıyorm.dua ediyrum bol bolya isyan etmiyim diyorum bnm inancım var Rabbim ol derse olur ama bazen gerçktn beni aşıo yaşananlar dayanmıorm artk Allahtan artk tek dileğim sabır
Hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alKizlar simdi ciktim doktordan kesemi gordum :) 14mm kesem var :) 2 hafta sonra kalp atislarini dinlemek icin cagirdi :)))
Ben 8 ay denedim ama olmadı klomen kullandım ve beklenen adet tarihim geldi aynı gün ewde test yaptım tek çizgi çıktı ben esime sarılıp ağlanaya başladım ve dedimki içimden rabbim sen daha iyisini bilirsin dedim veee ikinci çizgi silik sekilde çıktı.ama 7 hftken kalp atışı durdu ve kürtaj oldum.başa döndüm yani..ama üzülmemeye çalışıyorm.dua ediyrum bol bol
geçmiş olsun cnm allh sabr versin hepmze işte bnde o klomen dedğinden kullnmk isityorm ama vrmedi işte bnde pko var bişi sorcm senın eşin test falan yptrdmı
Kizlar simdi ciktim doktordan kesemi gordum :) 14mm kesem var :) 2 hafta sonra kalp atislarini dinlemek icin cagirdi :)))
Test yapılcaktı canm son an da kurtuldu hamile kaldım çünkü gerek kalmadı yani eşimde bi sorun yok canm
Test yapılcaktı canm son an da kurtuldu hamile kaldım çünkü gerek kalmadı yani eşimde bi sorun yok canm
işte bak senin eşine tet ypılmadan vermiş hemen ilacı bna vermedi bnmde eşim yaptrmıyo testi sinir oluyorm ya herşyi bn çkiyorm gzmedğim doktor klmadı halada test test test ama beyfendi bi test yaptıramıo
sen hangi testleri yaptrdn?
Belki pco yoktur banada demişti bi doktr.sonra ank. En ii prof. Gittim o da hayır pco yok yaşın çok genç olduğndan yumurtalıkların pco varmış gibi görünebilir dedi.ve zaten doktra gittiğim ay hamile kaldım.allhın izni doktrun vesilesiyle
Hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına al
Ay mervecim çok sevindim.Gözünaydın darısı bana inş
ya banda biri var biri yok dedi bilmiyorm cnm en son artk özelde ilk gttğim doktruma gtcem ama oda eşinin testyle gel dedi şmdi bn o testsiz gidiymmi yazarmı bna ilaç?
Kızlar bugün regl günüm ve hcg değerim 265.
Nasıl?:18:
hiiimmm tmmtaze annemiz aklina baska tavsiyeler geliyosa soole bak biz hepimiz burdayiz ise yarar da biz de kavusuruz belki bebislerimize
Doktra söyle eşim test yaptırmıyo de.tedaviye başlasak olmazmı de
Canım gözün aydın:)İnşallah günler sana çabucak geçer de kalp atışlarını bir an önce duyarsın:))))Kizlar simdi ciktim doktordan kesemi gordum :) 14mm kesem var :) 2 hafta sonra kalp atislarini dinlemek icin cagirdi :)))
cnm bn hormon testlerimi yaptm ultrason falan herşy vardı yok efendm kültür testiymiş yok eşimin testi yok adetlyken ultrason testi ya buraya kadr gldm bi ilaç yazın dedim bu testleri görmeden yazamam dedi bnm süt hormonum yuksek çkmştı onun için bi ilaç vereblrdi bn hep zmn kaybediyorm çalşıyorm sürekli sürekli izin alıp gidemiyorm bi yıl oldu çocğm olmuo yetti cnma artk
Selam Kızlar,
Hamile arkadaşlara birşey sormak istiyorum. Belki konuşma aralarında geçmiştir ama deneme süreleri nedir? Yani kaçıncı ayda hamile kalmış oldunuz?
Kızlar bugün regl günüm ve hcg değerim 265.
Nasıl?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?