merhaba canım ben 7. ayda kalabildim
ben adet oldum... kalan arkadaşlara sabır ve hayırlı evlat diliyorum .. hakkımızda hayırlısı olsun ..
hadi bakalim guzel hbrlerini bekliyoruzBirazdan gideyim diyorum,yakında özel bir hastane varda
Sağol canım.
Bir tedavi gerekmedi sanırım değil mi?
Kizlar simdi ciktim doktordan kesemi gordum :) 14mm kesem var :) 2 hafta sonra kalp atislarini dinlemek icin cagirdi :)))
Kaş yapıym derken göz çıkarma ama.sadece kullanmayla bitmiyo ama takibi gerekiyo doktr şartmecbur öyle diyeceğim eğer ilaç vermzse kendm kullncm kafama göre noluırsa olsn yetti cnıma
Ben 5 şubata muayene için randevu aldım.Canim gayet guzel :))) en onemlisi artis miktari zaten :)))
Canım sen bi kere kan verdin sonra bir şey yapmadın herhalde dimi.yok hayır ben önceki iki ay soğan kürü yaptım , iyi oluyo yapanlar kalıyo diye duymuştum
onun dışında her hangi birşey yapmadım
anladim arkadasim. is insani strese sokuyo boyle ugrasmali islerde
surekli izin istemek zor oluyo.
ama devlet hastanelri boyle. karsi tarafi pek dusunmuyo. bence suan yapman gereken tek sey derin nefes alip sakinlesmek. suan yapabilecegin en iyi sey bu canim. dusunmeyi ertele. kendini sinirlendirmekten baskaa biseye yaramaz cunku . bebisin oldugu hayalini kur bugunlerin geride kaldigini hayal et. kendini iyi hissetceksin emin ol.
işte bak senin eşine tet ypılmadan vermiş hemen ilacı bna vermedi bnmde eşim yaptrmıyo testi sinir oluyorm ya herşyi bn çkiyorm gzmedğim doktor klmadı halada test test test ama beyfendi bi test yaptıramıo
sen hangi testleri yaptrdn?
anladim arkadasim. is insani strese sokuyo boyle ugrasmali islerde
surekli izin istemek zor oluyo.
ama devlet hastanelri boyle. karsi tarafi pek dusunmuyo. bence suan yapman gereken tek sey derin nefes alip sakinlesmek. suan yapabilecegin en iyi sey bu canim. dusunmeyi ertele. kendini sinirlendirmekten baskaa biseye yaramaz cunku . bebisin oldugu hayalini kur bugunlerin geride kaldigini hayal et. kendini iyi hissetceksin emin ol.
evt haklsn bişi dha sorabilrmiyim çok oluyorm ama snin hormon testleri nasıl çıktı mesela bnm lh değerm fsh değrnden yuksek bide prolaktin yani süt hormonum yuksekKaş yapıym derken göz çıkarma ama.sadece kullanmayla bitmiyo ama takibi gerekiyo doktr şart
Canım sen bi kere kan verdin sonra bir şey yapmadın herhalde dimi.
Bizim durumumuz seninle aynı:)
Ne yapıcaz biz? Bi daha kan mı vercez 2 gün sonrA?
Kizlar simdi ciktim doktordan kesemi gordum :) 14mm kesem var :) 2 hafta sonra kalp atislarini dinlemek icin cagirdi :)))
ay cok sevindim canim Allah tamamina erdirsin
Ben 5 şubata muayene için randevu aldım.
O zaman 6 haftalık oluyor.
Senin gibi keseyi görebiliriz herhalde dimi canım:))
Bi de ben bu arada yine mi kan vermeliyim bilmiyorum ki..
kanı verdim kafam bir nebze rahat oldu sanki
batım geçince dr a gideyim diye pazartesiyi bekliyorum
folic asite başladım bugun , dün heycandan unutmuşumda
bulantın vs. varmı sende bişeyler
Selam canım,
Aynı evrelerden bende geçtim. Özellikle eşlerin testleri çok zor oluyor. Onlara da hak vermeden edemiyorum. Zor bi ortamda stresli bir iş. Bende çok zorlandım ama ona çocuk isteğimi duygusal bir biçimde anlatınca hayır diyemedi. Bir de bu testi onun için kolay hale getirmek için evde yapıp yakın tıp lab. buldum. 15 d içerinde testi ulaştırdık. Bu şekilde rahatladı ve testi verdik.
Neden hep ben uğraşıyorum dedim ama erkekler hep yüzeysel ve kolay olanı tercih ediyorlar malesef. (Geneli yani.)
O yüzden sende benim gibi yapabilirsin. Ona hayır diyebileceği bir detay bırakmadan halledebilirsin.
Hastaneler konusunda da çok haklısın. Ben özel bir hastane bulmaktan başka bir çözüm bulamadım, sen de iyi bir hastane araştır bence , daha fazla yıpratma kendini..
evt haklsn bişi dha sorabilrmiyim çok oluyorm ama snin hormon testleri nasıl çıktı mesela bnm lh değerm fsh değrnden yuksek bide prolaktin yani süt hormonum yuksek
Ben de cuma günü sağlık ocağında kan versem iyi olacak herhalde.
Bende bulantı yok canım. Sadece başım ara ara çok hafif dalgalanıyor:)
Sende var mı bir şeyler?
Sana çok samimi sekilde söyleyim prof dedğini ben lh la kafayı bozmuştum fsh 5 filan oluyordu lh 15-20 filan oluyordu.doktrda bana sen lh şı falan kafana takma unut onu dedi.yani lh yi unut.allhın iznyle hap kullandğın ay olur inş.prolaktin iiydi ama
bilmiyorum ki 6 aya yakındır deniyoruz daha hamilelik olmadı dış gebelik geçirdim ondan dolayı alınmıştı sağ tüpüm tam 1 yıl oldu ameliyat olalı onun için soldan yumurtlamam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?