Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim gayet guzel :))) en onemlisi artis miktari zaten :)))
Ben 5 şubata muayene için randevu aldım.
O zaman 6 haftalık oluyor.
Senin gibi keseyi görebiliriz herhalde dimi canım:))

Bi de ben bu arada yine mi kan vermeliyim bilmiyorum ki..

yok hayır ben önceki iki ay soğan kürü yaptım , iyi oluyo yapanlar kalıyo diye duymuştum
onun dışında her hangi birşey yapmadım
Canım sen bi kere kan verdin sonra bir şey yapmadın herhalde dimi.

Bizim durumumuz seninle aynı:)
Ne yapıcaz biz? Bi daha kan mı vercez 2 gün sonrA?

sağol cnm yapıyorm cnm işte arada gelio böyle sağol desteğin için

Selam canım,
Aynı evrelerden bende geçtim. Özellikle eşlerin testleri çok zor oluyor. Onlara da hak vermeden edemiyorum. Zor bi ortamda stresli bir iş. Bende çok zorlandım ama ona çocuk isteğimi duygusal bir biçimde anlatınca hayır diyemedi. Bir de bu testi onun için kolay hale getirmek için evde yapıp yakın tıp lab. buldum. 15 d içerinde testi ulaştırdık. Bu şekilde rahatladı ve testi verdik.
Neden hep ben uğraşıyorum dedim ama erkekler hep yüzeysel ve kolay olanı tercih ediyorlar malesef. (Geneli yani.)
O yüzden sende benim gibi yapabilirsin. Ona hayır diyebileceği bir detay bırakmadan halledebilirsin.
Hastaneler konusunda da çok haklısın. Ben özel bir hastane bulmaktan başka bir çözüm bulamadım, sen de iyi bir hastane araştır bence , daha fazla yıpratma kendini..

Kaş yapıym derken göz çıkarma ama.sadece kullanmayla bitmiyo ama takibi gerekiyo doktr şart
evt haklsn bişi dha sorabilrmiyim çok oluyorm ama snin hormon testleri nasıl çıktı mesela bnm lh değerm fsh değrnden yuksek bide prolaktin yani süt hormonum yuksek

Canım sen bi kere kan verdin sonra bir şey yapmadın herhalde dimi.

Bizim durumumuz seninle aynı:)
Ne yapıcaz biz? Bi daha kan mı vercez 2 gün sonrA?

kanı verdim kafam bir nebze rahat oldu sanki
batım geçince dr a gideyim diye pazartesiyi bekliyorum
folic asite başladım bugun , dün heycandan unutmuşumda

bulantın vs. varmı sende bişeyler

ay cok sevindim canim Allah tamamina erdirsin

Amin canim cok sagol darisi basiniza:)

Ben 5 şubata muayene için randevu aldım.
O zaman 6 haftalık oluyor.
Senin gibi keseyi görebiliriz herhalde dimi canım:))

Bi de ben bu arada yine mi kan vermeliyim bilmiyorum ki..

Evet canim keseyi gorebilirsin :)) bence 2 kere yaptirdin artis oldugunu gordun ya bence randevunu bekle artik :)

kanı verdim kafam bir nebze rahat oldu sanki
batım geçince dr a gideyim diye pazartesiyi bekliyorum
folic asite başladım bugun , dün heycandan unutmuşumda

bulantın vs. varmı sende bişeyler

Ben de cuma günü sağlık ocağında kan versem iyi olacak herhalde.

Bende bulantı yok canım. Sadece başım ara ara çok hafif dalgalanıyor:)

Sende var mı bir şeyler?

canım bnde hak verdim hatta ilk aylar bn istemedim yaptrmasnı bi yıl dolsun snra yaptrrz dedm tabikide zor anlıyorm ama bzde yatıyorz türlü türlü aletlerin altnda rezil rüsva oluyorz bize yakın malesf labaratuvar yok yoksa bnde düşünmüştüm öyle olblceğini ama malsf yok
bnde özeler gtcem arkt bşka çarem yok nolursa olsn bn bu bebeği istiyorm senin varmı ebebğin yoksa hala uğraşıomusn

evt haklsn bişi dha sorabilrmiyim çok oluyorm ama snin hormon testleri nasıl çıktı mesela bnm lh değerm fsh değrnden yuksek bide prolaktin yani süt hormonum yuksek

Sana çok samimi sekilde söyleyim prof dedğini ben lh la kafayı bozmuştum fsh 5 filan oluyordu lh 15-20 filan oluyordu.doktrda bana sen lh şı falan kafana takma unut onu dedi.yani lh yi unut.allhın iznyle hap kullandğın ay olur inş.prolaktin iiydi ama

Ben de cuma günü sağlık ocağında kan versem iyi olacak herhalde.

Bende bulantı yok canım. Sadece başım ara ara çok hafif dalgalanıyor:)

Sende var mı bir şeyler?

bi haftadır sabahları bulantım oluyordu kendimi kandırmayım diyordum ,meğersem ufaklı gelmiş onun yüzündenmiş
uykum çok gelmeye başladı bide gözümü kapatsam giderim pozisyonunda
sen kan baktırmıştın sanırım,:26: tekrarmı baktırmak gerekiyormuş

analadım cnm çok sağol zaten prolaktn içinde bi ilaç varmş düşüyormş değer cmrtesi doktruma gideym inşlh isteycğm ve inşlh olur da bşka hçbi teste hçbşye gerek klmaz dha şmdiden bıkan ben aşılama tüp bebek vs kaldıramam Rabbim o günlerri göstermdn hamile kalym inşlh hepmiz için hayrlısyla olsn inşlh

bilmiyorum ki 6 aya yakındır deniyoruz daha hamilelik olmadı dış gebelik geçirdim ondan dolayı alınmıştı sağ tüpüm tam 1 yıl oldu ameliyat olalı onun için soldan yumurtlamam gerekiyor.

ama bu kadar süre hamile kalamıcagın anlamanı gelmez tatlım doktorlarda aksi bir şey demiyorlarsa korkma bence sen strese bndirme hiç kendini bu işlerde streste önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…