Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ayy rahatladım biraz çok sağol cnm insan paylaşck dertleşck derdini anlayck insnlar arıyo bn çevrmde bulamıyorm burası iyi gelio

İnş canm hber verir dktra gidince allha emanet ol

hadi bakalim guzel hbrlerini bekliyoruz

Valla herkes bişey diyor,kimi diyor günün baya bi geçsin,kimi diyor git baktır varsa çıkar :)
Ben kan verdim geldim, 1,5 saat sonra netten bakıcam sonuca :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bana dua edin ne olur

inşallah bebiş gelir hayırlısı ile

Amin canim cok sagol darisi basiniza:)

Evet canim keseyi gorebilirsin :)) bence 2 kere yaptirdin artis oldugunu gordun ya bence randevunu bekle artik :)
Ben birtek bugün yaptırdım canım. Cuma günü sağlık ocağında ikincisini yaptırıcam.

Hadi bakalim haberlerini bekliyoruz :)))

Haber ver mutlaka allah gönlüne göre versin

Allaaaaaaah cok heyecanli

Ben ilk defa bugün baktırdım.
265 çıktı.
Merve diyor ki iki gün sonra tekrar baktır. Artış olması gerekiyor diyor..
O yüzden cuma gidiyim tekrar diyorum..

Bide muayene için de 5 şubata randevu aldım..

Senin hcg kaç çıktı canım? Ve bat ne zaman?

Aa benim aklimda daha onceden de yaptirdigin kalmis canim.. o zaman 2.sini de yaptir icin rahat etsin :)
Yaptırmasam ne olur:)
Ben kötü düşünmicem.
Değerim yüksek. Böyle yükselerek gider inşallah:)
İğneden korkuyorum da:)))))))))))))))))

Ayyyy evet,kadın doğumcunun yanında çalışan bir ablam var netten ona sordum,baktır varsa çıkar zaten dedi
Bende cesaretimi topladım gittim canım ama beni fişekleyen sen oldun Gelsin bebişlerrrrr

telden giriyorum yoksa ne smileylar yapardim gelsin bebislerrrrrrr!!!!

Merhaba kızlar Nasılsıniz. . Evimi supurdum dinlenirken size yazayım dedim. Yarın bat gunum 3 gun once testim negatif cikmisti bakalim yarın insallah gelmez kirmizilar.bengecen gunki testi aksam yaptigim idrarimi bir kac saat bekletmistim. Acaba oyuzden mi negatif cikti. On gundu kasiklarim agridigi icin anlayamiuorum şuan adet agrisimi yoksa baska agrimi. Bana dua edin ne olur. Bu ay baya bi belirti yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…