sana çok samimi sekilde söyleyim prof dedğini ben lh la kafayı bozmuştum fsh 5 filan oluyordu lh 15-20 filan oluyordu.doktrda bana sen lh şı falan kafana takma unut onu dedi.yani lh yi unut.allhın iznyle hap kullandğın ay olur inş.prolaktin iiydi ama
İnş canm hber verir dktra gidince allha emanet olanaladım cnm çok sağol zaten prolaktn içinde bi ilaç varmş düşüyormş değer cmrtesi doktruma gideym inşlh isteycğm ve inşlh olur da bşka hçbi teste hçbşye gerek klmaz dha şmdiden bıkan ben aşılama tüp bebek vs kaldıramam Rabbim o günlerri göstermdn hamile kalym inşlh hepmiz için hayrlısyla olsn inşlh
hadi bakalim guzel hbrlerini bekliyoruz
Valla herkes bişey diyor,kimi diyor günün baya bi geçsin,kimi diyor git baktır varsa çıkar :)
Ben kan verdim geldim, 1,5 saat sonra netten bakıcam sonuca :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bana dua edin ne olur
Gözünaydın Mervecim..
ayy rahatladım birazçok sağol cnm insan paylaşck dertleşck derdini anlayck insnlar arıyo bn çevrmde bulamıyorm burası iyi gelio
Ben birtek bugün yaptırdım canım. Cuma günü sağlık ocağında ikincisini yaptırıcam.Amin canim cok sagol darisi basiniza:)
Evet canim keseyi gorebilirsin :)) bence 2 kere yaptirdin artis oldugunu gordun ya bence randevunu bekle artik :)
Valla herkes bişey diyor,kimi diyor günün baya bi geçsin,kimi diyor git baktır varsa çıkar :)
Ben kan verdim geldim, 1,5 saat sonra netten bakıcam sonuca :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bana dua edin ne olur
Ben birtek bugün yaptırdım canım. Cuma günü sağlık ocağında ikincisini yaptırıcam.
inşallah bebiş gelir hayırlısı ile
bana dua edin ne olur
bana dua edin ne olur
Ben ilk defa bugün baktırdım.bi haftadır sabahları bulantım oluyordu kendimi kandırmayım diyordum ,meğersem ufaklı gelmiş onun yüzündenmiş
uykum çok gelmeye başladı bidegözümü kapatsam giderim pozisyonunda
sen kan baktırmıştın sanırım,:26: tekrarmı baktırmak gerekiyormuş
Hadi bakalim haberlerini bekliyoruz :)))
Allaaaaaaah cok heyecanli
canım bnm durmak yok yola devam
Haber ver mutlaka allah gönlüne göre versin
Yaptırmasam ne olur:)Aa benim aklimda daha onceden de yaptirdigin kalmis canim.. o zaman 2.sini de yaptir icin rahat etsin :)
Ayyyy evet,kadın doğumcunun yanında çalışan bir ablam var netten ona sordum,baktır varsa çıkar zaten dedi
Bende cesaretimi topladım gittim canımama beni fişekleyen sen oldun Gelsin bebişlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?