İnşallah canım,senide tebrik ederim :) Hamişlerin duası daha bi kabul olurmuş :) Deniz hamiş olsun diye dua et olur mu
Bu arada sen günün geçince mi öğrendin?
Ben ilk defa bugün baktırdım.
265 çıktı.
Merve diyor ki iki gün sonra tekrar baktır. Artış olması gerekiyor diyor..
O yüzden cuma gidiyim tekrar diyorum..
Bide muayene için de 5 şubata randevu aldım..
Senin hcg kaç çıktı canım? Ve bat ne zaman?
Allahım ne olursun hayırlısı ile denizde hamiş olsun
inşallah Rabbim senide mutlu eder
ben 4 gün önceden öğrendimyani dün ,kan idrar falan pozitif çıktı 26 sı bat tı benim
Benim batın senden 4 gün farkı var ve buradan yola çıkarak hcg değerimin normal olduğunu kabul edebilirim herhalde. Seninkini baz alıyorum. 4 gün sonra gitsen senin de 200lerde çıkacak herhalde.benim bat 26 sı , tahlilde 55.79 çıktı yani dördüncü haftanın içinde oluyorum
pazarteside öğrenirim diyorum , ama seni böle gördükçe cuma gidesim geliyo:26:
ama bu kadar süre hamile kalamıcagın anlamanı gelmez tatlım doktorlarda aksi bir şey demiyorlarsa korkma bence sen strese bndirme hiç kendini bu işlerde streste önemli
valla dayanamadım idrar testi yaptım çıkınca koştum hastaneye tahlil yaptırdım 55.79 çıktıBenimde BAT'ım 26sıSende benim gibi dayanamadın öyle mi? Kaç çıktı kanda değerin ?
Benim batın senden 4 gün farkı var ve buradan yola çıkarak hcg değerimin normal olduğunu kabul edebilirim herhalde. Seninkini baz alıyorum. 4 gün sonra gitsen senin de 200lerde çıkacak herhalde.
Cuma günü gidip gitmeme konusunda kararsızım canım ya.
Ne bileyim neden terslik olsun ki. Allahıma dua edip 5 şubatı beklicem ben galiba..
Bi bakıyım ya.
doktor sıkıntı yok 1 yıl da olmayabilir dedi her seferinde olacak diye düşünme stres yapma falan dedi ama bu elimizde olan birşey değil ki bakalım kısmet.herkes diyo ya yatıyorum falan diye benimde sol tarafıma mı yatmamm lazım acabaa..[/COLOR]
kimse bana cvp vermemis bir hosgeldin bile dememis tabloya bile yazmamis
canım bnde hak verdim hatta ilk aylar bn istemedim yaptrmasnı bi yıl dolsun snra yaptrrz dedm tabikide zor anlıyorm ama bzde yatıyorz türlü türlü aletlerin altnda rezil rüsva oluyorz bize yakın malesf labaratuvar yok yoksa bnde düşünmüştüm öyle olblceğini ama malsf yok
bnde özeler gtcem arkt bşka çarem yok nolursa olsn bn bu bebeği istiyorm senin varmı ebebğin yoksa hala uğraşıomusn
Merhaba kızlar Nasılsıniz. . Evimi supurdum dinlenirken size yazayım dedim. Yarın bat gunum 3 gun once testim negatif cikmisti bakalim yarın insallah gelmez kirmizilar.bengecen gunki testi aksam yaptigim idrarimi bir kac saat bekletmistim. Acaba oyuzden mi negatif cikti. On gundu kasiklarim agridigi icin anlayamiuorum şuan adet agrisimi yoksa baska agrimi. Bana dua edin ne olur. Bu ay baya bi belirti yaşadım.
ben arada takılıyorumm görmemişimm şekerimm hoşgeldinnnn
kızlarrrr progesteron testi yaptıran varmı aranızda..adetin 21.günü yapılıyormuşşşş :44::44::44:
Ben yaptırdım canm o ay yumurtnın ç
o test tükürüklemi oluyodu yoksa idrarlamı yapılıyodu tatlım
Ben yaptırdım canm o ay yumurtnın çatlayığ çatlamadığna bakılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?