Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

İnşallah canım,senide tebrik ederim :) Hamişlerin duası daha bi kabul olurmuş :) Deniz hamiş olsun diye dua et olur mu
Bu arada sen günün geçince mi öğrendin?

Allahım ne olursun hayırlısı ile denizde hamiş olsun
inşallah Rabbim senide mutlu eder
ben 4 gün önceden öğrendim yani dün ,kan idrar falan pozitif çıktı 26 sı bat tı benim

benim bat 26 sı , tahlilde 55.79 çıktı yani dördüncü haftanın içinde oluyorum
pazarteside öğrenirim diyorum , ama seni böle gördükçe cuma gidesim geliyo:26:

Allahım ne olursun hayırlısı ile denizde hamiş olsun
inşallah Rabbim senide mutlu eder
ben 4 gün önceden öğrendim yani dün ,kan idrar falan pozitif çıktı 26 sı bat tı benim

Benimde BAT'ım 26sı Sende benim gibi dayanamadın öyle mi? Kaç çıktı kanda değerin ?

benim bat 26 sı , tahlilde 55.79 çıktı yani dördüncü haftanın içinde oluyorum
pazarteside öğrenirim diyorum , ama seni böle gördükçe cuma gidesim geliyo:26:
Benim batın senden 4 gün farkı var ve buradan yola çıkarak hcg değerimin normal olduğunu kabul edebilirim herhalde. Seninkini baz alıyorum. 4 gün sonra gitsen senin de 200lerde çıkacak herhalde.

Cuma günü gidip gitmeme konusunda kararsızım canım ya.
Ne bileyim neden terslik olsun ki. Allahıma dua edip 5 şubatı beklicem ben galiba..
Bi bakıyım ya.

ama bu kadar süre hamile kalamıcagın anlamanı gelmez tatlım doktorlarda aksi bir şey demiyorlarsa korkma bence sen strese bndirme hiç kendini bu işlerde streste önemli

doktor sıkıntı yok 1 yıl da olmayabilir dedi her seferinde olacak diye düşünme stres yapma falan dedi ama bu elimizde olan birşey değil ki bakalım kısmet.herkes diyo ya yatıyorum falan diye benimde sol tarafıma mı yatmamm lazım acabaa..

Son düzenleme:

haklısın canım kendimize dikkat edip dua etmeye devam edelim

tatlım ovulasyon testini kullansana o sana beli daha yardımcı olur ne zaman yumurluyosan ozaman belirlenmiş oluyo ilişkiden sonra doktora sormuştum ben ayaklarını tavana dikip 1o dak falan bekle demişti ve gün aşırı ilişkiye girin demişti sıkma canını normalde başlarına kötü bişey gelmeyen çiftlere bile 2 sene kendi kendinize deneyin olmadı bize gelin diyorlar yani gerisini sen düşün bu kadar zamanın geçmesi bence cok normal ama sen ovulasyon testini bir düşün istersen tatlım bende alıcam

Hayır yok canım henüz. Ben de beklemedeyim :)
1 yıldır korunmuyoruz. Hastanede hormon tahlili yaptırdım. Kontrol yapıldı. Eşim test yaptı. Şükür bir sıkıntı çıkmadı.
Bu ay doktor takip edelim diye reglinin 3. günü çağırdı ama gidemedim, çalışıyorum. Şubata kaldı artık, eğer bebek sürprizi olmazsa kontrole gideceğim..

kimse bana cvp vermemis bir hosgeldin bile dememis tabloya bile yazmamis

ben arada takılıyorumm görmemişimm şekerimm hoşgeldinnnn

kızlarrrr progesteron testi yaptıran varmı aranızda..adetin 21.günü yapılıyormuşşşş :44::44::44:

merhaba canım iyiyz sen nasılsın? kolay gelsin. idrar testin negatifse erken yaptığın için olabilir yarın tekrar dene bakalım sabah:)

ben arada takılıyorumm görmemişimm şekerimm hoşgeldinnnn

kızlarrrr progesteron testi yaptıran varmı aranızda..adetin 21.günü yapılıyormuşşşş :44::44::44:

Ben yaptırdım canm o ay yumurtnın çatlayığ çatlamadığna bakılıyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…