Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

o test tükürüklemi oluyodu yoksa idrarlamı yapılıyodu tatlım

canım konuyla alakası yok ama bişi sorcam halı yıkama fabrikanız var sanırım bnm akrabam da açmak istiyor da nekadara mal olur sence
halı yıkama makinesi kurutma makinesi fiyatları nasıl?

o sadece yumurtlama gününü belirlio dimi adet günüm düzenli olduğu için az çok biliyorum yumurtlama gününü birde 2 ayı saymıorum tam ogünlerde eşim şehir dışında oldu ozamana denk geldi falan bakalım kısmet kür falan kullanım dedim bir ara ama ovülasyonda alıcam oda aklımda.bende tavana dikim bence çoğunluğu sol tarafıma vermem gerekiyor.

tatlım peki illa 21.günmü olması lazım..benim hafta sonuna geliyor 21.günnn :44::44:

hadi ya benim ozaman netten okuduğum test başka uffff bu işin ne kadar cok ayrıntısı var yaku bi çocuk yapıcaz hepimiz maşallah doktorlara taş çıkartırız

Ben 21. Gün olmaso gerekyo diye biliyorum....
Sorma canım doktrdan daha ii biliyoruz yani.

krizantem bende aldım netten ... bugün adet oldum .. bazen 28-30-31 gün oluyor ayarlayamıyorum.. en azından ne zaman olgunlaşmış onu görürüz .. ben bu ay kaçırmışım mesela

canım benim bol bol dua sakın ALALH ın gücüne gidecek bişe deme..zor durum ama ne olursa olsun ALLAH TAN GELİYOR ÇARESİ DE GENE ONDA..BOL BOOLL DUAA...

İNŞALLAHH .bende adet olma haftama girdim 28 ine kadar bekliyorum inşALLAH GELMEZLER ...GENE RÜYAMA GİRMİŞ TEST YAPIYODUM ÇİFT ÇİZGİ ÇIKIYDU sabah kalktım hemen test yaptım ama negatif çıktı hayırlısı bakalım..hemde ultra erken gebelik testi idi bakalım ne olacakk...

canım konuyla alakası yok ama bişi sorcam halı yıkama fabrikanız var sanırım bnm akrabam da açmak istiyor da nekadara mal olur sence
halı yıkama makinesi kurutma makinesi fiyatları nasıl?

halı yıkmama makinaları bir yerde cıkamaları için var tek fırçalı 1200 arasında değişiyor o tatlım
normal büyük makinalarvar onlarında özelliklerine göre değişiyo şöyleki kaç fırçalı vakumu varm tazzik vuruyomu gibi gibi bir sürü teferruat
askılık yaptırması veya hazır seyyar askılık alması lazım onlarında üstlerini kapatması lazım
sıkmalar var rula sıkma ve santvrij sıkma var bunların fiyatları yapısına göre fiyatları değişiyo ama 0 fiyatlarını tam bilmiyorum işin açıkçası ama kafadan bir yer mülkiyetini saymıyorum kafadan 50000 le 100000 arasında harcaması lazım aslında daha cok tutarda işte bu anlattığım kadarıyla

ben sana progestanı kullan demiştim hiç arastırdınmı o hapı dokrotuna sorsaydın keyke hatırladınmı bilmiyrum ama ben kullanmaya başlıcam şimdi bakalım doktora bir gidimde

Ben 21. Gün olmaso gerekyo diye biliyorum....
Sorma canım doktrdan daha ii biliyoruz yani.
ayhhh doktorlar gelsin yanımıza çıraklık egirimi alsın olmazki canım
krizantem bende aldım netten ... bugün adet oldum .. bazen 28-30-31 gün oluyor ayarlayamıyorum.. en azından ne zaman olgunlaşmış onu görürüz .. ben bu ay kaçırmışım mesela

ovulasyon testini bende o yüzden istiyorum ya tatlım kaçırmamak için

kızlar bakın şimdi size ne anlatıcam ben eşimle kavga etmiştim daha önce burdan da anlatmıştım zaten bilmem hatırladınızmı daha önce düşük yaptımda beni suçlamıştı bir sinirle bize sırf benim gönlümü almak için iki kişilik bir gün yatmalı iki gün kalmalı 5 yıldınızlı otelden yer ayrmıs hem dedi iin sitresinden uzaklaşırız hemde dedi aramızı düzeltiriz özür diledi stresten sana çattım kalbini ne kadar kırdımı biliyorum ama inan dedi gerçekten öle düşünmedim ayy cok duygusal bir konuşma yaptı bana gene tabi içim kırık ama soğukluğumuz gitti hiç değilse bu yüzden çocuk yapma çalışmalarına devam

wuuuuwww çokmuş:)
bu otomatik makineler var dolar hesabıymıış 15-20000 dolar arası bi tek onu biliyorum ben de netten araştırdım. bi makine yetiyomuş yeni başlayanlar için. bi de silindir şeklinde kurutma makinesi var onun fiyatını bilmiom. dediğin gibi zaten sadece bunlar 50000 tutar düşününce.

ben sana progestanı kullan demiştim hiç arastırdınmı o hapı dokrotuna sorsaydın keyke hatırladınmı bilmiyrum ama ben kullanmaya başlıcam şimdi bakalım doktora bir gidimde

yok canım hiç hatırlamadım valla ne ki o

nerde kurucak tatlım izmirdemi biz izmirdeyiz çünkü o senin dedin rulo sıkma birde yorgan battaniye için başka sıkma gerekli yani cok tefarruatlı bir iş ama söle kuzenine parasını biriktirsin öle girsin eger borçla yaparsa cok sıkıntısını ceker biz 2 seneden sonra ancak belimizi topladık şükür

Yaptırmasam ne olur:)
Ben kötü düşünmicem.
Değerim yüksek. Böyle yükselerek gider inşallah:)
İğneden korkuyorum da:)))))))))))))))))

:)) yaptırmasan da olur canım.. Allaha havale et sen :) ama malesef artık iğnelerle haşır neşir olmak zorundayız bebiklerimiz için ben de çok korkardım da alıştım artık 3-4 seferdir kan vere vere

Maalesef yine negatif
Sonuç : 3,21

üzülme canım hayırlısı olsun

Maalesef yine negatif
Sonuç : 3,21

3,21 mi hiç böyle bi sonuç duymadım. acaba erken diye mi dicem ama.
reglin geçmesini beklemekten başka yapçak bşi kalmadı desene.hayırlısı diyelim arkadaşm sakın üzülme.
Allah biliyo doğru zamanı

denizlide akrabam canım. denizlide düşünüyo. haklısın elinde birikimişi çok yok. riskli bişi.
szin adınıza sevindim ama toparlanmanıza, Allah bereketini versin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…