Kanla bakılıyo sonuç yüksek çıkarsa çaylamış oluyo
o test tükürüklemi oluyodu yoksa idrarlamı yapılıyodu tatlım
tatlım ovulasyon testini kullansana o sana beli daha yardımcı olur ne zaman yumurluyosan ozaman belirlenmiş oluyo ilişkiden sonra doktora sormuştum ben ayaklarını tavana dikip 1o dak falan bekle demişti ve gün aşırı ilişkiye girin demişti sıkma canını normalde başlarına kötü bişey gelmeyen çiftlere bile 2 sene kendi kendinize deneyin olmadı bize gelin diyorlar yani gerisini sen düşün bu kadar zamanın geçmesi bence cok normal ama sen ovulasyon testini bir düşün istersen tatlım bende alıcam
tatlım peki illa 21.günmü olması lazım..benim hafta sonuna geliyor 21.günnn :44::44:
hadi ya benim ozaman netten okuduğum test başka uffff bu işin ne kadar cok ayrıntısı var yaku bi çocuk yapıcaz hepimiz maşallah doktorlara taş çıkartırız
tatlım ovulasyon testini kullansana o sana beli daha yardımcı olur ne zaman yumurluyosan ozaman belirlenmiş oluyo ilişkiden sonra doktora sormuştum ben ayaklarını tavana dikip 1o dak falan bekle demişti ve gün aşırı ilişkiye girin demişti sıkma canını normalde başlarına kötü bişey gelmeyen çiftlere bile 2 sene kendi kendinize deneyin olmadı bize gelin diyorlar yani gerisini sen düşün bu kadar zamanın geçmesi bence cok normal ama sen ovulasyon testini bir düşün istersen tatlım bende alıcam
hüngür hüngür ağlamak isityorummmm yeter diye bağıra bağıra hemdebugün o meşhur zeynp kamil hastnesne gttm peki sonuç noldu yine hüsran yine hüsran bu gittğim 4.hastanem hepmi şanssız olur bi insan hepmi bişi çıkar doktorn kndi bile yoktu ya asistanı baktı sonçlrma bşka testleri yptrmamı söyleyp gödnerdi gtti ya bn onca yol kattettm allhm sabır diyorm bşkada bişi demiyorm hep derler ya şanslı insanlar için anan seni kadir gecesindemi doğurdu dye evt bni kadir gecesinde doğurdu ama ben şansın Ş sini bile görmedim :'(
Merhaba kızlar Nasılsıniz. . Evimi supurdum dinlenirken size yazayım dedim. Yarın bat gunum 3 gun once testim negatif cikmisti bakalim yarın insallah gelmez kirmizilar.bengecen gunki testi aksam yaptigim idrarimi bir kac saat bekletmistim. Acaba oyuzden mi negatif cikti. On gundu kasiklarim agridigi icin anlayamiuorum şuan adet agrisimi yoksa baska agrimi. Bana dua edin ne olur. Bu ay baya bi belirti yaşadım.
canım konuyla alakası yok ama bişi sorcam halı yıkama fabrikanız var sanırım bnm akrabam da açmak istiyor da nekadara mal olur sence
halı yıkama makinesi kurutma makinesi fiyatları nasıl?
o sadece yumurtlama gününü belirlio dimi adet günüm düzenli olduğu için az çok biliyorum yumurtlama gününü birde 2 ayı saymıorum tam ogünlerde eşim şehir dışında oldu ozamana denk geldi falan bakalım kısmet kür falan kullanım dedim bir ara ama ovülasyonda alıcam oda aklımda.bende tavana dikim bence çoğunluğu sol tarafıma vermem gerekiyor.
ayhhh doktorlar gelsin yanımıza çıraklık egirimi alsın olmazki canımBen 21. Gün olmaso gerekyo diye biliyorum....
Sorma canım doktrdan daha ii biliyoruz yani.
krizantem bende aldım netten ... bugün adet oldum .. bazen 28-30-31 gün oluyor ayarlayamıyorum.. en azından ne zaman olgunlaşmış onu görürüz .. ben bu ay kaçırmışım mesela
ayhhh doktorlar gelsin yanımıza çıraklık egirimi alsın olmazki canım
ovulasyon testini bende o yüzden istiyorum ya tatlım kaçırmamak için
halı yıkmama makinaları bir yerde cıkamaları için var tek fırçalı 1200 arasında değişiyor o tatlım
normal büyük makinalarvar onlarında özelliklerine göre değişiyo şöyleki kaç fırçalı vakumu varm tazzik vuruyomu gibi gibi bir sürü teferruat
askılık yaptırması veya hazır seyyar askılık alması lazım onlarında üstlerini kapatması lazım
sıkmalar var rula sıkma ve santvrij sıkma var bunların fiyatları yapısına göre fiyatları değişiyo ama 0 fiyatlarını tam bilmiyorum işin açıkçası ama kafadan bir yer mülkiyetini saymıyorum kafadan 50000 le 100000 arasında harcaması lazım aslında daha cok tutarda işte bu anlattığım kadarıyla
gitti gidiyordan baktım tatlım 30 tane ovulasyon testi 4 adet gebelik testi 30 tl onu alıcamnetten al eczaneden daha ucuz içinde gebelik testide oluyor .. hadi bakalım .. hayırlısı artık ...
Maalesef yine negatif
Sonuç : 3,21
ben sana progestanı kullan demiştim hiç arastırdınmı o hapı dokrotuna sorsaydın keyke hatırladınmı bilmiyrum ama ben kullanmaya başlıcam şimdi bakalım doktora bir gidimde
wuuuuwww çokmuş:)
bu otomatik makineler var dolar hesabıymıış 15-20000 dolar arası bi tek onu biliyorum ben de netten araştırdım. bi makine yetiyomuş yeni başlayanlar için. bi de silindir şeklinde kurutma makinesi var onun fiyatını bilmiom. dediğin gibi zaten sadece bunlar 50000 tutar düşününce.
Yaptırmasam ne olur:)
Ben kötü düşünmicem.
Değerim yüksek. Böyle yükselerek gider inşallah:)
İğneden korkuyorum da:)))))))))))))))))
Maalesef yine negatif
Maalesef yine negatif
Maalesef yine negatif
nerde kurucak tatlım izmirdemi biz izmirdeyiz çünkü o senin dedin rulo sıkma birde yorgan battaniye için başka sıkma gerekli yani cok tefarruatlı bir iş ama söle kuzenine parasını biriktirsin öle girsin eger borçla yaparsa cok sıkıntısını ceker biz 2 seneden sonra ancak belimizi topladık şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?