yok canım hiç hatırlamadım valla ne ki o
denizlide akrabam canım. denizlide düşünüyo. haklısın elinde birikimişi çok yok. riskli bişi.
szin adınıza sevindim ama toparlanmanıza, Allah bereketini versin cnm.
saol cok sabır isteyen bir iş hele halının türünden anlamıyosa yandı yün halı var Isparta var makine şagi var el dokuma step varda var eger işi bilmezde yanına alınacak usta ona kendi çıkarları dogrultusunda yöneltir ki bizim başımıza geldi ondan sölüyorum Allah hayırlısını versin tatlım ama iyi araştırma yapmadan girmesin
Maalesef yine negatif
Sonuç : 3,21
Maalesef yine negatif
Sonuç : 3,21
şansa bak bu 3.21 i geçen ay bende gördüm seni çok iyi anlayabiliyorum ama belki adet gününü beklemen lazımdır canım insallah o zaman çıkar bebişin...
bilgilendirdiğin için teşekkürler arkadaşım
bu arada bebek çalışmalarına tekrar başlamana sevindim. eşin toparlamış olayı gönlünü almış neyseki
ne kadar kalabalıksınız bugünmaşallah topige.. ama benim mesai bitiyor ben kaçar Allaha emanet olun
Evet alışmak zorundayız canım:):)) yaptırmasan da olur canım.. Allaha havale et sen :) ama malesef artık iğnelerle haşır neşir olmak zorundayız bebiklerimiz içinben de çok korkardım da alıştım artık 3-4 seferdir kan vere vere
üzülme canım hayırlısı olsun
evet tatlım gene sormak istediğin bir şey var sa sor sölerim evet yaa bizi bu hafta sonu güzel bir tatil bekliyor kütahyaya gidicez hem cok ucuz hemde cok güzel otelin arabası kapınıza kadar geliyor alıyor sizi otele götürüyor orda yeme içme herşey serbest ve bir gün kalıyosun 2 gün geciriyosun pazar aksama doru eve götürüyor seni tekrardan yemekten bir sürü havuzu varmış termal sana eşim cok iyi gelir dedi belki dedi hemde fiyatıda cok uygun kişi başı 60 tl ve hersey sınırsız
kızlar bakın şimdi size ne anlatıcam ben eşimle kavga etmiştim daha önce burdan da anlatmıştım zaten bilmem hatırladınızmı daha önce düşük yaptımda beni suçlamıştı bir sinirle bize sırf benim gönlümü almak için iki kişilik bir gün yatmalı iki gün kalmalı 5 yıldınızlı otelden yer ayrmıs hem dedi iin sitresinden uzaklaşırız hemde dedi aramızı düzeltiriz özür diledi stresten sana çattım kalbini ne kadar kırdımı biliyorum ama inan dedi gerçekten öle düşünmedim ayy cok duygusal bir konuşma yaptı bana gene tabi içim kırık ama soğukluğumuz gitti hiç değilse bu yüzden çocuk yapma çalışmalarına devam
ne kadar kalabalıksınız bugünmaşallah topige.. ama benim mesai bitiyor ben kaçar Allaha emanet olun
iyimiş valla
şimdiden iyi tatiller iyi eğlenceler tadını çıkar
oooo süper hadi iyi çalışmalar tatil işe yarar inşallah
ALAH IM HAYIRLISINI VERSİN üzülmemek elde değil ama kendini çok üzme sen..ALLAH tan hayırlısı.....
Sen adetin geçince mi baktırmıştın,daha gün var mıydı? benim 4 gün var daha....
valla kızlar ilk başta kızdım am bu sıkışıklıkta falan ama sonra düşündüm işin stresinden valla bazen kuduruyoruz sigarayı bırakıcaktım hamile kalmak için urasıyorum hala bırakamadımgidim bari kafamı boşaltayım dedm hamile kaldıktan sonra kesin bırakmam şart
yarın asılamam var
dualarınızı bekliorumm
valla kızlar ilk başta kızdım am bu sıkışıklıkta falan ama sonra düşündüm işin stresinden valla bazen kuduruyoruz sigarayı bırakıcaktım hamile kalmak için urasıyorum hala bırakamadımGidim bari kafamı boşaltayım dedm hamile kaldıktan sonra kesin bırakmam şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?