Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

yok canım hiç hatırlamadım valla ne ki o

şimdi tatlım ben düzensiz adet oluyorum ya doktora gitmiştim o zamanda böle kafamda hamile olmak istemiyomuyum gibi soru işaretleri vardı neyse dedik gidelim kontrole gittik şükür brşey çıkmadı doktora dedimki ben düzensiz adet oluyorum hormanlarım normal cıktı ama bunun düzenli olması için korunma hapıda kullanmak istemiyorum onlar bende yan etki yaptı diyince bana progestan yazdı bunu dedi adetinden 15 günü başlayarak içiçeksin tok karnına sabah aksam 10 gün içiçeksin dedi hem dedi adetini düzenler hemde korunma hapı değildir dedi bende içtim bir ay içtim sadece hemen öbür a hamile kaldımı anladım doktoru aradım dedim böle böle hamileymişim ama ben içtmbunu hamile oldumu bilmeden sorun olurmu dedim hayır zaten bu ilaç adet dzensizliğini düzene soktu gibi hamile kalmanıda kolaylaştırır yumurlamanı sağlar ve hamile kalsan bile bebek içim bişey olmaz çünkü biz bunu normalde hamilelere düşük önleyici olarak veriyoruz dedi şimdi bende doktora gidince bu ilacı gene yazmasını isticem ama benim sağlık acımdan engel olmıcaksa sende istersen bir doktoruna danış sonra kullan tatlım

denizlide akrabam canım. denizlide düşünüyo. haklısın elinde birikimişi çok yok. riskli bişi.
szin adınıza sevindim ama toparlanmanıza, Allah bereketini versin cnm.

saol cok sabır isteyen bir iş hele halının türünden anlamıyosa yandı yün halı var Isparta var makine şagi var el dokuma step varda var eger işi bilmezde yanına alınacak usta ona kendi çıkarları dogrultusunda yöneltir ki bizim başımıza geldi ondan sölüyorum Allah hayırlısını versin tatlım ama iyi araştırma yapmadan girmesin

bilgilendirdiğin için teşekkürler arkadaşım
bu arada bebek çalışmalarına tekrar başlamana sevindim. eşin toparlamış olayı gönlünü almış neyseki

Progestan Kapsül (Progesteron) Nedir?

Progesteron yumurtlama ve adet döngüsünün düzenlenmesinde rol alan, önemli bir kadın cinsiyet hormonudur.

Progesteron henüz menapoza girmemiş ancak vücuttaki progesteron eksikliği yüzünden adet göremeyen kadınlarda adetin gerçekleşmesi için kullanılır. Progesteron ayrıca menapoz sonrası östrojen yerine koyma (replasman) tedavisi gören kadınlarda rahim astarının aşırı büyümesini engellemek için kullanılır.

Progestan Kapsül (Progesteron) aşağıdaki durumlar ile ilgili bir ilaçtır:

..

adet düzensizlikleri;

adet öncesi sendromu*;

menapoz öncesi dönem ve / veya menapoz dönemi;

memeleri etkileyen iyi huylu hastalıklar;

hormon yetersizliğinden kaynaklanan kısırlık;

düşük tehlikesi veya belirli hormon yetmezliğine bağlı tekrarlayan düşüklerin önlenmesi;

belirli durumlarda erken doğum riskinin önlenmesi.

ne kadar kalabalıksınız bugün maşallah topige.. ama benim mesai bitiyor ben kaçar Allaha emanet olun

bilgilendirdiğin için teşekkürler arkadaşım
bu arada bebek çalışmalarına tekrar başlamana sevindim. eşin toparlamış olayı gönlünü almış neyseki

evet tatlım gene sormak istediğin bir şey var sa sor sölerim evet yaa bizi bu hafta sonu güzel bir tatil bekliyor kütahyaya gidicez hem cok ucuz hemde cok güzel otelin arabası kapınıza kadar geliyor alıyor sizi otele götürüyor orda yeme içme herşey serbest ve bir gün kalıyosun 2 gün geciriyosun pazar aksama doru eve götürüyor seni tekrardan yemekten bir sürü havuzu varmış termal sana eşim cok iyi gelir dedi belki dedi hemde fiyatıda cok uygun kişi başı 60 tl ve hersey sınırsız

Evet alışmak zorundayız canım:)
Ben şu tiroid için bi gideyim diyorum..
Değerlerim normal ama ilaç dozumu arttırmam gerekir mi sormam lazım.

iyimiş valla
şimdiden iyi tatiller iyi eğlenceler tadını çıkar

oooo süper hadi iyi çalışmalar tatil işe yarar inşallah

iyimiş valla
şimdiden iyi tatiller iyi eğlenceler tadını çıkar

oooo süper hadi iyi çalışmalar tatil işe yarar inşallah

valla kızlar ilk başta kızdım am bu sıkışıklıkta falan ama sonra düşündüm işin stresinden valla bazen kuduruyoruz sigarayı bırakıcaktım hamile kalmak için urasıyorum hala bırakamadım gidim bari kafamı boşaltayım dedm hamile kaldıktan sonra kesin bırakmam şart

ALAH IM HAYIRLISINI VERSİN üzülmemek elde değil ama kendini çok üzme sen..ALLAH tan hayırlısı.....

işlerden ancak başımı kaldırabildim

nasılsınız hanımlar

okulum sen ne yaptın canım bugün batındı test yaptın mı

hamiş arkadaşlarım da topikte hamişlerin çoğalmasını sabırsızlıkla bekliyorlardır eminim :) hamileler çoğalınca daha zevkli olur sohbetler artar konuşulacak konular

Sen adetin geçince mi baktırmıştın,daha gün var mıydı? benim 4 gün var daha....

benim adetim 10 gün geçmişti çok umutlanmıştım hatta psikolojik olarak belirtiler bile olmuştu kendimi kandırmışım. adet günün gelince yine yaptırırsın belki o zaman yükselir değerin

yarın asılamam var
dualarınızı bekliorumm

yarın asılamam var
dualarınızı bekliorumm

tabiki tatlım strese sakın sokma kendini ve hayırlısını iste her zaman sabrını selamatini kaybetme güzel haberlerini bekliyoruz tatlım dualarımız aklımız seninle merak etme sende bizi habersiz bırakma tatlım

bende hamile kalmak istiyorum ve artık sigarayı bırakmam gerek içtiğim için kendimden nefret ediyorum bir bırakabilsem yarabbim tiksindirsin hepimizi inş.nefret versin içimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…