Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

bende hamile kalmak istiyorum ve artık sigarayı bırakmam gerek içtiğim için kendimden nefret ediyorum bir bırakabilsem yarabbim tiksindirsin hepimizi inş.nefret versin içimize

bizim iş ck stresli tatlım ustalara söz geçirmek başka sert müşterilere anlatmak başka dert cok anlayışsız insanlar urasıyorum telefonla ilk basta daha cok kızıyodum sigara içiyodum ama şimdi daha azalttım inş tamamen bırakcam bide işin kötü yanı benim eşimde içiyo ben bırakıcam o yanımda içiyo ozamanda canm cekiyo su stres olmasa ozaman kafam rahat olucak bazen düşünmüyor değilim belkide hamileyken bu kadar stresli işte olmam düşük yapmama neden olmuştur diye ama işte belkilerle gemi yürüseydi ben dünyayı 15 kez dolaşmıştım

aynı şeyleri yaşamışız cnm benimde stresli bir hayatım var ama inan hepsi bahane 2 kez düşük yaptım bende ilk gebeliğimde çok zorlanmıştım sigarayı bırakmakta 2cide ise öğrendiğim gibi bıraktım ama çok sinirli agresif bir insan oldum ihtimaller çok fazla önce kafada bitirmek gerekiyor herşeyi

benim amcamın kızı valla net bilmiyorum 3kez düşük yaptı sonunda hep yaptı öle dogum yaptı ama en önemlisi kafan sakın huzurlu olucak arkadas maddi değerler kısıtlıysa stresliysen konusuna göre anlayıssız bir koca ve asabilik varsa bir yandanda millet sana kulp takmak için kırk takla atıyosa al işte ozaman çalgı çengiyi vur birbirlerine insanın sinirden kanı çekiliyo ama bir yandan diyolarki pozitif ollll ozaman cok biliyosan diyesim geliyo yok yavvv gel sen ol diye de işte diyemiyorum

kesinlikle çok haklısın cnm sonuçta rahat huzurlu bir hayat olsa sıkıntı stres olmasa çok daha kolay olurdu bizim içinde inş.isteyen herkes bırakır şu illeti

Maalesef yine negatif
Sonuç : 3,21

canım benim ya hayırlısı hakkında moralini yüksek tut üzlmemye gayret et ben de 7 ay aynı şeyi yaşadım
ben buay hamile kalamasaydım bal tarçın çörek otunu denicektim , onu yapan hamile kalıyormus yani yumurtaya iyi geliyomuş istersen tarifini veririm

3-4 gündür ben de yapıyorum o kürü bir de 1 haftadır hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesini demleyip içiyorum.
öyle çok akıntım oluyoki su gibi içimdeki iltihabı hep söktü . 1 hafta öncesine kadar sürekli idrar yolunda yanma vardı çok şükür çok iyi geliyor.

bende hamile kalmak istiyorum ve artık sigarayı bırakmam gerek içtiğim için kendimden nefret ediyorum bir bırakabilsem yarabbim tiksindirsin hepimizi inş.nefret versin içimize

kızlar gerçekten isterseniz olur bende tiryaki dicek kadar içiyordum ,taki eşimle tanışana kadar dediki ya sigara yada ben
bende onu seçtim ogün bugundur ağzıma sürmüyorum ,aklıma geldikçe su içtim (günde 4-5 litreyi buluyordu ) ama ona değer
bebişleriniz için neden dağmesinki

bende soğan kürü yaptım iki ay , yani okadar yapmam gerekiyormuş bu aya hamile kaldım Rabbimin izniyle
inşallah sanada öle olur

ben bırakmaya defalarca kalktım her seferinde eşimde sigara içtiği için canım çekti bir geri dönüş oldu her seferinde onada bıraksın diye baskı yapıyorum ama bırakmak istemiyor

Mrblar,
arkadaşlar slm benimde bu ay ilk denememdi olmadı hayırlısı..
Hamile arkadaşlar var hepsini ayrı ayrı kutluyorum Allah hepsinin tamamını erdirsin..Ama şu soğan kürü kafama yatıyor gibi iltihap temizlenirse rahimde bebek kolay tutunurmuş. çoğu kadın rahimdeki iltihaptan hamile kalamıyormuşş filan duydum doğruysa artık
bilgisi olan varsa sevinirim.
sevgiler

Kızlar bana yardım edin31 ocak adet olmam lazım ama 3 gundur ara ara kasıklarım agrıo bgunde alt aldır ve on ust bacaklarım agrıo sankı spor hamlıgı gıbı sizce neden oluobelımde agrıo ayy bu agrılarla anlam yuklemek istemıom ama... Bısey soleyın kuzular

ben bırakmaya defalarca kalktım her seferinde eşimde sigara içtiği için canım çekti bir geri dönüş oldu her seferinde onada bıraksın diye baskı yapıyorum ama bırakmak istemiyor

gerçekten zor anlayabiliyorum benim eşim içmediği içindi şansım
yavaş yavaş azaltmaya bak sen , yazık bebişe zehirlenmesin annesi
yumurtaya tutunsun

gerçekten zor anlayabiliyorum benim eşim içmediği içindi şansım
yavaş yavaş azaltmaya bak sen , yazık bebişe zehirlenmesin annesi
yumurtaya tutunsun

günde 3 taneye kadar düşürdüm ben cnm eşimede akşamları evde sadece 1 tane içmesine izin veriyorum gün içinde içiyorsun zaten dedim şimdilik bu durumdayız inş tamamen kurtulurum kendimden nefret ediyorum içtiğim için

bende soğan kürü yaptım iki ay , yani okadar yapmam gerekiyormuş bu aya hamile kaldım Rabbimin izniyle
inşallah sanada öle olur

inşallah . peygamber efendimiz çörek otu için Ölüm dışında hiçbir hastalık yoktur ki, çörek otunda onun için bir deva bulunmasın." [Buhârî, Tıbb 7; Müslim, Selam 89, (2215); Tirmizî, Tıbb 5, (2042), 22, (2071)]

çörek otu bal tarçın tarifini istiyoruuuummmm

slm cnm bnde 3 -4 gundur kullanıyorum bu karısımı umarım sıfa olur etkısını goren cok olmus ins hepımızde bu ay hamiş kalırız tarıfte 12 yemek kasıgı cekılmıs corekotu 10 çay kasıgı tarcın 10 yemek kasıgı bal bıunu macun kıvamında sabah aksam ac karına yıyorsunuz

merhaba canım:) tarif için teşekkürler. peki bu miktar nekadar zamanda tüketiliyor? bi de bi kaşık mı yiyoruz?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…