canım çok sevindim çifter çifter geliyo hamiş haberleri ne güzel
meraba arkadaşlar bir süredir giremiyordum.üzücü bir dönem geçiriyorum.dün bebeğimi kaybettim.doktorumun hatası sonucu düşük yaptım.hem çok üzgünüm hem çok kızgın.bana düşük konusunda fikir verebilecek arkadaşların tavsiyesini bekliyorum.merhaba canım:) tarif için teşekkürler. peki bu miktar nekadar zamanda tüketiliyor? bi de bi kaşık mı yiyoruz?:44:
meraba arkadaşlar bir süredir giremiyordum.üzücü bir dönem geçiriyorum.dün bebeğimi kaybettim.doktorumun hatası sonucu düşük yaptım.hem çok üzgünüm hem çok kızgın.bana düşük konusunda fikir verebilecek arkadaşların tavsiyesini bekliyorum.
iyi akşamlar kızlar
gelemedim bugün hiç.var mı yeni hamişimiz
hmm onun için git bakalım madem canım :)
meraba arkadaşlar bir süredir giremiyordum.üzücü bir dönem geçiriyorum.dün bebeğimi kaybettim.doktorumun hatası sonucu düşük yaptım.hem çok üzgünüm hem çok kızgın.bana düşük konusunda fikir verebilecek arkadaşların tavsiyesini bekliyorum.
Yarin yaziyim telefondan konulari pek takip edemiyorum da ; )çörek otu bal tarçın tarifini istiyoruuuummmm
Eşim dahiliyeci doktor arkadaşına sordu da belki ilacı bırakması gerekebilir, bebeği etkileyebilir demiş..
Yarın ilacımı almadan sabah doktora gidicem. Hem sonucumu göstericem. Hem de sorucam bu tiroid ilacımı..
Ama ilacın kağıdında gebeliğe zararı yoktur diyor.. Ben yine de yarın sorucam.
Iyi yapiyorsun canim inşallah onu sifira dusurursungünde 3 taneye kadar düşürdüm ben cnm eşimede akşamları evde sadece 1 tane içmesine izin veriyorum gün içinde içiyorsun zaten dedim şimdilik bu durumdayız inş tamamen kurtulurum kendimden nefret ediyorum içtiğim için
Sana tsh tahlili yapıldı mı canım?hmmm anladım canım.. e ama troid rahatsızlığı bebeği de etkileyen birşey diye biliyorum yani mutlaka bir şekilde birşeyler kullanman gerekecek sanırım. doktor en iyisini söyler sana
Sana tsh tahlili yapıldı mı canım?
Canım internete tsh ve gebelik yaz. Ne kadar önemli olduğunu göreceksin..o neymiş canım :26:
Canım internete tsh ve gebelik yaz. Ne kadar önemli olduğunu göreceksin..o neymiş canım :26:
Canım internete tsh ve gebelik yaz. Ne kadar önemli olduğunu göreceksin..
Benim 3.95 çıktı. Normalde gebelikte 2.5 olması gerekiyormuş en fazla. Yoksa bebekte zeka geriliği ya da düşük oluyormuş..
Ben yarın dahiliyeye de randevu aldım. İçim içimi yer eğer gitmezsem.. İlacım belli ki bebişimle ikimize yetmiyor...
Hamile değilken bu değeri normal buluyordu dahiliye doktorum. Yarın ilacımın dozunu arttıracak mı diye soracağım...
Sen de tsh tahlili iste doktorundan..
İnşallah canım inşallah..anladım canım.. Bugün gittim gördük keseyi ya, çok güzel yerleşmiş dedi, eğer bir aksilik olmazsa 2 hafta sonra kalp atımını duyarız ben o zaman ayrıntılı testler isteyeceğim dedi, o yüzden 2 hafta sonrasını bekliyorum bakalım ben.. umarım ikimiz için de bir aksilik çıkmaz canım
İnşallah canım inşallah..
Allahım bütün hamile arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar nasip etsin...
Ne güzel yerleşmiş demiş bak:)) Allaha şükürler olsun:) Allahım senin bugününü bana da nasip etsin..
Ben de bu forumlarda dış gebeliği falan okuyunca korkuyorum. Ben de bi rahmime yerleştiğini öğrensem de rahat etsem..
İnsan her şeyi düşünüyor.. Anne adayı olmak bile çok zor.. Annelik bundan da zor olsa gerek..
Bi sağlıkla kucağımıza alalım da unutulam bu tedirgin günlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?