Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

iyi akşamlar kızlar

gelemedim bugün hiç.var mı yeni hamişimiz

merhaba canım:) tarif için teşekkürler. peki bu miktar nekadar zamanda tüketiliyor? bi de bi kaşık mı yiyoruz?:44:
meraba arkadaşlar bir süredir giremiyordum.üzücü bir dönem geçiriyorum.dün bebeğimi kaybettim.doktorumun hatası sonucu düşük yaptım.hem çok üzgünüm hem çok kızgın.bana düşük konusunda fikir verebilecek arkadaşların tavsiyesini bekliyorum.

geçmiş olsun canım
her şerde bir hayır vardır demekte fayda var canım. sabırlı ol. güzel bebeklerin doğru zamanda gelir inş.

hmm onun için git bakalım madem canım :)

Eşim dahiliyeci doktor arkadaşına sordu da belki ilacı bırakması gerekebilir, bebeği etkileyebilir demiş..
Yarın ilacımı almadan sabah doktora gidicem. Hem sonucumu göstericem. Hem de sorucam bu tiroid ilacımı..

Ama ilacın kağıdında gebeliğe zararı yoktur diyor.. Ben yine de yarın sorucam.

Geçmiş olsun canım..
fakat doktorumun hatası yüzünden derken? ne oldu ki bize de biraz bilgi verir misin?

hmmm anladım canım.. e ama troid rahatsızlığı bebeği de etkileyen birşey diye biliyorum yani mutlaka bir şekilde birşeyler kullanman gerekecek sanırım. doktor en iyisini söyler sana

Iyi yapiyorsun canim inşallah onu sifira dusurursun
Esinde sana yardimci olsun azcik

hmmm anladım canım.. e ama troid rahatsızlığı bebeği de etkileyen birşey diye biliyorum yani mutlaka bir şekilde birşeyler kullanman gerekecek sanırım. doktor en iyisini söyler sana
Sana tsh tahlili yapıldı mı canım?

canım çok geçmiş olsun. sana tavsiye veremiyorum kusura bakma hiç bilgim yok ama çok üzgünüm Allah sabır versin. bu durumdayken sormak ne kadar doğru yaranı deşmek değil amacım ama, nasıl bir hata bu ? nasıl bir düşüncesizlik?

o neymiş canım :26:
Canım internete tsh ve gebelik yaz. Ne kadar önemli olduğunu göreceksin..
Benim 3.95 çıktı. Normalde gebelikte 2.5 olması gerekiyormuş en fazla. Yoksa bebekte zeka geriliği ya da düşük oluyormuş..
Ben yarın dahiliyeye de randevu aldım. İçim içimi yer eğer gitmezsem.. İlacım belli ki bebişimle ikimize yetmiyor...
Hamile değilken bu değeri normal buluyordu dahiliye doktorum. Yarın ilacımın dozunu arttıracak mı diye soracağım...

Sen de tsh tahlili iste doktorundan..

o neymiş canım :26:
Canım internete tsh ve gebelik yaz. Ne kadar önemli olduğunu göreceksin..
Benim 3.95 çıktı. Normalde gebelikte 2.5 olması gerekiyormuş en fazla. Yoksa bebekte zeka geriliği ya da düşük oluyormuş..
Ben yarın dahiliyeye de randevu aldım. İçim içimi yer eğer gitmezsem.. İlacım belli ki bebişimle ikimize yetmiyor...
Hamile değilken bu değeri normal buluyordu dahiliye doktorum. Yarın ilacımın dozunu arttıracak mı diye soracağım...

Sen de tsh tahlili iste doktorundan..

anladım canım.. Bugün gittim gördük keseyi ya, çok güzel yerleşmiş dedi, eğer bir aksilik olmazsa 2 hafta sonra kalp atımını duyarız ben o zaman ayrıntılı testler isteyeceğim dedi, o yüzden 2 hafta sonrasını bekliyorum bakalım ben.. umarım ikimiz için de bir aksilik çıkmaz canım

nerisona senin şuan elinde test var mı canım? sen kararlısın görüyorum ki.. peki en fazla kaç gün önce yapabiliyorsun?

İnşallah canım inşallah..
Allahım bütün hamile arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar nasip etsin...
Ne güzel yerleşmiş demiş bak:)) Allaha şükürler olsun:) Allahım senin bugününü bana da nasip etsin..

Ben de bu forumlarda dış gebeliği falan okuyunca korkuyorum. Ben de bi rahmime yerleştiğini öğrensem de rahat etsem..
İnsan her şeyi düşünüyor.. Anne adayı olmak bile çok zor.. Annelik bundan da zor olsa gerek..

Bi sağlıkla kucağımıza alalım da unutulam bu tedirgin günlerimizi

amin canım inşallah tatlı tatlı telaşlar yaşıyoruz işte, inşallah sağlıkla gelirler aramıza, dediğin gibi Allahım herkese göstersin bu günleri :) korkma sen de inşallah herşey güzel gidecek göreceksin sen de meleğini
geçen gün ben de eşime diyorum, anne olmak zor birşeymiş :) şimdi aramıza sağlıkla gelecek mi diye düşünüyorsun, hele bi doğsun o zaman da ömür boyu bitmeyecek bir telaşın içine gireceğiz bu sefer de.. o iyi mi mutlu mu ay hasta olmasın üşümesin iyi arkadaşları olsun... falan filan.. böyle böyle ömür bitecek :))) ama herşeye değer bir duyguymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…