amin canım inşallahtatlı tatlı telaşlar yaşıyoruz işte, inşallah sağlıkla gelirler aramıza, dediğin gibi Allahım herkese göstersin bu günleri :) korkma sen de inşallah herşey güzel gidecek göreceksin sen de meleğini
geçen gün ben de eşime diyorum, anne olmak zor birşeymiş :) şimdi aramıza sağlıkla gelecek mi diye düşünüyorsun, hele bi doğsun o zaman da ömür boyu bitmeyecek bir telaşın içine gireceğiz bu sefer de.. o iyi mi mutlu mu ay hasta olmasın üşümesin iyi arkadaşları olsun... falan filan.. böyle böyle ömür bitecek :))) ama herşeye değer bir duyguymuş
Allahıma şükür yaşıyoruz bu durumu..
Sen adet günü test yaptırdığında kaç çıkmıştı canım.
Senin hamileliğin maşallah normal gittiği için kıyaslama yapıcam:)
Bi de eşim annesine babasına söyledi. Şimdi iyice tedirgin oluyorum
bata 3 gün kala 17 bat günü 131 canım :) seninki benim değerden daha fazla
boşver söylesin.. ben daha bata 3 gün varken öğrendiğimde söylemiştik ailelere, nerdeyse bütün sülale duydu gibi oldu şimdiden bileAllah veriyor o korur merak etme dua et bolca onun için.. alabilirsen eğer tavsiyemdir her anneye lazım diye bir kitap var burda da paylaşmıştım daha önce, dualarla birlikte bir çocugu nasıl büyütmek gerek, hatta daha çocuk çalışmasına başladığımız andan beri neler yapmak nasıl davranmak gerek herşeyi çok güzel anlatıyor :) bir de hatime başladım ben öğrendikten 1 gün sonra.. inşallah doğana kadar her ay 1 hatim bitireyim diye bir düşüncem var Allah nasip ederse.. vaktin varsa sen de yapabilirsin belki :)
Çok dua ediyorum canım. Her namazda dua ediyorum. Sureler okuyup karnıma sürüyorum. Allahım yüreğimi görüyor.. Yüreklerimize göre versin kaderimizi Allahım.. Kaldıramayacağımız yüklerin altına sokmaz Rabbim..
Allahım esirgesin bebeklerimizi... Korusun kollasın inşallah..
Kitabı da unutmazsam bakıcam haftasonu. Bende unutkanlık oldu biraz. Hamilelikten midir nedir..
Bir de sağ tarafım eğilince ağırıyor namaz kılarken..
Bebeğim yaramazlık yapıyor annesine:)
nerisona senin şuan elinde test var mı canım? sen kararlısın görüyorum ki.. peki en fazla kaç gün önce yapabiliyorsun?
Beni tekmeleyeceği günü hasretle bekliyorum:))))))))amin canım aminnnn
ah daha o minik sıpalar neler yapacaklar bize gör bak sen
Beni tekmeleyeceği günü hasretle bekliyorum:))))))))
a.selam canım nasılsın
hamdolsun canım sen nasılsın
gözün aydın keseyide görmüşsün canım sıra kalp atışında inşallahhiyi Allaha şükür herşey yolunda :) takılıyorum işte buralarda :))
gözün aydın keseyide görmüşsün canım sıra kalp atışında inşallahh
canım çok geçmiş olsun. sana tavsiye veremiyorum kusura bakma hiç bilgim yokama çok üzgünüm Allah sabır versin. bu durumdayken sormak ne kadar doğru yaranı deşmek değil amacım ama, nasıl bir hata bu ? nasıl bir düşüncesizlik?
Geçmiş olsun canım..
fakat doktorumun hatası yüzünden derken? ne oldu ki bize de biraz bilgi verir misin?
geçmiş olsun canım
her şerde bir hayır vardır demekte fayda var canım. sabırlı ol. güzel bebeklerin doğru zamanda gelir inş.
teşekkürler canım.doktorum hetero zigot yani kan pıhtılaşması sorunu için test yapmadn bana en yüksek dozda kan sulandırıcı igne verdi ilkini vuruldum 2 saat sonra nerdeyse ölüyordum.kanım su kesti ve kanamam başladı.sonuç olarak bebeğim düştü ve bende neredeyse beyin kanaması geçiriyodum.2.5 yıllık hayalim bekleyişim umutlarım ellerimden kayıp gitti.
Aynı bacak agrıları bendede mevcut benımde bat 30ocak..birde vajinamda bariz sıcaklık artısı var ayrıca göğüs uçlarım elleyince acımaya basladı.yumrtlmamı sıvı takibiyle kontrol ettim gecen cumartesi oldu.yani bu belirtiler 3-4 gunde baslarmı hemen????kızlaarr bişeler diyin bana.psikolojık degıl bu belirtiler cunku bu ay illa olsun diye bakmasım olaya.Kızlar bana yardım edin31 ocak adet olmam lazım ama 3 gundur ara ara kasıklarım agrıo bgunde alt aldır ve on ust bacaklarım agrıo sankı spor hamlıgı gıbı sizce neden oluobelımde agrıo ayy bu agrılarla anlam yuklemek istemıom ama... Bısey soleyın kuzular
Aynı bacak agrıları bendede mevcut benımde bat 30ocak..birde vajinamda bariz sıcaklık artısı var ayrıca göğüs uçlarım elleyince acımaya basladı.yumrtlmamı sıvı takibiyle kontrol ettim gecen cumartesi oldu.yani bu belirtiler 3-4 gunde baslarmı hemen????kızlaarr bişeler diyin bana.psikolojık degıl bu belirtiler cunku bu ay illa olsun diye bakmasım olaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?