Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Allahıma şükür yaşıyoruz bu durumu..
Sen adet günü test yaptırdığında kaç çıkmıştı canım.
Senin hamileliğin maşallah normal gittiği için kıyaslama yapıcam:)

Bi de eşim annesine babasına söyledi. Şimdi iyice tedirgin oluyorum

bata 3 gün kala 17 bat günü 131 canım :) seninki benim değerden daha fazla

boşver söylesin.. ben daha bata 3 gün varken öğrendiğimde söylemiştik ailelere, nerdeyse bütün sülale duydu gibi oldu şimdiden bile Allah veriyor o korur merak etme dua et bolca onun için.. alabilirsen eğer tavsiyemdir her anneye lazım diye bir kitap var burda da paylaşmıştım daha önce, dualarla birlikte bir çocugu nasıl büyütmek gerek, hatta daha çocuk çalışmasına başladığımız andan beri neler yapmak nasıl davranmak gerek herşeyi çok güzel anlatıyor :) bir de hatime başladım ben öğrendikten 1 gün sonra.. inşallah doğana kadar her ay 1 hatim bitireyim diye bir düşüncem var Allah nasip ederse.. vaktin varsa sen de yapabilirsin belki :)

Çok dua ediyorum canım. Her namazda dua ediyorum. Sureler okuyup karnıma sürüyorum. Allahım yüreğimi görüyor.. Yüreklerimize göre versin kaderimizi Allahım.. Kaldıramayacağımız yüklerin altına sokmaz Rabbim..
Allahım esirgesin bebeklerimizi... Korusun kollasın inşallah..

Kitabı da unutmazsam bakıcam haftasonu. Bende unutkanlık oldu biraz. Hamilelikten midir nedir..
Bir de sağ tarafım eğilince ağırıyor namaz kılarken..
Bebeğim yaramazlık yapıyor annesine:)

amin canım aminnnn
ah daha o minik sıpalar neler yapacaklar bize gör bak sen

nerisona senin şuan elinde test var mı canım? sen kararlısın görüyorum ki.. peki en fazla kaç gün önce yapabiliyorsun?

bu konuda cok araştırma yaptım. kendimden örnek vereyim. ovulasyon günüm 17si . + 7 ekliyorsun bu ortalama implantasyon (rahim içine ekilme günü) o andan itibaren hormon salgılanıyor. yani 24ü cuma günü muhtemelen akşama doğru başlayarak her gün sabah idrarımla yapacağım

teşekkürler canım.daha dün düşük yaptım.hala kanamam var.çok zorlu bir süreç benim için.şöyle anlatıyim herzamanki doktoruma gittim 6 haftalık hamileydim.doktorum kan değerlerime bakmadan horman değerlerimi görmeden yalnızca ultrasonda baktı hiç bir sorun yok dedi herşey yolunda düşük için porogestan ve folik asit verdi beraberinde kan sulandırıcı iğne verdi.doktora güvenince şüpheye düşmedim hiç.ama aptallık etmişim.dokuz ay boyunca her gün bu iğnelerden vurulacaksın dedi sonra ilkini vuruldum.eve geldim ve olan oldu önce kollarm bacaklarım uyuşmaya başladı sonra şiddetli karın ve bel ağrısı.ardından su gibi kan açıldı.hastaneye zor yetiştik.bende bebeğimi kaybetmekten okadar korkuyorumki rengi sapsarı ve titreme nöbetleri geçiriyorum.kanımı aldılar düşük mü diye bakmak için.inan canım o küçücük iğne deliğinden akan kanı durduramadılar.resmen kanım su oldu.üstelik bende kansızlık var.bana verdiği iğne en yüksek dozmuş ve önce pıhtılaşma sorunu varmı diye test yapılmalıymış.anlayacagın bebeğimi bi ihmal uğruna kaybettim.bugün kesesi düştü onu gördüğümde hissetttiğim acı çok kötüydü.ben 2.5yıldır bu günü bekledim.ve hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana eşimle kurduğumuz hayalleri tahmin edemezsiniz.ama mutluluğumu elimden aldı doktor bey.aslında neredeyse canımdan oluyordum bu iğne benim beyin kanaması geçirmeme bile neden olabilirmiş.size tavsiyen buna benzer bir durum yaşarsanız kullanacagınız ilacı mutlaka sorgulayın emin olmadan kullanmayın.ben yandım siz yanmayın.

Geçmiş olsun canım..
fakat doktorumun hatası yüzünden derken? ne oldu ki bize de biraz bilgi verir misin?

teşekkürler canım.doktorum hetero zigot yani kan pıhtılaşması sorunu için test yapmadn bana en yüksek dozda kan sulandırıcı igne verdi ilkini vuruldum 2 saat sonra nerdeyse ölüyordum.kanım su kesti ve kanamam başladı.sonuç olarak bebeğim düştü ve bende neredeyse beyin kanaması geçiriyodum.2.5 yıllık hayalim bekleyişim umutlarım ellerimden kayıp gitti.

geçmiş olsun canım
her şerde bir hayır vardır demekte fayda var canım. sabırlı ol. güzel bebeklerin doğru zamanda gelir inş.

sağol canım amin inşallah.tabi insanın içi inceden inceye sızlamıyo desem yalan olur.hele bebeğimi doğal yolla değil doktorum ihmaliyle kaybettiği bilmek beni çok üzüyor.ama kısmet artık yenisini umut etmekten başka şansım yok.kolay değil biz 2.5 yıldır bu bebeği bekliyorduk.gitmediğim doktor kalmadı.sonunda bebeğim geldi ama ona sahip çıkamadım.sadece sabır istiyorum ve sizlerden dua.

slm kızlar yeni katıldım aranıza şuan bütün hamilelik belirtlilerini yaşıyorum acayip bi ateş ve baş ağırsı da var ama regl günü gelmeden sürekli test yapıp negatifleri gördüm bugün dayanamayıp yine yaptım yine negatif bebiş yoksa iki gün içinde regl olması lazım

çok çok geçmiş olsun Allahımm sabır versin.. inşallah bunları da atlatıp yeniden bebeğine kavuşacaksın inşallah..

Aynı bacak agrıları bendede mevcut benımde bat 30ocak..birde vajinamda bariz sıcaklık artısı var ayrıca göğüs uçlarım elleyince acımaya basladı.yumrtlmamı sıvı takibiyle kontrol ettim gecen cumartesi oldu.yani bu belirtiler 3-4 gunde baslarmı hemen????kızlaarr bişeler diyin bana.psikolojık degıl bu belirtiler cunku bu ay illa olsun diye bakmasım olaya.

bnmde bat 31ocak dün yatmadan önce bnmde bacaklarmda aynı dedgnz gbi hamlık agrısı gibi bi agrı oldu bnde sasırdım bütün gün oturdum ne agrısı bu die:))kasıgımda arara agrı oluo ama kısa sürüo,kızlar burda olan olmayan rabbim isteyen ve hakeden kimseyi evlat özlemi çektirmez inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…