Canımm çok üzüldüm ne biçim bir dr muş bu yaa allah sana sabır versin sana dua edeceğim inşallah bir daha nasip olsun sana bebişteşekkürler canım.daha dün düşük yaptım.hala kanamam var.çok zorlu bir süreç benim için.şöyle anlatıyim herzamanki doktoruma gittim 6 haftalık hamileydim.doktorum kan değerlerime bakmadan horman değerlerimi görmeden yalnızca ultrasonda baktı hiç bir sorun yok dedi herşey yolunda düşük için porogestan ve folik asit verdi beraberinde kan sulandırıcı iğne verdi.doktora güvenince şüpheye düşmedim hiç.ama aptallık etmişim.dokuz ay boyunca her gün bu iğnelerden vurulacaksın dedi sonra ilkini vuruldum.eve geldim ve olan oldu önce kollarm bacaklarım uyuşmaya başladı sonra şiddetli karın ve bel ağrısı.ardından su gibi kan açıldı.hastaneye zor yetiştik.bende bebeğimi kaybetmekten okadar korkuyorumki rengi sapsarı ve titreme nöbetleri geçiriyorum.kanımı aldılar düşük mü diye bakmak için.inan canım o küçücük iğne deliğinden akan kanı durduramadılar.resmen kanım su oldu.üstelik bende kansızlık var.bana verdiği iğne en yüksek dozmuş ve önce pıhtılaşma sorunu varmı diye test yapılmalıymış.anlayacagın bebeğimi bi ihmal uğruna kaybettim.bugün kesesi düştü onu gördüğümde hissetttiğim acı çok kötüydü.ben 2.5yıldır bu günü bekledim.ve hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana eşimle kurduğumuz hayalleri tahmin edemezsiniz.ama mutluluğumu elimden aldı doktor bey.aslında neredeyse canımdan oluyordum bu iğne benim beyin kanaması geçirmeme bile neden olabilirmiş.size tavsiyen buna benzer bir durum yaşarsanız kullanacagınız ilacı mutlaka sorgulayın emin olmadan kullanmayın.ben yandım siz yanmayın.
Canım benim yumurtamın çatlamasının üstünden 4 gün geçti aşağı yukarı afedersin üstlere kadar beyaz akıntı olmuş sperm lermi geri dönüyor acaba en son temasımda eşimle pazartesiydi bi anlam veremedimAynı bacak agrıları bendede mevcut benımde bat 30ocak..birde vajinamda bariz sıcaklık artısı var ayrıca göğüs uçlarım elleyince acımaya basladı.yumrtlmamı sıvı takibiyle kontrol ettim gecen cumartesi oldu.yani bu belirtiler 3-4 gunde baslarmı hemen????kızlaarr bişeler diyin bana.psikolojık degıl bu belirtiler cunku bu ay illa olsun diye bakmasım olaya.
teşekkürler canım.daha dün düşük yaptım.hala kanamam var.çok zorlu bir süreç benim için.şöyle anlatıyim herzamanki doktoruma gittim 6 haftalık hamileydim.doktorum kan değerlerime bakmadan horman değerlerimi görmeden yalnızca ultrasonda baktı hiç bir sorun yok dedi herşey yolunda düşük için porogestan ve folik asit verdi beraberinde kan sulandırıcı iğne verdi.doktora güvenince şüpheye düşmedim hiç.ama aptallık etmişim.dokuz ay boyunca her gün bu iğnelerden vurulacaksın dedi sonra ilkini vuruldum.eve geldim ve olan oldu önce kollarm bacaklarım uyuşmaya başladı sonra şiddetli karın ve bel ağrısı.ardından su gibi kan açıldı.hastaneye zor yetiştik.bende bebeğimi kaybetmekten okadar korkuyorumki rengi sapsarı ve titreme nöbetleri geçiriyorum.kanımı aldılar düşük mü diye bakmak için.inan canım o küçücük iğne deliğinden akan kanı durduramadılar.resmen kanım su oldu.üstelik bende kansızlık var.bana verdiği iğne en yüksek dozmuş ve önce pıhtılaşma sorunu varmı diye test yapılmalıymış.anlayacagın bebeğimi bi ihmal uğruna kaybettim.bugün kesesi düştü onu gördüğümde hissetttiğim acı çok kötüydü.ben 2.5yıldır bu günü bekledim.ve hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana eşimle kurduğumuz hayalleri tahmin edemezsiniz.ama mutluluğumu elimden aldı doktor bey.aslında neredeyse canımdan oluyordum bu iğne benim beyin kanaması geçirmeme bile neden olabilirmiş.size tavsiyen buna benzer bir durum yaşarsanız kullanacagınız ilacı mutlaka sorgulayın emin olmadan kullanmayın.ben yandım siz yanmayın.
inşallah canım.. hayırlıysa olsun :)
teşekkürler canım.daha dün düşük yaptım.hala kanamam var.çok zorlu bir süreç benim için.şöyle anlatıyim herzamanki doktoruma gittim 6 haftalık hamileydim.doktorum kan değerlerime bakmadan horman değerlerimi görmeden yalnızca ultrasonda baktı hiç bir sorun yok dedi herşey yolunda düşük için porogestan ve folik asit verdi beraberinde kan sulandırıcı iğne verdi.doktora güvenince şüpheye düşmedim hiç.ama aptallık etmişim.dokuz ay boyunca her gün bu iğnelerden vurulacaksın dedi sonra ilkini vuruldum.eve geldim ve olan oldu önce kollarm bacaklarım uyuşmaya başladı sonra şiddetli karın ve bel ağrısı.ardından su gibi kan açıldı.hastaneye zor yetiştik.bende bebeğimi kaybetmekten okadar korkuyorumki rengi sapsarı ve titreme nöbetleri geçiriyorum.kanımı aldılar düşük mü diye bakmak için.inan canım o küçücük iğne deliğinden akan kanı durduramadılar.resmen kanım su oldu.üstelik bende kansızlık var.bana verdiği iğne en yüksek dozmuş ve önce pıhtılaşma sorunu varmı diye test yapılmalıymış.anlayacagın bebeğimi bi ihmal uğruna kaybettim.bugün kesesi düştü onu gördüğümde hissetttiğim acı çok kötüydü.ben 2.5yıldır bu günü bekledim.ve hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana eşimle kurduğumuz hayalleri tahmin edemezsiniz.ama mutluluğumu elimden aldı doktor bey.aslında neredeyse canımdan oluyordum bu iğne benim beyin kanaması geçirmeme bile neden olabilirmiş.size tavsiyen buna benzer bir durum yaşarsanız kullanacagınız ilacı mutlaka sorgulayın emin olmadan kullanmayın.ben yandım siz yanmayın.
Bnm akıntı gogus hassayrtı yok sadece bacak ve bel agrsı var ımsallh hmılyımdr👼👼Aynı bacak agrıları bendede mevcut benımde bat 30ocak..birde vajinamda bariz sıcaklık artısı var ayrıca göğüs uçlarım elleyince acımaya basladı.yumrtlmamı sıvı takibiyle kontrol ettim gecen cumartesi oldu.yani bu belirtiler 3-4 gunde baslarmı hemen????kızlaarr bişeler diyin bana.psikolojık degıl bu belirtiler cunku bu ay illa olsun diye bakmasım olaya.
günaydın nasılsınız bugündün doktora gittim yumoş oluşmuş 19 mm miş bu ara mik mik günleri.. bir iki güne çatlar ve saglıklı şekilde dölllenir inşallah
bu konuda cok araştırma yaptım. kendimden örnek vereyim. ovulasyon günüm 17si . + 7 ekliyorsun bu ortalama implantasyon (rahim içine ekilme günü) o andan itibaren hormon salgılanıyor. yani 24ü cuma günü muhtemelen akşama doğru başlayarak her gün sabah idrarımla yapacağım
sen abta kaç gün kala test yaptın canım?
orciiinnn canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik:)
bal tarcın çörek otu tarifi vericektin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?