Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canımm çok üzüldüm ne biçim bir dr muş bu yaa allah sana sabır versin sana dua edeceğim inşallah bir daha nasip olsun sana bebiş
Canım benim yumurtamın çatlamasının üstünden 4 gün geçti aşağı yukarı afedersin üstlere kadar beyaz akıntı olmuş sperm lermi geri dönüyor acaba en son temasımda eşimle pazartesiydi bi anlam veremedim

canım inanki okırkenn içim sız etti..kalbime saplandı acınn..
Rabbim o doktoru bildiği gibi yapsın..
peki düşükten sonra gittinmi hesabını sor canım..
nasıl tahlil yapmadan sana o ilacı verebilir anlamıyorumm..
çok ama çok üzüldüm...Rabbim büyük imş hemen acısını unutturup tekrar verir sana sağlıklı bir bebek...

günaydın nasılsınız bugün dün doktora gittim yumoş oluşmuş 19 mm miş bu ara mik mik günleri.. bir iki güne çatlar ve saglıklı şekilde dölllenir inşallah

arkadaşım çok geçmiş olsun inan ki içim acıdı

Rabbim sabır versin inşallah kucağını boş bırakmasın Allah'a emanet ol:2:

ahhh canım yaa çok geçmiş olsun.. Bu doktorlar neden böyle basit düşünürler, çook dikkat et şükürller olsun ki sana birşey olmamış.. Allahım inşallah en kısa zamanda kendini toplarlayıp tekrar bebek özleminiz diner inşallah canım. doktor çok önemli birkaç doktora görünmek lazım heralde şuan benimde güvenim sarsıldı doktorlara karşı

Bnm akıntı gogus hassayrtı yok sadece bacak ve bel agrsı var ımsallh hmılyımdr👼👼

Günaydın bayanlar....geçmiş olsun songül canım.aynı şeuleri bende yasadım.hiç acın dinmeyecek gibi olyo ama rabbim sabrını veryo.demekki senin için hayırlısı böyleymişti.bol bol dua et rabbime....rabbim sevdği kuluna sıkıntı verirmiş.kafir firavunun dişi bile ağrımamış düşün.ileride daha büyük mükafatlar bizi bekliyo......

Son düzenleme:
11 gün var daha bat a yaaaaa

kasıklarım da tatlı tatlı batmalar var göğüslerim hassaa ama belki de bunlar psikolojiktir
atamıyorum aklımdan gebeliği:2::2::2:

Çok geçmiş olsun canım...Allahım sana tez vakitte yeni umudunu göndersin, gönülden diliyorum...

günaydın nasılsınız bugün dün doktora gittim yumoş oluşmuş 19 mm miş bu ara mik mik günleri.. bir iki güne çatlar ve saglıklı şekilde dölllenir inşallah

canım günaydın çok sevindim yumurtanın oluşmasına:)
ihmal etme sakın kaçırma yumoşları

tamam canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. yarın sabah başla istersen sabah idrarı daha iyi bir sonuç verebilir. çıkmazsa bile erken oldugu içindir. her sabah yapar gelişmeyi gözlemlersin. hemen de haber ver canım merakta bırakma bizi. inşallah mutlu haberler alırsın.

orciiinnn canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik:)
bal tarcın çörek otu tarifi vericektin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…