orciiinnn canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik:)
bal tarcın çörek otu tarifi vericektin bana
adete yakın dönemde yumurtlama sonrası dönem gibi vajinanız ıslak olmaya devam mı etti yoksa adet olacakmışsınız gibi kuruluk yine oluştu mu?
Hayır yok canım henüz. Ben de beklemedeyim :)
1 yıldır korunmuyoruz. Hastanede hormon tahlili yaptırdım. Kontrol yapıldı. Eşim test yaptı. Şükür bir sıkıntı çıkmadı.
Bu ay doktor takip edelim diye reglinin 3. günü çağırdı ama gidemedim, çalışıyorum. Şubata kaldı artık, eğer bebek sürprizi olmazsa kontrole gideceğim..
canım benim bol bol dua sakın ALALH ın gücüne gidecek bişe deme..zor durum ama ne olursa olsun ALLAH TAN GELİYOR ÇARESİ DE GENE ONDA..BOL BOOLL DUAA...
yok cnm tövbe yapmam öyle bişi namaza bşladım allahın izniyle devam ederim inşlh artk kısmet ben elimden geleni yapıorm gerisi Allaha kalmış cnm
valla benim ıslak oldu ben bukadar günlük ped kullandığımı hatırlamıyorum
merveciğim çok sevindim canım... bu güzel duyguları bizimle paylaşman çok güzel...
Allah tamamını erdirsin inşallah.. hep böyle iyi şeyler görelim sayfada hep.. :)
adete yakın dönemde yumurtlama sonrası dönem gibi vajinanız ıslak olmaya devam mı etti yoksa adet olacakmışsınız gibi kuruluk yine oluştu mu?
günaydın canımmmmm , şimdilik idare ediyoruz :) sen nasılsın
canım dün bi arkadaşta yazmış tarifi ama o toz tarçın demiş bana kendin evde ezebildiğin kadar ez ezemediğini çiğnersin dediler
daha etkili oluyormuş
12 silme tatlı kaşığı çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı bal bu malzemeleri mavun kıvamına getirip
sabah aç karnında gece de yatmadan 1 saat önce 1 tatlı kaşığı yenilcek
adetin 2. yada3. günü başlayıp 10 güne kadar içilcek
ondansonra sakın içme çörek otu söküyo çünkü
ayriyetten dikkat et bunu yap yada yapma yumurtlama gününden sonra ada çayı , çörek otu , maydonoz yada maydonoz suyu bunlardan uzak dur.bunlar söküyormuş yumurtayı falan
ne güzel cnm ya hiç değilse sorununuz yok bnm sorunum pko eşimi hç bilmiyorz bile nese inşlh bebek olurda gerek klmaz cnm
tamam canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. yarın sabah başla istersen sabah idrarı daha iyi bir sonuç verebilir. çıkmazsa bile erken oldugu içindir. her sabah yapar gelişmeyi gözlemlersin. hemen de haber ver canım merakta bırakma bizi. inşallah mutlu haberler alırsın.
[QUOTE
yok cnm tövbe yapmam öyle bişi namaza bşladım allahın izniyle devam ederim inşlh artk kısmet ben elimden geleni yapıorm gerisi Allaha kalmış cnm
benim hiç kuruma olmadı.. normal zamanlarımda sadece yumurtlama döneminde akıntım olur.. ama bu sefer hep ıslaktı
ayyy canım çok teşekkür ederim:)
iyiyim ben de bugün reglimin son günü sahalara döncem kısmetse
ama şimdi bu kür reglin 2.3. günü başlanıyomuş ya benım bugün bitiyo
ozaman daha kısa süre kullanıcam demektir.
işe yarar umarım çörek otu hakkındaki hadisi biliyorum. ondan şüphem yok:)
hatta ben iltihaplı romatizma hastasıyım, onuniçin kullanmıştım o hadisi duyup. gerçekten de ağrılarım ve şişliklerim az sa olsa azalmıştı. ama ben pek disiplinli değilim bu konularda sonra yine bırakmıştım.
bugün malzemeleri alayım da akşam yapayım bakalım.
bu ay yeni umutlarla başlayalım...
ben yapamam ama
bir alıntı yazı paylaşıyorum sizinle
biri demiş ki:
ben yazacam ama sakın ayıba kaçmasın ben 2.ciye hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden aldırdım orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın[/QUOTE
ya ben bunu yaptım yaaaaaa :26:
burda yine bi bayan yapıp yazmıştı , bende bi yapım dedim napım
sonra ona güvenerek idrar testi yapmıştım
efulim nerde yaaa iki gündür bizi sahipsiz bıraktı
ben yapamam ama
bir alıntı yazı paylaşıyorum sizinle
biri demiş ki:
ben yazacam ama sakın ayıba kaçmasın ben 2.ciye hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden aldırdım orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın[/QUOTE
ya ben bunu yaptım yaaaaaa :26:
burda yine bi bayan yapıp yazmıştı , bende bi yapım dedim napım
sonra ona güvenerek idrar testi yapmıştım
gerçekten burda yazdığı gibi hiç bişi yokmuydu boşluk mu vardı ??
Hepimiz insallah canim. Yarin sabaha yerlesme olmamis olabilir diye dusundum bakalim belli olmaz aklim. Senin kac gun kaldi tarcincim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?