- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
bugün sohbet onun evinde olacaktı dün gelip haber vermişti hazırlıklardan dolayı falan 2 gün olamayabilirim diyebu akşam gelir heralde
gerçekten burda yazdığı gibi hiç bişi yokmuydu boşluk mu vardı ??
daha öncesi nasıldı bilmiyorum ama
benimki boştu , burdaki bayanlar elime et geliyo falan yazmıştı , bana benimki boştu
evet bugün duası olduğunu biliyodum da dün de yoktu, önceki gün sölemişti perşembe duam var diye. ondan merak ettim. hazırlıkları vardı heralde, ondandır
benimki boştu , burdaki bayanlar elime et geliyo falan yazmıştı , bana benimki boştu
demek işe yaramış bu bilgi, iyiymiş
ben yapamam ama
bir alıntı yazı paylaşıyorum sizinle
biri demiş ki:
ben yazacam ama sakın ayıba kaçmasın ben 2.ciye hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden aldırdım orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın[/QUOTE
ya ben bunu yaptım yaaaaaa :26:
burda yine bi bayan yapıp yazmıştı , bende bi yapım dedim napım
sonra ona güvenerek idrar testi yapmıştım
:) uff nasıl yaptınız içim bi tuhaf oluyor :) bende mi gidip yapsam :))
canım çok geçmiş olsun yazdıklarını ağlayarak okudumteşekkürler canım.daha dün düşük yaptım.hala kanamam var.çok zorlu bir süreç benim için.şöyle anlatıyim herzamanki doktoruma gittim 6 haftalık hamileydim.doktorum kan değerlerime bakmadan horman değerlerimi görmeden yalnızca ultrasonda baktı hiç bir sorun yok dedi herşey yolunda düşük için porogestan ve folik asit verdi beraberinde kan sulandırıcı iğne verdi.doktora güvenince şüpheye düşmedim hiç.ama aptallık etmişim.dokuz ay boyunca her gün bu iğnelerden vurulacaksın dedi sonra ilkini vuruldum.eve geldim ve olan oldu önce kollarm bacaklarım uyuşmaya başladı sonra şiddetli karın ve bel ağrısı.ardından su gibi kan açıldı.hastaneye zor yetiştik.bende bebeğimi kaybetmekten okadar korkuyorumki rengi sapsarı ve titreme nöbetleri geçiriyorum.kanımı aldılar düşük mü diye bakmak için.inan canım o küçücük iğne deliğinden akan kanı durduramadılar.resmen kanım su oldu.üstelik bende kansızlık var.bana verdiği iğne en yüksek dozmuş ve önce pıhtılaşma sorunu varmı diye test yapılmalıymış.anlayacagın bebeğimi bi ihmal uğruna kaybettim.bugün kesesi düştü onu gördüğümde hissetttiğim acı çok kötüydü.ben 2.5yıldır bu günü bekledim.ve hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana eşimle kurduğumuz hayalleri tahmin edemezsiniz.ama mutluluğumu elimden aldı doktor bey.aslında neredeyse canımdan oluyordum bu iğne benim beyin kanaması geçirmeme bile neden olabilirmiş.size tavsiyen buna benzer bir durum yaşarsanız kullanacagınız ilacı mutlaka sorgulayın emin olmadan kullanmayın.ben yandım siz yanmayın.
valla bende yapsam yapmasam kararsız kaldım dedim ne kaybederim
ben yapmadım orcin yapmış
benim yapacak süphelerim henüz olamadı
valla bende yapsam yapmasam kararsız kaldım dedim ne kaybederim
ben yapmadım orcin yapmış
benim yapacak süphelerim henüz olamadı
hehheh :)) iyi yapmışsın canım :))
cemre senin ne zamandı bat
hehheh :)) iyi yapmışsın canım :))
cemre senin ne zamandı bat
benim daha çooook var. 16 şubat.
eskisi 20 ocaktı,18inde aldım kötü haberi
Benim çevremde bir arkadaşım pko hastasıydı.6 ayda 1 regl oluyordu. Ama evliliğinin 11. ayında hamile kaldı.
Yani bu sorunda olup hamile kalan çok kişi var. Moralini bozma.
Ne zamandır korunmuyorsunuz?
günaydınn güzel anne ve anne adayları
bnde duydum hamile kalanları canım bnm bu ayla birlikte tam 11 ay oldu inşlh bnde o arkdşn gbi bu ay hamile kalrm :)
ay canım tabikide büyük bi huzur oluyo dün o kadar huzurlu uyyudumki inşlh terketmem çnkü hep başlıorm ve bırakıyorm malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?