Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

bugün sohbet onun evinde olacaktı dün gelip haber vermişti hazırlıklardan dolayı falan 2 gün olamayabilirim diye bu akşam gelir heralde

evet bugün duası olduğunu biliyodum da dün de yoktu, önceki gün sölemişti perşembe duam var diye. ondan merak ettim. hazırlıkları vardı heralde, ondandır

canım çok geçmiş olsun yazdıklarını ağlayarak okudum benimde 2 kez kaybım oldu 1er yıl arayla sonrasında kan pıhtılaşması trambofoli testimi yaptırdık ve mthfr c677t heterizigot çıktı kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyormuş gebe kalırsam hemen başlamam gerekiyormus daha yeni korunmayı bıraktık bu ay kısmet olmadı bakalım önümüzdeki aylarda ne olacak sana sormak istediğim şey hangi iğneyi verdi doktor sana cnm adı ve dozu neydi ? Rabbim sabır versin dayanması gerçekten çok zor

Son düzenleme:
günaydınn güzel anne ve anne adayları

Benim çevremde bir arkadaşım pko hastasıydı.6 ayda 1 regl oluyordu. Ama evliliğinin 11. ayında hamile kaldı.
Yani bu sorunda olup hamile kalan çok kişi var. Moralini bozma.
Ne zamandır korunmuyorsunuz?

bnde duydum hamile kalanları canım bnm bu ayla birlikte tam 11 ay oldu inşlh bnde o arkdşn gbi bu ay hamile kalrm :)

günaydın kızlar.. hamişlerin bebekleri hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin, darısı başımızaa

etrafımda herkes hamile bende bebek istiyorum bat için son 1 hafta kırmızıları görmek istemiyorumm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…