Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende hamile kalmak istiyorum. adetin hangi günü yumurtlama oluyor

günaydın arkadaşım
güzel haberler alırsın inş. canım
var mı belirtilerin???

canım benim o kadar üzgünüm ki anlatamam. kanım dondu ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabır ve güç versin. nasıl bu kadar umursamaz, geniş oluyorlar anlam veremiyorum. insan hayatı söz konusu iken hem deeee Allah en kısa zamanda evlat kımet etsin sana canım, daha kötüsü de olabilirmiş bak dediğine göre. şükür ki sana bir şey olmamış.

benim yumurtlama günüm 12 gün sonra imiş . 2 gün içinde adet olcam zaten. inşallah hemen hamile kalırım. üç aydır bekliyorum. çooook heyecanlıyım

inşallah canımm. psikolojik olarak yakalamaya çalışıyorum ama yok bu ay 2 günde bir değil her gün denedik hala deniyoruz rabbim nasip etsin

hergün konusunda eğer sperm kalitesinde sorun yoksa olabilir diyenler de var.
hayırlısı nezamansa Rabbim ozaman doldurcak kucağımızı canım.
bizim annnelerimiz yumurtlamaymış yok bacaklarını havaya dikmiş bunları mı biliyomuş eskiden.
Ama işte bizler biraz sabırsızıs

benim yumurtlama günüm 12 gün sonra imiş . 2 gün içinde adet olcam zaten. inşallah hemen hamile kalırım. üç aydır bekliyorum. çooook heyecanlıyım

nasıl ya anlamadım:)
reglini bekliyosan yumurtlama tarihin geçmiş olması lazım.

tatlım inan acın cok taze seni cok ama cok iyi anlıyorum bende bir düşük yaptım 8 haftalıktı bende tuvaletteyken elime düşmüştü inan resmen gördüm onu ve hala unutamam o günü ama hayat devam ediyor tatlım ve sen gene hamile kalabilirsin şimdi sana ne kadar üzülme desemde üzülecek aglayacaksın biliyorum ama kendini teselli etmek ve saglıklı oldugun için sükretmelisin burda hepimiz ya tam saglıklı yada yarı saglıklı olaeak hiç değilse kendi kendimize hamile kalabiliyoruz bu gebelik için yıllarıı veren ve kaç kere düşük yapan insanlar tanıdım hastanede yatıyoken düşük yaptımda inan onlara daha cok üzülmüştüm sunu iyi anlamanı istiyorm hayat deva ediyor ve sen gene cocuk dogurabilir gene hamile kalabilirsin inş kendini cabuk toparlarsın tatlım

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende hamile kalmak istiyorum. adetin hangi günü yumurtlama oluyor

hoşgeldin canım,
adetinin ilk gününden başla saymaya 14.15.16.17.18 günler yumurtlama günlerin oluyor. o günlerde dikkat et yumurtanının akı gibi şefaf akıntı gelmeli o günler yumurtlama günlerin.
Allah herkese nasip etsin..

aynen canım bende eşime öyle diyorum :) hayırlısını versin rabbim hepimize
bu ayda olmazsa bal, çörekotu, tarçın karışımını deneyip son bi ay daha vericem kendime o da olmazsa doğruu doktora

ozaman benim yumurtlama günüm bu gün şeffaf akıntı gelmişti benden bu sabah

aynen canım bende eşime öyle diyorum :) hayırlısını versin rabbim hepimize
bu ayda olmazsa bal, çörekotu, tarçın karışımını deneyip son bi ay daha vericem kendime o da olmazsa doğruu doktora

ben de o karışıma bu akşam başlıcam. bu ay da denicem bi dahaki ay yumurta takibine gidicem.
sen kaç aydır deniyosun?

şu ateş adete kaç gün kala düşer ya da adet günü mü düşer test eden oldu mu topikte?

ben ateş takibi yapıyorum canım. herkesin farklıdır ne zaman düşeceği belli olmuyor. hatta aynı kişinin bile değişebilir benim aynı gün düşmüştü mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…