- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Kızlar bu tahlil devlette yapılıyor mu
günaydın arkadaşımgünaydın kızlar.. hamişlerin bebekleri hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin, darısı başımızaa
etrafımda herkes hamile bende bebek istiyorum bat için son 1 hafta kırmızıları görmek istemiyorumm
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende hamile kalmak istiyorum. adetin hangi günü yumurtlama oluyor
merhaba canım hoşgeldin
yumurtlama gününü bu adresten hesaplayabilirsin.
son regl tarihini yazıcaksın.
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama
Çok ümit verici bir tesadüf olmuş.Umarım bu bi işaret olur ve o mutlu haberi senden de alırız. Daha fazla doktor gezmek zorunda kalmazsın..
teşekkürler canım.daha dün düşük yaptım.hala kanamam var.çok zorlu bir süreç benim için.şöyle anlatıyim herzamanki doktoruma gittim 6 haftalık hamileydim.doktorum kan değerlerime bakmadan horman değerlerimi görmeden yalnızca ultrasonda baktı hiç bir sorun yok dedi herşey yolunda düşük için porogestan ve folik asit verdi beraberinde kan sulandırıcı iğne verdi.doktora güvenince şüpheye düşmedim hiç.ama aptallık etmişim.dokuz ay boyunca her gün bu iğnelerden vurulacaksın dedi sonra ilkini vuruldum.eve geldim ve olan oldu önce kollarm bacaklarım uyuşmaya başladı sonra şiddetli karın ve bel ağrısı.ardından su gibi kan açıldı.hastaneye zor yetiştik.bende bebeğimi kaybetmekten okadar korkuyorumki rengi sapsarı ve titreme nöbetleri geçiriyorum.kanımı aldılar düşük mü diye bakmak için.inan canım o küçücük iğne deliğinden akan kanı durduramadılar.resmen kanım su oldu.üstelik bende kansızlık var.bana verdiği iğne en yüksek dozmuş ve önce pıhtılaşma sorunu varmı diye test yapılmalıymış.anlayacagın bebeğimi bi ihmal uğruna kaybettim.bugün kesesi düştü onu gördüğümde hissetttiğim acı çok kötüydü.ben 2.5yıldır bu günü bekledim.ve hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana eşimle kurduğumuz hayalleri tahmin edemezsiniz.ama mutluluğumu elimden aldı doktor bey.aslında neredeyse canımdan oluyordum bu iğne benim beyin kanaması geçirmeme bile neden olabilirmiş.size tavsiyen buna benzer bir durum yaşarsanız kullanacagınız ilacı mutlaka sorgulayın emin olmadan kullanmayın.ben yandım siz yanmayın.
günaydın arkadaşım
güzel haberler alırsın inş. canım
var mı belirtilerin???
inşallah canımm. psikolojik olarak yakalamaya çalışıyorum ama yokbu ay 2 günde bir değil her gün denedik hala deniyoruz rabbim nasip etsin
benim yumurtlama günüm 12 gün sonra imiş . 2 gün içinde adet olcam zaten. inşallah hemen hamile kalırım. üç aydır bekliyorum. çooook heyecanlıyım
teşekkürler canım.daha dün düşük yaptım.hala kanamam var.çok zorlu bir süreç benim için.şöyle anlatıyim herzamanki doktoruma gittim 6 haftalık hamileydim.doktorum kan değerlerime bakmadan horman değerlerimi görmeden yalnızca ultrasonda baktı hiç bir sorun yok dedi herşey yolunda düşük için porogestan ve folik asit verdi beraberinde kan sulandırıcı iğne verdi.doktora güvenince şüpheye düşmedim hiç.ama aptallık etmişim.dokuz ay boyunca her gün bu iğnelerden vurulacaksın dedi sonra ilkini vuruldum.eve geldim ve olan oldu önce kollarm bacaklarım uyuşmaya başladı sonra şiddetli karın ve bel ağrısı.ardından su gibi kan açıldı.hastaneye zor yetiştik.bende bebeğimi kaybetmekten okadar korkuyorumki rengi sapsarı ve titreme nöbetleri geçiriyorum.kanımı aldılar düşük mü diye bakmak için.inan canım o küçücük iğne deliğinden akan kanı durduramadılar.resmen kanım su oldu.üstelik bende kansızlık var.bana verdiği iğne en yüksek dozmuş ve önce pıhtılaşma sorunu varmı diye test yapılmalıymış.anlayacagın bebeğimi bi ihmal uğruna kaybettim.bugün kesesi düştü onu gördüğümde hissetttiğim acı çok kötüydü.ben 2.5yıldır bu günü bekledim.ve hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana eşimle kurduğumuz hayalleri tahmin edemezsiniz.ama mutluluğumu elimden aldı doktor bey.aslında neredeyse canımdan oluyordum bu iğne benim beyin kanaması geçirmeme bile neden olabilirmiş.size tavsiyen buna benzer bir durum yaşarsanız kullanacagınız ilacı mutlaka sorgulayın emin olmadan kullanmayın.ben yandım siz yanmayın.
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende hamile kalmak istiyorum. adetin hangi günü yumurtlama oluyor
hergün konusunda eğer sperm kalitesinde sorun yoksa olabilir diyenler de var.
hayırlısı nezamansa Rabbim ozaman doldurcak kucağımızı canım.
bizim annnelerimiz yumurtlamaymış yok bacaklarını havaya dikmiş bunları mı biliyomuş eskiden.
Ama işte bizler biraz sabırsızıs
Tmm canm tşk ettimevet yapar canım ama devlette muayene olduğun doktorunun istemesi lazım.
hoşgeldin canım,
adetinin ilk gününden başla saymaya 14.15.16.17.18 günler yumurtlama günlerin oluyor. o günlerde dikkat et yumurtanının akı gibi şefaf akıntı gelmeli o günler yumurtlama günlerin.
Allah herkese nasip etsin..
aynen canım bende eşime öyle diyorum :) hayırlısını versin rabbim hepimize
bu ayda olmazsa bal, çörekotu, tarçın karışımını deneyip son bi ay daha vericem kendime o da olmazsa doğruu doktora
şu ateş adete kaç gün kala düşer ya da adet günü mü düşer test eden oldu mu topikte?
ben yapamam ama
bir alıntı yazı paylaşıyorum sizinle
biri demiş ki:
ben yazacam ama sakın ayıba kaçmasın ben 2.ciye hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden aldırdım orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın[/QUOTE
yaaa daha neler öğreneceğiz kim bilirrrrr. ne varsa eskilerde var
ya ben bunu yaptım yaaaaaa :26:
burda yine bi bayan yapıp yazmıştı , bende bi yapım dedim napım
sonra ona güvenerek idrar testi yapmıştım
daha öncesi nasıldı bilmiyorum ama
benimki boştu , burdaki bayanlar elime et geliyo falan yazmıştı , bana benimki boştu
vay beee ben de zamanı gelince deneyeceğim. süpermiş...
ozaman benim yumurtlama günüm bu gün şeffaf akıntı gelmişti benden bu sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?