Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

merhabalar bizde yeni karar verdik bebek yapmaya allahım isteyen herkese aratmadan versin inşallah

arkadaşım noldu neden tatil işi yattıııı???

ya ben acık öğretim de adalet ve hukuk okuyorum son sınıftayım bu hafta sonu onların sınavı varmıs ben süprizi duyunca tabi sınav tarihlernide unuttum dün bir baktımki anam ne göreyim sınav bu hafta sonu eşimede söledim moralimiz bozuldu tabi ama bizi azmettirmedi bu olay iki hafta sonra gidicez nasipse telefonla konustum kadınla öle anlastım eşiminde annesi zaten ankaradan bizi görmeye gelecekti oda gelir işlerimizi bitirir öle gideriz inş

hııımmmm:126:
ozaman sınavlarında basarılar tatlım
rahat kafayla gitmek önemli tabi.

desteğin için çok teşekkürler canım.haklısın hayat devam ediyor.hem düşük yapan kadınların hamile kalma şansı artıyomuş.ben sadece biraz kendimi suçluyorum.o iğneleri düşünmeden vurulduğum için.üstelik annem uyarmıştı bebeğine zarar verir vurulma diye ama doktor herşeyi bilir inancıyla hataya düştm işte.neyse şimdi toparlanmaya çalışıyorum.zor bir dönem sanada rabbim hayırlı bir bebek nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…