- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
ozaman benim yumurtlama günüm bu gün şeffaf akıntı gelmişti benden bu sabah
arkadaşım noldu neden tatil işi yattıııı???
sağol iyiyim sen nasılsın.
merhabalar bizde yeni karar verdik bebek yapmaya allahım isteyen herkese aratmadan versin inşallah
iyiyim canım.. üşenmedim de kahvaltı hazırladım bugün kendime
ben de o karışıma bu akşam başlıcam. bu ay da denicem bi dahaki ay yumurta takibine gidicem.
sen kaç aydır deniyosun?
ya ben acık öğretim de adalet ve hukuk okuyorum son sınıftayım bu hafta sonu onların sınavı varmıs ben süprizi duyunca tabi sınav tarihlernide unuttum dün bir baktımki anam ne göreyim sınav bu hafta sonu eşimede söledim moralimiz bozuldu tabi ama bizi azmettirmedi bu olay iki hafta sonra gidicez nasipse telefonla konustum kadınla öle anlastım eşiminde annesi zaten ankaradan bizi görmeye gelecekti oda gelir işlerimizi bitirir öle gideriz inş
hoş geldinnnnnnnn tatllımmmm inş hemen hayırlısıyla hamiş kalırsın
5. ayımız canım, reglin kaçıncı günü başlamış olcaksın?
afiyettttt olsunnnnnnnnnnnnnnn
yaaa ben geç karar verdim biraz. geç kaldım yani. bugün reglim bitiyo normalde. ama ben yine de başlıcam.
aslında reglin 2. günü başlayıp 12. günü bırakmak gerekiyormuş.
hımm evet bitiş tarihine dikkat et o zaman yumurtlama gününe kadar devam etme.
evet ovulasyon testi kullanıcam. ona göre kesicem kürü. en fazla bi hafta kullanabilicem sanırım.
hııımmmm:126:
ozaman sınavlarında basarılar tatlım
rahat kafayla gitmek önemli tabi.
tatlım inan acın cok taze seni cok ama cok iyi anlıyorum bende bir düşük yaptım 8 haftalıktı bende tuvaletteyken elime düşmüştü inan resmen gördüm onu ve hala unutamam o günü ama hayat devam ediyor tatlım ve sen gene hamile kalabilirsin şimdi sana ne kadar üzülme desemde üzülecek aglayacaksın biliyorum ama kendini teselli etmek ve saglıklı oldugun için sükretmelisin burda hepimiz ya tam saglıklı yada yarı saglıklı olaeak hiç değilse kendi kendimize hamile kalabiliyoruz bu gebelik için yıllarıı veren ve kaç kere düşük yapan insanlar tanıdım hastanede yatıyoken düşük yaptımda inan onlara daha cok üzülmüştüm sunu iyi anlamanı istiyorm hayat deva ediyor ve sen gene cocuk dogurabilir gene hamile kalabilirsin inş kendini cabuk toparlarsın tatlım
hoşbuldumm canıımmm inşallah kuzum inşallah
olsun canım dene sen rabbim ol desin olsun inşallah. :
iyiyim canım.. üşenmedim de kahvaltı hazırladım bugün kendime
senin bat nezaman belki aynı zamanda bebeğimiz gelir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?