Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ssonucta düşündüğünde anneni dinlesen bebek gene düşşe bu sefer doktoru dinlemedim olucaktı doktoru dinledin annemi dinleseydm olucaktı belkilerin sonu yok tatlım biliyomusun ben düşük yapalı 7 ay gecti hala düşünüyorum en basiti dün bu topikte de söleseydim dedim benim işim cok stresli bir iş hamile kaldıktan sonra ne yapayım belki ozamanki düşüğümde stresten oldu yok bundan oldu yok sundan oldu hala düşünüyorum ama unutma annelik iç güdüsüyle hamile kaldımızı öğrendimiz an hissettimiz an bile onun için en dorusu neyse en iyisi neyse onu yaıyoruz otomatik olarak bu yüzden kendini sakın suclama tatlım olacagı varmıs olmus de şükür gene bebek sahibi olabiliriz buna şükret ve hayırlısını dile

ohh ne güzell afiyet olsunnn bizde çalışıoruzz işte kahvaltıı falann yok yani..

Allah kolaylık versin canım.. çalışmak güzel aslında ben de evde çok bunalıyorum da bakma işte öyle vakit geçirmeye çalışıyorum

çok sağol canım.inan benimde kanım donuyo düşündükce.içimde artan bir öfke var.bukadar basitmi bi bebeği harcamak.bugün rüyamda bebeğimi melek olarak gördüm ben arkadaşalrımın yanımdayım dedi bana.kelebek gibi küçücüktü.sonra uçup gitti.uyanınca neler hissetiğimi tarif edemem.artık zaman acımı hafifletir diyorum.isteyen herkese rabbim evlat nasip etsin.desteğiniz için teşekkrler canım.

İSTANBUL'LU bize slm vermek yok mu seni seni söledim ilacı netten bakabilinmi :26:

evet tatil vardı bu hafta sonuydu ama sınav var diye 2 hafta sonrasına erteledik bakalım kısmet inş bir kafa dinlemeye gideriz

olsun canım 2 hafta çabucak geçer sonra bir güzel dinlenirsiniz ne güzel aslında benim de ağvaya kış tatiline gidesim var birkaç günlük ama benim eşimin tatili olmuyor ki çok, mesaisi var genelde pazarları bile

bizimde pazar günü çalışıyoruz genellikle yani kendi işimiz oldugu için tatilimizin oldunu söleyemem tatlım evde bile telefonlar bizi boş bırakmıyor sükür ekmek parası kazanıyoruz ama eşimle bile sohbet edecek olsam bile kafam almıyor Allah sana eşine sabır versin tatım

Allah kolaylık versin canım.. çalışmak güzel aslında ben de evde çok bunalıyorum da bakma işte öyle vakit geçirmeye çalışıyorum

sağolasın ben çok sıkılıyorum evde alıştım çalışmaya ama bebek olunca evde kendin bakmak güzel bu yönde iyi evde olmak biizm o şansımız yok allah kısmet ederse tabi bir bebiş

Kizlar bugün adet oldum.. 5 aylık evliyim ama daha hamiş olamadım.. Doktora gitmeyi düşünüyorum da mutlaka adetin 3. Günü mü gitmek gerekiyor?

İSTANBUL'LU bize slm vermek yok mu seni seni söledim ilacı netten bakabilinmi :26:

slm canımmm naber yok bakmadım ama o düzensiz adet olanlar için iyiymiş sanırım benim öle bi sorunum yokki dakikdir bilee valla :)

Kizlar bugün adet oldum.. 5 aylık evliyim ama daha hamiş olamadım.. Doktora gitmeyi düşünüyorum da mutlaka adetin 3. Günü mü gitmek gerekiyor?

3 gnü gittinde ona ayrı kan testi yapmıslardı bana ozaman doktor detin 3 günü gel demişti ama illa o gün gidilmesi şartmı pek bilmiyorum

slm canımmm naber yok bakmadım ama o düzensiz adet olanlar için iyiymiş sanırım benim öle bi sorunum yokki dakikdir bilee valla :)

adetinin düzenliyor düzenliyo olmasına ama yumurtlama sorunu varsa ondada kullanıyo hatta netten baktım kısır olan bayanlar için bile bu ilaç kullanıyormus

ağva mııııı
aaaahhh ahhhh okadar çok oldu ki gitmeyeli çok özledim orayı.
4 sene olmuştur herhalde. çok güzel ama dimi
hele kışın daha güzel sakiiiin mis gibi havası var.
şööle nehir kenarında mis gibi bi kahvaltı battaniyelere sarınıp.

neresi orası kız belki bir gün bizde gideriz eşimle

aynen canım para kazanıyorsun ama harcayacak vakit yok size de sabır versin canım.. inşallah birbirinize ayırabilecek çok güzel huzurlu vakitleriniz olur

sağolasın ben çok sıkılıyorum evde alıştım çalışmaya ama bebek olunca evde kendin bakmak güzel bu yönde iyi evde olmak biizm o şansımız yok allah kısmet ederse tabi bir bebiş

evet canım haklısın bebek olunca o iyi ama ben de sürekli evde kalmayacağım.. bu konuda da biraz karışığım açıkcası.. öğretmenim ben geçen sene atanamadım bu sene güya yine hazırlanıyordum kpss ye şimdi bu hamilelik haberini aldık.. gerçi çok istediğimiz planladığımız bir hamilelik bu tabiki.. ama eşim hala kpss yi bırakmamı istemiyor, ders çalışmadığım için kzııyor biraz tabi ama ben de önümü göremiyorum ki.. hadi oldu bu sene atandım bebeğim sağlıkla aramıza gelirse çok çok küçük olacak benim işe başlamam gerektiğinde.. onu nasıl bırakıp giderim , ya da bebeğimle uzak şehirlere tek başıma nasıl giderim diye düşünüyorum.. izinler falan bir yere kadar yani.. o yüzden çok düşünceliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…