desteğin için çok teşekkürler canım.haklısın hayat devam ediyor.hem düşük yapan kadınların hamile kalma şansı artıyomuş.ben sadece biraz kendimi suçluyorum.o iğneleri düşünmeden vurulduğum için.üstelik annem uyarmıştı bebeğine zarar verir vurulma diye ama doktor herşeyi bilir inancıyla hataya düştm işte.neyse şimdi toparlanmaya çalışıyorum.zor bir dönem sanada rabbim hayırlı bir bebek nasip etsin inşallah.
ohh ne güzell afiyet olsunnn bizde çalışıoruzz işte kahvaltıı falann yok yani..
sağol tatlımmmsen nasılsın nasıl gidiyor? yakında tatil var galiba
canım benim o kadar üzgünüm ki anlatamam. kanım dondu ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabır ve güç versin. nasıl bu kadar umursamaz, geniş oluyorlar anlam veremiyorum. insan hayatı söz konusu iken hem deeeeAllah en kısa zamanda evlat kımet etsin sana canım, daha kötüsü de olabilirmiş bak dediğine göre. şükür ki sana bir şey olmamış.
off okuması bile o kadar güzel geldi ki31 ocakta benim olmazsa 2 şubatta başlıycam küre
evet tatil vardı bu hafta sonuydu ama sınav var diye 2 hafta sonrasına erteledik bakalım kısmet inş bir kafa dinlemeye gideriz
Hm.. Bilmiyorum ki.. Çekiniyorum aslında
olsun canım 2 hafta çabucak geçer sonra bir güzel dinlenirsiniz ne güzelaslında benim de ağvaya kış tatiline gidesim var birkaç günlük ama benim eşimin tatili olmuyor ki çok, mesaisi var genelde pazarları bile
Allah kolaylık versin canım.. çalışmak güzel aslında ben de evde çok bunalıyorum da bakma işte öyle vakit geçirmeye çalışıyorum
İSTANBUL'LU bize slm vermek yok mu seni senisöledim ilacı netten bakabilinmi :26:
Kizlar bugün adet oldum.. 5 aylık evliyim ama daha hamiş olamadım.. Doktora gitmeyi düşünüyorum da mutlaka adetin 3. Günü mü gitmek gerekiyor?
slm canımmm naberyok bakmadım ama o düzensiz adet olanlar için iyiymiş sanırım benim öle bi sorunum yokki dakikdir bilee valla :)
olsun canım 2 hafta çabucak geçer sonra bir güzel dinlenirsiniz ne güzelaslında benim de ağvaya kış tatiline gidesim var birkaç günlük ama benim eşimin tatili olmuyor ki çok, mesaisi var genelde pazarları bile
ağva mııııı
aaaahhh ahhhh okadar çok oldu ki gitmeyeli çok özledim orayı.
4 sene olmuştur herhalde. çok güzel ama dimi
hele kışın daha güzel sakiiiin mis gibi havası var.
şööle nehir kenarında mis gibi bi kahvaltı battaniyelere sarınıp.
canım çok geçmiş olsun yazdıklarını ağlayarak okudumbenimde 2 kez kaybım oldu 1er yıl arayla sonrasında kan pıhtılaşması trambofoli testimi yaptırdık ve mthfr c677t heterizigot çıktı kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyormuş gebe kalırsam hemen başlamam gerekiyormus daha yeni korunmayı bıraktık bu ay kısmet olmadı bakalım önümüzdeki aylarda ne olacak sana sormak istediğim şey hangi iğneyi verdi doktor sana cnm adı ve dozu neydi ? Rabbim sabır versin dayanması gerçekten çok zor :
çok teşekkrler canım.sanada çok geçmiş olsun.şanslısın canım sana bu test yapılmış.gerçekten sevindim.bana bunu yapmadan kan sulandırıcı verildi ve bebeğimi kaybettim.neredeyse bende ölecektim.ihmal kurbanı oldu bebeğim.çok üzülüyrorum.sen dikkat et ama.benim iğnem clexane 4000 en yüksek doz üstelik.tek iğnede düşük yaptım.hamileyken bu iğne değilde yarım bardak suya yarım limon sıkıp içmek en doğalıymış.lütfen canım hamile kalırsan çok dikkat et gerkmiyosa sakın vurulma.herşeyi sor öğren sonra kullan.benim başıma gelen sizlerinde başına gelmesin.rabbim sanada en kısa zamanda annelik duygusunu yaşattsın.
bizimde pazar günü çalışıyoruz genellikle yani kendi işimiz oldugu için tatilimizin oldunu söleyemem tatlım evde bile telefonlar bizi boş bırakmıyor sükür ekmek parası kazanıyoruz ama eşimle bile sohbet edecek olsam bile kafam almıyor Allah sana eşine sabır versin tatım
sağolasın ben çok sıkılıyorum evde alıştım çalışmaya ama bebek olunca evde kendin bakmak güzel bu yönde iyi evde olmak biizm o şansımız yok allah kısmet ederse tabi bir bebiş
3 gnü gittinde ona ayrı kan testi yapmıslardı bana ozaman doktor detin 3 günü gel demişti ama illa o gün gidilmesi şartmı pek bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım...Allahım sana tez vakitte yeni umudunu göndersin, gönülden diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?