Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım ağvaya gidemedik henüz biz hiç
bir ara ağvaya diye niyetlenip rivada bulmuştuk kendimizi araştırdığım gördüğüm kadarıyla çok güzel gerçekten.. özelikle kış tatili çok güzel oluyor diyor çoğu yorumlarda inşallah vakit bulursak gitmek istiyorum..

neresi orası kız belki bir gün bizde gideriz eşimle

istanbula yakın bi yer istanbuldan özel araçla 1 buçuk saatte falan gidilebilir sanırım.
ama şehir gürültüsünden uzak, özellikle kışın kafa dinlemelik deniz nehir orman hepsi var.:)
tavsiye ederim internetten gir bak. biz gittiğimizde hep aynı yere gidiyoruz ama reklam olur diye yazmayım adını.

merhaba canım:) tarif için teşekkürler. peki bu miktar nekadar zamanda tüketiliyor? bi de bi kaşık mı yiyoruz?:44:

bu kuru adetın 2. gununden baslayıp 12 gun yapıosun ben kestane balı kullandım o daha kuvvetlıymıs deli bal da dıyorlarmıs aktarcı fazla deıl sabah aksam bı tatlı kasıgı yıyın dedı bn ole yapıomm en ıyısı bu bence

haklısın sanırım bende zaman geçtice biraz daha sakinleşicem.acım katılaşıcak.aslında yaşayacak ömrü olsaydı iğne bile onu düşüremezdi diyorum bazen.bu sebebioldu sanırım.hayırlısı inşallah yakın zamanda hepimiz anne oluruz.

ben 3 ya da 4 kez gittim farklı zamanlarda ama kış ya da baharda gitçeksin en güzel ozamanlar, yazın gürültülü oluyo.
bi de fiyatlar 2 gün için bana pahalı geliyo artık. eskiden bi tatilim var diyip gidiyodum, şimdi kıyamıyorum okadar paraya:)
yaşlanıyorum galiba

tmmcanım çok saol ben biraz geç karar verdim ama kısa süre de olsa kullanıcam.

ama canım zaten sık sık gidilemiyor ki hayat karmaşasından.. napalım artık bazı zevkler için değer

ama canım zaten sık sık gidilemiyor ki hayat karmaşasından.. napalım artık bazı zevkler için değer

haklısın aslında, kocam da emirvaki yapmıyo ki hiç
bana bırakıyo hep, ben de yok yaa çok pahalı baksana diyince, o da vazgeçiyo

bak yine heveslendim şimdi

sağol canım.sanırım merhamet duygularını zamanla kaybediyorlar.aslında doktorum çok iyiydi.yani bu hatayı yaptıgına hala inanamıyorum.ben özel hastaneye gidiyordum.doktorum çok tanınmış biri burda hastası çok fazla snırım kafası dağınık bir anına denk geldim ve olan oldu yoksa bebeğim olsun diye çok uğraştı bilerek yapacagını sanmıyorum.bu kadar yoğunluk olmamalı yeteri hasta sayısı olması gerekir yoksa böyle ölümcül hatalar yapıyorlar.sende doktrorunuda verilen ilaçlarıda iyice öğrendikten sonar kullan ve mutlak sorgula olurmu.nşallah hepimiz anne oluruz.

Been geldiiimmmmmmmmmmmmm
:)

Öncelikle bugün kadın doğuma gittim. Dünkü sonucumu gösterdim.
Gebelik çıkmış, biliyor muydunuz? dedi doktor:))
Evet o şüpheyle gelmiştim dedim:)
Benim iki gün sonra yine kan vermem gerekir mi dedim.
Dış gebelikten şüphelendiğimiz kişilerden kan isteriz dedi..
Şiddetli karın ağrın var mı, ya da kanaman var mı dedi.
Hayır dedim.
O zaman kan vermene gerek yok dedi.
2 hafta sonraki randevuma gittiğimde ultrasonla da görülebilecek duruma gelir, belki kalp atışlarını bile duyarsın dedi.
Tekrar kan vermedim bu durumda..

Sonrasında dahiliyeye gittim şu tiroid sorunum için..
Troid hormonların normal çıkmış ama biz gebelikte tsh hormonunu en fazla 2.5 olmasını istiyoruz dedi..
Benim 3.95..
Beni endokronolojiye sevk etti.
Gebelik olmasaydı ben kontrol altına alırdım ama gebelik olduğu için her ay endokronoloji kan testlerine bakacak dedi..
Gebelikte tiroid ilk 3 ay için çok önemlidir dedi.
Ben de randevumu aldım.
6 şubata:)

5 şubatta da ilk muayenem için gidicem:)

Bu kadar:)

haklısın aslında, kocam da emirvaki yapmıyo ki hiç
bana bırakıyo hep, ben de yok yaa çok pahalı baksana diyince, o da vazgeçiyo

bak yine heveslendim şimdi

aynen benimki de ben söylemesem fikir vermesem kendiliğinden hiç aklına gelmez hiç romantik değil
aynen benim de bi çıkıp gidesim geldi biran

Sa canim benide dua listesine katarmisin ne.dualari yapiosunuz tam olarak bilmiorum anlatirsaniz hangisini okuyosaniz bnde okurum insaAllah.hepiniz hamile kalirsiniz.canlarim

Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin.. Bende 5 aylık evliyim ve hiç korunmadik. Ama gebe kalamıyortm. Bugün adet oldum doktora gitmeyi düşünüyorum da. 3. Günü mü gitmem gerekiyo mutlaka?

çok sevindim canım. herşey yolunda desene hadi gözün aydın:118:

Sa canim benide dua listesine katarmisin ne.dualari yapiosunuz tam olarak bilmiorum anlatirsaniz hangisini okuyosaniz bnde okurum insaAllah.hepiniz hamile kalirsiniz.canlarim

amiiiinnnn....
topik sahibimizin bugün duası evinde olduğu için nete giremiyor girdiğinde seni bilgilendirir eminim canım.
bebeğin de hayırlı olsun inş. sağlıkla kucağına alırsın.

Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin.. Bende 5 aylık evliyim ve hiç korunmadik. Ama gebe kalamıyortm. Bugün adet oldum doktora gitmeyi düşünüyorum da. 3. Günü mü gitmem gerekiyo mutlaka?
Canım bu ay olmasaydı ben de doktora gidecektim..
Ama olduğu için gerek kalmadı.
O yüzden bilemiyorum ama adetliyken gitmek gerektiğini duymuştum..

sağol canım acımı paylaştıgın için.Allah kimseye vermesin.zor bi durum.henüz gitmedim.dah adüşüğüm bitmedi ilaçla kullanıyorum tamamen düşsün diye.bu gün ultrasona giricem parça kalmışmı diye.varsa eğer kürtaja alacaklar.arada fenalaşıyorum.uyuşmalarım var.ama toparlanınca yanına gidicem yüzüne söyleyeceğim hatta haykıracaklarım var.eşimi zor tutuyorum zaten yoksa adamı fena yapacaktı.gerçi yapsa ne olur bebeğim gitti geride gelmycek.umarım dedeiğin gibi onun acısını unuttracak bir evlat daha verir rabbim.herkese versin hayırlı evlatlar.

:)) ne güzel canım bak.. endişelenme hiç artık güzel güzel haberler alacaksın 2 hafta sonrasında da
bu arada benim de kalp atımı için günüm 4 şubat yine yakın zamanlarda güzel haberler alacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…