Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

çok sevindim canım. herşey yolunda desene hadi gözün aydın:118:
Allahıma şükürler olsun.. Birtek tsh gebeliğe göre biraz yüksek. Ona da randevu gününe kadar haftasonları iki katı ilacını al dedi.
Bi de kadın doğum folik asit kullan dedi. Onu kullanıyorum zaten..

amin tatlim o huzurlu o hos sohbet zamanları Allah hiç bir eşi mahrum bırakmasın

evet canım haklısın bebek olunca o iyi ama ben de sürekli evde kalmayacağım.. bu konuda da biraz karışığım açıkcası.. öğretmenim ben geçen sene atanamadım bu sene güya yine hazırlanıyordum kpss ye şimdi bu hamilelik haberini aldık.. gerçi çok istediğimiz planladığımız bir hamilelik bu tabiki.. ama eşim hala kpss yi bırakmamı istemiyor, ders çalışmadığım için kzııyor biraz tabi ama ben de önümü göremiyorum ki.. hadi oldu bu sene atandım bebeğim sağlıkla aramıza gelirse çok çok küçük olacak benim işe başlamam gerektiğinde.. onu nasıl bırakıp giderim , ya da bebeğimle uzak şehirlere tek başıma nasıl giderim diye düşünüyorum.. izinler falan bir yere kadar yani.. o yüzden çok düşünceliyim [/QUOTE]

olsunda canım herşeye çare bulunur anne babalar uzakmı 6 7 ay kal yanında da gerisi kolay tabi herzmaan kalmak daha güzel ama çalışmak da güzel napalım hayırlısıyla bi kucağına al sonra hayırlısıyla ataman olsunda bakarsın artık bizde ev aldık onun borcuna girdik 10 yıl mesela ama yinede bi bebişim olmasını çok istiyorum borcum olmasına rağmn işi bırakma gibi bi lüksüm olmamasına rağmen herşeyin yeri ayrı canım hiç biri olmasa olmuyor napalım rabbim herşeyin hayırlısını versin
[/FONT .!.:
krizantem;33656457]adetinin düzenliyor düzenliyo olmasına ama yumurtlama sorunu varsa ondada kullanıyo hatta netten baktım kısır olan bayanlar için bile bu ilaç kullanıyormus

eğer biraz daha olmazsa doktora gittiğimde sorarım artık küre falan mı başlasam diyorum sence napım.

Son düzenleme:
Allahıma şükürler olsun.. Birtek tsh gebeliğe göre biraz yüksek. Ona da randevu gününe kadar haftasonları iki katı ilacını al dedi.
Bi de kadın doğum folik asit kullan dedi. Onu kullanıyorum zaten..

evet tsh çok önemli. benim de yüksek çıkmıştı bebek düşündüğümüz için ilaç verdi doktor kullanıyorum. 4.69 çıkmıştı 1 ay sonra bi daha baktırdım 3 küsüre düştü. şubat ortası gibi bi daha baktırcam. Allah'tan ilaçla hemen düzene giriyo değerler. onun için rahat ol canım. bebişin tadını çıkar.

Yaa niye hamile kalamıyortm acaba :-( cok üzülüyorum.. Siz gittiniz mi hiç doktora

ben daha gitmedim bu hafta salı günü var randevum bakalım ne olucak tatlım bosuna stres yapma hoooop diye her istedimizde hamile kalamayız ya

ah keske bir ay mi yada gecik sanırım istanbula gitmiştik eşimle haberimiz olsa orayada urardık valla neyse nasip kısmet sen bana ayrı msj cekte tatlım adını söle netten bakıyım gitmişken güvenilir güzel bir yer olsun barı aklımızda bulusun

amin tatlım aminnn

çok çok geçmiş olsun Allahımm sabır versin.. inşallah bunları da atlatıp yeniden bebeğine kavuşacaksın inşallah..

çok teşekkürler canım.Allah razı olsun destek olan herkese.çok iyisiniz.rabbim senin ve diğer bana destek olan tüm arkadaşların yanında olsun.inşallah hepimiz bebeklarimize kavuşuruz.

evet canım eşimin ailesi bir şehirde bizim evimiz ve benim ailem başka bir şehirde aramız da uzak.. ben zaten atanırsam, atama durumlarını biliyorsundur en azından ilk sene büyük ihtimal doğu tarafına düşeceğim.. kv min de küçük ortaokula giden çocugu var o zaten gelemez benimle, benim annem desen çalışan bir kadın kendi evi işi gücü var o da gelemez.. zor yani bizim işimiz :) ama tabi Allah kolaylığını verir inşallah.. eşim zaten ben illa çalışayım para kazanayım diye baskı yapmıyor da işte kendimi ev kadını moduna sokmamam için üzerime geliyor onu biliyorum belki de çalışmam da bebeğim doğunca hiç belli olmaz.. hayırlısı olsun hepimiz için
inşallah rabbim sana da tez zamanda bir bebek gönderir

yazdım canım.:126:

çok teşekkürler canım.Allah razı olsun destek olan herkese.çok iyisiniz.rabbim senin ve diğer bana destek olan tüm arkadaşların yanında olsun.inşallah hepimiz bebeklarimize kavuşuruz.

inşallah canım

4 şubatta sen, 5 şubatta ben gidiyorum.
Allahım hep hayırlı haberler almayı nasip etsin bize:)

merhaba Kızlar,

Hamile kalan tüm anne adaylarını tebrik ediyorum.Darısı başımıza.Benim bat 24 , dün 3 liraya satılan idrar testlerinden aldım negatif çıktı.Zaten bende ne hastalık belirtisi nede farklı bir belirti şuan için mevcut değil,dünki testtede negatif çıktığı için bişi yok diye düşündüm ve önümüzdeki salı gününe doktordan randevu aldım.Şu zamana kadar hiç kontrole gitmemiştim buda ilk denememizdi ztn.Ama aklıma takıldı diyelimki yarın hastalanamadım pazar günü başladı reglm ,doktora reglmin 2. günü gittimmi nasıl muayene edecekki beni? Acaba ertelesemmi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…