Allahıma şükürler olsun.. Birtek tsh gebeliğe göre biraz yüksek. Ona da randevu gününe kadar haftasonları iki katı ilacını al dedi.çok sevindim canım. herşey yolunda desenehadi gözün aydın:118:
Canım bu ay olmasaydı ben de doktora gidecektim..
Ama olduğu için gerek kalmadı.
O yüzden bilemiyorum ama adetliyken gitmek gerektiğini duymuştum..
aynen canım para kazanıyorsun ama harcayacak vakit yoksize de sabır versin canım.. inşallah birbirinize ayırabilecek çok güzel huzurlu vakitleriniz olur
evet canım haklısın bebek olunca o iyi ama ben de sürekli evde kalmayacağım.. bu konuda da biraz karışığım açıkcası.. öğretmenim ben geçen sene atanamadım bu sene güya yine hazırlanıyordum kpss ye şimdi bu hamilelik haberini aldık.. gerçi çok istediğimiz planladığımız bir hamilelik bu tabiki.. ama eşim hala kpss yi bırakmamı istemiyor, ders çalışmadığım için kzııyor biraz tabi ama ben de önümü göremiyorum ki.. hadi oldu bu sene atandım bebeğim sağlıkla aramıza gelirse çok çok küçük olacak benim işe başlamam gerektiğinde.. onu nasıl bırakıp giderim , ya da bebeğimle uzak şehirlere tek başıma nasıl giderim diye düşünüyorum.. izinler falan bir yere kadar yani.. o yüzden çok düşünceliyim
[/FONT .!.:krizantem;33656457]adetinin düzenliyor düzenliyo olmasına ama yumurtlama sorunu varsa ondada kullanıyo hatta netten baktım kısır olan bayanlar için bile bu ilaç kullanıyormus
Allahıma şükürler olsun.. Birtek tsh gebeliğe göre biraz yüksek. Ona da randevu gününe kadar haftasonları iki katı ilacını al dedi.
Bi de kadın doğum folik asit kullan dedi. Onu kullanıyorum zaten..
Yaa niye hamile kalamıyortm acaba :-( cok üzülüyorum.. Siz gittiniz mi hiç doktora
istanbula yakın bi yer istanbuldan özel araçla 1 buçuk saatte falan gidilebilir sanırım.
ama şehir gürültüsünden uzak, özellikle kışın kafa dinlemelik deniz nehir orman hepsi var.:)
tavsiye ederim internetten gir bak. biz gittiğimizde hep aynı yere gidiyoruz ama reklam olur diye yazmayım adını.
haklısın sanırım bende zaman geçtice biraz daha sakinleşicem.acım katılaşıcak.aslında yaşayacak ömrü olsaydı iğne bile onu düşüremezdi diyorum bazen.bu sebebioldu sanırım.hayırlısı inşallah yakın zamanda hepimiz anne oluruz.
çok çok geçmiş olsun Allahımm sabır versin.. inşallah bunları da atlatıp yeniden bebeğine kavuşacaksın inşallah..
olsunda canım herşeye çare bulunur anne babalar uzakmı 6 7 ay kal yanında da gerisi kolay tabi herzmaan kalmak daha güzel ama çalışmak da güzel napalım hayırlısıyla bi kucağına al sonra hayırlısıyla ataman olsunda bakarsın artık bizde ev aldık onun borcuna girdik 10 yıl mesela ama yinede bi bebişim olmasını çok istiyorum borcum olmasına rağmn işi bırakma gibi bi lüksüm olmamasına rağmen herşeyin yeri ayrı canım hiç biri olmasa olmuyor napalım rabbim herşeyin hayırlısını versin
ah keske bir ay mi yada gecik sanırım istanbula gitmiştik eşimle haberimiz olsa orayada urardık valla neyse nasip kısmet sen bana ayrı msj cekte tatlım adını söle netten bakıyım gitmişken güvenilir güzel bir yer olsun barı aklımızda bulusun
çok teşekkürler canım.Allah razı olsun destek olan herkese.çok iyisiniz.rabbim senin ve diğer bana destek olan tüm arkadaşların yanında olsun.inşallah hepimiz bebeklarimize kavuşuruz.
yazdım canım.:126:
4 şubatta sen, 5 şubatta ben gidiyorum.:)) ne güzel canım bak.. endişelenme hiç artık güzel güzel haberler alacaksın 2 hafta sonrasında da
bu arada benim de kalp atımı için günüm 4 şubatyine yakın zamanlarda güzel haberler alacağız inşallah
4 şubatta sen, 5 şubatta ben gidiyorum.
Allahım hep hayırlı haberler almayı nasip etsin bize:)
Bugün adet oldum canım. Mutlaka 3. Gün mü gitmek gerek ya ?
teşekkürler tatlım fotolarına bakmaktan kendimi alamadım cok güzel gercektende yaaaa adamlar işi kapmıslar
evet :)
okadar parayı bana verseler ben altın kaselerde sunardım çorbaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?