Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ben ilk kez kontrol olmaya gidiyosan tatlım adetin bittin öle git hemde hamile kalmak için ideal zamanda gitmiş olursun ben olsam öle yapardım ki benimde salı günü kontrolüm var

sana sorular sorar reglin düzenli mi? smear testi yaptırdın mı? nasıl korundunuz? falan gibi. herşey yolundaysa 1 yıl deneyin eğer hamile kalmassan gel der. ama temizken gidersen, muayene ile yumurtalıklarına falan bakar.

Haber vericem canim. Seninki belli olmustur bence :)

beni doktor reglinn 3. günü muayene etti. Hem de alttan..
Sonra tahlillerimi yaptırdım. Zamandan kazanmış oldum. İyi olmuş bugün geldiğin dedi.Yoksa bir sonraki adet döngüsünde çağıracaktım dedi...

Evet canım çok şükür ki ilacı var.
Değerim normal ama gebelikte daha düşük olmalı diyor.
Doktorlar biraz da korkutuyorlar bilerek ki dikkat edelim:)

Sonra tahlillerimi yaptırdım. Zamandan kazanmış oldum. İyi olmuş bugün geldiğin dedi.Yoksa bir sonraki adet döngüsünde çağıracaktım dedi...

hııım reglken bakmak daha iyi oluyo demekki.
ben reglin 3. günü kan tahlili veriliyor diye biliyodum.

kızlar benim boğazım acıyor burnum akıyor
ne içebilirim ki bana dokunmayacak birşey tyllolhot içerdim ben hemen grip olduğumda tabi ama şimdi onu da içemem

bugün test yaptım ama negatif ben 28 ine kadar bekliyorum geçen ay 28 inde olmuştum. 4 ila 6 gün öncesinde olur hep ..mutlu haber vermek isterim de hayırlısı ALLAH TANN...

aaaaa 3. günü de baya geliyor benim nasıl muayene etti ki? ilk defa duydum ben alttan muayene ettiklerini regl iken. vaziyet vahim oluyor yaawww

kızlar benim boğazım acıyor burnum akıyor
ne içebilirim ki bana dokunmayacak birşey tyllolhot içerdim ben hemen grip olduğumda tabi ama şimdi onu da içemem

Gecmis olsun canim. Bal, zencefil, limon. Zencefili bir arastir istersen. Ilk trimestera uygun olmayabilir

Gecmis olsun canim. Bal, zencefil, limon. Zencefili bir arastir istersen. Ilk trimestera uygun olmayabilir

tamam bakayım da zaten tadından içebilir miyim ki onu bilmiyorum hem şimdi evde de yok zencefil :/
sıcak suya bal katıp az da limon sıkıp bi içeyim şimdi belki o iyi gelir teşekkür ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…