merhaba Kızlar,
Hamile kalan tüm anne adaylarını tebrik ediyorum.Darısı başımıza.Benim bat 24 , dün 3 liraya satılan idrar testlerinden aldım negatif çıktı.Zaten bende ne hastalık belirtisi nede farklı bir belirti şuan için mevcut değil,dünki testtede negatif çıktığı için bişi yok diye düşündüm ve önümüzdeki salı gününe doktordan randevu aldım.Şu zamana kadar hiç kontrole gitmemiştim buda ilk denememizdi ztn.Ama aklıma takıldı diyelimki yarın hastalanamadım pazar günü başladı reglm ,doktora reglmin 2. günü gittimmi nasıl muayene edecekki beni? Acaba ertelesemmi bilemedim
merhaba Kızlar,
Hamile kalan tüm anne adaylarını tebrik ediyorum.Darısı başımıza.Benim bat 24 , dün 3 liraya satılan idrar testlerinden aldım negatif çıktı.Zaten bende ne hastalık belirtisi nede farklı bir belirti şuan için mevcut değil,dünki testtede negatif çıktığı için bişi yok diye düşündüm ve önümüzdeki salı gününe doktordan randevu aldım.Şu zamana kadar hiç kontrole gitmemiştim buda ilk denememizdi ztn.Ama aklıma takıldı diyelimki yarın hastalanamadım pazar günü başladı reglm ,doktora reglmin 2. günü gittimmi nasıl muayene edecekki beni? Acaba ertelesemmi bilemedim
Haber vericem canim. Seninki belli olmustur bence :)canım benim batım 26 ocak görünüyor internet hesaplamasında. 3 gün kaldı sanırım. ama farkında olmadan stres yaptım mı bilmiyorum. yapmamaya çalıştım ama bazen insan stres yaptıgını bile farkına varmıyor ki. normalde düzenlidir adetlerim.
yerleşme 6 ile 8 gün içerisinde oluyor sanıyorum. sen 17 inde yumurtladıysan yarın 7. gün bi ihtimal var ama sen bilirsin? deneyince bişey kaybetmem dersen ki kaybetmezsin yap canım. zaten istiyorsun da neden erteliyorsun yap dandik bir test madem. habersiz bırakma.
sana sorular sorar reglin düzenli mi? smear testi yaptırdın mı? nasıl korundunuz? falan gibi. herşey yolundaysa 1 yıl deneyin eğer hamile kalmassan gel der.ama temizken gidersen, muayene ile yumurtalıklarına falan bakar.
2. ayda kaldım canım.Kaçıncı ayında hamile kaldın canım
Evet canım çok şükür ki ilacı var.evet tsh çok önemli. benim de yüksek çıkmıştı bebek düşündüğümüz için ilaç verdi doktor kullanıyorum. 4.69 çıkmıştı 1 ay sonra bi daha baktırdım 3 küsüre düştü. şubat ortası gibi bi daha baktırcam. Allah'tan ilaçla hemen düzene giriyo değerler. onun için rahat ol canım. bebişin tadını çıkar.
beni doktor reglinn 3. günü muayene etti. Hem de alttan..
Sonra tahlillerimi yaptırdım. Zamandan kazanmış oldum. İyi olmuş bugün geldiğin dedi.Yoksa bir sonraki adet döngüsünde çağıracaktım dedi...
evet dediğin gibi tuzlu birazcık tatlım ama bazen istisna olarak kendine hediye vermeyi bilmelisin yoksa hayatın tadı nasıl cıkar
işlerden ancak başımı kaldırabildim
nasılsınız hanımlar
okulum sen ne yaptın canım bugün batındı test yaptın mı
hamiş arkadaşlarım da topikte hamişlerin çoğalmasını sabırsızlıkla bekliyorlardır eminim :) hamileler çoğalınca daha zevkli olur sohbetler artar konuşulacak konular
2. ayda kaldım canım.
beni doktor reglinn 3. günü muayene etti. Hem de alttan..
Sonra tahlillerimi yaptırdım. Zamandan kazanmış oldum. İyi olmuş bugün geldiğin dedi.Yoksa bir sonraki adet döngüsünde çağıracaktım dedi...
kızlar benim boğazım acıyor burnum akıyor
ne içebilirim ki bana dokunmayacak birşeytyllolhot içerdim ben hemen grip olduğumda tabi ama şimdi onu da içemem
Haber vericem canim. Seninki belli olmustur bence :)
Gecmis olsun canim. Bal, zencefil, limon. Zencefili bir arastir istersen. Ilk trimestera uygun olmayabilir
bugün test yaptım ama negatif ben 28 ine kadar bekliyorum geçen ay 28 inde olmuştum. 4 ila 6 gün öncesinde olur hep ..mutlu haber vermek isterim de hayırlısı ALLAH TANN...
ben ilk kez kontrol olmaya gidiyosan tatlım adetin bittin öle git hemde hamile kalmak için ideal zamanda gitmiş olursun ben olsam öle yapardım ki benimde salı günü kontrolüm var
avatarındaki resim çok tatlı bayılırım saçlı bebeklere
hayırlısı olsun canım üzülme sakın hayırlısı Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?