İnşallahh aminnn..ayyy çok güzel maşallah hayırlısıyla kucagınada alırsın inşallah
farklı bişey yaptınmı hamile kalmak için varsa bilgilendirirsen sevinirim
nasıl ya anlamadım:)
reglini bekliyosan yumurtlama tarihin geçmiş olması lazım.
Kızlar benim bata 10 gün var beyaz yapışkan akıntım var silince geliyor bu nedendir dün gecede sordum en son temas pazartesiydi spermler mi geri gelîyordur
Kızlar benim bata 10 gün var beyaz yapışkan akıntım var silince geliyor bu nedendir dün gecede sordum en son temas pazartesiydi spermler mi geri gelîyordur
Bata 10 gün var canım mümkün deil gibigebelik testi yaptın mı tatlım benden en son hamileyken o kadar cok akıntı geliyodur
yumurtlama döneminde olabilirsin belki de hala:119:
Bata 10 gün var canım mümkün deil gibi
Canım yumurtlama takibi yaptı bu ay dr mümkün deil yumurtam pazar günü çatladı
eğer regline kadar devamederse bebek geliyoooo demekten başka seçenek kalmadı ozaman
Bide kızlar bu ay ilk kez yumurtam çatladığında kanamam oldu pembe
Allahım inşallahhhh bebiş içindir
inşallah canım ozaman bi hafta sonra gfüzel haberler alırsın inşallah
İnşallah hepimiz alalım o güzel haberiii inşallahhh
amiiiiiinnn amiiiiinnnnn cümlemize
hoşgeldin canım,
adetinin ilk gününden başla saymaya 14.15.16.17.18 günler yumurtlama günlerin oluyor. o günlerde dikkat et yumurtanının akı gibi şefaf akıntı gelmeli o günler yumurtlama günlerin.
Allah herkese nasip etsin..
Bugun dr aytuğ programında tüp bebekle bebek sahibi olanlar gösterdi dr aytuğ yor ki ben bile ilk kalp atışına anne ile baktığımız zamsn benim bile kalbim çarpıyor çok heyecanlanıyorum dedi tabi benim göz yaşların sel oldu
aaaaa 3. günü de baya geliyor benim nasıl muayene etti ki? ilk defa duydum ben alttan muayene ettiklerini regl iken. vaziyet vahim oluyor yaawww
canım ilişkilerden sonra spermlerin fazlasının dışarı akması normal herkesde az ya da çok oluyor bu merak etme
hemen ayağa kalkarsan çoğu dışarı akar biraz uyursan yatarsan daha az oranda dışarı çıkar
ilişkiden hemen sonra ayağa kalksan dahi tutunacak sperm tutunur yola inşallah merak etme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?