Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ayyy çok güzel maşallah hayırlısıyla kucagınada alırsın inşallah
farklı bişey yaptınmı hamile kalmak için varsa bilgilendirirsen sevinirim
İnşallahh aminnn..

Canım birer gün arayla ilişki oldu.
Öyle yatakta 5 dakika yatıp kalkıp duş aldım.
Yatmadım öyle çok.
Folik asit kullanıyorum günde bi tane.

Özel bir şey yapmadım başka:)
Darısı başına:)

nerisona senin regl döngün kaç ve kaç gün ilişkide bulundun bu ay ne zamanlar? yumurtlamayı hissettin mi? tutturabildin mi sence?

Son düzenleme:
Kızlar benim bata 10 gün var beyaz yapışkan akıntım var silince geliyor bu nedendir dün gecede sordum en son temas pazartesiydi spermler mi geri gelîyordur

Kızlar benim bata 10 gün var beyaz yapışkan akıntım var silince geliyor bu nedendir dün gecede sordum en son temas pazartesiydi spermler mi geri gelîyordur

gebelik testi yaptın mı tatlım benden en son hamileyken o kadar cok akıntı geliyodur

3 gün sonra gelemz ki canım :/ yumurtlaman oldu mu bu ay akıntından falan takip ettin mi? ya geç yumurtlama aklıma geliyor ya da hamilelik belirtisi olması

amiiiiiinnn amiiiiinnnnn cümlemize

Bugun dr aytuğ programında tüp bebekle bebek sahibi olanlar gösterdi dr aytuğ yor ki ben bile ilk kalp atışına anne ile baktığımız zamsn benim bile kalbim çarpıyor çok heyecanlanıyorum dedi tabi benim göz yaşların sel oldu

canım ilişkilerden sonra spermlerin fazlasının dışarı akması normal herkesde az ya da çok oluyor bu merak etme

hemen ayağa kalkarsan çoğu dışarı akar biraz uyursan yatarsan daha az oranda dışarı çıkar

ilişkiden hemen sonra ayağa kalksan dahi tutunacak sperm tutunur yola inşallah merak etme canım

gelen şeyler spermlerin bir kısmı da olabilir bu kötü bişi değil ama. örneğin banyo yapmışsındır vucudun rahatlamıştır içerideki meni sıvısının bir kısmı ancak dışarı çıkmış olabilir bunu sıvının akışkanlıgından anlayabilirsin buz beyazı renkte ve yumurta akı kıvamındaysa spermlerdir

krem kıvamındaysa senin akıntındır

Son düzenleme:

amin cnm. yani 14 gün daha bekleyeceğim . bugün yarın adet olucam çünkü. inşallah hemen kalırım. kasımda doğum yapmama lazım. yoksa işten izin zor olacak

Allahın kullarına yaşattığı harika bir mucize bebek
onu karnında hissetmek kucağına almak tarifi imkansız bir duygudur eminim.

Canım bir saat yattım ve belimden kendimi kaldırdım ayakları dikmek hafif kalır :)) pazartesi en son ilişkiye girdik dedim bugun perşembe dedim spermler mi geliyo geri yumurtayı dölleyemedi de geri mi geliyorlar (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…