Canım bir saat yattım ve belimden kendimi kaldırdım ayakları dikmek hafif kalır :)) pazartesi en son ilişkiye girdik dedim bugun perşembe dedim spermler mi geliyo geri yumurtayı dölleyemedi de geri mi geliyorlar(
Kesinlikleree biz tadamadık daha inşallah bizede nasip olurAllahın kullarına yaşattığı harika bir mucize bebek
onu karnında hissetmek kucağına almak tarifi imkansız bir duygudur eminim.
Kesinlikle! Bende şaşırdım. Sorun yok biz alışkınız dedi bana
canım ilişkilerden sonra spermlerin fazlasının dışarı akması normal herkesde az ya da çok oluyor bu merak etme
hemen ayağa kalkarsan çoğu dışarı akar biraz uyursan yatarsan daha az oranda dışarı çıkar
ilişkiden hemen sonra ayağa kalksan dahi tutunacak sperm tutunur yola inşallah merak etme canım
gelen şeyler spermlerin bir kısmı da olabilir bu kötü bişi değil ama. örneğin banyo yapmışsındır vucudun rahatlamıştır içerideki meni sıvısının bir kısmı ancak dışarı çıkmış olabilir bunu sıvının akışkanlıgından anlayabilirsin buz beyazı renkte ve yumurta akı kıvamındaysa spermlerdir
krem kıvamındaysa senin akıntındır
Saol canım krem gibi değildi canım sanırım sperm olsa gerek
hamile kalman için tek bir sperme ihtiyacın var canım o gittiyse çoktan yapışıp gitti inşallah vucut tabi ki fazlasını dışarı atabilir bu normal bütün spermler döllenecek değil ya kaygılanma Allah nasip etsin inşallah
İnşallah canım bize de nasip olur
tamam bakayım da zaten tadından içebilir miyim ki onu bilmiyorumhem şimdi evde de yok zencefil :/
sıcak suya bal katıp az da limon sıkıp bi içeyim şimdi belki o iyi gelirteşekkür ettim
Been geldiiimmmmmmmmmmmmm
:)
Öncelikle bugün kadın doğuma gittim. Dünkü sonucumu gösterdim.
Gebelik çıkmış, biliyor muydunuz? dedi doktor:))
Evet o şüpheyle gelmiştim dedim:)
Benim iki gün sonra yine kan vermem gerekir mi dedim.
Dış gebelikten şüphelendiğimiz kişilerden kan isteriz dedi..
Şiddetli karın ağrın var mı, ya da kanaman var mı dedi.
Hayır dedim.
O zaman kan vermene gerek yok dedi.
2 hafta sonraki randevuma gittiğimde ultrasonla da görülebilecek duruma gelir, belki kalp atışlarını bile duyarsın dedi.
Tekrar kan vermedim bu durumda..
Sonrasında dahiliyeye gittim şu tiroid sorunum için..
Troid hormonların normal çıkmış ama biz gebelikte tsh hormonunu en fazla 2.5 olmasını istiyoruz dedi..
Benim 3.95..
Beni endokronolojiye sevk etti.
Gebelik olmasaydı ben kontrol altına alırdım ama gebelik olduğu için her ay endokronoloji kan testlerine bakacak dedi..
Gebelikte tiroid ilk 3 ay için çok önemlidir dedi.
Ben de randevumu aldım.
6 şubata:)
5 şubatta da ilk muayenem için gidicem:)
Bu kadar:)
Tekrar gecmis olsun canim
Mrb arkadaslar.3 yillik evliyim yas 26 .ilk defa bu ay denedik.hap kullanmadim hic.bugun adet gunum ama dun idrar negatif cikti.sizce kesin hamile degil miyim.hcbi belirti yok.dun sabah adet olcakmisim gbi belim agridi gogusler hassaslasti.benim 28 gun hic sasmaz.tmam adet olcm bugun dedim.simdi hcbisey yok.anlamadim.beklemek ne zor.
2. ayda kaldım canım.
doğru yaa bi hafta var demiştin:)
ozaman sen benden önce güzel hbri alabilirsin.
hadi bakalım gelişmeleri bekliyoruz ozaman ayy çok heyecanlı yaaa
Allahın izniyle bi sorun çıkmaz canım:)çok sevindim canım kafanda içinde rahatlamış
ben de yarın öğleden sonraya randevu aldım , inşallah benimde normaldir her şey:26:
Aminn. Allahım isteyen herkese nasip etsin..Allah tamamına erdirsın canım benim
Allahın izniyle bi sorun çıkmaz canım:)
Biz çok sıkıntı yapıyoruz böyle iyi etmiyoruz aslında ama aslında ilk zamanlar zor. Bi görsek rahim içinde olduğunu..
Ben burayı okuyana kadar dış gebelik nedir bilmezdim. Şimdi rahmimde görene kadar onu düşünürüm artık :/ Allahım korusun..
Canım benim de ağrım oluyor..inşallah canım ya ağrın var mı diye sormuşya benim oluyo ara ara daha bat gelmediği için mi yoksa başka bişe den mi aklım takılmıyo değil.Rabbim hepimize sağ sağlim kavuştursun yavrularımızı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?