Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canım bir saat yattım ve belimden kendimi kaldırdım ayakları dikmek hafif kalır :)) pazartesi en son ilişkiye girdik dedim bugun perşembe dedim spermler mi geliyo geri yumurtayı dölleyemedi de geri mi geliyorlar (

canım ilişkilerden sonra spermlerin fazlasının dışarı akması normal herkesde az ya da çok oluyor bu merak etme

hemen ayağa kalkarsan çoğu dışarı akar biraz uyursan yatarsan daha az oranda dışarı çıkar

ilişkiden hemen sonra ayağa kalksan dahi tutunacak sperm tutunur yola inşallah merak etme canım

gelen şeyler spermlerin bir kısmı da olabilir bu kötü bişi değil ama. örneğin banyo yapmışsındır vucudun rahatlamıştır içerideki meni sıvısının bir kısmı ancak dışarı çıkmış olabilir bunu sıvının akışkanlıgından anlayabilirsin buz beyazı renkte ve yumurta akı kıvamındaysa spermlerdir

krem kıvamındaysa senin akıntındır

hamile kalman için tek bir sperme ihiyacın var canım o gittiyse çoktan yapışıp gitti inşallah vucut tabi ki fazlasını dışarı atabilir bu normal bütün spermler döllenecek değil ya kaygılanma Allah nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Allahın kullarına yaşattığı harika bir mucize bebek
onu karnında hissetmek kucağına almak tarifi imkansız bir duygudur eminim.
Kesinlikleree biz tadamadık daha inşallah bizede nasip olur
Kesinlikle! Bende şaşırdım. Sorun yok biz alışkınız dedi bana

Bende bu ay reglin 3. Günü altdan muayene oldum iylkkk berbattı :)))

Saol canım krem gibi değildi canım sanırım sperm olsa gerek

Saol canım krem gibi değildi canım sanırım sperm olsa gerek

hamile kalman için tek bir sperme ihtiyacın var canım o gittiyse çoktan yapışıp gitti inşallah vucut tabi ki fazlasını dışarı atabilir bu normal bütün spermler döllenecek değil ya kaygılanma Allah nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

İnşallah canım bize de nasip olur

Mrb arkadaslar.3 yillik evliyim yas 26 .ilk defa bu ay denedik.hap kullanmadim hic.bugun adet gunum ama dun idrar negatif cikti.sizce kesin hamile degil miyim.hcbi belirti yok.dun sabah adet olcakmisim gbi belim agridi gogusler hassaslasti.benim 28 gun hic sasmaz.tmam adet olcm bugun dedim.simdi hcbisey yok.anlamadim.beklemek ne zor.

çok sevindim canım kafanda içinde rahatlamış
ben de yarın öğleden sonraya randevu aldım , inşallah benimde normaldir her şey:26:

Allahın işi bu hiç belli olmuyor :) birkaç gün daha bekle bakalım.. hayırlısı olsun

çok sevindim canım kafanda içinde rahatlamış
ben de yarın öğleden sonraya randevu aldım , inşallah benimde normaldir her şey:26:
Allahın izniyle bi sorun çıkmaz canım:)

Biz çok sıkıntı yapıyoruz böyle iyi etmiyoruz aslında ama aslında ilk zamanlar zor. Bi görsek rahim içinde olduğunu..
Ben burayı okuyana kadar dış gebelik nedir bilmezdim. Şimdi rahmimde görene kadar onu düşünürüm artık :/ Allahım korusun..

inşallah canım ya ağrın var mı diye sormuşya benim oluyo ara ara daha bat gelmediği için mi yoksa başka bişe den mi aklım takılmıyo değil.Rabbim hepimize sağ sağlim kavuştursun yavrularımızı:26:

Canım benim de ağrım oluyor..
Dün sağ tarafımda sanki yara varmış gibi ağırıyordu eğilince...
Bugün de alt taraf komple ağırıyor şuanda..

Bat geçse de ağırıyor yani sen hiç meraklanma..
İyi olduklarını bilsek ağrısı bir şey değil.
Mervenin de hala ağrısı oluyormuş.
Onun çok şükür kesesi yerinde:)
Bizim de ağırıyor, bizim de yerindedir.
Dua edelim, Allahım bebeğimizi korur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…