Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Ayyyy Allah razı olsun ya inan içime su serptin
yarın olsada bende rahat etsem artık:26:

Kesinlikle! Bende şaşırdım. Sorun yok biz alışkınız dedi bana

ıykkk ne pis işleri var behhhh...

kafana taktıysan hamileliği o da geciktiriyor maalesef. başıma geldiğinden biliyorum :) umarım hamilesindir canım bir iki gün bekle testini tekrarla

Kızlar bir şey soracağım;
Hamile arkadaşların hepsi şu tutunma kanaması denen şeyi gördüler mi?
Herkes de kesin oluyor mu?
Çok merak ettim :26:

Kızlar bir şey soracağım;
Hamile arkadaşların hepsi şu tutunma kanaması denen şeyi gördüler mi?
Herkes de kesin oluyor mu?
Çok merak ettim :26:

hamile değilim canım ama araştırmıştım bu konuyu. herkeste olacak diye bir şart yokmuş. bazı kadınlarda bu kanama hamileliğin son günlerinde de oluyormuş anlamı ise gelişim artık tam olduğu imiş.

inşalah sagol bende içiyorum folikasit
bu ay inşallah bende bebek haberini alırım.....

canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :)
folik asiti doktor kontrolünde mi kullanıyordun?

bol şans

amin canım inşallah, darısı sizlerin başına

Teşekkür ederim herkeseee sonuçları burdan yazarım çok heyecanlı bir bekleyişmiş bu arada kızlar bugün folik asit aldım keske daha önce başlasaydım ama doktorum farketmez zaten gebelik olunca artırılmaz dozunu bebeğe fazlasıyla yeter dedi sanırım şimdiden bebeğimi düşünmeye başladım

öyle oluyor canım :) insan öğrendiği dakikadan beri annelik duygusuna kapılıyor ve hayatını ona göre yaşamaya başlıyorsun :) hepimiz için hayırlısı olsun

Canim hos geldin.
Gecikme acaba stresten olabilir mi?
Aralik ayinda bende de olmustu cunku.
İnsaAllah sende subatta bebegine kavusursun :)

hoşbulduk canım :)
doktora gittim hormon testi filan yaptı herşey normal dedi
doktorda stresdendir dedi kaç aydır böleyim
inşallahhh ya Allahım isteyen herkese naspi etsin

hoşbulduk canım :)
doktora gittim hormon testi filan yaptı herşey normal dedi
doktorda stresdendir dedi kaç aydır böleyim
inşallahhh ya Allahım isteyen herkese naspi etsin

bende gitmiştim doktora ama sadece smir testı aldı hormon testi falan yapmadı biraz düzensiz benimde
3 gün öe gelir 5 gün sonra gelir öyle asaklıklar oluyor demiştim önemli degil demişti.

bende gitmiştim doktora ama sadece smir testı aldı hormon testi falan yapmadı biraz düzensiz benimde
3 gün öe gelir 5 gün sonra gelir öyle asaklıklar oluyor demiştim önemli degil demişti.

bende o testi yaptırdım ama hormon testıde yapalım aklımızda kalmasın dedı yaptık çok şükür sorun yok
doktor dedı geç yumurtluyor olabilirsin yada yumurtalıkların yavaş çalışıyor bı kaç ay daha deneyın olmadı burdan takip ederiz dedi :/
sende yokmu bebiş ne kadarlık evlisiniz :)

benimde yok daha bebiş 2.yılı bitirdik ama 3 aydır deniyoruz olmadı
ilk aylar pek üstüne düşmemiştik bu ay daha yogun calışcaz:18:
inşallah olur yaşımda 29 geçmi kaldık bilmıyom.
senin ne kadar oldu evlilik yaş kaç

Son düzenleme:
kızlar rabbim isteyen herkeze bırer bebış versın bu mübarek aksamda dua edelım birbirimize özellikle hamiş bayanlar bizlere dua etmeyı unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…