- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
iyi akşamlar hanımlarrr
iyi akşamlar hanımlarrr
Mrb hanımlar . Nasılsınız? Bende 2 senedir hamile kalmaya çalışıyorm kimyasal ve dış gebelik geçirdim geçen sene o dönem adet dönemim 30-36 gün arası değişirdi. Dış gebelik ameliyatı sonrası sağ tüpüm alındı.:2: ameliyattan sonra 5 aydır hep 27-29 gün arası adet görüyorum. Sat 26 aralık bat 22 ocaktı. 13 ocak gibi lekelenme yaşadım kahverengi pembe birkaç damla. Hemen bitti. Bikaç güne kadar batmalar kasık ağrısı vardı şuan pek bişey yok günüm geçmesine rağmen. Dün 2 tane test yaptım,biri predictor early ile gölge gibi bi çizgi çıktı akşam certain early ile negatif çıktıkafam çok karıştı kanda baktırmaya korkuyorum. Bi fikri olan yardımcı olsun lütfeeennn !
Golge gibi ciktiysa bence hamilesin.bende hic golge bile yoktu.korksan da kanda baktir merak belirsizlik insani bitiriyor.ins guzel haber verceksin bize
Mrb hanımlar . Nasılsınız? Bende 2 senedir hamile kalmaya çalışıyorm kimyasal ve dış gebelik geçirdim geçen sene o dönem adet dönemim 30-36 gün arası değişirdi. Dış gebelik ameliyatı sonrası sağ tüpüm alındı.:2: ameliyattan sonra 5 aydır hep 27-29 gün arası adet görüyorum. Sat 26 aralık bat 22 ocaktı. 13 ocak gibi lekelenme yaşadım kahverengi pembe birkaç damla. Hemen bitti. Bikaç güne kadar batmalar kasık ağrısı vardı şuan pek bişey yok günüm geçmesine rağmen. Dün 2 tane test yaptım,biri predictor early ile gölge gibi bi çizgi çıktı akşam certain early ile negatif çıktıkafam çok karıştı kanda baktırmaya korkuyorum. Bi fikri olan yardımcı olsun lütfeeennn !
İnşallah canımm . Aynen öyle belirsizlik berbat. Birde önceden hep hüsranla bitti, şimdi Bhcg fobim varmış gibi.yarın korkularımı kırıp kan vereceğim bakalım ne çıkacak :18: benm yaşadıklarımı yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler varsa yorumlarına çok ihtiyacım var. Denemediğim yol kalmadı , acaba ben mi hevesleniyorum :44:
Bakalım yarın tekrar hem idrar yapacağım hemde kan vereceğim böyle merak insanı delirtiyoriçim hamilesin diyor ama beynim yok olur mu kendini kandır sen diyor
inş hamişsindir
İnşallah canımm dualarınızı eksik etmeyin. Herşey Allah tan hakkımızda hayırlısını en iyi o biliyor.. Ama insanız zayıfız , istiyoruzz evlat kokusu duymayı :2: 1 haftadır rüyalarımda hep bebek görüyorum,kokusunu ta içimde hissediyorum uyandığımda . İnşallah bir belirtide budur ne diyim
evet Allah bilir hayırlısını.. umarım gelmiştir bebeğinin vakti
Mrvdrml icin sıkılmasin.:)sen hamilesin dmi.ogretmensen dogumdan onceki izninde bi problem olma durumu var mi?
İnşallah yazarsın buraya en tez zamanda hamile olduğunu:)inşalah sagol bende içiyorum folikasit
bu ay inşallah bende bebek haberini alırım.....
Ben yerleşme kanaması yaşamadım canım..Kızlar bir şey soracağım;
Hamile arkadaşların hepsi şu tutunma kanaması denen şeyi gördüler mi?
Herkes de kesin oluyor mu?
Çok merak ettim :26:
Yok canım ben eczacıya sormuştum.canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :)
folik asiti doktor kontrolünde mi kullanıyordun?
Ben adet günüme 3 gün kala gebelik testi ile öğrendim canım:)Çok sağolasınn bakalım Allah'ın ıznıyle ilk denemeyi gerçekleştirdik çok heyecanlıyım 2 haftaya belli olur mu acaba kızlar nasıl oluyo bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?