Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Mrb hanımlar . Nasılsınız? Bende 2 senedir hamile kalmaya çalışıyorm kimyasal ve dış gebelik geçirdim geçen sene o dönem adet dönemim 30-36 gün arası değişirdi. Dış gebelik ameliyatı sonrası sağ tüpüm alındı.:2: ameliyattan sonra 5 aydır hep 27-29 gün arası adet görüyorum. Sat 26 aralık bat 22 ocaktı. 13 ocak gibi lekelenme yaşadım kahverengi pembe birkaç damla. Hemen bitti. Bikaç güne kadar batmalar kasık ağrısı vardı şuan pek bişey yok günüm geçmesine rağmen. Dün 2 tane test yaptım,biri predictor early ile gölge gibi bi çizgi çıktı akşam certain early ile negatif çıktı kafam çok karıştı kanda baktırmaya korkuyorum. Bi fikri olan yardımcı olsun lütfeeennn !

Golge gibi ciktiysa bence hamilesin.bende hic golge bile yoktu.korksan da kanda baktir merak belirsizlik insani bitiriyor.ins guzel haber verceksin bize

Golge gibi ciktiysa bence hamilesin.bende hic golge bile yoktu.korksan da kanda baktir merak belirsizlik insani bitiriyor.ins guzel haber verceksin bize

İnşallah canımm . Aynen öyle belirsizlik berbat. Birde önceden hep hüsranla bitti, şimdi Bhcg fobim varmış gibi. yarın korkularımı kırıp kan vereceğim bakalım ne çıkacak :18: benm yaşadıklarımı yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler varsa yorumlarına çok ihtiyacım var. Denemediğim yol kalmadı , acaba ben mi hevesleniyorum :44:

Mrb canım öncelikle geçmiş olsun rabbim isteyen herkese en kısa zamanda bebiş versin inşl. Belirtilerin hamilelik gibi bide silikte olsa çizgi çıkınca genellikle gebelik oluyor ama sabah ilk idrarla tekrarla istersen testini inşallah bu sefer çıkar

Canım sen yinede her sonuca hazırla kendini canım benimde geçen ay bariz 2. Çizgi vardı gölge gibi çıktı ama regl oldum inşallah pozitif olur canım rabbimin izniyle

Son düzenleme:
Bakalım yarın tekrar hem idrar yapacağım hemde kan vereceğim böyle merak insanı delirtiyor içim hamilesin diyor ama beynim yok olur mu kendini kandır sen diyor

inş hamişsindir

İnşallah canımm dualarınızı eksik etmeyin. Herşey Allah tan hakkımızda hayırlısını en iyi o biliyor.. Ama insanız zayıfız , istiyoruzz evlat kokusu duymayı :2: 1 haftadır rüyalarımda hep bebek görüyorum,kokusunu ta içimde hissediyorum uyandığımda . İnşallah bir belirtide budur ne diyim

evet Allah bilir hayırlısını.. umarım gelmiştir bebeğinin vakti

Mrvdrml icin sıkılmasin.:)sen hamilesin dmi.ogretmensen dogumdan onceki izninde bi problem olma durumu var mi?

evet canım hamileyim.. ama atanmamış bir öğretmenim şuan izinde bir sıkıntı yok o yüzden bütün günler benim. ders çalışmayı hamile olduğumu öğrendiğim günden beri bıraktığım için bu gidişle bu sene de atanamayacağım çünkü

inşalah sagol bende içiyorum folikasit
bu ay inşallah bende bebek haberini alırım.....
İnşallah yazarsın buraya en tez zamanda hamile olduğunu:)
Kızlar bir şey soracağım;
Hamile arkadaşların hepsi şu tutunma kanaması denen şeyi gördüler mi?
Herkes de kesin oluyor mu?
Çok merak ettim :26:
Ben yerleşme kanaması yaşamadım canım..

Çok sağolasınn bakalım Allah'ın ıznıyle ilk denemeyi gerçekleştirdik çok heyecanlıyım 2 haftaya belli olur mu acaba kızlar nasıl oluyo bu işler
Ben adet günüme 3 gün kala gebelik testi ile öğrendim canım:)
sen de bu şekilde öğrenebilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…