Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim ya bi sorum olcak :)) alttan baktimi doktor yoksa sadece ultrasondan mi benim doktorum erkekte cekiniyorum biraz
Doktor ultrasonlar bakmadı canım. Şuanda küçüktür görünmez dedi. 5 Şubat'ta baktırmak da acaba alttan mı bakıyorlar.

Mervecim bize bi cevap verebilir mi? O kesesini nasıl gördü acaba:)

Son düzenleme:
Doktor ultrasonlar bakmadı canım. Şuanda küçüktür görünmez dedi. 5 Şubat'ta baktırmak da acaba alttan mı bakıyorlar.

Mervecim bize bi cevap verebilir mi? O kesesini nasıl gördü acaba:)

:) canlar çok erken dönemde 4.5. haftada gidenlerin bazılarına doktorlar vajinal muayene yapıyor görmek için keseyi.. ama 6. 7. haftalarda falan gerek olmadıkça vajinal muayene yapmıyorlar diye biliyorum.. yani ben dün 5 +4 tüm ve karından ulrtasonla göründü kesem

Benim de randevu günümde 6 haftalık oluyor:) o zaman benim bebişi de karnımdan görürüm inşallah:)
orcin alttan bakılmayacak gibi duruyor. Gözümüz Aydın:)
bilgiler için teşekkür ederim tecrübeli arkadaşım:)

Bir de ben hamilelikte uyku için uygun pozisyonlara baktım dün:)
hamile arkadaşlarım bi araştırma yapabilirler:)

:)) rica ederim canım.. ben sizden 2 hafta önceden öğrenip bilgilerimi aktarırım inşallah burada..

Bir de ben hamilelikte uyku için uygun pozisyonlara baktım dün:)
hamile arkadaşlarım bi araştırma yapabilirler:)

valla ben de yaptıydım geçende. sola yatın diyorlar di mi ileri zamanlarda hatta dizlerini kendine çekerek.. karın kasılmasın diye. bunlardan başka var mı canım?

selamlar herkese

yeni haberlerimiz var mı?

nerisona yarın sabah test yapacak mısın?

Canim yarin sabah erken olur. Evde testim de baktim azalmis. E zamansiz harcadim bi kismini. Belki cts sabahi beklerim. Hatta cts kana baktirayim diyorum. Tarcincim sen uzulursun diye mi bekliyorsun?😟

Ben ayakta uyuyorum kızlar. Artık yatayım:) yarın görüşmek üzere:) hayırlı geceler :)

Canim yarin sabah erken olur. Evde testim de baktim azalmis. E zamansiz harcadim bi kismini. Belki cts sabahi beklerim. Hatta cts kana baktirayim diyorum. Tarcincim sen uzulursun diye mi bekliyorsun?��

tamam canım cumartesi sabahı yap o zaman. içinde o kadar çok test olan marka hangisi acaba :)

ne düşündüğümü bilmiyorum canım biraz canım sıkkın bu ara

hemen öğrensem ya da öğrenmesem bişey değişmeyecek

olumlu olursa sevinirim olumsuz olursa üzülmem o yüzden acele etmiyorum

hiç belirtim de yok gerçi ilkinde de yoktu ama bilmiyorum artık görücez canım hayırlısı inşallah

senin için heyecanlıyım

Son düzenleme:

bende dört haftalık hamileyim daha dr a gitmedim. benim de sağ tarafım sürekli ağrıyor

bu da benim örgüm

Eklentiler

• $CAM00820.webp
    30 KB · Görüntüleme: 50

O kadar test olan marka derken?
Biliyor musun bizde de karisik durumlar var. Bu ay olmazsa erteleyedebilirim. Aslinda benim icin de bir sey degismeyecek. Yapi olarak takti mi takan biriyim. Bir de heyecana kapilmayi seviyorum.Sonuca odaklandim sadece. Olumlu-olumsuz ogrenmek istiyorum. Daha yeni uyutabildim abla adayini. Halim bu yani 😀
Senin canin neden sıkkın? 😯

bir sürü testin oldugunu söyleyince sanki bi kutudan bi çok test çıkıyormuş gibi hissettim. hepsi ayrı ayrı satın alınıyor herhalde.

bizimde karışık canım herşeyi oturtabilmiş değiliz kızdığım şeyler oluyor zaman zaman. ister istemez uykusuzluk kendine vakit ayıramamak birlikte bir sinemaya bile gidememek başbaşa özel bişiler yapamamak kısa tatil kaçamakları yapacakken 1000 kere düşünmek bir de üstüne iş hayatı olan biri olmak yıprattı beni biraz ama tüm bunlara rağmen yine kendimden fedakarlık edip yine de kızım için bir kardeş diliyorum inşallah.

bu ay ilk denememizdi. bu ay olmazsa şubat ayında bende ara verelim diyorum. mart ayında devam ederiz inşallah belki...

zor bir süreç senin kızın daha büyük benimkinden eminim daha zorlaşıyordur gitgide, dışarı açıldıkça daha çok aklın kalır daha çok fiziksel güç harcarsın.

bu arada bizimki daha uyumadı düşün yani yemek faslı yeni bitti uykuya geçecek :)

ilk bebişe niyetliyken hiçbişeyden habersizdik ne güzeldi değil mi :) sevgileri yeter o ayrı tabi.. Allah sağlıklı uzun ömür versin..

Son düzenleme:
hemen hemen aynı duyguları paylaşıyoruz canım. ben de hem yaşları yakın olsun hem de bir an önce bebeklik fasılları kapansın istiyorum. büyük çocukları olan annelere imreniyorum. birlikte alışveriş yapıyorlar, sohbet ediyorlar, ödev yapıyorlar ne güzel.
şimdi başımıza gelecekleri biliyoruz evet ama ilerki yaşlarda (33 yasındayım) çok daha zor olur benim için. bi de pratikleştik ya, hemen, her seyi çabucak hallederiz gibi geliyor.
hayırlı zamanda olur inşallah ikimizin de . burda bekleyen tüm arkadaşlara bir an önce nasip olur inşallah. bizimki sonra olsa da olur

aynen canım ben de 30 oldum şimdi beklesek tam rahata erdik dicekken 2. bebiş olsun inşallah dicez hurraaa haydi baştan bize de yazık değil mi en azından ikiside birlikte büyüsün ben de rahat edeyim modundayım

bir de 2 kardeşin yaşları birbirine yakın olsun arkadaş gibi olsunlar da yüreğimden geçiyor inşallah kısmet bakalım

Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah ikimize de tüm isteyenlere de Rabbim güzel haberlerimizi en kısa zamanda paylaşmak nasip etsin

Son düzenleme:
Merhaba kozlar bizde biri bile yok besyillik evliyim çok istiyorum herşeyi denedim hala yok cildiricam artik psikoloji felan kalmadi beray hüsran :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…