ne değişik bi örgü battaniye mi örüyorsun . rengini çok beğendim yaaa
Merhaba kozlar bizde biri bile yokbesyillik evliyim çok istiyorum herşeyi denedim hala yok cildiricam artik psikoloji felan kalmadi beray hüsran :'(
Evliliğinin ilk zaman hazir olmadigimiz için kürtaj oldum istemeyerek sonrasında dortyil korundum isguc vs DİE gecen sene bu zamanlar biraktim korunmayi hemen olur sandim olmadi aylar geçti kontroller herşey normaldir burada okuduğum soğan kurleri incir kurleri ovulasyon tezleri felan yok dualar hersey olmuo bide psikolojik her ay belirtiler yasayip umutlanma ve sonra hüsran artik herşey hamilelik belirtisi olup bi noktada ve o kalbin kirmizi çizgi kafamda siksalar daha iyi ole iste bekliyorum denemeye devam
Daha yeni su tüp tikanikligi olayini öğrendim helede kürtaj olanlarda çok sik olabiliomus Dr da demişti yapisiklik olabilir ama biraz bekleyelim dene DİE baya denedim onbir ay yeterli sure herhalde bu ayda olmazsa hemen onu yaptiricam zormus baya ama hic önemli değil bi evlat için herşeyi yaparim
hmmm.. öyle birşey varsa git tabi biran önce çaresi bulunur :) Allah şifa versin..
Saol canim aminn inşallah Rabbim seninde dileklerini kabul etsin inşallah
Daha yeni su tüp tikanikligi olayini öğrendim helede kürtaj olanlarda çok sik olabiliomus Dr da demişti yapisiklik olabilir ama biraz bekleyelim dene DİE baya denedim onbir ay yeterli sure herhalde bu ayda olmazsa hemen onu yaptiricam zormus baya ama hic önemli değil bi evlat için herşeyi yaparim
öyle oluyor canım :) insan öğrendiği dakikadan beri annelik duygusuna kapılıyor ve hayatını ona göre yaşamaya başlıyorsun :) hepimiz için hayırlısı olsun
Teşekkür ederim sizde bebişi yeni öğrendiniz galiba dört haftalık diyor cetvelde maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende iki haftaya öğrenirim herhalde zaman nasıl geçecek bilmiyorum ama pekte düşünmek istemiyorum belkide ilk denemede olmayacak hepimiz için hayırlısı olsun Allah a bıraktık onun emaneti çünkü ne zaman verirse o zaman sahip olacağız :123:
Bende hep öyle istedim allahım inşallah hadi bakalımmm6 haftalık benimkisi :)) amin inşallah canım darısı hepinizin başına.. bizimki Allahtan çok bekletmedi ama.. ben de özellikle son ay yine çok istedim ama dua ettim hep hayırlıysa ver Allahım diye, vaktiymiş geldi işte :) seninki de öyle olacak
Kan testi yaptırıp hcg değerine baktırdın mı?bende dört haftalık hamileyim daha dr a gitmedim. benim de sağ tarafım sürekli ağrıyor
Günaydın arkadaslar. . Ben hergün kuran okuyorum ve ardından listedeki bütün isimleri sayıyorum. En güzel dua müslüman kardeşin için çıkarsiz edilen duadir. Rabbim tez zamanda meleklerimize kavustursun .. Hayırlı cumalar ..
Günaydın arkadaslar. . Ben hergün kuran okuyorum ve ardından listedeki bütün isimleri sayıyorum. En güzel dua müslüman kardeşin için çıkarsiz edilen duadir. Rabbim tez zamanda meleklerimize kavustursun .. Hayırlı cumalar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?