Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Kızlar dualarımızı okudum allah kabul etsin inşallahhh

Allah razı olsun hepinizden.

hatneva çok doğru canım müminin mümine ettiği dua kendine ettiği duadan daha makbülmüş.

ben salı günü okumuştum dualarımı dua etmiştim hepinize, bu akşam da cuma günü yüzü suyu hürmetine tekrar isimlerinizi aklımdan geçiricem. Allahım hakkımızda hayırlı tüm duaları kabul etsin. herkesin gönül muratlarını versin inşallah.

Son düzenleme:
nerisona naber canım.

sen adet olurken ağrılı sızılı mı olursun? evlendikten önce? sonra? doğumdan sonra?

ben evlenmeden önce adetimin ilk günleri sökene kadar çok ağrılı geçerdi mutlaka vermidon almak durumunda kalırdım. evlendikten sonra azaldı ama yine ilk gün ağrırdı az da olsa. doğumdan sonra ise adet oldugumda ne ağrı ne sızı. direkt başlıyor gelmeye. 1,5 senedir böyle sanırım doğumun etkisi. o yüzden hiç anlayamıyorum bişi

ama vucutta bir baskı olur ya hani böyle içinden bişeyleri boşaltmak istersin bir baskı hissi olur, adet dönemine yakın o olur bende. bu sabah öyle bi hissim var. bakalım hayırlısı olsun inşallah.

Son düzenleme:
günaydın kızlar. bugün pek yazamıcam, migrenim tuttu, çok kötü başım ağrıyoi mideme de vurdu. midem de bulanıyo. ağrı kesici içtim. biran önce düzelir umarım.:106:

cemre yumurtlaman geçti mi? eğer öyleyse hamilelik ihtimaline karşı parol gibi bir ağrı kesici kullan sadece

bi de yakınlarında biri varsa masaj yapsın sana şöyle bastıra bastıra, hafif saçlarını çeksin çok acıtmadan, ağrıyı dağıtıyor çok iyi geliyor

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
Herkese hayırlı cumalar..
Bu mübarek günde Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin..
Yeni bir haber var mı? Hayırlı bir haber?

Hayirli cumalar hayirli sabahlar topicdaslarim
Nasilsiniz?
InsaAllah yeni hamis haberlerimiz vardir?

Ben carsamba günü temizlik yaptim bütün gün.
Esimde aksam geldi yemek filan erken yattik ikimizde yorgunduk.
Temizlik yaparken camasir makinesini cektim arkasina kapak düsmüstü.
Mübarek ne kadar agirmis o ya öyle
Belim cok kötü agriyor iki gündür.
Zaten kambur durdugum icin agrim oluyordu bu sefer iyice agirmaya basladi.
Esim sana da korse alalim dedi.

Dün de okumamiz sohbetimiz vardi misafirlerim geldi.
Zebre kek ve patatesli milföy yaptim.
1 de gelmeye basladilar tam aksam ezani okunacakti kalktilar.
Apar topar etrafi topladim.
Yemek hazirladim.
Esim geldi yemek yedik namaz kildik.
Sonraaaa
O ara tam telefon caliyor bi ev telefonu bi esimin cepi en son benim ki.
Kv ariyormus esim acti.
'oglum nerdesiniz acmasaydiniz x'i (kücük kaynimi) gönderecektim gelesin baksin size diye'
Esim de anne namaz kiliyoduk acamadik dedi napsin

Velhasil bu gece de cok kötü rüyalar gördüm ikinci rüyadan sonra kalktim agladim.
Cok korktum cünkü
Sabah namazdan sonra dualarimizi ettim hepimize dua ettim Allah kabul etsin insaAllah.
Simdi kahvaltimi yapiyorum ve foruma bakiyorum

Kekim

teşekkür ederim cnm ama ne yazıkki işteyim. masaj yaptıramam. reglim daha yeni bitti o yüzden ağrı kesicimi rahatlıkla içebildim çok şükür. diğer zamanlarda çok zor geçiyo ağrı kesici içemeyince resmen işkenceye dönüyo.

ah canım çok zor Allah sabır versin. bu adet dönemi başlarken ya da yeni başladığında olabiliyor özellikle. vucuttan kan boşaldıgı için vucuttaki kaz azaldıgı için beyine pompalanan kan az oluyor ağrı yapıyor. en iyi yöntem ilaç alıp masaj yapılması ve uyumak ama işte çalışma şartları. geçmiş olsun canım

Son düzenleme:

canım günaydın dikkat et kendine geçmiş olsun. geçen internette gezinirken sırt korsesi gördüm kambur durmayı engelleyen ondan bahsediyorsun sanırım. aslında herkesin böyle bişeye ihtiyacı var sanırım. dikkat et kendine lütfen. duaların için teşekkürler Allah kabul etsin

Son düzenleme:

Sagol canim tesekkür ederim :)
Evet dik durmami detsekleyen bir korseye ihtiyacim var
Sen nasilsin canim?

kuzum dikkat et kendineç..
öle ağır şeyleri kaldırma yavrucum yaa...
kv dede niye arıyor arka arkaya çocukmusunuz yani..sinir olurum ben öle şeye
korse iyi gelir ama kamburluğa iyi gelen birşeyde oklavaya alıp kollarına üstüne atıomuşun sırtından hergün 10 dk yapıomuşun çok iyi gekliyormuş..

Komşum on parmağında on marifet .. maşallah kekinde nefis battaniye nde guzel olmus. . Dua edelim birbirimize

Etsagfirullah canim Cok tesekkür ederim.
Battaniyeyi bende sevmeye basladim.
Özellikle renkleri hosuma gitti
InsaAllah canim dualarimizi eksik etmeyelim.
Sen nasilsin?

saol canım günümü bekliyorum bende işte. vucudumda biraz baskı hissi var bugün. ateşim hala yüksek ama. hakkımızda hayırlısı inşallah.
Canim hadi hayirlisi atesin yüksek seyretmesi güzel bir isaret.
InsaAllah mutlu sona yada mutlu baslangica diyelim kavusursun :)

Canim ya hic tahmin etmedim o kadar agir olacagini.
Ocak gibi hafiftir sandim ama yanilmisim
Kv bilmem ne düsündü acep öyle israrla aradi
Aklina baska ihtimaller gelmedi herhal
Öylemi? Denemem lazim ya bak suan bile kambur ortudugumu fark edip düz oturdum
Mutlaka bir sey yapmam sart..

Arkadaşlar

Bir boşalmada 150 milyon sperm hücresi atılıyor ne kadar çoook ve sadece 1 tanesinin yumurtaya gitmesi yeterli düşünsenize. ne mucizevi bir olay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…