Kızlar dualarımızı okudum allah kabul etsin inşallahhh
kızlar günaydın hayırlı cumalar ben bana gelen listedeki arkadaşlar için dua etim rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin hamile olan arkadaşlarımı da bi avazda kurtarsın inşallah sağlıkla kucaklarına alsınlar
Günaydın arkadaslar. . Ben hergün kuran okuyorum ve ardından listedeki bütün isimleri sayıyorum. En güzel dua müslüman kardeşin için çıkarsiz edilen duadir. Rabbim tez zamanda meleklerimize kavustursun .. Hayırlı cumalar ..
günaydın kızlar. bugün pek yazamıcam, migrenim tuttu, çok kötü başım ağrıyoi mideme de vurdu. midem de bulanıyo. ağrı kesici içtim. biran önce düzelir umarım.:106:
günaydın kızlar. bugün pek yazamıcam, migrenim tuttu, çok kötü başım ağrıyoi mideme de vurdu. midem de bulanıyo. ağrı kesici içtim. biran önce düzelir umarım.:106:
Canm kanal dye bak migreni anltyo
cemre yumurtlaman geçti mi? eğer öyleyse hamilelik ihtimaline karşı parol gibi bir ağrı kesici kullan sadece
bi de yakınlarında biri varsa masaj yapsın sana şöyle bastıra bastıra, hafif saçlarını çeksin çok acıtmadan, ağrıyı dağıtıyor çok iyi geliyor
teşekkür ederim cnm ama ne yazıkki işteyim. masaj yaptıramam. reglim daha yeni bitti o yüzden ağrı kesicimi rahatlıkla içebildim çok şükür. diğer zamanlarda çok zor geçiyo ağrı kesici içemeyince resmen işkenceye dönüyo.
Hayirli cumalar hayirli sabahlar topicdaslarim
Nasilsiniz?
InsaAllah yeni hamis haberlerimiz vardir?
Ben carsamba günü temizlik yaptim bütün gün.
Esimde aksam geldi yemek filan erken yattik ikimizde yorgunduk.
Temizlik yaparken camasir makinesini cektim arkasina kapak düsmüstü.
Mübarek ne kadar agirmis o ya öyle
Belim cok kötü agriyor iki gündür.
Zaten kambur durdugum icin agrim oluyordu bu sefer iyice agirmaya basladi.
Esim sana da korse alalim dedi.
Dün de okumamiz sohbetimiz vardi misafirlerim geldi.
Zebre kek ve patatesli milföy yaptim.
1 de gelmeye basladilar tam aksam ezani okunacakti kalktilar.
Apar topar etrafi topladim.
Yemek hazirladim.
Esim geldi yemek yedik namaz kildik.
Sonraaaa
O ara tam telefon caliyor bi ev telefonu bi esimin cepi en son benim ki.
Kv ariyormus esim acti.
'oglum nerdesiniz acmasaydiniz x'i (kücük kaynimi) gönderecektim gelesin baksin size diye'
Esim de anne namaz kiliyoduk acamadik dedi napsin
Velhasil bu gece de cok kötü rüyalar gördüm ikinci rüyadan sonra kalktim agladim.
Cok korktum cünkü
Sabah namazdan sonra dualarimizi ettim hepimize dua ettim Allah kabul etsin insaAllah.
Simdi kahvaltimi yapiyorum ve foruma bakiyorum
Kekim
Eki Görüntüle 948216
canım günaydın dikkat et kendine geçmiş olsun. geçen internette gezinirken sırt korsesi gördüm kambur durmayı engelleyen ondan bahsediyorsun sanırım. aslında herkesin böyle bişeye ihtiyacı var sanırım. dikkat et kendine lütfen. duaların için teşekkürler
Sagol canim tesekkür ederim :)
Evet dik durmami detsekleyen bir korseye ihtiyacim var
Sen nasilsin canim?
Hayirli cumalar hayirli sabahlar topicdaslarim
Nasilsiniz?
InsaAllah yeni hamis haberlerimiz vardir?
Ben carsamba günü temizlik yaptim bütün gün.
Esimde aksam geldi yemek filan erken yattik ikimizde yorgunduk.
Temizlik yaparken camasir makinesini cektim arkasina kapak düsmüstü.
Mübarek ne kadar agirmis o ya öyle
Belim cok kötü agriyor iki gündür.
Zaten kambur durdugum icin agrim oluyordu bu sefer iyice agirmaya basladi.
Esim sana da korse alalim dedi.
Dün de okumamiz sohbetimiz vardi misafirlerim geldi.
Zebre kek ve patatesli milföy yaptim.
1 de gelmeye basladilar tam aksam ezani okunacakti kalktilar.
Apar topar etrafi topladim.
Yemek hazirladim.
Esim geldi yemek yedik namaz kildik.
Sonraaaa
O ara tam telefon caliyor bi ev telefonu bi esimin cepi en son benim ki.
Kv ariyormus esim acti.
'oglum nerdesiniz acmasaydiniz x'i (kücük kaynimi) gönderecektim gelesin baksin size diye'
Esim de anne namaz kiliyoduk acamadik dedi napsin
Velhasil bu gece de cok kötü rüyalar gördüm ikinci rüyadan sonra kalktim agladim.
Cok korktum cünkü
Sabah namazdan sonra dualarimizi ettim hepimize dua ettim Allah kabul etsin insaAllah.
Simdi kahvaltimi yapiyorum ve foruma bakiyorum
Kekim
Eki Görüntüle 948216
Komşum on parmağında on marifet .. maşallah kekinde nefis battaniye nde guzel olmus. . Dua edelim birbirimize
Canim hadi hayirlisi atesin yüksek seyretmesi güzel bir isaret.saol canım günümü bekliyorum bende işte. vucudumda biraz baskı hissi var bugün. ateşim hala yüksek ama. hakkımızda hayırlısı inşallah.
kuzum dikkat et kendineç..
öle ağır şeyleri kaldırma yavrucum yaa...
kv dede niye arıyor arka arkaya çocukmusunuz yani..sinir olurum ben öle şeye
korse iyi gelir ama kamburluğa iyi gelen birşeyde oklavaya alıp kollarına üstüne atıomuşun sırtından hergün 10 dk yapıomuşun çok iyi gekliyormuş..
nasılsınız şekerler..varmı yeni hamiş dün pek giremedim
kızlar bi video izledim.bunu diğer arkadaşlarımlada paylaştım.sizede izemenizi öneririm.anne olamayan bi kadının kendine mektubu.adet olmadan önce yazmış.olursa okumak ve kendini rahatlatmak için. http://www.youtube.com/watch?v=fAEK6lg9Xh4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?