- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
kızlar benim boğazım acıyor burnum akıyor
ne içebilirim ki bana dokunmayacak birşeytyllolhot içerdim ben hemen grip olduğumda tabi ama şimdi onu da içemem
tamam bakayım da zaten tadından içebilir miyim ki onu bilmiyorumHem şimdi evde de yok zencefil :/
sıcak suya bal katıp az da limon sıkıp bi içeyim şimdi belki o iyi gelirTeşekkür ettim
günaydın arkadaslar. . Ben hergün kuran okuyorum ve ardından listedeki bütün isimleri sayıyorum. En güzel dua müslüman kardeşin için çıkarsiz edilen duadir. Rabbim tez zamanda meleklerimize kavustursun .. Hayırlı cumalar ..
Günaydin hos geldin canim nasilsin
ben adet oldum... kalan arkadaşlara sabır ve hayırlı evlat diliyorum .. hakkımızda hayırlısı olsun ..
Hayirli cumalar hayirli sabahlar topicdaslarim
Nasilsiniz?
InsaAllah yeni hamis haberlerimiz vardir?
Ben carsamba günü temizlik yaptim bütün gün.
Esimde aksam geldi yemek filan erken yattik ikimizde yorgunduk.
Temizlik yaparken camasir makinesini cektim arkasina kapak düsmüstü.
Mübarek ne kadar agirmis o ya öyle
Belim cok kötü agriyor iki gündür.
Zaten kambur durdugum icin agrim oluyordu bu sefer iyice agirmaya basladi.
Esim sana da korse alalim dedi.
Dün de okumamiz sohbetimiz vardi misafirlerim geldi.
Zebre kek ve patatesli milföy yaptim.
1 de gelmeye basladilar tam aksam ezani okunacakti kalktilar.
Apar topar etrafi topladim.
Yemek hazirladim.
Esim geldi yemek yedik namaz kildik.
Sonraaaa
O ara tam telefon caliyor bi ev telefonu bi esimin cepi en son benim ki.
Kv ariyormus esim acti.
'oglum nerdesiniz acmasaydiniz x'i (kücük kaynimi) gönderecektim gelesin baksin size diye'
Esim de anne namaz kiliyoduk acamadik dedi napsin
Velhasil bu gece de cok kötü rüyalar gördüm ikinci rüyadan sonra kalktim agladim.
Cok korktum cünkü
Sabah namazdan sonra dualarimizi ettim hepimize dua ettim Allah kabul etsin insaAllah.
Simdi kahvaltimi yapiyorum ve foruma bakiyorum
Kekim
Eki Görüntüle 948216
Merveciğim geçmiş olsun...
bende hamile olmamama rağmen asla ilaç içmiyorum. yeni grip atlattım ve 1 hafta sürdü atlatmam.
benden sana tavsiye sıcak süte çok az karabiber ve bal koy boğazlarını güzel yumuşatıyor
birde evdeyken bile tülbent yada şalla sar yatarken bile sar.. hemen geçiyor ağrısı ısınıyor çünkü sarınca..
geçmiş olsun cnm
merveciğim limon zararlı bebeğe asit olduğu için. Sakın limon yada çok portakal falan yeme. Maydanoz bitki çayları içme canım..
bende bu ayy hamile kamlakkkkk istiyorummmmmm test yapicam ovulasyon test bakalim 31 günde bir adet olurum insallah olur ayin 29 ve 30 yumurluyormusum ben test yapim sonra bakalim insallah
bu ay en son 13 de kirmizilar geldi benide tabloya yazarmisiniz
dikkat et canım şimdiden alıştır kendini öyle ağır şeylere falan el atma
hayır olsun rüyaların inşallah :26: bu arada kek çok güzel gözüktü gözüme.. sabah sabah canım çekti bugün bi kek yapayım bari ben de
çok güzel gidiyoryalnız bu kaç ilmek? ya da kaç cm canım eni? parça parça mı olacak yoksa tek mi bu
canım sağol dediğin gibi sütlü ballı yapacağım, boğazımı da saracağım gerç, bugün daha iyi boğazım.. burnum tıkalı şimdi :26:
aa limon ve portakalı falan duymamıştım ben :26: limon zaten yiyen biri değilim de portakalı severdim be :18: neyse bebeğim için yemiycem artık
sagol canım iyiyim sagol ama çok yorgunum.. önce kardeşim ve eşi şimdide annem teyzemler geliyor ..bizde eşimle çok alıştık durgun rahat stabil yaşamaya..keyif keyif yat kalk dinlen gez toz.. böyle uzun kalmalı ziyaretler bizi çok yoruyor
hüngür hüngür ağlamak isityorummmm yeter diye bağıra bağıra hemdebugün o meşhur zeynp kamil hastnesne gttm peki sonuç noldu yine hüsran yine hüsran bu gittğim 4.hastanem hepmi şanssız olur bi insan hepmi bişi çıkar doktorn kndi bile yoktu ya asistanı baktı sonçlrma bşka testleri yptrmamı söyleyp gödnerdi gtti ya bn onca yol kattettm allhm sabır diyorm bşkada bişi demiyorm hep derler ya şanslı insanlar için anan seni kadir gecesindemi doğurdu dye evt bni kadir gecesinde doğurdu ama ben şansın Ş sini bile görmedim :'(
Kizlar simdi ciktim doktordan kesemi gordum :) 14mm kesem var :) 2 hafta sonra kalp atislarini dinlemek icin cagirdi :)))
Canim sana da gecmis olsun sanirim hasta olmusun
Rabbim sifaani versin sende dikkat et kendine..
Yok yok bir daha asla cekmem esime cektiririm o kadar agir oldugunu düsünmemistim..
Kapagida alayim derken ugrastim biraz :S
Canim kesek yakin olsanda getirsem sana bi dilim
120 ilmek canim kac cm bilmiyorum :44:
Tek sis üzerinde tam acamiyorum ama oda var canim.
Cok genis olmayacak ama öyle görünüyür :)
:) canlar çok erken dönemde 4.5. haftada gidenlerin bazılarına doktorlar vajinal muayene yapıyor görmek için keseyi.. ama 6. 7. haftalarda falan gerek olmadıkça vajinal muayene yapmıyorlar diye biliyorum.. yani ben dün 5 +4 tüm ve karından ulrtasonla göründü kesem
Kızlar dua ettim hepimize şu mübarek günün hürmetine rabbim cümlemizin dualrını kabul etsin inş
sağol canım evet grip oldum :/ aslında yılbaşından sonra griptim bu kadar sık grip olmazdım ama sanırım vücudumun direnci durumumdan dolayı değişiklik gösteriyor :/ hayırlısı
ay sağol canım düşünmen yeterellerine sağlık..
hmm benim de gözüme azcık dar geldi de ondan sormuştum canım.. biraz daha açılınca yine de az daha geniş olacakellerine sağlık
bu arada demin kv ye bişey dicektim unutmuşumya töbe töbe hemen birini mi yollamak lazımmış eve siz genç evli bir çiftsiniz hemen azcık telefon açılmadı diye öyle şey olmaz.. düşünemiyor mu torun çalışması falan olur diye
Merve
Gözün aydın canm.rabbim yokluğnu göstermesin
Allah kabul etsin insaAllah Allah razi olsun
Evet canim öyle suan büyük bir degisilik icinde vücudun ama insaAllah bol vitaminli seyler yersin düzelirsin canim
Bilmiyorum canim düsünememis demek ki
Benim de randevu günümde 6 haftalık oluyor:) o zaman benim bebişi de karnımdan görürüm inşallah:)
orcin alttan bakılmayacak gibi duruyor. Gözümüz Aydın:)
bilgiler için teşekkür ederim tecrübeli arkadaşım:)
cvp için çok teşekürler:18: bakalım bugun gidiyorum heycan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?