Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

kızlar benim boğazım acıyor burnum akıyor
ne içebilirim ki bana dokunmayacak birşey tyllolhot içerdim ben hemen grip olduğumda tabi ama şimdi onu da içemem

Merveciğim geçmiş olsun...
bende hamile olmamama rağmen asla ilaç içmiyorum. yeni grip atlattım ve 1 hafta sürdü atlatmam.
benden sana tavsiye sıcak süte çok az karabiber ve bal koy boğazlarını güzel yumuşatıyor
birde evdeyken bile tülbent yada şalla sar yatarken bile sar.. hemen geçiyor ağrısı ısınıyor çünkü sarınca..
geçmiş olsun cnm

tamam bakayım da zaten tadından içebilir miyim ki onu bilmiyorum Hem şimdi evde de yok zencefil :/
sıcak suya bal katıp az da limon sıkıp bi içeyim şimdi belki o iyi gelir Teşekkür ettim

merveciğim limon zararlı bebeğe asit olduğu için. Sakın limon yada çok portakal falan yeme. Maydanoz bitki çayları içme canım..

günaydın canım,, allah razı olsun sağool..
Sanada ve herkesede isteyen herkese nasip etsin allahım. Amin..

Günaydin hos geldin canim nasilsin

sagol canım iyiyim sagol ama çok yorgunum.. önce kardeşim ve eşi şimdide annem teyzemler geliyor ..bizde eşimle çok alıştık durgun rahat stabil yaşamaya.. keyif keyif yat kalk dinlen gez toz.. böyle uzun kalmalı ziyaretler bizi çok yoruyor

ben adet oldum... kalan arkadaşlara sabır ve hayırlı evlat diliyorum .. hakkımızda hayırlısı olsun ..

Canim nasilsin
InsaAllah üzüntünü atlatmissindir.
Rabbim bir daha ki aya nasip etsin insaAllah.
Moralleri yüksek tutalim :)
Yeni bat tarihinle eklememi istermisin?

dikkat et canım şimdiden alıştır kendini öyle ağır şeylere falan el atma
hayır olsun rüyaların inşallah :26: bu arada kek çok güzel gözüktü gözüme.. sabah sabah canım çekti bugün bi kek yapayım bari ben de

çok güzel gidiyor yalnız bu kaç ilmek? ya da kaç cm canım eni? parça parça mı olacak yoksa tek mi bu

merveciğim limon zararlı bebeğe asit olduğu için. Sakın limon yada çok portakal falan yeme. Maydanoz bitki çayları içme canım..

canım sağol dediğin gibi sütlü ballı yapacağım, boğazımı da saracağım gerç, bugün daha iyi boğazım.. burnum tıkalı şimdi :26:
aa limon ve portakalı falan duymamıştım ben :26: limon zaten yiyen biri değilim de portakalı severdim be :18: neyse bebeğim için yemiycem artık

Canim aramiza hos geldin nasilsin?
Tabloya bir sonra ki adet tarihini yazarak bekliyoruz canim.
Onu söylersen yazaymi seni de :)
Rabbim bekletmeden versin insaAllah.

Canim sana da gecmis olsun sanirim hasta olmusun
Rabbim sifaani versin sende dikkat et kendine..
Yok yok bir daha asla cekmem esime cektiririm o kadar agir oldugunu düsünmemistim..
Kapagida alayim derken ugrastim biraz :S
Canim kesek yakin olsanda getirsem sana bi dilim
120 ilmek canim kac cm bilmiyorum :44:
Tek sis üzerinde tam acamiyorum ama oda var canim.
Cok genis olmayacak ama öyle görünüyür :)

Kolay gelsin sana canim.
Olsun degisiklik olur size de.
Sonra gezmelere tozmlara devam

Canim benim ya
Nasilsin?
Yeni bir haber alabildin mi baska bir doktora gittin mi?
Canim sans degil bu Allahin taktiri.
O ol desin yeter ki..
Sabretmek cok zor biliyorum ama elden ne gelir ki baska?
Isyan etmeyelim canim.
Dua edelim ümit edelim.
Rabbim insaAllah bizlere de nasip edecek.
Yipraniyorsun biliyorum ama insaAllah rengarenk gökkusagi da siddetli yagmurdan sonra cikar bunu unutma emi :)

sağol canım evet grip oldum :/ aslında yılbaşından sonra griptim bu kadar sık grip olmazdım ama sanırım vücudumun direnci durumumdan dolayı değişiklik gösteriyor :/ hayırlısı
ay sağol canım düşünmen yeter ellerine sağlık..
hmm benim de gözüme azcık dar geldi de ondan sormuştum canım.. biraz daha açılınca yine de az daha geniş olacak ellerine sağlık
bu arada demin kv ye bişey dicektim unutmuşum ya töbe töbe hemen birini mi yollamak lazımmış eve siz genç evli bir çiftsiniz hemen azcık telefon açılmadı diye öyle şey olmaz.. düşünemiyor mu torun çalışması falan olur diye

cvp için çok teşekürler :18: bakalım bugun gidiyorum heycan yaptım

Kızlar dua ettim hepimize şu mübarek günün hürmetine rabbim cümlemizin dualrını kabul etsin inş

Allah kabul etsin insaAllah Allah razi olsun

Evet canim öyle suan büyük bir degisilik icinde vücudun ama insaAllah bol vitaminli seyler yersin düzelirsin canim
Bilmiyorum canim düsünememis demek ki

Allah kabul etsin insaAllah Allah razi olsun

Evet canim öyle suan büyük bir degisilik icinde vücudun ama insaAllah bol vitaminli seyler yersin düzelirsin canim
Bilmiyorum canim düsünememis demek ki

inşallah canım

canımsın teşekür ederim
bakalım bende bugun gidiyorum , sabah ne olur ne olmaz diye yine test yaptım ay gördükçe rahatlıyorum

cvp için çok teşekürler :18: bakalım bugun gidiyorum heycan yaptım

canım anlayabiliyorum seni.. çok güzel heyecanlar bunlar ilk defa gidiyorsan doktor muayenesine hamileliğini öğrendiğinden beri, büyük ihtimal kendisi bir kan tahlili isteyip gönderecek eğer vajinal baktırmak istemiyorsan canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…