Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Tatlim testi mesela 26 günde bir adet oluyorsan adetin 8.gunu basliyorsun ilk cift cizgiyi gordugun gun yumurtanin vucuda atilmasini tetikleyen hormonun yukseldigini dolayisiyla 24-36 saat sonra yumurta olacagi anlamina geliyor. Dolayisiyla erken yada gec yuMurtlama yada yumurtlama gününü kacirma olasiligini aza indiriyor.[/QUOTE]

Canim nasilsin?
Senden iyi haberler bekliyoruz insaAllah

evet canım ilk daha doktorumda erkek
sabah yine test yaptım yerindemi diye çizgileri gördüm rahat ettim
öğleden sonra hayırlısıyla kafam rahatlıcak inşallah

canımsın teşekür ederim
bakalım bende bugun gidiyorum , sabah ne olur ne olmaz diye yine test yaptım ay gördükçe rahatlıyorum
Alttan baktıracak mısın canım? Bugün ancak alttan görebilirler..Ben baktıramadım :/ Zaten hazır gitmemiştim:)))
Hala gebelik testi mi yapıyorsun sen:))))))) Allah iyiliğini vere:)

evet canım ilk daha doktorumda erkek
sabah yine test yaptım yerindemi diye çizgileri gördüm rahat ettim
öğleden sonra hayırlısıyla kafam rahatlıcak inşallah

anladım canım hayırlısı olsun güzel haberleri bekliyoruz
doktor erkeğe gidemiyorum ben hiç ya :26: ama devlette falan mesela doğumun eğer normalse sezeryan gibi gün verilmediğinde acilde hangi doktor varsa o giriyormuş doğumuna.. özelde nasıl bilmiyorum.. bunları bile çok düşünüyorum şimdiden kendi doktorum güvendiğim kişi girmicekse doğuma niye doktor seçiyorum ki ben bunları iyice araştırmam lazım ilerde :26:

geçmiş olsun :26: neden oldu ki yastığın mı kaymış

bilmiyorumki sabah kalktım kocişimi öpcektim kafamı cevirmemle sabah sabah cıglık atmam bir oldu acayip sanki balta saplıyolarmıs gibi kalktım sıcak dus aldım o biraz actı şimdidide boynuma atkı bagladım sıcak tutsun belki o iyi gelir :26:

Kizlar merhabalar nasılsınız? ??
Yeni bebek haberlerimiz varmi

hoşgeldin
vallahi hamişler çoğalıyor.. bu ay 8-9 kişi oldu.. öbür ay da böyle olacak inşallah sonra bi bakmışız bütün liste hamiş
artık topiğimizin adını değişir hamiş hamiş devam ederiz inşallah sohbete

geçmiş olsun canım :26: bengay alıp sürebilirsen yumuşatır iyi gelir canım

merhabalar bizde yeni karar verdik bebek yapmaya allahım isteyen herkese aratmadan versin inşallah

Hos geldin canim
Seni de yeni bir hayat topicinden az cok taniyorum benim eski nickim gelinim'di degistirdim belki sende hatirlarsin beni
InsaAllah Rabbim sana da tez zamanda bebegini gönderiri

Alttan baktıracak mısın canım? Bugün ancak alttan görebilirler..Ben baktıramadım :/ Zaten hazır gitmemiştim:)))
Hala gebelik testi mi yapıyorsun sen:))))))) Allah iyiliğini vere:)

valla yaptım tatlım ya sorma
baktırım alttan her an hazırım yanim , 4 yıl lazere gitmiştim , bebek gibi oldu maşallah
doktor erkek ya çekincem o , hastanenin sahibi onu önerdi diye ona gidiyorum :26:

Insallah canim cok istiyorum cookkk.. bugun guzelce dualarimi edicem ve sizleride anicam allahin izniyle...
Senin bebisin nasil uslu uslu duruyomu yoksa birazcik agri yapiyomu :)

haklısın canım eltiminde 9 ay doktoru bayandı , bayramda nöbetçi doktor erkekmiş bayandan fazla görmüştür
gitti geldi baktı gitti geldi baktı açılma varmı doğuma hazırmı diye
zaten bi ilk gidince bakıyolar sonrası hep ultrason ,birde ben 10 yıl kadar hastanede çalıştım , bayanlar daha acımasız oluyolar , erkekler daha hassas nazik yaklaşıyolar.

Sa canim benide dua listesine katarmisin ne.dualari yapiosunuz tam olarak bilmiorum anlatirsaniz hangisini okuyosaniz bnde okurum insaAllah.hepiniz hamile kalirsiniz.canlarim

Aleyküm selam canim nasilsin?
Tabii ki seve seve..
Haftada bir gün isimleri ile aniyoruz arkadaslarimizi.
Kur'andan istedigin sureleri okuyup istedigin gibi dua edebilirsin.
Niyetimiz bir birmizi anip bir birimizin hayilri saglikli sihhatli evlat sahibi olabilmesi icin dua etmek.
Ben her hafta en gec persembe günleri güncel listeyi özleden gönderiyorum arkadaslarin isimleri ile :)
Haftaya senide ekleyim insaAllah canim.

Canim nasilsin son durum nedir insaAllah bu ay olmadiysada önümüzde ki ay olacak Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…