Evet canim markasi clearblue icinde 7 tane var ama diger cubuklardan oldukca pahali cunku cubuk halinde olanlar 12 euro icinde 50 ovuluasyon cubugu 10 gebelik testi var.
QUOTE=tatlibidik;33572042]Arkadaslar ben de yeni katildim araniza yaklasik 7 aylik evliyim bebek dusunmeye basladik bu ay ilkdi olmadi bugun regl oldum uzuldum ama insallah bi sonraki aya.. 34 gunde bir adet oluyorum hangi gun ve aralikta yumurtluyorumdur. Ve adetime 1 hafta kala kasigimda agri hissettim yumurtladim muhtemelen dedim esim de kac kere yumurtlayacaksin gecmedi mi ovulasyon tarihi dedi ama sanirim 20 veya 21. Gunu calismamiz lazım biz kasimda ve bi kac gun once calistik. Gec yumurtladigimi bugun arastirmalarim sonucu ogrendim dua edin subatta hamile kalmak istiyorum. Subat 5-6 gibi başlayacağız calismaya. Sevgiler, takipteyim.
canım anlayabiliyorum seni.. çok güzel heyecanlar bunlarilk defa gidiyorsan doktor muayenesine hamileliğini öğrendiğinden beri, büyük ihtimal kendisi bir kan tahlili isteyip gönderecek eğer vajinal baktırmak istemiyorsan canım..
efulim nerde yaaa iki gündür bizi sahipsiz bıraktı
Günaydın kızlarrr uffff boynum o kadar tutulmuşki anlatamam
İnş şu okınan selaların yüzü suyu hürmetini kimseyi ewlatsz bırakmasın.inş yine aynı fuyguyu en kısa zamanda hissederim ve kucağma alırımsağolasın canımdarısı sizlere.. umarım bu heyecanları siz de yaşarsınız
Alttan baktıracak mısın canım? Bugün ancak alttan görebilirler..Ben baktıramadım :/ Zaten hazır gitmemiştim:)))canımsın teşekür ederim
bakalım bende bugun gidiyorum , sabah ne olur ne olmaz diye yine test yaptımay gördükçe rahatlıyorum
evet canım ilk dahadoktorumda erkek
sabah yine test yaptım yerindemi diyeçizgileri gördüm rahat ettim
öğleden sonra hayırlısıyla kafam rahatlıcak inşallah
İnş şu okınan selaların yüzü suyu hürmetini kimseyi ewlatsz bırakmasın.inş yine aynı fuyguyu en kısa zamanda hissederim ve kucağma alırım
geçmiş olsun :26: neden oldu ki yastığın mı kaymış
Kizlar merhabalar nasılsınız? ??
Yeni bebek haberlerimiz varmi
bilmiyorumki sabah kalktım kocişimi öpcektim kafamı cevirmemle sabah sabah cıglık atmam bir oldu acayip sanki balta saplıyolarmıs gibi kalktım sıcak dus aldım o biraz actı şimdidide boynuma atkı bagladım sıcak tutsun belki o iyi gelir :26:
merhabalar bizde yeni karar verdik bebek yapmaya allahım isteyen herkese aratmadan versin inşallah
Alttan baktıracak mısın canım? Bugün ancak alttan görebilirler..Ben baktıramadım :/ Zaten hazır gitmemiştim:)))
Hala gebelik testi mi yapıyorsun sen:))))))) Allah iyiliğini vere:)
hoşgeldin
vallahi hamişler çoğalıyor.. bu ay 8-9 kişi oldu.. öbür ay da böyle olacak inşallahsonra bi bakmışız bütün liste hamiş
artık topiğimizin adını değişir hamiş hamiş devam ederiz inşallah sohbete
anladım canım hayırlısı olsun güzel haberleri bekliyoruz
doktor erkeğe gidemiyorum ben hiç ya :26: ama devlette falan mesela doğumun eğer normalse sezeryan gibi gün verilmediğinde acilde hangi doktor varsa o giriyormuş doğumuna.. özelde nasıl bilmiyorum.. bunları bile çok düşünüyorum şimdiden kendi doktorum güvendiğim kişi girmicekse doğuma niye doktor seçiyorum ki benbunları iyice araştırmam lazım ilerde :26:
Sa canim benide dua listesine katarmisin ne.dualari yapiosunuz tam olarak bilmiorum anlatirsaniz hangisini okuyosaniz bnde okurum insaAllah.hepiniz hamile kalirsiniz.canlarim
geçmiş olsun canım :26: bengay alıp sürebilirsen yumuşatır iyi gelir canım
merhaba Kızlar,
Hamile kalan tüm anne adaylarını tebrik ediyorum.Darısı başımıza.Benim bat 24 , dün 3 liraya satılan idrar testlerinden aldım negatif çıktı.Zaten bende ne hastalık belirtisi nede farklı bir belirti şuan için mevcut değil,dünki testtede negatif çıktığı için bişi yok diye düşündüm ve önümüzdeki salı gününe doktordan randevu aldım.Şu zamana kadar hiç kontrole gitmemiştim buda ilk denememizdi ztn.Ama aklıma takıldı diyelimki yarın hastalanamadım pazar günü başladı reglm ,doktora reglmin 2. günü gittimmi nasıl muayene edecekki beni? Acaba ertelesemmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?