Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

bugün test yaptım ama negatif ben 28 ine kadar bekliyorum geçen ay 28 inde olmuştum. 4 ila 6 gün öncesinde olur hep ..mutlu haber vermek isterim de hayırlısı ALLAH TANN...

Canim senden güzel haberler bekliyoruz Allahin izniyle insaAllah

valla yaptım tatlım ya sorma
baktırım alttan her an hazırım yanim , 4 yıl lazere gitmiştim , bebek gibi oldu maşallah
doktor erkek ya çekincem o , hastanenin sahibi onu önerdi diye ona gidiyorum :26:
Oh ne güzel.)
Ben de lazeri düşünmüştüm de yaptırmadım.
Kuaföre gidiyorum her ay.
Şimdi bebek büyüyünce de nasıl aldırcam onu da bilmiyorum. Bir şey olmaz inşallah ağda yaptırırken..
Ama olsaydı herkese olurdu ya herkes aldırıyor ağda ile.. :)

Ben kadına randevu aldım.
O zamana hazır giderim zaten:)
Sen bi baktır bakalım. Hem bana da ışık olursun:)
Yazarsın buraya olanı biteni:)

Insallah canim cok istiyorum cookkk.. bugun guzelce dualarimi edicem ve sizleride anicam allahin izniyle...
Senin bebisin nasil uslu uslu duruyomu yoksa birazcik agri yapiyomu :)

Allah dualarımızı kabul etsin canım
ah teyzesi ah uslu durmuyor malesef azcık kendimi yormaya kalksam hemen sinyal gönderiyor bana kasık ağrısı olarak napacağız bu keratayla bilemiyorum :26:

evet canım aynen öyle ama ne bileyim erkek işte içime sinmiyor ayrıca eşim de böyle bir şeye müsade etmez ama doğum anı gelince doktor erkekse eli mecbur izin verecek

Kızlar benim bata 10 gün var beyaz yapışkan akıntım var silince geliyor bu nedendir dün gecede sordum en son temas pazartesiydi spermler mi geri gelîyordur

Canim nasilsin?
Benimde carsamba beyaz akintim gelmeye basladi ama cok cok az.
Dünde vardi biraz bugün henüz hic bir sey yok.
Ne anlama geliyor bilmiyorum.
Alman forumundada arastirdim.
Yumurta catlamadan sonra aslinda beyaz akintinin normal olacagini söylediler.
Yani ille de gebeli belirtisi degilmis.
Benimde 1 haftam kaldi.
Bekliyoruz bakalim hayirlisi Allahtan.
Onun haricinde ben hic bir sey hiss etmiyorum.
Gecen ay ki gibi

sen merak etme tatlı burda herşeyi beraber örendik bereaber yaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz , kardeştende öte:13:
efulime çok teşekür ederim ayrıca
bugun ben doktordan çıkayı olanı biteni yazarım
iyiki varsınız yaaaaaaaaa

Merve bana bazen nokta gibi bi sızı giriyor. Böyle bi noktaya inanılmaz bi sızı giriyor. ve geçiyor..
Bazen de alt tarafım adet ağrısı gibi ağırıyor..
Sende bunlar oluyor mu?

Adetim geçtiği için azcık rahatım da bunlar olumlu mu olumsuz mu onu düşünüyorum..

kaynım da öyleydi hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim

Ahh teyzesi yer onu
Annesi sende rahatsiz etme yegenimizi valla kizariz sana uzan dinlen :)

Allah razi olsun canim Allah kabul etsin

Canim nasilsin son durum nedir insaAllah bu ay olmadiysada önümüzde ki ay olacak Allahin izniyle

Efulim hayırlı cumalar canım.Kaç gündür yoktun,şimdi gördüm okuma sendeymiş misafirlerin varmış,kekine bayıldım çok iştah kabartıyor:) vallahi tatlim bugun bat günüm ama tabi biliyorsun 1,2 gün şaşabiliyor,3 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı,şuan için regl olacak gibi bir belirtimde yok ayrıca hamileymişim gibi bir belirtide yok,ama negatif çıktı 3 gün önce büyük ihtimalle bir şey yok anlıyacağın.Zaten salı gününü randevu aldım kadın doğum doktorundan rutin kontrollerimi yaptırayım çünkü bu ilk denememdi ve hiç doktorada gitmedim neyim var neyim yok bilmiyorum.

Valla buradan çok şey öğrendim ben..
Allah razı olsun hepinizden..
Bekliyorum hayırlı haberlerini:) İnşallah mübarek cuma gününün hatrına keseni görür gelirsiiiinnnn :) AMİNNN

Canim senin batta bugün degil mi test yapacakmisin canim

günaydın kızlar. bugün pek yazamıcam, migrenim tuttu, çok kötü başım ağrıyoi mideme de vurdu. midem de bulanıyo. ağrı kesici içtim. biran önce düzelir umarım.:106:

Cok gecmis olsun canim yorma kendini migren cok kötü bir seymis duyduklarimdan biliyorum

Selam canim evet misafirlerim vardir o yüzden gelemedim
Olsun canim üzüleceksin elbette üzülmeden olmuyor biliyoruz.
Ama insaAllah hemen toparlanirsin.
Doktora git bakalim ne diyecek.
Kontrol olmak her zaman iyidir cnaim.
InsaAllah güzel haberlerle gelirsin.

Önemli

Canlar gecmisi okumaya calisitm ama sayfalar o kadar birikmis ki yine gözden kacirdiklarim vardir illa ki lütfen kusuruma bakmayin

Ay bayildim tam benim rengim

ben de mor çok severim sağol canım

canım benim öyle bi noktaya ağrı olmuyor da mesela yorduğum zaman kendimi hani yeni adet olacakken ağrı olur ya öyle oluyor, hemen oturursam uzanırsam dinlenirsem geçiyor.. bir de bazen hani rahim girişimiz var ya otururken falan oraya ince bi sızı giriyor uzun sürmeden geçiyor.. bence sorun yoktur sende de canım.. çünkü belirtiler farklı farklı olabiliyormuş, cinsiyete göre bile değiştiğini duydum.. şddetli karın ya da kasık ağrınız ve kanamanız olmadığı sürece korkmayın diyorlar..

kaynım da öyleydi hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim

amin canım, hepimiz için

Ahh teyzesi yer onu
Annesi sende rahatsiz etme yegenimizi valla kizariz sana uzan dinlen :)

tamam canım elimden geldiği kadar yorulmamaya çalışıyorum zaten.. ben keyfime düşkün biriyimdir bu sıpa benden daha beter olacak heralde

Rüyamda babam bicakla beni kesmeye calistigini gördüm
Rüya yorumlarina baksam ne diye bakicam

'Babanin kizini bicaklamak istemesi ne demek'

Bicaga baktim 'hamile kadin icin erkek cocuga isarettir' diyor.
Ama onun disinda 'ayriliga isarettir is hayatinizda sIkinti cekeceginize isarettir' diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…