bugün test yaptım ama negatif ben 28 ine kadar bekliyorum geçen ay 28 inde olmuştum. 4 ila 6 gün öncesinde olur hep ..mutlu haber vermek isterim de hayırlısı ALLAH TANN...
Oh ne güzel.)valla yaptım tatlım ya sorma
baktırım alttan her an hazırım yanim , 4 yıl lazere gitmiştim , bebek gibi oldu maşallah
doktor erkek ya çekincem o , hastanenin sahibi onu önerdi diye ona gidiyorum :26:
Insallah canim cok istiyorum cookkk.. bugun guzelce dualarimi edicem ve sizleride anicam allahin izniyle...
Senin bebisin nasil uslu uslu duruyomu yoksa birazcik agri yapiyomu :)
haklısın canım eltiminde 9 ay doktoru bayandı , bayramda nöbetçi doktor erkekmişbayandan fazla görmüştür
gitti geldi baktı gitti geldi baktı açılma varmı doğuma hazırmı diye
zaten bi ilk gidince bakıyolar sonrası hep ultrason ,birde ben 10 yıl kadar hastanede çalıştım , bayanlar daha acımasız oluyolar , erkekler daha hassas nazik yaklaşıyolar.
Kızlar benim bata 10 gün var beyaz yapışkan akıntım var silince geliyor bu nedendir dün gecede sordum en son temas pazartesiydi spermler mi geri gelîyordur
Kızlar bir şey soracağım;
Hamile arkadaşların hepsi şu tutunma kanaması denen şeyi gördüler mi?
Herkes de kesin oluyor mu?
Çok merak ettim :26:
Oh ne güzel.)
Ben de lazeri düşünmüştüm de yaptırmadım.
Kuaföre gidiyorum her ay.
Şimdi bebek büyüyünce de nasıl aldırcam onu da bilmiyorum. Bir şey olmaz inşallah ağda yaptırırken..
Ama olsaydı herkese olurdu ya herkes aldırıyor ağda ile.. :)
Ben kadına randevu aldım.
O zamana hazır giderim zaten:)
Sen bi baktır bakalım. Hem bana da ışık olursun:)
Yazarsın buraya olanı biteni:)
Merve bana bazen nokta gibi bi sızı giriyor. Böyle bi noktaya inanılmaz bi sızı giriyor. ve geçiyor..Allah dualarımızı kabul etsin canım
ah teyzesi ah uslu durmuyor malesefazcık kendimi yormaya kalksam hemen sinyal gönderiyor bana kasık ağrısı olarak napacağız bu keratayla bilemiyorum :26:
evet canım aynen öyle ama ne bileyim erkek işte içime sinmiyorayrıca eşim de böyle bir şeye müsade etmez ama doğum anı gelince doktor erkekse eli mecbur izin verecek
Günaydın arkadaslar. . Ben hergün kuran okuyorum ve ardından listedeki bütün isimleri sayıyorum. En güzel dua müslüman kardeşin için çıkarsiz edilen duadir. Rabbim tez zamanda meleklerimize kavustursun .. Hayırlı cumalar ..
Allah dualarımızı kabul etsin canım
ah teyzesi ah uslu durmuyor malesefazcık kendimi yormaya kalksam hemen sinyal gönderiyor bana kasık ağrısı olarak napacağız bu keratayla bilemiyorum :26:
evet canım aynen öyle ama ne bileyim erkek işte içime sinmiyorayrıca eşim de böyle bir şeye müsade etmez ama doğum anı gelince doktor erkekse eli mecbur izin verecek
Allah dualarımızı kabul etsin canım
kızlar günaydın hayırlı cumalar ben bana gelen listedeki arkadaşlar için dua etim rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin hamile olan arkadaşlarımı da bi avazda kurtarsın inşallah sağlıkla kucaklarına alsınlar
Canim nasilsin son durum nedir insaAllah bu ay olmadiysada önümüzde ki ay olacak Allahin izniyle
Valla buradan çok şey öğrendim ben..sen merak etme tatlı burda herşeyi beraber örendik bereaber yaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz , kardeştende öte:13:
efulime çok teşekür ederim ayrıca
bugun ben doktordan çıkayı olanı biteni yazarım
iyiki varsınız yaaaaaaaaa
Günaydın arkadaslar. . Ben hergün kuran okuyorum ve ardından listedeki bütün isimleri sayıyorum. En güzel dua müslüman kardeşin için çıkarsiz edilen duadir. Rabbim tez zamanda meleklerimize kavustursun .. Hayırlı cumalar ..
günaydın kızlar. bugün pek yazamıcam, migrenim tuttu, çok kötü başım ağrıyoi mideme de vurdu. midem de bulanıyo. ağrı kesici içtim. biran önce düzelir umarım.:106:
Valla buradan çok şey öğrendim ben..
Allah razı olsun hepinizden..
Bekliyorum hayırlı haberlerini:) İnşallah mübarek cuma gününün hatrına keseni görür gelirsiiiinnnn :) AMİNNN
Efulim hayırlı cumalar canım.Kaç gündür yoktun,şimdi gördüm okuma sendeymiş misafirlerin varmış,kekine bayıldım çok iştah kabartıyor:) vallahi tatlim bugun bat günüm ama tabi biliyorsun 1,2 gün şaşabiliyor,3 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı,şuan için regl olacak gibi bir belirtimde yok ayrıca hamileymişim gibi bir belirtide yok,ama negatif çıktı 3 gün önce büyük ihtimalle bir şey yok anlıyacağın.Zaten salı gününü randevu aldım kadın doğum doktorundan rutin kontrollerimi yaptırayım çünkü bu ilk denememdi ve hiç doktorada gitmedim neyim var neyim yok bilmiyorum.
Ay bayildim tam benim rengim
Merve bana bazen nokta gibi bi sızı giriyor. Böyle bi noktaya inanılmaz bi sızı giriyor. ve geçiyor..
Bazen de alt tarafım adet ağrısı gibi ağırıyor..
Sende bunlar oluyor mu?
Adetim geçtiği için azcık rahatım da bunlar olumlu mu olumsuz mu onu düşünüyorum..
kaynım da öyleydihayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim
Ahh teyzesi yer onu
Annesi sende rahatsiz etme yegenimizi valla kizariz sanauzan dinlen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?