Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Allah hayra çıkarsın canım :26:

Rüyada evli bir kadın eğer kendi ablasını görürse ya da bir ablası olduğunu görürse bu o kadının bir kız evladı olacağına işaret eder.

Ablami da gördüm annemi de gördüm anne ne demekmis bakayim

Ablam beni babama karsi korumaya calisiyordu..
Resmen korku filmi görmüsüm

Son düzenleme:

Daha fazla okumayim en iyisi

biraz dha iyiyim canım yarın özelde ilk gittğim doktora gitcem bakalm eşim test yatrmdğı için ilaç verrmi bilmiyorm ama gerekrse yalvarıcam isyan etmiyorm Allaha sığınıyorm cnm Rabbim dha büyük dert vermesin çok sağol

allah hayıra cıkarsın canım
iyi yorumla iyi olsun derler,
benide annem görmüş rüyasında kuçuk bi kuş besliyormusum hemde kazagımın içine koyup saklıyormuşum
inşallah hayırlı haberdır diyorum bende

Son düzenleme:
Amiiin insaAllah :)
Ben cok rüya görüyorum ya..
Sabah namazindan önce gördügüm rüyalarada seytani diyorum kendimce :44:

ben de 3 ayrı rüya gördüğümü bilirim tek gecede kimileri çok saçmasapan hiçbir anlamı yok, nasıl karmaşık bi bilinçaltım varsa

hayırlı cumalar kızlar dünden beri sağ kasığıma sancı vurup duruyor ne olaki bu :26:

Canim merhaba gorusemedik ne zamandir misafirlerini agirlamissin ne guzel bu ay benim 2 günüm var cook calismam lazim coook...
Ruyanda hayrolsun inşallah bazen kötü yorumlar oluyo ama hiic takmam ben :)

Tarcincim 11 gibi test yaptım kendim. Negatif����

canım daha çok var adetine biliyorsun bile bile bu kadar erken yaptın hamile olsan da henüz çıkamayabileceği olasılıgını düşünerek yaptın o yüzden üzülmek yok umut hala devam ediyor Allahın izniyle

7 günün var daha adetine çok uzun bir zaman

pazartesiye kadar bekle 2. test için bence

Son düzenleme:
Amin lalecim amin insaAllah Rabbim hayirlisini nasip eder hepimize

Mervecim sorma ya bende film gibi rüyalar görürüm bazen beynim gece cok sIkI calisiyor sanirim

Listeria canim hadi kolay gelsin sana
Ben misafir agirlayinca cok panikliyorum telasa düsüyorum

Ay hadi hayirlisi canim insaAllah rüyasi gercek olur annenin de bebegine kavusrusun

Biliyorum canim cok erken. Fantezi amacli yaptim 😂 kan icin yarini erteleyim diyorum bi de sonuc ayni gun cikmazsa. Muhtemelen ogleye kadar calisiyodur lablar. En iyisi pzt sabahi verip oglen almak. Sen ne zaman yapiyosun? Bat geldi nerdeyse canimmmm

Canim bence de biraz daha bekle sen 1 hafta az bir zaman degil :44:

ay cnm inşlh da hç sanmıyorm ben 13ünde adet oldm 18inde bitti bişi olsa bile bu kadar çabuk belli olurmuki :26:

vallahi olabilir de canım tam bilemiyorum ki.. ben hatırlamaya çalışıyorum yumurtlamadan sonra 1 hafta içinde birşeyler var mıydı diye ama hatırlayamadım :26:

olabilir cNIM

İdrar testinde gebeliğin varlığı saptandığında yanlışlık olasılığı düşüktür; ancak yokluğu saptandığında erken gebelik olasılığı göz önüne alınarak testin bir süre sonra tekrarlanması gerekir. (Çok erken gebeliklerde idrar testi gebeliği gösteremeyebilir.

http://www.uzmantv.com/gebelik-icin-kan-testi-ne-zaman-yapilmali

canım kararını kendin ver için nasıl istiyorsa o gün yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…