Rüyamda babam bicakla beni kesmeye calistigini gördüm
Rüya yorumlarina baksam ne diye bakicam
'Babanin kizini bicaklamak istemesi ne demek'
Bicaga baktim 'hamile kadin icin erkek cocuga isarettir' diyor.
Ama onun disinda 'ayriliga isarettir is hayatinizda sIkinti cekeceginize isarettir' diyor
Rüyada evli bir kadın eğer kendi ablasını görürse ya da bir ablası olduğunu görürse bu o kadının bir kız evladı olacağına işaret eder.
Rüyada Bıçaklanmak Görmek
Rüyada bıçaklanmak, rüya sahibinin psikolojik olarak içine attığı bir korkusunun gerçek olması anlamına gelir. Rüya sahibi başkalarının yaşadığı ve kendisinin de başına gelmesinden çok korktuğu şeyi çok düşünmüş, bu nedenle de bilinç altında yer etmesine neden olmuş demektir. Rüya sahibinin bu korkusu kendisinin başına da geleceği konusunda kendini her gün şartlaması nedeni ile gerçek olacaktır.
Rüyada bıçaklanmak aynı zamanda bir hastalığın habercisidir derler. Bu hastalık rüya sahibini ölümün kıyısına getirecek önemli bir hastalık olarak tabir edilir.
Rüyada Bıçaklandığını Görmek
Rüya sahibinin tabir yerindeyse öteki dünyaya gidip geleceği bir rahatsızlık yaşaması anlamına gelir. Bu rüya sahiplerinin bazıları da ölür.
Allah hayra çıkarsın canım :26:
Canim benim ya
Nasilsin?
Yeni bir haber alabildin mi baska bir doktora gittin mi?
Canim sans degil bu Allahin taktiri.
O ol desin yeter ki..
Sabretmek cok zor biliyorum ama elden ne gelir ki baska?
Isyan etmeyelim canim.
Dua edelim ümit edelim.
Rabbim insaAllah bizlere de nasip edecek.
Yipraniyorsun biliyorum ama insaAllah rengarenk gökkusagi da siddetli yagmurdan sonra cikar bunu unutma emi :)
Rüyamda babam bicakla beni kesmeye calistigini gördüm
Rüya yorumlarina baksam ne diye bakicam
'Babanin kizini bicaklamak istemesi ne demek'
Bicaga baktim 'hamile kadin icin erkek cocuga isarettir' diyor.
Ama onun disinda 'ayriliga isarettir is hayatinizda sIkinti cekeceginize isarettir' diyor
selamlar herkese
yeni haberlerimiz var mı?
nerisona yarın sabah test yapacak mısın?
Amiiin insaAllah :)
Ben cok rüya görüyorum ya..
Sabah namazindan önce gördügüm rüyalarada seytani diyorum kendimce :44:
Tarcincim 11 gibi test yaptım kendim. Negatif����
hayırlı cumalar kızlar dünden beri sağ kasığıma sancı vurup duruyor ne olaki bu :26:
hayırlara işaret olsun inşallah
allah hayıra cıkarsın canım
iyi yorumla iyi olsun derler,
benide annem görmüş rüyasında kuçuk bi kuş besliyormusum hemde kazagımın içine koyup saklıyormuşum
inşallah hayırlı haberdır diyorum bende
canım daha çok var adetine biliyorsun bile bile bu kadar erken yaptın hamile olsan da henüz çıkamayabileceği olasılıgını düşünerek yaptın o yüzden üzülmek yok umut hala devam ediyor Allahın izniyle
7 günün var daha adetine çok uzun bir zaman
pazartesiye kadar bekle 2. test için bence
Biliyorum canim cok erken. Fantezi amacli yaptim 😂 kan icin yarini erteleyim diyorum bi de sonuc ayni gun cikmazsa. Muhtemelen ogleye kadar calisiyodur lablar. En iyisi pzt sabahi verip oglen almak. Sen ne zaman yapiyosun? Bat geldi nerdeyse canimmmm
Canim bence de biraz daha bekle sen 1 hafta az bir zaman degil :44:
ay cnm inşlh da hç sanmıyorm ben 13ünde adet oldm 18inde bitti bişi olsa bile bu kadar çabuk belli olurmuki :26:
Amin lalecim amin insaAllah Rabbim hayirlisini nasip eder hepimize
Mervecim sorma ya bende film gibi rüyalar görürüm bazen beynim gece cok sIkI calisiyor sanirim
Listeria canim hadi kolay gelsin sana
Ben misafir agirlayinca cok panikliyorum telasa düsüyorum
Biliyorum canim cok erken. Fantezi amacli yaptim 😂 kan icin yarini erteleyim diyorum bi de sonuc ayni gun cikmazsa. Muhtemelen ogleye kadar calisiyodur lablar. En iyisi pzt sabahi verip oglen almak. Sen ne zaman yapiyosun? Bat geldi nerdeyse canimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?