Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canlar ezan okunur simdi ben cikiyorum hepinize hayirli cumalar tekrar dualarda bulusalim insaAllah
Iyi haftasonlari simdiden

Benim de işte bazen rahim girişim sızlıyor..
Aynı şeyleri yaşıyoruz.

Bi de bende hiç bulantı yok. Hiç ama hiç olmadı. Galiba bazılarında hiç olmuyor.
Bende yerleşme kanaması da olmamıştı.
Benim bebeğim uslu mu ne:)))))))))))))))
Arada bi sızlatıyor annesini o kadar:)

Allah senden razi olsun güzel annecik

Allah hepimizden razı olsun canım :)

benim de bulantım pek başlamadı canım ama sabah erken saatlerde koku hassasiyetim oluyor.. 2 sabah eşime kahvaltı hazırlarken yumurta pişireyim dedim ama yumurta mı beni pişirdi ben mi yumurtayı bilemedim kendimden geçtim resmen yapana kadar :26:
uslu olsun annesi üzmesin seni sen de çok iyi bak ona

canım biraz daha bekliyeyim ben zaten kuyruguna geldim adetim gecikebilirde belki farkında olmadan stres de yapmış olabilirim ama bekleyeyim işte

kanı pazartesi ver istersen? daha kesin olur... 2 gün arayla verme sonra yazık günah kanına

Son düzenleme:

Aynen beklicem canim. Belki o zamana cikar bile evde. Tabi varsa. Sen de nasil içinden geliyorsa oyle davran. Bekliyorum sonucunu

Aynen beklicem canim. Belki o zamana cikar bile evde. Tabi varsa. Sen de nasil içinden geliyorsa oyle davran. Bekliyorum sonucunu

testin varsa gebelik testini tekrarla yarın sabah pazar sabahı bakalım fark var mı

gebelik testinde pazartesi sabahı görünebilir belki 5 gün kalmış oluyor

inşallah hayırlı ve güzel sonuç alırsın canım çok istiyorum gönülden

Son düzenleme:

canım bulantı 7. hafta başlarsa başlar

benim öyle olmuştu

6 haftalıkken doktora gitmiştik hiç bulantım yok doktor hanım demiştim hep böyle mi gideceğini gösterir demiştim inşallah demişti 2 gün sonra 7. haftaya girdiğimde bulantılarım başladı ta ki 3 ay bitene kadar :)

Son düzenleme:
merhaba canlar nasılsınız,mısafırlerım var gelemıyorum pek.....dualarımı ettim hepimize allah kabul etsın

Sürekli yiyorum. Çok yiyorum.
İnşallah çok kilo almam...

Nette bu tacı buldum:) Ben de bu taçtan alıcammm Allahın izniyle doğumumda takıcam:))))))))

Annem de olsaydı şimdi olurdu diyor:))))
Bakalım ne olacak canım. Bazılarında ne güzel hiç bulantı olmuyormuş:))

Sürekli yiyorum. Çok yiyorum.
İnşallah çok kilo almam...

Nette bu tacı buldum:) Ben de bu taçtan alıcammm Allahın izniyle doğumumda takıcam:))))))))
Eki Görüntüle 948419

benim şuan iştahım pek açılmadı daha ama ileriyi bilemicem 54 kiloyla girdim hamişliğe 64 sınırı koydum kendime umarım istediğim gibi olur :/ benim boyum da kısa daha fazla alırsam top gibi yuvarlancak kıvama gelirim çünkü
taç çok tatlıymış canım

Benim de boy 1.60
56 kilo ile girdim hamileliğe.
Ben de top olmaya adayım yani. İstemiyorum :/

Forumdaki arkadaşlar bu mubarek gunde birbirimize dua ettik.Allah kabul etsin inş. Ama listeye yeni arkadaşlar bekliyoruz

Mervecim, benim sol kasığım ağrıyor . Sendede oluyormu tek taraflı ağrı daha doktora gıtmedım ben.

Sagol canim. Ayni duygulari ben de senin icin besliyorum.
Bise varsa en erken pazar sabah gorurum gibi geliyor bana da

Sanki tek taraftan bir şey aşağı çekiyormuş gibi mi ağırıyor? Bende böyle ağırıyordu ama iki gündür geçti. Şimdi ara ara komple ağrılar giriyor ve rahim içim sızlıyor.. Bunlar olası şeyler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…