mrvdrml
canım sen hamilesin inşlh hissetiğin çıkar
ayy inşallah canımben sizler için de hep dua ediyorum Allahım benim gibi aciz bir kulun dualarını kabul eylerse ne güzel
Benim de işte bazen rahim girişim sızlıyor..canım benim öyle bi noktaya ağrı olmuyor da mesela yorduğum zaman kendimi hani yeni adet olacakken ağrı olur ya öyle oluyor, hemen oturursam uzanırsam dinlenirsem geçiyor.. bir de bazen hani rahim girişimiz var ya otururken falan oraya ince bi sızı giriyor uzun sürmeden geçiyor.. bence sorun yoktur sende de canım.. çünkü belirtiler farklı farklı olabiliyormuş, cinsiyete göre bile değiştiğini duydum.. şddetli karın ya da kasık ağrınız ve kanamanız olmadığı sürece korkmayın diyorlar..
Allah senden razi olsun güzel annecik
Benim de işte bazen rahim girişim sızlıyor..
Aynı şeyleri yaşıyoruz.
Bi de bende hiç bulantı yok. Hiç ama hiç olmadı. Galiba bazılarında hiç olmuyor.
Bende yerleşme kanaması da olmamıştı.
Benim bebeğim uslu mu ne:)))))))))))))))
Arada bi sızlatıyor annesini o kadar:)
Biliyorum canim cok erken. Fantezi amacli yaptim �� kan icin yarini erteleyim diyorum bi de sonuc ayni gun cikmazsa. Muhtemelen ogleye kadar calisiyodur lablar. En iyisi pzt sabahi verip oglen almak. Sen ne zaman yapiyosun? Bat geldi nerdeyse canimmmm
canım biraz daha bekliyeyim ben zaten kuyruguna geldim adetim gecikebilirde belki farkında olmadan stres de yapmış olabilirim ama bekleyeyim işte
kanı pazartesi ver istersen? daha kesin olur... 2 gün arayla verme sonra yazık günah kanına
Aynen beklicem canim. Belki o zamana cikar bile evde. Tabi varsa. Sen de nasil içinden geliyorsa oyle davran. Bekliyorum sonucunu
Benim de işte bazen rahim girişim sızlıyor..
Aynı şeyleri yaşıyoruz.
Bi de bende hiç bulantı yok. Hiç ama hiç olmadı. Galiba bazılarında hiç olmuyor.
Bende yerleşme kanaması da olmamıştı.
Benim bebeğim uslu mu ne:)))))))))))))))
Arada bi sızlatıyor annesini o kadar:)
Sürekli yiyorum. Çok yiyorum.Allah hepimizden razı olsun canım :)
benim de bulantım pek başlamadı canım ama sabah erken saatlerde koku hassasiyetim oluyor.. 2 sabah eşime kahvaltı hazırlarken yumurta pişireyim dedim ama yumurta mı beni pişirdi ben mi yumurtayı bilemedimkendimden geçtim resmen yapana kadar :26:
uslu olsun annesi üzmesin seni sen de çok iyi bak ona
Annem de olsaydı şimdi olurdu diyor:))))canım bulantı 7. hafta başlarsa başlar
benim öyle olmuştu
6 haftalıkken doktora gitmiştik hiç bulantım yok doktor hanım demiştim hep böyle mi gideceğini gösterir demiştim inşallah demişti 2 gün sonra 7. haftaya girdiğimde bulantılarım başladı ta ki 3 ay bitene kadar :)
Sürekli yiyorum. Çok yiyorum.
İnşallah çok kilo almam...
Nette bu tacı buldum:) Ben de bu taçtan alıcammm Allahın izniyle doğumumda takıcam:))))))))
Eki Görüntüle 948419
Benim de boy 1.60benim şuan iştahım pek açılmadı daha ama ileriyi bilemicem54 kiloyla girdim hamişliğe 64 sınırı koydum kendime umarım istediğim gibi olur :/ benim boyum da kısa daha fazla alırsam top gibi yuvarlancak kıvama gelirim çünkü
taç çok tatlıymış canım
Benim de boy 1.60
56 kilo ile girdim hamileliğe.
Ben de top olmaya adayım yani. İstemiyorum :/
Biraz önce bi başım döndüüü :/ben de 1.60ım
testin varsa gebelik testini tekrarla yarın sabah pazar sabahı bakalım fark var mı
gebelik testinde pazartesi sabahı görünebilir belki 5 gün kalmış oluyor
inşallah hayırlı ve güzel sonuç alırsın canım çok istiyorum gönülden
Sanki tek taraftan bir şey aşağı çekiyormuş gibi mi ağırıyor? Bende böyle ağırıyordu ama iki gündür geçti. Şimdi ara ara komple ağrılar giriyor ve rahim içim sızlıyor.. Bunlar olası şeyler:)Forumdaki arkadaşlar bu mubarek gunde birbirimize dua ettik.Allah kabul etsin inş. Ama listeye yeni arkadaşlar bekliyoruz
Mervecim, benim sol kasığım ağrıyor . Sendede oluyormu tek taraflı ağrı daha doktora gıtmedım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?